sbl
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Αυγ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 16
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΣΤ????
Τα ποστ τα δικά σου είναι προϊστορικά προ 4ετίας.
Άμα ποστάρει όμως κάποιος τι έγραφε το περιοδικό της Χ.Α πριν είκοσι χρόνια είναι τραγικά επίκαιρο.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΑ ΠΟΣΤ????
φασιστικη μαγεια μου το εμαθε ο ΓερμενηςΑυτό πάλι πως το κατόρθωσες;
Να κάνεις παράθεση σε ένα ποστ:
ΠΡΙΝ εμφανισθεί το ποστ:
φασιστικη μαγεια μου το εμαθε ο Γερμενης
Ρε συ επίτηδες το κάνεις;
Θα πάνε οι διαταραχές ύπνου σύννεφο.
Σκέψου χωρίς μαγείες και ιστορίες δεν μπορούν να κοιμηθούν που βλέπουν παντού Χρυσαυγίτες.
Μην τους λες και τέτοια.
Dealer υπνωτικών είσαι (που θα έλεγε κ ο Άδωνις);
http://[URL unfurl="true"]www.cvltnation.com/wp-content/uploads/2013/04/Aleister_Crowley_Magus.png[/img[/URL]]
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Μπράβο για το θρεντ,δεν το περίμενα.Απαντήστε ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος.
Και τι ειναι φασιστας για σενα φιλε μου? Για τον μεσο αριστερο οποιος δεν ειναι αριστερος ειναι φασιστας. Οτι δεν γουσταρουμε το ονομαζουμε πλεον "φασιστικο". Και για μενα φασιστες ειναι το ΠΑΜΕ που μου κλεινουν τον δρομο και δεν με αφηνουν να παω στην δουλεια μου. Φασιστες ειναι αυτοι που καινε τα αμαξια και σπανε τις βιτρινες. Φασιστες ειναι αυτοι που με τις μολοτωφ και τις κουκουλες τους με τρομοκρατουν και δεν με αφηνουν να κατεβω στο κεντρο γιατι μπορει να φαω καμμια κοτρωνα στο κεφαλι
Και αυτο φασιστικο ειναι. Εκμεταλευομαστε εμεις οι κακοι Ελληνες την φτωχεια κοριτσιων της Ανατολικης Ευρωπης αλλα οταν προκειται για την καυλα μας ξεχναμε ιδεολογιες κλπ
Και τι ειναι φασιστας για σενα φιλε μου? Για τον μεσο αριστερο οποιος δεν ειναι αριστερος ειναι φασιστας. Οτι δεν γουσταρουμε το ονομαζουμε πλεον "φασιστικο". Και για μενα φασιστες ειναι το ΠΑΜΕ που μου κλεινουν τον δρομο και δεν με αφηνουν να παω στην δουλεια μου. Φασιστες ειναι αυτοι που καινε τα αμαξια και σπανε τις βιτρινες. Φασιστες ειναι αυτοι που με τις μολοτωφ και τις κουκουλες τους με τρομοκρατουν και δεν με αφηνουν να κατεβω στο κεντρο γιατι μπορει να φαω καμμια κοτρωνα στο κεφαλι
Και αυτο φασιστικο ειναι. Εκμεταλευομαστε εμεις οι κακοι Ελληνες την φτωχεια κοριτσιων της Ανατολικης Ευρωπης αλλα οταν προκειται για την καυλα μας ξεχναμε ιδεολογιες κλπ
Απαντήστε ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος.
Επειδή ειναι καυλιάρηδες!Απαντήστε ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος.
ρε φιλε στην ελλαδα εισαι σε μια απο τις πιο εθνθκιστικες χωρες τι περιμενες??γιαυτο παμε γαματα
Να πω και γω τη μαλακία μου.
Όποιος έχει γαμήσει καναδυο Ρωσίδες και έχει δει τα καλά του κομμουνισμού
και καναδυό Ελληνίδες και έχει δει τα καλά του φιλελευθερισμού
και δεν έχει γίνει φασίστας είναι παντελώς ηλίθιος.
Επειδή είσαι σκατόφλωρος.
Βάλτο και στις επιλογές.