τυπε οι ελληνιδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λεφτα να πληρωσουν ζιγκολο.ειναι μπατηρω ολες τους
Και να ειχαν δε τα σπαταλανε σε τετοια, μονο στο χοντο
τυπε οι ελληνιδες ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ λεφτα να πληρωσουν ζιγκολο.ειναι μπατηρω ολες τους
μιλαμε για μεγαλες σε ηλικια δεν νομιζω να εχουμε αυτη τιν δυνατοτηταΔεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο,οι γυναίκες να πληρώνουν ζιγκολό για να γαμηθούν!
Μπορούν να γαμηθούν με όποιον θέλουν,όποτε θέλουν χωρίς να πρέπει να πληρώσουν,σε αντίθεση με εμάς!
Πάνε.......ψαρεύουν.....και μετά.....
50++Για πόσο μεγάλες σε ηλικία μιλάμε?
Οκ,50++ είναι μία ηλικία.....αλλά και πάλι έχω δει 50άρες που είναι....
Όπως και να έχει τι μας νοιάζει.....να πάνε να γαμηθούν
Τωρα ειναι σωστο !!!!!!!!!!μιλαμε για μεγαλες σε ηλικια (και πανασχημες που δεν βλεπονται οση κρεμα και να βαλουν και που) δεν νομιζω να εχουμε αυτη την δυνατοτητα (στυσης, ωστε να τις ικανοποιησουμε)
To συναισθημα ΔΕΝ πληρωνεται με τιποτα στον κοσμο φιλε μου !!!!!!!!!Για τον ιδιο λογο που οι ανδρες πληρωνουν πουτανες απλα αυτες θελουν και λιγο συναισθημα μεσα σε αυτα....
ρε αχαχουχα τι μαλακια θεμα ανοιξες παλι?To συναισθημα ΔΕΝ πληρωνεται με τιποτα στον κοσμο φιλε μου !!!!!!!!!
Και το κυριοτερο ........ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ !!!!!!
Δεν ανοιξα εγω το θεμα τυπε .....ρε αχαχουχα τι μαλακια θεμα ανοιξες παλι?
Κι ομως ΝΑΙ .....αν το δεις αναποδα, θα καθισει πουτανα να τη γαμισει χοντρος 150 κιλων??
ακριβως.δεν πηδανε μονο γριες κι ασχημες,ετυχε να γνωρισω εναν τυπο που εκανε αυτη τη δουλεια και μου ειπε οτι ναι μεν εχει αρκετες κωλογριες ματσωμενες ΑΛΛΑ εχει παρει και αρκετα νεοτερες και εμφανισιμες γκομενες που θελαν να γαμηθουν και να βγαλουν βιτσια.Πριν κάμποσα χρόνια που δούλευα σε ξενοδοχείο πολυτελείας σε νησί οι ζιγκολό ήτανε στην ημερήσια διάταξη. Και όχι δεν πήδαγαν γριές χοντρές και άσχημες αλλά εμφανίσιμες γυναίκες κάθε ηλικίας, κυρίως βέβαια από 50-60 (και Ελληνίδες) οι οποίες έκαναν διακοπές μόνες και συνήθως τους «έκλειναν» για όσες μέρες ήταν στο νησί. Βέβαια οι γυναίκες ήταν ματσωμένες και έψαχναν συνοδούς επιπέδου και όχι τα γνωστά καμάκια του νησιού. Ο λόγος ήταν ότι απλά ήταν μόνες και έψαχναν διακριτική παρέα χωρίς δεσμεύσεις.
Πολλές φορές μάλιστα με ρώταγαν αν έχω φίλους «διαθέσιμους» να τους συστήσω χώρια τις προτάσεις που βέβαια απέρριπτα. Γενικά υπήρχε πολύ μοναξιά και ιδίως την άνοιξη και Σεπτέμβρη - Οκτώβρη υπήρχαν πολλές περιπτώσεις και από άντρες και από γυναίκες που έψαχναν συνοδούς. Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε.