You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενα ή Πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Φίλοι μου το αν θα καταφέρει να σου κάνει πουτανιά η γκόμενα δεν εξαρτάται απο αυτή αλλά απο σένα...
Αν δεν ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι σωστά τοτε ναι.. είναι πιθανό να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Αν δεν πάρεις τα μέτρα σου ώστε να προφυλαχθείς απο τα πιθανά γυναικεία κόλπα ή αν δεις σημάδια και δεν γίνεις καπνός τότε είσαι άξιος της μοίρας σου..(και φυσικά θα πηγαίνεις απο μπουρδέλο σε μπουρδέλο ψάχνοντας να αγοράσεις λίγη καύλα).
Μη με παρεξηγήσετε φίλοι μου, δεν έχω τίποτα εναντίον των πουτάνων ή των φίλων που ασχολούνται με το σπορ κ εγω το γουστάρω κ έχω πληρώσει πολλές...και θα συνεχίσω να το κάνω...απλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι η πληρωμένη ηδονή - όπως μπορούμε να την βρούμε στην χώρα μας- είναι καλύτερη απο αυτή που θα σου προσφέρθεί απο μια γυναικα στα πλαίσια μιας ερωτικής σχέσης..
Αν δεν ξέρεις να παίζεις το παιχνίδι σωστά τοτε ναι.. είναι πιθανό να σου δημιουργήσει πρόβλημα.
Αν δεν πάρεις τα μέτρα σου ώστε να προφυλαχθείς απο τα πιθανά γυναικεία κόλπα ή αν δεις σημάδια και δεν γίνεις καπνός τότε είσαι άξιος της μοίρας σου..(και φυσικά θα πηγαίνεις απο μπουρδέλο σε μπουρδέλο ψάχνοντας να αγοράσεις λίγη καύλα).
Μη με παρεξηγήσετε φίλοι μου, δεν έχω τίποτα εναντίον των πουτάνων ή των φίλων που ασχολούνται με το σπορ κ εγω το γουστάρω κ έχω πληρώσει πολλές...και θα συνεχίσω να το κάνω...απλά δεν μπορώ να δεχτώ οτι η πληρωμένη ηδονή - όπως μπορούμε να την βρούμε στην χώρα μας- είναι καλύτερη απο αυτή που θα σου προσφέρθεί απο μια γυναικα στα πλαίσια μιας ερωτικής σχέσης..
συμφωνω 1.000.000.00000000000000000000000000000000000000000000 +++.πιστευω φιλε πως τα ειπες ολα.απο τα πιο κορυφαια ποστ που εχω δει στο φορουμ.σιγουρα εισαι ανθρωπος που εχεις ζησει αυτες τις φασεις και πως καταληγουν στο τελος.Στο ερώτημα του thread σαν δεύτερη σεξουαλική εναλλακτική λύση εφόσον έχεις γκόμενα να τα φτιάξεις με γκόμενα πάλι η να πας σε τάνα? Εγώ θα έλεγα από την στιγμή που είσαι με γκόμενα και υπάρχει κατανόηση και σεβασμός ο ένας για τον άλλον δεν βλέπω τον λόγο γιατί να υπάρχουν σεξουαλικές εναλλακτικές λύσεις με τρίτους ανθρώπους.Ο άντρας δεν είναι μόνο με το παπάρι του και με την οικονομική επαγγελματική του αποκατάσταση αλλά και με τον λόγο και τις πράξεις του.Μια κοπέλα εμφανίσημη που θα με αγάπαγε με τα 1000 ΠΟΤΕ δεν θα την πρόδιδα.Αυτό από μένα προσωπικά για να μην παρεξηγιόμαστε. Τώρα αν κάποιος έχει σχέση γιατί έτσι το φέρανε οι συγκυρίες και δεν υπάρχει σεβασμός ο ένας στον άλλον θα έλεγα τότε να κόψει.Αν δεν θέλει να κόψει τότε η επιλογή σεξουαλικής διεξόδου είναι η τάνα!Στην τάνα ισχύει το σκηνικό ‘πληρώστε,γαμήστε,χύστε’!
