Νέα

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kosamf
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 445
  • Εμφανίσεις 28K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατί το σάιτ είναι τίγκα στους φασίστες;

• Κατά σύμπτωση

Ψήφοι: 31 11,9%
  • Επειδή ΟΛΟ το ελληνικό Ίντερνετ είναι τίγκα στους φασίστες

Ψήφοι: 32 12,3%
  • Δεν είναι περισσότεροι, απλά πιο "θορυβώδεις"

Ψήφοι: 72 27,6%
  • Το μέσο μέλος του σάιτ δεν ψηφίζει στις πολιτικές ψηφοφορίες

Ψήφοι: 18 6,9%
  • Όλος ο κύκλος των μπουρδελιάρηδων είναι παρακμιακός, άρα τι άλλο θα ψήφιζε...;

Ψήφοι: 63 24,1%
  • Επειδή η Πηγάδα έχει ακόμα μπόλικο χώρο...

Ψήφοι: 45 17,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    261

arist_plat1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2015
Like
2
Πόντοι
166
υπάρχουν και κρυφοφασίστες
στην αρχή το παίζουν φιλελεύθεροι και υποτιθέμενοι προοδευτικοί και από το βάθος βγαίνει κι μια εσανς ναζισμού 

noctilucent1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2015
Κριτικές
8
Like
307
Πόντοι
346
Σαν σημερα οι Γερμανοι υπεγραφαν την παράδοσή τους και ο Β Παγκόσμιος Πολεμος τελειωνε.
Αμεσως μετα σε ολες τις χωρες που οι ναζι και οι συνεργατες τους αιματοκυλισαν,οπου ο αμαχος πληθυσμός υπεστη τα πανδεινα,τιμωρηθηκαν σκληρα και παραδειγματικα.

Στη μονη χωρα που πολλοι συνεργατες των Γερμανων οχι μονο απεφυγαν την τιμωρια αλλα "περασαν" στο επομενο καθεστως ηταν η Ελλαδα.

Το βιντεο αφιερωμενο σε ολους τους δοσιλογους,Γερμανοτσολιαδες και λοιπα φασιστικα ναζιστικα κατακαθια.

Tύπε μου όταν εφευγαν οι Γερμανοι απο την Ελλάδα οι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ είδαν την ευκαιρία να πάρουν την εξουσια με τα όπλα και να μας κάνουν Αλβανια-Γιουγκοσλαβια
Αυτη ήταν η απειλή τότε και με αυτην την απειλή ασχοληθήκαμε τότε
Ευτυχώς την αντιμετωπίσαμε γιατι τώρα δεν θα υπήρχε θηλυκη γάτα στην Ελλάδα
Θα δούλευαν ολες σε μπουρδελα του εξωτερικού οπως εκαναν ολες οι κοπέλες που ειχαν την ατυχια να γεννηθούν σε κομμουνιστικές χώρες
ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτούς που καθαρισαν τοτε τα κομμούνια (δυστηχώς όχι όλα ) και δεν ειμαστε τώρα Αλβανοι

zigfried

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2006
Like
4
Πόντοι
16
image.jpg

Ἡ σβάστικα τῶν …«Ῥώσσων» ἐπαναστατῶν!!!

Ὁ Τσάρος δὲν τὸ τύπωσε πάντως…
Ὁ Χίτλερ τὸ 1917 ἦταν ἀκόμη στρατιώτης στὸ μέτωπο τῆς Γαλλίας…

Παπανικολάου Σωτήρης

Ρωσσική Προσωρινή Κυβέρνηση

Η Ρωσική Προσωρινή Κυβέρνηση ήταν η προσωρινή κυβέρνηση της Ρωσσικής Δημοκρατίας που εγκαταστάθηκε αμέσως μετά την παραίτηση του Τσάρου Νικολάου Β΄ (15 Μαρτίου 1917).
Η κυβέρνηση αντικατέστησε τον θεσμό του Συμβουλίου των Υπουργών της Ρωσσίας, μέλη του οποίου μετά την Φεβρουαριανή Επανάσταση προΐσταντο στο Λειτούργημα του Αρχηγού στο Ναυαρχείο. Η πρόθεση της προσωρινής κυβερνήσεως ήταν η διοργάνωση εκλογών για την Ρωσσική Συντακτική Συνέλευση και την σύγκλισή της. Η κυβέρνηση αρχικά αποτελέσθη από τον συνασπισμό των Καντέτ με ηγέτη των Γκεόργκι Λβοφ, ο οποίος συνασπισμός αντικατεστάθη αργότερα από τον συνασπισμό των Σοσιαλιστών με ηγέτη τον Αλέξανδρο Κερένσκι.

