maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
1)φιλε το αθηναιοι το ειπα γιατι αναφερόμαστε στην εκει αγορα αν μιλαγα για πατρα θα ελεγα πατρινοι κ για θεσσαλονικη θεσσαλονικοις1)Μαικ εδω ηδη εκφραζεις μια αλλη μαστιγα του Ελληνισμου που ειναι ο τοπικισμος...ολα εχουν τιτλο "χαμουτζης" "μπουγατσας" κτλ αφου μιλας για "αθηναιους". Τα λαθη γινονται παντου..
2)Ολα οσα γινονται δεν φταιει ενα Site αγοραιου ερωτα (με τα παρακλαδια του),
3)αλλα το οτι αυτο δεν οριοθετει πολλους οπως πολλα site Του εξωτερικου που εχει σαφεις ρολους,
ποιο ειναι το μαγαζι και τι επισημες απαντησεις δινει (εδω μαγαζι εβριζε αλλονα για καφενεια), η διαχειριση δεν καταπολεμα τους συκοφαντες που εχουν θαψει δυνατα κοριτσια σε επιδοσεις,
4) και επισης ο αγοραιος ερωτας κανεις ενα αλλο λαθος δεν κρινεται με εξωτερικη εμφανιση και προτυπα αλλα με το τι ζηταει ο καθενας ειτε ως επιδοση ειτε το τι τον "γεμιζει" ;) ...
Πιστευω δε οτι ολα τα μαγαζια πρεπει να φερουν το κατι πιο πρωτοποριακο και ΔΥΝΑΤΟ οπως και ανταγωνιστικο. Οσες φολες και να δωσουν το κλεισιμο γαρ εγγυς
2)δεν ειπα κατι για το σαιτ αυτό είναι αψυχα κιλομπαιτ μιλαω για τα ατομα του σαιτ
3)θεωρω ότι αν δεν ακουσεις κ τις 2 πλευρες είναι δυσκολο να το κανεις αυτό γιατι κανεις αντμιν δεν είναι μεσα στο δωματιο να ξερει αν είναι αληθεια η όχι από εκει κ περα στελνουμε τους καφετζιδες στα καφενια... αλλα δυστηχως οι πλοιοψηφια παρακαλα για φρει φακ...
4)εγω δεν εκρινα το θεμα εμφανισης αλλα την συμπεριφορα των περισοτερων εδώ μεσα... μεγαλη διαφορα...
από εκει κ περα θα πω για τον εαυτο μου
δεν παω με καμεια που δεν κανει πισω ακομα κ αν είναι τοπ μοντελ... δεν καθομαι να τα χωνω στις κοπελες γιατι δεν κανουν... αντίθετα πολοι το κανουν.. από εκει κ περα θελω καλη συμπεριφορα κ "καλο αγωνα" τι να το κανω να είναι θεα κ να μην κανει τα γουστα μου?