Το ερώτημα είναι για σχέση με γκόμενα η πουτάνα? Στην γκόμενα όσο και να σου την φέρει θα γαμηθεί με έναν,δύο,πέντε, ίσως και δέκα άτομα.Άντε στην χειρότερη να πέσεις σε περιπτωσάρα και να σου γαμηθεί με εκατό. Η τάνα όμως? εκεί σας θέλω μάγκες :'( την ημέρα θα γαμιέται με τους '300 του Λεωνίδα' και βάλε και προσθέστε και 5 Ηλιογάβαλους που είναι κρυφόπουστοι και ζητάνε να γαμηθούν απο γυναίκες με αυταρχικά.Αν αντέχει κάποιος αυτά τα σκηνικά και έχει γερό στομάχι να ανέχεται μια γυναίκα δίπλα του να είναι κοινόχρηστη πάω πάσο.Εδώ έχουν γίνει εγκλήματα τιμής με την υποψία ότι η γυναίκα κάποιου μίλαγε η έριξε ματιά σε άλλον άντρα.Πόσο μάλλον και να γαμηθεί με άλλον άντρα.Και αυτά εν έτει όχι 1907 αλλά 2007!!! Η τάνα όμως έχει και το άλλο...Θέλει να νοιώσει γυναίκα και άνθρωπος (και πολύ σωστά και ορθά πράττει γιατί πάνω απ'όλα αυτό είναι)θα κάνει και καμιά τσάρκα για γνωριμία στα τυφλά και σέξ με κάποιον που θα της κάνει κλίκ χωρίς φράγκα.Έτσι στο 'φιλικό' για να νοιώσει λίγο σταχτοπούτα με το ωραίο βασιλόπουλο για μια στιγμιαία φάση.Οπότε η σχέση με τάνα με ένα σοβαρό καλό παιδί και όχι φυσικά με κάναν νυχτόβιο νταβατζή είναι πανωλεθρία!!! Μια απλή κοπέλα μη νομίζετε ότι το κεράτωμα με γαμήσι το έχει κάτι εύκολο.Έχει διαφορετική ψυχολογία απο την επαγγελματία τάνα.Για την τάνα το γαμήσι σε free style version είναι κάτι σαν ρουτίνα. Το κάνει στην ψύχρα χωρίς τύψεις.Είναι για παράδειγμα σαν έναν επαγγελματία πυγμάχο που να δεχτεί και να ρίξει γροθιές είναι κάτι το δεδομένο και στα πλαίσια πάντα της συνήθειας και της δουλειάς. Τι και αν είναι η τάνα με κάνα καλό παιδί...παπάρια μέντολες.Τον καλό άνθρωπο η τάνα θα του γαμήσει την ψυχολογία και θα τον περιπαίζει όλο το 24ωρο με απίστευτα ψέματα και θα τον έχει και σαν στήριγμα για κάποια δύσκολη στιγμή.Οπότε το ξαναλέω για πολλοστή φορά...Μην 'θεοποιούμε' κάτι που δεν γνωρίζουμε...
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μπράβο βρε πάνο....συμφωνώ απόλυτα[εκτός σπανίων περιπτώσεων] με αυτά που γράφεις...εξάλλου βρε παίδες κάποια στιγμή παίζει και το συναίσθημα , η συντροφικότητα κ.λ.π.....αυτά συνήθως στα δίνει μόνο η γκόμενα....δεν είναι τα πάντα γαμήσι....υπάρχουν και οι ανθρώπινες στιγμές.....
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
μούκοψε το μήνυμα στην μέση.............συνεχίζω...εκτός σπανίων περιπτώσεων....εξάλλου υπάρχουν και οι ανθρώπινες στιγμές,συναίσθημα,συντροφικότητα που μόνο η γκόμενα θα στα δώσει.....δεν είναι τα πάντα γαμήσι....είμαστε και άνθρωποι...
και θα τον περιπαίζει όλο το 24ωρο με απίστευτα ψέματα
Ο φίλος panosmpos έχει απόλυτο δίκιο...σε 10 γραμμές αποτυπώνει στο 100% αυτό που συμβαίνει σε μια σχέση με γυναίκα ''τανα''..
Αναφορικά δε με το ψέμα...
έρευνες εχουν δείξει ότι μετά τη 15η φορά συναπτής ενέργειας ''κάτι'' γίνεται συνήθεια... Σκεφτείτε λοιπόν, μια ιερόδουλη η οποία υποκρίνεται (οι περιπτώσεις χημείας είναι ελάχιστες..)10 ή 25 ή 50 φορές ημερησίως Χ 365 ημέρες Χ 1,2,3,4 ή και 10 έτη....