Ρωσσική Προσωρινή Κυβέρνηση
Russian_Provisional_Government

Αλέξανδρος Κερένσκι
Ο Αλεξάντρ Φιόντοροβιτς Κέρενσκι (Алекса́ндр Фёдорович Ке́ренский, ΔΦΑ: [ɐlʲɪˈksandr ˈkʲerʲɪnskʲɪj] 4 Μαΐου 1881, Σιμπίρσκ — 11 Ιουνίου 1970, Νέα Υόρκη) ήταν Ρώσος δικηγόρος και πολιτικός, ο οποίος υπηρέτησε ως ο δεύτερος Πρωθυπουργός της Ρωσικής Προσωρινής Κυβέρνησης από Ιούλιο έως Νοέμβριο 1917. Ηγέτης των μετριοπαθών σοσιαλιστών της Τρουντοβικής φράξιας του Σοσιαλ-Επαναστατικού Κόμματος, ο Κέρενσκι είναι κεντρική μορφή της Ρωσικής Επανάστασης.

Μετά την Φεβρουαριανή Επανάσταση που εκθρόνισε τον Νικόλαο Β΄, ο Κέρενσκι υπηρέτησε ως Υπουργός Δικαιοσύνης στην μετα-αυτοκρατορική και δημοκρατική Προσωρινή Κυβέρνηση του Γκεόργκι Λβοβ. Τον Μάιο έγινε Υπουργός Πολέμου. Τον Ιούνιο διαδέχθηκε τον Λβοβ ως Πρωθυπουργός. Στις 7 Νοεμβρίου, η κυβέρνησή του ανετράπη  από τους καθοδηγούμενους από τον Βλαδίμηρο Λένιν Μπολσεβίκους στην Οκτωβριανή Επανάσταση. Πέρασε το υπόλοιπο της ζωής του στην εξορία, στο Παρίσι και στην Νέα Υόρκη όπου και απεβίωσε σε ηλικία 89 ετών, αλλά τάφηκε Λονδίνο.

Ο Αλέξανδρος Κέρενσκι γεννήθηκε στο Σιμπίρσκ (τώρα Ουλιάνοφσκ) στον ποταμό Βόλγα στις 2 Μαΐου 1881.  Ο πατέρας του, Φιόντορ Κέρενσκι , ήταν καθηγητής, και διευθυντής του τοπικού γυμνασίου. Η μητέρα του, Ναντέζντα (το γένος Άντλερ), γεννήθηκε από έναν Ρώσσο-Γερμανό Εβραίο,[2] τον Αλέξανδρο Άντλερ, που ήταν επικεφαλής του Τοπογραφικού Γραφείου της Στρατιωτικής Περιοχής του Καζάν, και την Ναντέζντα (το γένος Καλμίκοβα), κόρη ενός πρώην δουλοπάροικου, που είχε αγοράσει την ελευθερία του πριν καταργηθεί η δουλοπαροικία στην Ρωσσία το 1861, επιτρέποντάς του να γίνει ένας πλούσιος έμπορος της Μόσχας.[3] [4]

Ο πατέρας του Κέρενσκι ήταν καθηγητής του Βλαδίμηρου Ουλιάνοφ (Λένιν)· μέλη των οικογενειών Κέρενσκι και Ουλιάνοφ ήταν φίλοι.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η ιστορια τα τελευταια χρονια στην ελλαδα μας εχει δειξει οτι οι ντεμεκ αριστεροι και προδευτικοι ειναι και τα μεγαλυτερα λαμογια με μονο μελημα τους στην αχριστη ζωη τους πως θα κλεψουν και θα εκμεταλευτουν τον συναθρωπο τους. :)

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.425
Πόντοι
6.955
Το ειχα πει και παλιοτερα και θα το ξαναπω. Δεν ειναι το site που εχει φασιστες, ειναι οι αριστεροι που εχουν κομπλεξ και βλεπουν παντου "φασιστες". Για τους αριστερους οποιος δεν ειναι αριστερος ειναι απλα "φασιστας". Τοσο απλα και Δημοκρατικα...

