You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γκόμενα ή Πουτάνα;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Jules_Jordan
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 1K
- Εμφανίσεις 60K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κι αν σου πέσει μια γλαστρα στο κεφαλι? πολυ καταθλιτικα σκεφτεστε εδω μεσα. στην σταδιοδρομια μου στα μπουρδελα ποτέ δεν μου εχει σπασει η καποτα! αν φοβαται κανεις τοσο πολυ ποιος ο λογος να πηγαινει σε πουτανες? να κατσει σπιτι του και να το βουλωσει.
δεν χρειαζεται να σπασει το προφυλακτικο.
συμφωνω στο αν φοβαται καποιος να κατσει σπιτι του και να το βουλωσει.
δεν μπορω ομως να βλεπω εδω να λενε,
αν εχεις σχεση ,παντα με προφυλακτικο ,ποτε ακαπωτα!! λες και τοτε ειναι αποδεκτο!
λες και το κανεις για την γκομενα, να βαζεις προφυλακτικο.
οχι για σενα πρωτα απολα!!
αν καταλαβα καλα, για σενα πιο πολυ ηθικο ειναι το ζητημαδεν χρειαζεται να σπασει το προφυλακτικο.
συμφωνω στο αν φοβαται καποιος να κατσει σπιτι του και να το βουλωσει.
δεν μπορω ομως να βλεπω εδω να λενε,
αν εχεις σχεση ,παντα με προφυλακτικο ,ποτε ακαπωτα!! λες και τοτε ειναι αποδεκτο!
λες και το κανεις για την γκομενα, να βαζεις για προφυλακτικο.
οχι για σενα πρωτα απολα!!
Επισκέπτης
Η σωστή διατύπωση θα έπρεπε να είναι δηλωμένες v. αδήλωτες. Θα προτιμήσω τις πρώτες. Μακροχρόνια κοστίζουν λιγότερο.
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
δευτερευουσας σημασιας ειναι πχ η ηπατιτιδα?
Η Ηπατίτιδα Α που είναι σαν βαρειά γρίπη κολάει έτσι εύκολα. Η Β και η C που είναι βαρύτερες παθήσεις έχουν επιδημιολογία και μεταδοτικότητα αντίστοιχη του AIDS.
Ακόμα και η πιθανότητα να κολήσεις AIDS από φορέα του, συγκεκριμένα άνδρας από γυναίκα που δεν έχει συγχρόνως και άλλα αφροδίσια [πχ έρπη, βλενόποια] και σε χωρίς προφύλαξη συνεύρεση κολπική και όχι πρωκτική, είναι μικρότερη του 1/1000.
Και επίσης και το AIDS και οι ηπατίτιδες B και C μπορούν να κολήσουν με ένα παθιασμένο φιλί όπου ο ένας δαγκώνει τον άλλον στα χείλια ή στη γλώσσα και του δημιουργεί αδιόρατες μικροαμυχές.
Και η κουμπάρα και οι άλλες δεν θα ήμουν ο πρώτος που θα την έπεφταν!
Και ότι λέω το ξέρω καλά, τρομάρα μου.
αν καταλαβα καλα, για σενα πιο πολυ ηθικο ειναι το ζητημα
διαβασε τους κινδυνους που διατρεχεις εσυ με το ακαπωτο τσιμπουκι
στο αναλογο τhread για το AIDS κι ας την γκομενα...
εμενα μου αρεσει να πηγαινω σε πουτανες και δεν θα σταματησω για κανενα λόγο! πάντα καποτα βαζω ακομα ακομα και με γκομενα που ξερω.
εσεις ετσι οπως το πατε θα μας πειτε να μην πηδαμε ουτε πουτανες αλλα ουτε γκομενες, γιατι μην γελιεστε οι γκομενες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες μερικες φορες και δεν κανουν εξετασεις...
εσεις ετσι οπως το πατε θα μας πειτε να μην πηδαμε ουτε πουτανες αλλα ουτε γκομενες, γιατι μην γελιεστε οι γκομενες ειναι οι μεγαλυτερες πουτανες μερικες φορες και δεν κανουν εξετασεις...
εμενα μου αρεσει να πηγαινω σε πουτανες και δεν θα σταματησω για κανενα λόγο! πάντα καποτα βαζω ακομα ακομα και με γκομενα που ξερω.