Σε μια normal σχέση είναι αδύνατο να αποφύγει το ψέμα..το ψέμα είναι φυσική κίνηση...ένα με το μυαλό...ένα με το σώμα..
Επισκέπτης
χαιρομαι που αυτα που εγραψε ο πανος και τα εχει ζησει ,ετυχε να τα ζησω και εγω την ιδια χρονικη περιοδο!!ετσι καταφεραμε και το παλεψαμε !!βρειτε μια κοπελλα που να σας σεβεται και να τη σεβεστε!!οσο δυσκολο και αν ακουγεται ,δεν ειναι ακατορθωτο!!
kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
χαιρομαι που αυτα που εγραψε ο πανος και τα εχει ζησει ,ετυχε να τα ζησω και εγω την ιδια χρονικη περιοδο!!ετσι καταφεραμε και το παλεψαμε !!βρειτε μια κοπελλα που να σας σεβεται και να τη σεβεστε!!οσο δυσκολο και αν ακουγεται ,δεν ειναι ακατορθωτο!!
Ο Πάνος, για μία ακόμη φορά, όπως και στο thread με τις Ελληνίδες και τις Ρωσσίδες έβαλε τα πράγματα στη θέση τους...Διαβάζουμε ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ τα δύο posts του, και κυρίως έχουμε στο μυαλό μας το συμπέρασμα από την τελευταία φράση του: Δεν ωραιοποιούμε εκ των προτέρων καταστάσεις με το μυαλό μας, και δεν επηρεαζόμαστε από κλισεδάκια, κι από εμπειρίες άλλων που ούτε ίδιοι άνθρωποι είναι με τον καθένα από μας, ούτε τις ίδιες ανάγκες έχουν, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ Ή ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΤΑΡΑΒΕΡΊΣΤΗΚΑΝ...
Επισκέπτης
Εγω θα γραψω την γνωμη μου για το ποστ του πανου αυριο γιατι τωρα εχω ρουφιξει τσιπουρα και θα γραφω μαλακιες.
easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Χαχα ..σωστος ο πλαίυερ!
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Εγω θα γραψω την γνωμη μου για το ποστ του πανου αυριο γιατι τωρα εχω ρουφιξει τσιπουρα και θα γραφω μαλακιες.
οχι τώρα θα γράψεις για να μάθουμε την αλήθεια και τι πραγματικά σκεφτεσαι,
ασε τις υπεκφυγές τώρα!
Επισκέπτης
Τωρα φιλε δεν γινετε.οχι τώρα θα γράψεις για να μάθουμε την αλήθεια και τι πραγματικά σκεφτεσαι,
ασε τις υπεκφυγές τώρα!
Το μονο που ξερω ειναι οτι οσο μπορει να σε αγαπηση η πουτανα εαν σε αγαπηση δεν μπορει να σε αγαπηση καμμια αλλη γυναικα.
Αυτο ηθελες να ακουσεις και το ακουσες αυριο η συνεχια.
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.089
- Πόντοι
- 42.697
Τωρα φιλε δεν γινετε.
Το μονο που ξερω ειναι οτι οσο μπορει να σε αγαπηση η πουτανα εαν σε αγαπηση δεν μπορει να σε αγαπηση καμμια αλλη γυναικα.
Αυτο ηθελες να ακουσεις και το ακουσες αυριο η συνεχια.
Αυτό μου αρκεί.
δεν θέλω να ακούσω την συνέχεια γιατι την ξέρω...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Θεωρω ότι ενας αντρας….όταν είναι αντρας ….πρεπει να παραμενειχαιρομαι που αυτα που εγραψε ο πανος και τα εχει ζησει ,ετυχε να τα ζησω και εγω την ιδια χρονικη περιοδο!!ετσι καταφεραμε και το παλεψαμε !!βρειτε μια κοπελλα που να σας σεβεται και να τη σεβεστε!!οσο δυσκολο και αν ακουγεται ,δεν ειναι ακατορθωτο!!
Αντρας και όχι κλαψομουνης όπως εσυ και ο Πανος….
Παιρνω το θαρρος να το γραψω αυτό γιατί νομιζω εχω το δικαιωμα….
Τι περιμενετε?Να βρειτε τον ερωτα της ζωης σας σε μια γυναικα Δ.Χ.(δημοσιας χρησεως)?