Πες τα ρε φιλε !!!!!!!!!!!  :) :) :)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Ναι παιδια, μην φατε εχει γλαροσουπα  ;) Σαν την ΕΛΛΑΔΑ δεν εχει πουθενα..εσεις λετε καλυτερα εξω,αλλα ρωτηστε δευτερης γενιας ελληνες στην γερμανια που παρακαλανε να ερθει το καλοκαιρι για να ερθουν εδω και να φυγουν απ την βρωμια της γερμανιας και πιστεψτε με αν δεν ειχαν πολυ καλη δουλεια ολοι τους εδω θα ηταν.Μολις προσφατα ηρθςε καποιος με περιπου 40 χρονια στην γερμανια να μεινει εδω και τα πρωτα του λογια ειναι γλυτωσα απο αυτους. ;)

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Συμπερασμα πολυετους παραμονης στο εξωτερικο και συγκρισης με την ελλαδα να υποθεσω? Η επειδη το λενε καποιοι αλλοι λες να το υιοθετησεις και εσυ σαν μοτο? "σαν την ελλαδα δεν εχει πουθενα"
Γιατι ρε φιλε,αμα εξαιρεσεις τα οικονομικα  :grin: ισως ειμαστε η καλυτερη χωρα στην ευρωπη.Δεν μας λειπει τιποτα,εχουμε φοβερα τοπια,το κλιμα ειναι εξαιρετικο,σαν ανθρωποι οι ελληνες ειμαστε κεφατη,ηλιο εχουμε μπολικο ολο το χρονο,τι αλλο θελετε  :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ναι παιδια, μην φατε εχει γλαροσουπα  ;) Σαν την ΕΛΛΑΔΑ δεν εχει πουθενα..εσεις λετε καλυτερα εξω,αλλα ρωτηστε δευτερης γενιας ελληνες στην γερμανια που παρακαλανε να ερθει το καλοκαιρι για να ερθουν εδω και να φυγουν απ την βρωμια της γερμανιας και πιστεψτε με αν δεν ειχαν πολυ καλη δουλεια ολοι τους εδω θα ηταν.Μολις προσφατα ηρθςε καποιος με περιπου 40 χρονια στην γερμανια να μεινει εδω και τα πρωτα του λογια ειναι γλυτωσα απο αυτους. ;)

Αυτοί που λες είναι τύποι που 40χρόνια καθάριζαν πατάτες στο γυράδικο,δεν ξέρουν ούτε 100 λέξεις Γερμανικά και η ζωή τους πέρασε μεταξύ γυράδικου και ελληνικού καφενείου.

Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα,από τις πολλές όμορφες χώρες που υπάρχουν.

Πολλοί μετανάστες είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και περνάμε καλά,όχι μόνο στον εργασιακό τομέα.Δεν είμαστε όλοι κλάψες και μίζεροι που μας φταίνει για όλα οι Γερμανοί.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Απαντήστε ελεύθερα, χωρίς φόβο και πάθος.

Όταν κάποιος τολμάει να πει ότι αγαπάει την πατρίδα του,δε θέλει ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΈΝΕΣ φυλές ξένων που η παρουσία τους μόνο ζημιά έχει φέρει και απεχθάνεται τους στημένους προδότες αλληλέγγυους  :effemine: τότε ναι,στο δικό σου το μυαλό,το site είναι γεμάτο φασίστες.. :jerking:

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Αυτοί που λες είναι τύποι που 40χρόνια καθάριζαν πατάτες στο γυράδικο,δεν ξέρουν ούτε 100 λέξεις Γερμανικά και η ζωή τους πέρασε μεταξύ γυράδικου και ελληνικού καφενείου.

Η Ελλάδα είναι μια πολύ όμορφη χώρα,από τις πολλές όμορφες χώρες που υπάρχουν.

Πολλοί μετανάστες είμαστε ευτυχισμένοι εδώ και περνάμε καλά,όχι μόνο στον εργασιακό τομέα.Δεν είμαστε όλοι κλάψες και μίζεροι που μας φταίνει για όλα οι Γερμανοί.
Ασε τυπε, το καλοκαιρι παντρευουμε μια κοπελα υψηλοβαθμο στελεχος σε τραπεζα της γερμανιας ουτε καν 30 δεν ειναι...μιλαει και πεντε γλωσσες.Αν την ακουσεις,ξερεις τι λεει μακαρι να μεγαλωνα και να ζουσα στην ελλαδα παρα σε αυτον το βουρκο(γερμανια)ελπιζω καποτε να ερθω να μεινω μονιμα εδω. ;)

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Χωρίς να μ απασχολεί το θέμα,απλά να γράψω ορισμένα πράγματα για την χώρα που με φιλοξενεί τον
τελευταίο ενάμιση χρόνο μιας που έχω έρθει για να προσπαθήσω αυτό που στην Ελλαδίτσα δεν κατάφερα
μιας που δεν είχα μεγάλη γλώσσα (βασικά καθόλου) να γλύψω και γω καμμιά κατουρημένη ποδιά να
βολευτώ οπουδήποτε.

