Νέα

Γκόμενα ή Πουτάνα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 60K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μονο πουτανες vs Κανονικη γκομενα και πουτανες?

• εχω σχεση και γαμαω πουτανες

Ψήφοι: 107 34,4%
  • εχω σχεση και δεν γαμαω πουτανες οταν δεν ειχα γαμουσα

Ψήφοι: 27 8,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα γαμουσα και πουτανες

Ψήφοι: 55 17,7%
  • δεν εχω σχεση αλλα αμα ειχα θα τις εκοβα

Ψήφοι: 44 14,1%
  • δεν εχω σχεση και ουτε θελω γιατι οι πουτανες με ικανοποιουν απολυτα σε ολους τους τομεις

Ψήφοι: 43 13,8%
  • δεν εχω κανει σχεση οποτε δεν ξερω

Ψήφοι: 35 11,3%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    311

Agent_Nina

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
2
Πόντοι
1
Όν τόπικ πάντως, εάν θες να κερατώσεις στο γάμο σου, πήγαινε καλύτερα με καμία επαγγελματία...
Όχι τίποτις άλλο δηλαδή, μη κουβαλήσεις καμιάν αρρώστια στο σπίτι σου.

Επισκέπτης
κατερινα το θεμα ειναι ενα!!!δεν μπορει καμια γυναικα να με κοιταξει στα ματια και να μου πει ψεμματα και να μην το καταλαβω!!ουτε να μου κρυφτει!!και καταλαβαινεις τι εννοω!!τελος απο μενα!!

Επισκέπτης
να ριξω κ εγω μια αποψη ή δεν με χωραει?

αν σου κατσει η περιπτωση κ μπλεξεις, καλυτερα ειναι με γκομενα.
ξηγιεσαι απο την αρχη ομως οτι εισαι δεμενος, για να εισαι ενταξει απεναντι στην κοπελια, αλλα κ σε εσενα.
τουλαχιστον εγω, απο προσωπικες εμπειριες αυτο εχω διαπιστωσει, κ ομολογω οτι κ καψουρευτηκα, αλλα περασα κ σπεσιαλ....
βεβαια τετοιες σχεσεις εχουν ημερομηνια ληξης, μα τι να κανεις?
υποχρεωτικα καποια στιγμη, ολα τα παρανομα που ειναι κ ωραια τελειωνουν, κ μετα μαζευεις τα κομματια σου... αλλα ειπαμε.. αυτα ειναι το αλατοπιπερο στην καθημερινοτητα!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όπως έχω πει και άλλοτε, κανένας δεν παντρεύτηκε με το ζόρι. Όποιος επέλεξε λοιπόν τη δέσμευση, προφανώς οικειοθελώς και επειδή γούσταρε, δε μπορεί να δεσμεύει γκόμενες που θα έπρεπε να τις χαίρονται ελεύθεροι (και γιατί όχι να χαίρονται κι εκείνες μαζί τους, αλλά οι γυναίκες είναι άμυαλες και τη βρίσκουν μαζοχιστικά). Και το πως τις ρίχνουν είναι γνωστό, με μπλα μπλα, γίνονται κολιτσίδα και γλοιώδεις, δίνουν διάφορες υποσχέσεις για εξυπηρετήσεις και εύρεση εργασίας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν πάει κάποιος να την πέσει στη γκόμενα αυτοί κάνουν και σκηνές, μπαίνουν στη μέση, πολλές φορές κάνουν και τους ζόρικους και στέλνουν μήνυμα ότι σου απαγορεύουν να γυροφέρνεις τη γκόμενά τους  :jerking:

Εάν νομίζετε ότι ένας τέτοιος τύπος είναι εντάξει απέναντι στην οικογένειά του, τους φίλους του, τους πελάτες του, με τέτοια στάση ζωής, τότε είστε πολύ γελασμένοι.

Επισκέπτης
πορκε στεκεσαι σε αδεσμευτες γυναικες?
δεν υπαρχει η περιπτωση να ειναι κ αυτες παντρεμενες ή κακοπηδημενες κ να θελουν κατι διαφορετικο?

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Αν είναι δεσμευμένες ας ανοίξει τα μάτια του ο κερατάς που τις σπιτώνει.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Όν τόπικ πάντως, εάν θες να κερατώσεις στο γάμο σου, πήγαινε καλύτερα με καμία επαγγελματία...
Όχι τίποτις άλλο δηλαδή, μη κουβαλήσεις καμιάν αρρώστια στο σπίτι σου.