Όταν μπαινετε στα μπουρδελα η στα στουντιο…η φιλοδοξια σας είναι να πιασετε
γκομενα?
Κι αν γινει ακομα αυτό….που εγινε τελικα….τι περιμενατε να γινει?
Γαμος?
Γιατί πεφτετε με τα μουτρα ετσι?
Ποια «τανα»είναι αυτή που κανει σχεση με έναν πελατη και υπογραφει συμβολαιο ότι πλεον βρηκε τον αντρα της ζωης της ενώ εξακολουθει να πηγαινει στη δουλεια και να την τραβανε άλλοι 50?
Τι απαιτηση από κει και περα έχεις να σου πει?
Ότι και να πεις εσυ είσαι λαθος ….αλλά ότι και να πει κι αυτή…παλι είναι λαθος…
Όταν είναι ματακια μου στη μεση αυτή η γαμημενη η δουλεια….χρυση τομη δεν βρισκεται….!!!!
Απλά μην ενθουσιαζεστε τοσο πολύ και μην ονειρευεστε τοσο γιατί η απογοητευση είναι μεγαλη….
Είναι πολύ σπανιο εως ακατορθωτο που αυτή η σχεση τανας με πελατη θα κουμπωσει και θα εχει μελλον συναισθηματικο….
Αυτά από εμένα…..!!!!
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Συχνο φαινομενο στο site αυτοι που ανεβασμενοι σε ανυπαρκτο βαθρο (υπαρχει στο λιγο μυαλο τους και ισως ειναι αρκετο ) κατακεραυνωνουν με το απεριοριστο ευρος γνωσης της ευρυμαθειας τους και της τρισμεγιστοσυνης τους αλλους ως λιγους ή και κλαψομουνηδες. Αφενος υπαρχουν και βιζιτες με πολυ μικρο κυκλο ραντεβου, που δεν ειναι τοσο περιεργο να γνωρισουν καποιον που να συνδεθουν, αφετερου τα ανθρωπινα συναισθηματα ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να υποβαθμιζονται με εξυπναδικιστικους αφορισμους. Η ψευτοευγενης (καρδουλα μου, πουλακι μου, καυλιτσα μου χρυση ) προκλητικοτητα ειναι ενδεικτικη της εγγενους αγενειας και σιγουρα αναποτελεσματικη ως επιχειρηματολογια
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Επειδη εγω ειμαι της πιατσας και δεν μπορω να τα πωΣυχνο φαινομενο στο site αυτοι που ανεβασμενοι σε ανυπαρκτο βαθρο (υπαρχει στο λιγο μυαλο τους και ισως ειναι αρκετο ) κατακεραυνωνουν με το απεριοριστο ευρος γνωσης της ευρυμαθειας τους και της τρισμεγιστοσυνης τους αλλους ως λιγους ή και κλαψομουνηδες. Αφενος υπαρχουν και βιζιτες με πολυ μικρο κυκλο ραντεβου, που δεν ειναι τοσο περιεργο να γνωρισουν καποιον που να συνδεθουν, αφετερου τα ανθρωπινα συναισθηματα ειναι πολυ σοβαρη υποθεση για να υποβαθμιζονται με εξυπναδικιστικους αφορισμους. Η ψευτοευγενης (καρδουλα μου, πουλακι μου, καυλιτσα μου χρυση ) προκλητικοτητα ειναι ενδεικτικη της εγγενους αγενειας και σιγουρα αναποτελεσματικη ως επιχειρηματολογια
επιστημονικα όπως τα λες εσυ….κι απ’όσο καταλαβα
τα οσα εγραψες αφορουν εμένα…..
Θα σου απαντησω το εξης…..
Για αρκετο χρονικο διαστημα ο γουορ γαμουσε εμένα και ειχαμε
ενα περιεργο νταραβερι ….!!!!
Εσύ γιατί παιρνεις μερος?
Ούτε σε καλεσαμε να μας κρατάς φαναρι ούτε σε βαλαμε συνηγορο
Γιατί τετοιο ζορι?
Επισκέπτης
Για αρκετο χρονικο διαστημα ο γουορ γαμουσε εμένα και ειχαμε
ενα περιεργο νταραβερι ….!!!!
Και έφαγε απόρριψη όπως ήταν φυσικό;