Άποψή μου ότι θα γράψω:Η Γερμανία λοιπόν μετά τον παγκόσμιο πόλεμο που η ίδια δημιούργησε,
οι σύμμαχοι (ρώσσοι-αμερικάνοι-αγγλοι-γάλλοι) την χώρισαν στα δύο.Ανατολική-Δυτική Γερμανία
χτίζοντας ένα πελώριο τοίχος και απαγορεύοντας τους μεν να βρεθούν με τους δε.Αν κάποιος χωρίς
λόγο και ενημέρωση στις αρχές το έκανε εκτελούνταν εν ψυχρώ.

Οι Γερμανοί κάναν λάθος και το διδάσκουν στην Ιστορία τους (ή έστω σ αυτή που μαθαίνουν οι μετανάστες
όπως εγώ,μιας που δε φοίτησα και σε γερμανικό σχολείο τα μαθητικά μου χρόνια) και ξεκινάν την Ιστορία
του απ το 1933 όταν και εμφανίστηκε το κόμμα του Αδόλφου στο προσκήνιο.

Η Γερμανοί κάναν λάθος,ναι,το παραδέχτηκαν,βάλαν κάτω το κεφάλι και σήμερα είναι η τρίτη οικονομική
δύναμη παγκοσμίως.Το να μην βρεί κάποιος δουλειά,που έχει όρεξη να εργαστεί και σκληρά κάποιες φορές,
στην Γερμανία μοιάζει ανέκδοτο.Ο Αντίστοιχος ΟΑΕΔ,(job center) μπορεί να σε πληρώνει για πολλά χρόνια
αλλά σου πρήζει τα αρχίδια από συνεντεύξεις για δουλειά και στη συνέχεια θέλουν τα αποδεικτικά και τον λόγω
που κάποιο μέλος του δεν απασχολείται σ αυτή τη δουλειά,εν συνεχεία στην επόμενη.

Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα είναι άπιαστο όνειρο,το μόνο που κάνουμε είναι να συγκρινόμαστε με τους αρχαίους
Έλληνες  :uglystupid: και να λέμε για τους μαλάκες τους Γερμανούς.Για το πραγματικό πρόβλημα,το πόσο
μαλάκες είμαστε,πόσο γουστάρουμε να γλύφουμε,να το αντιληφθούμε και να το αλλάξουμε αυτό αντ αυτού λέμε ότι όλοι
οι άλλοι μας φταίνε,εμείς είμαστε οι μόνοι αθώοι και φυσικά σε περιόδους χαμηλού μορφωτικού επιπέδου,μιας που ελλάδα
πλέον κυριαρχείται από ΜΑΛΑΚΕΣ βρίσκουν τόπο οι ακραίες μορφές έκφρασης,ακροαριστερά και ακροδεξιά.

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
καταλαβα δεν εχεις ζησει εξωτερικο, να χαμε να λεγαμε δηλαδη, σαν να λεει καποιος η γυναικα μου ειναι η καλυτερη στο κρεβατι στο κοσμο, αλλα δεν εχω παει και με αλλη γυναικα
Πενηντα ατομα ξερω που ζουνε στην γερμανια απο 15 χρονων εως 65 πρωτης,δευτερης και τριτης γενιας δλδ ολοι λενε νε μεν εχουμε δουλεια εδω αλλα δεν εχουμε ζωη!  :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Ασε τυπε, το καλοκαιρι παντρευουμε μια κοπελα υψηλοβαθμο στελεχος σε τραπεζα της γερμανιας ουτε καν 30 δεν ειναι...μιλαει και πεντε γλωσσες.Αν την ακουσεις,ξερεις τι λεει μακαρι να μεγαλωνα και να ζουσα στην ελλαδα παρα σε αυτον το βουρκο(γερμανια)ελπιζω καποτε να ερθω να μεινω μονιμα εδω. ;)

Και εγώ τύπε,άκουσα κάτι που έλεγε ο μπατζανάκης της κουνιάδας μου..