Στατιστικα και μονο να το παρεις ποσες ειναι οι επαγγελματιες που περνανε απο γιατρο οι νομιμες δηλαδη? και πως θα ειναι 1000% σιγουρος ο πελατης οτι αυτες ειναι καθαρες και περνανε εξετασεις? οι εξετασεις γινονται καθε εξι μηνες στο ενδιαμεσο τι μπορει να συμβει? και με ποσους αντρες παει μια ιεροδουλη την ημερα ωστε να υπαρχει μια πιθανοτητα να κολλησει κατι? μια απλη γκομενα δεν υπαρχει περιπτωση να πηγαινει με 40 διαφορετικους αντρες την ημερς..... πως γινεται να ειναι λιγοτερο πιθανο να κουβαλησει αρρωστια σπιτι του?

κατα ταλλα συμφωνω απολυτα με τον τοντοκ.......εφοσον δε σας παει η δεσμευση μην το κανετε και κυριως μην ταλαιπωρειτε αυτους που ζουν μαζι σας και σας ανεχονται......

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν πιστευω να πηγαινουν καθε εξι μηνες.

Το σιγουρο ειναι οτι καθεμια απο αυτες κανει σεξ με προφυλακτικο, οποτε οι πιθανοτητες σε σχεση με τις μη νομιμες πουτανες ( αυτες που κυκλοφορουν αναμεσα μας χωρις να ειναι δηλωμενες δηλαδη ) να κολλησεις κατι ειναι σαφως μειωμενες, καθως οι μη νομιμες πηδιουνται και χωρις προφυλακτικο αρκετα ευκολα και εκει τρεχεις και δεν φτανεις μετα.

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Λαθος δικο μου........εννοουσα οτι οι εξετασεις για AIDS (αυτο ειναι που μας καιει βασικα) δειχνουν συμπτωματα στους εξι μηνες.....αν πχ φοβασαι οτι κολλησες απο καποιον θα δειξει μετα το εξαμηνο......επομενως εστω οτι πανε καθε βδομαδα λεμε τωρα και παλι μετα απο εξι μηνες θα ξερουν αν εχουν AIDS ή οχι.....δεν το εξεφρασα σωστα (βασικα μανταρα το ειπα :P )

Επισκέπτης
στατιστικα εχεις δικιο. λιγοτερες πιθανοτητες εχεις να αρπαξεις οτιδηποτε απο μια δηλωμενη, απο οτι με καποια σπιτικια γυναικα.
(υπαρχουν κ τα προφυλακτικα)
οσο για τις δεσμευσεις κτλ, απλα θα πω οτι συζητηση κανουμε, κ ανταλλαγη αποψεων. μεχρι εκει.

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Λαθος δικο μου........εννοουσα οτι οι εξετασεις για AIDS (αυτο ειναι που μας καιει βασικα) δειχνουν συμπτωματα στους εξι μηνες.....αν πχ φοβασαι οτι κολλησες απο καποιον θα δειξει μετα το εξαμηνο......επομενως εστω οτι πανε καθε βδομαδα λεμε τωρα και παλι μετα απο εξι μηνες θα ξερουν αν εχουν AIDS ή οχι.....δεν το εξεφρασα σωστα (βασικα μανταρα το ειπα :P )

Ε ωραια και ? Αυτο ισχυει για ολους/ολες.

Δεν βλεπω γιατι να ειναι μια δηλωμενη πουτανα πιο επικινδυνη. Ισα ισα, αυτη λογω των εξετασεων που θα κανει συνεχεια σχεδον, θα το μαθει απο την ΠΡΩΤΗ κιολας μερα που θα ειναι δυνατη η διαγνωση. Ενω οι αλλες, γαμιουνται χωρις καποτα απο τη δευτερη φορα με τον καθε ενα αφου "τον ξερω ειναι καθαρο παιδι"...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Και κάθε τόσο βγαίνουν στο κοσμοφόρουμ να πουν "το έβαλε λίγο μέσα χωρίς σκουφάκι, λέτε να πειράζει λιγάκι;"

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Εδω η αλλη ρωτουσε αν θα μεινει εγγυος επειδη τα καταπιε...

Ισως οι μαλακιες που λεει να ηταν συναρτηση των κιλων απο τα χυσια που εχει καταπιει  :2funny:

kamenosentelws

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
6
αναλ σ εχω πει πως τα σπας... :rockon: κατι αλλο υπαρχει περιπτωση να κολλησεις απο ελευθερο στοματικο τπτ??