αλλανταλλων φιλε. δεν εχει σχεση αυτο που γραφεις, με αυτο που γραφω.τι την θες την παραθεση.
ηταν που ηταν το γαμησες και ψοφησε.
αλλανταλλων φιλε. δεν εχει σχεση αυτο που γραφεις, με αυτο που γραφω.τι την θες την παραθεση.
ηταν που ηταν το γαμησες και ψοφησε.
η παραθεση τυχαία ήταν αν θες την βγαζω! την εβγαλα!
η παραθεση τυχαία ήταν αν θες την βγαζω!
βαρας και μαλακια τωρα?
που τους βρισκουμε ρε γαμωτο εδω μεσα..
τεςπα. παρεξηγεις φιλε. δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση. μια κουβεντουλα ειπαμε να κανουμε. δεν τα κκαταφεραμε οκ. ισως αλλου να την κανουμε. ;) ;) ;) ;)βαρας και μαλακια τωρα?
που τους βρισκουμε ρε γαμωτο εδω μεσα..
τεςπα. παρεξηγεις φιλε. δεν εχω καμια διαθεση να ερθω σε αντιπαραθεση. μια κουβεντουλα ειπαμε να κανουμε. δεν τα κκαταφεραμε οκ. ισως αλλου να την κανουμε. ;) ;) ;) ;)
οκ
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
διαβασε τους κινδυνους που διατρεχεις εσυ με το ακαπωτο τσιμπουκι
στο αναλογο τhread για το AIDS κι ας την γκομενα...
Να σε ρωτήσω κάτι. Βρίσκεις [υποθετικά μιλάμε και χωρίς να έχει σημασία αν είστε παντρεμένοι ή ελέυθεροι] μια γκόμενα στη δουλειά σου ας πούμε. Άμα πάτε μαζί και σου ζητήσει στοματικό θα της πεις ναι αλλά με προφύλαξη; Και μετά από κάποιους μήνες άμα είστε ακόμα μαζί, συνέχεια με προφύλαξη θα της το δείνεις; Και άμα σου πει μετά από ένα χρόνο που είστε μαζί να κάνετε ελέυθερο κολπικό ή πρωκτικό τί θα κάνεις; Θα της ζητήσεις ιατρικές εξετάσεις; Και δεν θα την φιλάς με πάθος ποτέ μην και κάνετε αμυχές;
Το συμπέρασμα είναι πως φυσικά πρέπει να παίρνει κανείς προφυλάξεις. Άμα ας πούμε σε πρώτη συνεύρεση κάποια, γκόμενα ή βίζιτα, σου προσφέρει τον κώλο της ακάποτα φύγε τρέχοντας γιατί προφανώς δεν θα είσαι ο πρώτος, τον έχει δώσει έτσι και σε άλλους εκατό και στατιστικά κάτι θα έχει αρπάξει, μου έχει συμβεί έτσι όπως το λέω και φυσικά την έκανα σπινταριστός.
Άμα όμως θέλεις να είσαι σίγουρος πως δεν θα αρπάξεις ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ αρρώστια τότε περιορίσου μόνο σε μία γυναίκα, ή ακόμα καλλίτερα ούτε σε αυτή γιατί μπορεί εσύ να μην ξενοπηδάς αλλά ίσως αυτή να ξενοπηδιέται και κρίμα θα είναι μετά από τόση προσοχή να βρεθείς κερατάς και παρασημοφορημένος!
gianevan
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Φεβ 2009
- Like
- 5.782
- Πόντοι
- 1.206
ο κουμπαρος σου βεβαια δεν ξερουμε αν επραξε το ιδιο
Α! Ο κουμπάρος είχε πρόβλημα με το ποτό και δεν του σηκωνόταν, γι αυτό η κουμπάρα... κατάλαβες!
thanoss
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Φεβ 2007
- Like
- 21
- Πόντοι
- 66
αμαν μια ακουω οτι τον ετριψα στην κωλοτρυπιδα αλλη φορα ακουω οτι επσασε η καποτα.....του αλουνου του φυγαν ολλα μεσα.......λιγο προσοχη δεν βλαπτει ελεος!!!
και μενα μου εσπασε καποτα αλλα στις αρχες το πηρα χαμπαρι και δεν τελειωσα μεσα(με σχεση)..οκ αυτο μπορει να τυχει στον καθενα.....αλλα οχι με πουτανες γλωσοφιλα και να τον τριβουμε και ακαποτα.......
το χα ξαναπει και παλια.......καποιοι δεν πανε μονο για να τους φυγει η καβλα και απλα να ριξουνε εναν πουτσο........αλλα λογω ελειψη γκομενας και για αυτο ψαχνουνε και φιλακια και ζουζουνισματα.........
και μενα μου εσπασε καποτα αλλα στις αρχες το πηρα χαμπαρι και δεν τελειωσα μεσα(με σχεση)..οκ αυτο μπορει να τυχει στον καθενα.....αλλα οχι με πουτανες γλωσοφιλα και να τον τριβουμε και ακαποτα.......
το χα ξαναπει και παλια.......καποιοι δεν πανε μονο για να τους φυγει η καβλα και απλα να ριξουνε εναν πουτσο........αλλα λογω ελειψη γκομενας και για αυτο ψαχνουνε και φιλακια και ζουζουνισματα.........
Και οι δύο έχουν πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα, απο τον καθένα μας εξαρτάται, κάποιοι και τις δύο άλλοι μονο γκόμενες η μόνο ιερόδουλες.
Οταν βλέπεις τη γκόμενα χωρίς σκοπό να κάνεις μαζί της οικογένεια η διαφορά είναι μικρή, με την έννοια πως και στις δύο περιπτώσεις στο τέλος θα μείνει μόνο το κουφάρι σου.
Αποψη μου.
Οταν βλέπεις τη γκόμενα χωρίς σκοπό να κάνεις μαζί της οικογένεια η διαφορά είναι μικρή, με την έννοια πως και στις δύο περιπτώσεις στο τέλος θα μείνει μόνο το κουφάρι σου.
Αποψη μου.
τετοια μαλακιες βλεπω.δεν εχει καμια σχεσει το ενα με το αλλο.ειναι 2 εντελως διαφορετικα πραγματα.και οσοι το πιστευετε καλα θα κανετε να αλλαξετε γνωμη γιατι πατε σε κανενα μπουρδελο να γαμησετε και καψουρευεστε την πουτανα,και τραβατε και στεναχωρια γιατι δεν σας θελει αυτη.Και το κρίσιμο ερώτημα:
Iερόδουλες ή γκόμενες (και οι δύο πάντως στα τρώνε);!
Y.Γ.Μπορεί και να έχει ξανα παιχτεί το εργάκι!!!
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
Ανύπαντρος είμαι αλλά πιστεύω πως θα έχω το ίδιο σκεπτικό και τότε.Να υποθέσω πως είσαι ανύπαντρος; Άμα παντρευτείς και μείνεις κάμποσα χρόνια παντρεμένος να μου πεις ξανά τί θα θεωρείς παραδεκτό και τί απαράδεκτο.
Εγώ θεώρησα απαράδεκτο να πηδήσω την κουμπάρα μου, δυό φίλες της γυναίκας μου και μερικές πελάτισες μου [γιατρός είμαι] που μου την πέσανε και όχι γιατί είμαι καλό παιδί αλλά γιατί φοβήθηκα τις ενδεχόμενες συνέπειες. Τώρα ακάποτα [στοματικά εννοείς υποθέτω] και 69 έχουν ένα μικρό ρίσκο για δευτερεύουσας σημασίας αφροδίσια αλλά ποτέ δεν μου έχουν τύχει, ίσως να είμαι τυχερός. Ξέρεις όμως καθημερινά σε τροχαία σκοτώνονται άνθρωποι και προσωπικά έχω δεί δυό φορές το χάρο με τα μάτια μου, χωρίς να φταίω, οπότε να μην ξαναοδηγήσω;
Τέσπα, ο καθένας κάνει ότι θέλει αλλά τουλάχιστον ας παραδέχεται τα αυτονόητα!
Διότι δεν είναι δυνατόν να μη σε νοιάζει ότι θα κολλήσεις δευτερεύουσας σημασίας αφροδίσια απο τη στιγμή που θα κολλήσει η γυναίκα σου και μπορεί ΚΑΙ τα παιδιά αν αντικείμενα όπως ξυραφακια και οδοντοβουρτσα βρίσκονται σε κοινή θέση.