Η κοπέλα υψηλόβαθμο στελεχος μάλλον νομίζει ότι Ελλάδα είναι Σαντορίνη και Μύκονος,όταν έρχεται διακοπές το καλοκαίρι.
Πέρα από το νόστο,που νιώθουμε όλοι οι μετανάστες,αυτά τα γραφικά για την Ελλαδα τύπου" σαν τη Χαλκιδική δεν έχει", είναι ξεπερασμένα.

Τυπε μου εγω εχω φουλ σταθερη δουλειά στην Ελλάδα
Θα μπορούσα να ξύνομαι μέχρι να βγω στην σύνταξη και να μην με κουνήσει κανένας
Αλλά εχω ξενερώσει με την νοοτροπια και με τον τροπο που ''γινονται τα πράγματα''
Περισσοτερες λεπτομερειες το καλοκαιρι που θα την κάνω για δουλειά στην Αφρική
Δύο μήνες on έναν off
Νομίζω ότι πρέπει :erection:

Εγώ δούλευα σαν αναπληρωτής κάτι σε τομέα του δημοσίου και αν έμενα κι άλλο θα διοριζόμουν.
Αλλά δεν είναι μόνο το εργασιακό.

Το καλοκαίρι πέρα από Βαλτική που έχω κανονίσει να πάω σαν πορνοτουρίστας :grin:
έχω κανονίσει και Βαρκελώνη και Τοσκάνη.

Ας βγει λιγάκι ο κόσμος από το καβούκι του να δει τι ομορφιά παίζει στον κόσμο..

Πενηντα ατομα ξερω που ζουνε στην γερμανια απο 15 χρονων εως 65 πρωτης,δευτερης και τριτης γενιας δλδ ολοι λενε νε μεν εχουμε δουλεια εδω αλλα δεν εχουμε ζωη!  :)

Δεν έχουν ζωή,γιατί ΟΙ ΙΔΙΟΙ επιλέγουν να μην έχουν ζωή.
Εδώ σήμερα έχουμε κοντά στους 20 βαθμούς και όπως ο καιρός έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα,έχει αλλάξει και εδώ.
Χιόνι η πόλη μου δεν είδε φέτος.

Οι άνθρωποι που λες ειναι οι κλασσικοί ακοινώνητοι που δεν μπορούν να απολαύσουν καμία ομορφιά της Γερμανίας.

Σήμερα έχει στην πόλη μου ένα live με αρχίδια(όχι από τις δευτεροτρίτες μπάντες που πλέον έρχονται Ελλάδα),μια ετήσια γαμάτη γιορτή σε ένα κάστρο πάνω από το ποτάμι,ετήσιο φεστιβάλ κρασιού και γιορτή κερασιού με  λικέρ παραγωγής
και μπύρες και το ΜΟΝΟ μας πρόβλημα είναι ότι δεν ξέρουμε σε ποιο να πρωτοπάμε.

Φαντάζομαι αυτοί που λες τώρα θα βλεπουν τατιάνα στην tv και θα ακούνε καζαντζίδη..

Vikings

Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2015
Like
3
Πόντοι
66
Η ελλαδα σαν χωρα εχει τα παντα..ανθρωπους δεν εχει να τα χρησημοποιησουν οπως πρεπει.Η αληθεια ειναι οτι αν ηταν οι γερμανοι στην θεση μας θα ηταν ακομα ποιο μπροστα απο τι ειναι τωρα οι γερμανια.Τον τουρισμο θα τον ειχαν απογειωση οπως και ολα τα προιοντα μας θα ηταν βιολογικα και πρωτα σε ολο τον κοσμο.Αλλο ομως κομματι αυτο του Ελληνα την φοιλοξενια δεν θα την βρειτε προς τα πανω και γενικα πουθενα στον κοσμο,ασχετα αν τα τελευταια χρονια λογο κρισης και πολλων προβληματων αλλαξαμε λιγο συμπεριφορα. :)

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
του Ελληνα την φοιλοξενια δεν θα την βρειτε προς τα πανω και γενικα πουθενα στον κοσμο

Πήγες κάπου και δεν τη βρήκες τύπε ή πάλι στο είπε το υψηλόβαθμο στέλεχος;  :grin:

penecazzo

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2016
Like
2
Πόντοι
1
Χωρίς να μ απασχολεί το θέμα,απλά να γράψω ορισμένα πράγματα για την χώρα που με φιλοξενεί τον
τελευταίο ενάμιση χρόνο
μιας που έχω έρθει για να προσπαθήσω αυτό που στην Ελλαδίτσα δεν κατάφερα
μιας που δεν είχα μεγάλη γλώσσα (βασικά καθόλου) να γλύψω και γω καμμιά κατουρημένη ποδιά να
βολευτώ οπουδήποτε.