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Το έχουμε πει πολλές φορές ότι η επαφή του πέους με άλλον άνθρωπο χωρίς να μεσολαβεί καπότα δεν είναι καλή ιδέα.

bigbaby

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Όπως έχω πει και άλλοτε, κανένας δεν παντρεύτηκε με το ζόρι. Όποιος επέλεξε λοιπόν τη δέσμευση, προφανώς οικειοθελώς και επειδή γούσταρε, δε μπορεί να δεσμεύει γκόμενες που θα έπρεπε να τις χαίρονται ελεύθεροι (και γιατί όχι να χαίρονται κι εκείνες μαζί τους, αλλά οι γυναίκες είναι άμυαλες και τη βρίσκουν μαζοχιστικά). Και το πως τις ρίχνουν είναι γνωστό, με μπλα μπλα, γίνονται κολιτσίδα και γλοιώδεις, δίνουν διάφορες υποσχέσεις για εξυπηρετήσεις και εύρεση εργασίας.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά όταν πάει κάποιος να την πέσει στη γκόμενα αυτοί κάνουν και σκηνές, μπαίνουν στη μέση, πολλές φορές κάνουν και τους ζόρικους και στέλνουν μήνυμα ότι σου απαγορεύουν να γυροφέρνεις τη γκόμενά τους  :jerking:

Εάν νομίζετε ότι ένας τέτοιος τύπος είναι εντάξει απέναντι στην οικογένειά του, τους φίλους του, τους πελάτες του, με τέτοια στάση ζωής, τότε είστε πολύ γελασμένοι.

Δε γίνεται να διαφωνήσω!
Να που όμως η πραγματικότητα είναι κάπως έτσι, και να που πολλές εικοσάχρονες σαν τα κρύα τα νερά προτιμάνε μεγαλύτερους και παντρεμένους. Μήπως δεν είναι μόνο το 'μαζοχιστικό', μήπως είναι (βασικά) το οικονομικό; Μήπως δηλαδή τελικά η μέση μαλακισμένη Πουτανο-Ελληνίδα βρίσκει πιο 'συναρπαστικό' τον παντρεμένο λεφτά παρά το νέο χαμηλό εισοδηματία;
'Πάλι για καφέ θα πάμε; Αχ βρε παιδί μου πως να είναι αυτά τα εστιατόρια; Τη Τζένη την πήγε ο διευθυντής Σαββατοκύριακο στη Βενετία'!

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Δε γίνεται να διαφωνήσω!
Να που όμως η πραγματικότητα είναι κάπως έτσι, και να που πολλές εικοσάχρονες σαν τα κρύα τα νερά προτιμάνε μεγαλύτερους και παντρεμένους. Μήπως δεν είναι μόνο το 'μαζοχιστικό', μήπως είναι (βασικά) το οικονομικό; Μήπως δηλαδή τελικά η μέση μαλακισμένη Πουτανο-Ελληνίδα βρίσκει πιο 'συναρπαστικό' τον παντρεμένο λεφτά παρά το νέο χαμηλό εισοδηματία;
'Πάλι για καφέ θα πάμε; Αχ βρε παιδί μου πως να είναι αυτά τα εστιατόρια; Τη Τζένη την πήγε ο διευθυντής Σαββατοκύριακο στη Βενετία'!

Ακριβώς! Έχουμε γεμίσει πια με πορνίδια που από τα 20 ψάχνουν παντρεμένους ή μεγαλύτερους κατά 7 τουλάχιστον χρόνια.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
22
Πόντοι
16
μια κολλητη 25 τα φτιαχνει ΜΟΝΟ με παντρεμενουσ,απλα για να περνα καλα οπωσ λεει.αντε νατην παντρευτεισ αυτη

andreoug

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
390
Πόντοι
6.055
Μου κανει εντυπωση πως πολλοι αρεσκονται να ανακαλυπτουν προσωπικες αναφορες σε ολα τα post.

Ξερω τον τιτλο του thread οσο λιγοι με πολυ δυσκολο και ακριβο τροπο κι εχω το δικαιωμα να μιλαω για το θεμα οσο και οι υπολοιποι εγγεγραμμενοι στο site.

Απο την αλλη απλα οικτιρω τοσο αυτους που βλεπουν καθε thread ως προσωπικη τους υποθεση, αφετερου οσους αντι της προσωπικης βελτιωσης επελεγαν την ευκολη δικαιολογια και την ελασσονα προσπαθεια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom