Εξαιρεση αποτελουσε ο παππους μου που μουλεγε οτι του αρεσει το μουνι θαμνος γιατι λεει του αρεσε το καταιφι.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Εξαιρεση αποτελουσε ο παππους μου που μουλεγε οτι του αρεσει το μουνι θαμνος γιατι λεει του αρεσε το καταιφι.
πραγματι οι τριχες εχουν πολυ σοβαρους λογους που ειναι εκει.Η τρίχα εκεί παίζει ίσα ίσα κάποιο ρόλο και δεν πρέπει να αφαιρείται εντελως. Εξάλλου τόσα χρόνια πως ήταν αξυριστες η απλώς περιποιημένες και γινόταν μία χαρά το παιχνίδι; δεν υπάρχει ούτε θέμα αισθητικής αν το μουνι είναι περιποιημένο.
;)
εμένα όταν μακραίνουν πολύ η τρίχες εκεί εγώ τους ερεθισμούς αντίθετα όταν τα κουρεύω με μηχανή πχι ξυράφι και πάντα 1 πόντο σε Μάκρος τα αφήνο εκεί είμαι κομπλέ !!!! Όσο αναφορά τα αξύριστα μουνια μακρυά βρομάνε πολύ, πιάνουν μηκυτες , μπορεί να σου χαρακοσουν το πέος κατά την επαφή !!!!κοβουν σαν μαχαίρι και μου το έχει πει γιατρός δεν το λέω εγώ !!!!!πραγματι οι τριχες εχουν πολυ σοβαρους λογους που ειναι εκει.
πρωτα πρωτα δεν δυσκολευουν εντομα να κανουν αυγα μεσα στο ζεστο υγρο μουνακι,
κρατανε φερομονες για να μυριζει ευχαριστα το μουνακι τους εμποδιζουν την επαφηδερματος με δερμα κατα την διαρκεια της επαφης ετσι μειωνονται κατα πολυ οι πιθανοτητες μεταδοσης κονδυλωματων κτλ ειδικα τα κονδυλωματα σε ξυρισμενους καβαλους μεταδιδονται πολυ ευκολα.
παρομοιως και για τις τριχες στις μασχαλες, εαν δεν ειχαμε τριχες εκει θα τριβοταν το δερμα με το απεναντι και θα ειχαμε προβλημα
μεγαλη αληθεια ειπες φιλος,,,εχει τυχει σε πολυ κοσμο ξυρισμενο μουνι και τριχα στο κωλογια τις αξυριστες κωλοτρυπίδες τ εχεις να πεις μουτρο??
ελα ρε μουτρο που ζουμε στ 1800!!μεγαλη αληθεια ειπες φιλος,,,εχει τυχει σε πολυ κοσμο ξυρισμενο μουνι και τριχα στο κωλο
χαχα και ομως συνβαινουν και αυταελα ρε μουτρο που ζουμε στ 1800!!
... τρελαίνομαι..για τις αξυριστες κωλοτρυπίδες τ εχεις να πεις μουτρο??
Καλύτερη θα ήταν ξυρισμένη νομίζω...
https://[URL unfurl="true"]www.boobspicshunter.com/image/366184.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είχα καλή εμπειρία
Καλύτερη θα ήταν ξυρισμένη νομίζω...
https://[URL unfurl="true"]www.boobspicshunter.com/image/366184.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αηδία σκέτη είναι η τύπισσα
εγω ν δεις κ αμα ειναι και κανα μεταλαγμενο ακομα ποιο πολυ... τρελαίνομαι..
Hairy Timea born 11 March 1979 in Hungary... τρελαίνομαι..