Άποψή μου ότι θα γράψω:Η Γερμανία λοιπόν μετά τον παγκόσμιο πόλεμο που η ίδια δημιούργησε,
οι σύμμαχοι (ρώσσοι-αμερικάνοι-αγγλοι-γάλλοι) την χώρισαν στα δύο.Ανατολική-Δυτική Γερμανία
χτίζοντας ένα πελώριο τοίχος και απαγορεύοντας τους μεν να βρεθούν με τους δε.Αν κάποιος χωρίς
λόγο και ενημέρωση στις αρχές το έκανε εκτελούνταν εν ψυχρώ.

Οι Γερμανοί κάναν λάθος και το διδάσκουν στην Ιστορία τους (ή έστω σ αυτή που μαθαίνουν οι μετανάστες
όπως εγώ,μιας που δε φοίτησα και σε γερμανικό σχολείο τα μαθητικά μου χρόνια) και ξεκινάν την Ιστορία
του απ το 1933 όταν και εμφανίστηκε το κόμμα του Αδόλφου στο προσκήνιο.

Η Γερμανοί κάναν λάθος,ναι,το παραδέχτηκαν,βάλαν κάτω το κεφάλι και σήμερα είναι η τρίτη οικονομική
δύναμη παγκοσμίως.Το να μην βρεί κάποιος δουλειά,που έχει όρεξη να εργαστεί και σκληρά κάποιες φορές,
στην Γερμανία μοιάζει ανέκδοτο.Ο Αντίστοιχος ΟΑΕΔ,(job center) μπορεί να σε πληρώνει για πολλά χρόνια
αλλά σου πρήζει τα αρχίδια από συνεντεύξεις για δουλειά και στη συνέχεια θέλουν τα αποδεικτικά και τον λόγω
που κάποιο μέλος του δεν απασχολείται σ αυτή τη δουλειά,εν συνεχεία στην επόμενη.

Κάτι τέτοιο στην Ελλάδα είναι άπιαστο όνειρο,το μόνο που κάνουμε είναι να συγκρινόμαστε με τους αρχαίους
Έλληνες  :uglystupid: και να λέμε για τους μαλάκες τους Γερμανούς.Για το πραγματικό πρόβλημα,το πόσο
μαλάκες είμαστε,πόσο γουστάρουμε να γλύφουμε,να το αντιληφθούμε και να το αλλάξουμε αυτό αντ αυτού λέμε ότι όλοι
οι άλλοι μας φταίνε,εμείς είμαστε οι μόνοι αθώοι και φυσικά σε περιόδους χαμηλού μορφωτικού επιπέδου,μιας που ελλάδα
πλέον κυριαρχείται από ΜΑΛΑΚΕΣ βρίσκουν τόπο οι ακραίες μορφές έκφρασης,ακροαριστερά και ακροδεξιά.

μπραβο τα ειπες ολα φιλε, με κορυφαιο επιστεγασμα το τελευταιο, τελικα οσοι φευγουν απ τη χωρα τους ανοιγει το μυαλο, μαλλον θα αρχισω να ετοιμαζομαι και εγω

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Τύπε στον μήνα που θα έχω off και γεμάτη τσέπη θα κάνω τα ταξιδάκια μου
Η βαφτισιμιά μου ειναι στην Φιλανδία, θα την επισκέπτομαι τακτικά :rockon: :rockon:
Θεσσαλονικιος ειμαι και δουλεύω Αθήνα
Εχει αρνητικά να εισαι μακριά απο το σπίτι σου, αλλά αμα ειναι να το στερηθείς δεν υπάρχει λόγος να μείνεις στην Ελλάδα

Φυσικά εχει και αρνητικά,εμένα μου λείπουν κυρίως άνθρωποι δικοί μου από την Ελλάδα.

Απλά αυτό ότι ζούμε στην ομορφότερη χωρα και τα άλλα γραφικά,είναι απλά αστεία.

Αγόρασε καμιά μπλούζα με καμιά Μetal μπάντα να ρίξεις καμιά Φιλανδέζα μουνάρα  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom