Νέα

Γιατί οι γυναίκες πληρώνουν ζιγκολό για να γαμηθούν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dimitris999
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 44
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο,οι γυναίκες να πληρώνουν ζιγκολό για να γαμηθούν!
Μπορούν να γαμηθούν με όποιον θέλουν,όποτε θέλουν χωρίς να πρέπει να πληρώσουν,σε αντίθεση με εμάς!  :grin:
Πάνε.......ψαρεύουν.....και μετά.....  :fuck1: :fuck2: :zfuck: :knockinb:   :grin:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο,οι γυναίκες να πληρώνουν ζιγκολό για να γαμηθούν!
Μπορούν να γαμηθούν με όποιον θέλουν,όποτε θέλουν χωρίς να πρέπει να πληρώσουν,σε αντίθεση με εμάς!  :grin:
Πάνε.......ψαρεύουν.....και μετά.....  :fuck1: :fuck2: :zfuck: :knockinb:   :grin:
μιλαμε για μεγαλες σε ηλικια δεν νομιζω να εχουμε αυτη τιν δυνατοτητα

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
που ειναι αυτες που τις ψαχνω

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=168743.msg4372197#msg4372197 date=1361400562]
μιλαμε για μεγαλες σε ηλικια δεν νομιζω να εχουμε αυτη τιν δυνατοτητα
[/quote]
Για πόσο μεγάλες σε ηλικία μιλάμε?  :think:

FABOULOS

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
6
Πόντοι
16
[quote author=mpozanis  link=topic=168743.msg4372218#msg4372218 date=1361402124]
50++
[/quote]
Οκ,50++ είναι μία ηλικία.....αλλά και πάλι έχω δει 50άρες που είναι.... :rolleyes:
Όπως και να έχει τι μας νοιάζει.....να πάνε να γαμηθούν  :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
μιλαμε για μεγαλες σε ηλικια (και πανασχημες που δεν βλεπονται οση κρεμα και να βαλουν και που) δεν νομιζω να εχουμε αυτη την δυνατοτητα (στυσης, ωστε να τις ικανοποιησουμε)
Τωρα ειναι σωστο !!!!!!!!!!

sexybay

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
52
Πόντοι
606
Για τον ιδιο λογο που οι ανδρες πληρωνουν πουτανες απλα αυτες θελουν και λιγο συναισθημα μεσα σε αυτα....

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Για τον ιδιο λογο που οι ανδρες πληρωνουν πουτανες απλα αυτες θελουν και λιγο συναισθημα μεσα σε αυτα....
To συναισθημα ΔΕΝ πληρωνεται με τιποτα στον κοσμο φιλε μου !!!!!!!!!

Και το κυριοτερο ........ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ !!!!!!

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε αχαχουχα τι μαλακια θεμα ανοιξες παλι?
Δεν ανοιξα εγω το θεμα τυπε .....

Αν εσεις εχετε μουρλαθει και βλεπετε παντου κλωνους μου, λογω αχαχουχιασης και εμπαθειας, δεν θα καθισω να με μουρλανετε κι εμενα !!!!!!!!!!!!

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Κάπου ο Απόλυτος είχε γράψει ότι στην Ελλάδα δύο κινήματα δεν προχωράνε, το κίνημα του ΠΑΣΟΚ και των swingers. :grin:Εγώ θα πρόσθετα και αυτό των Ζιγκολό. :grin:Η ζήτηση είναι ελάχιστη για μια σειρά από λόγους, για αυτό και υπάρχουν πολύ λίγοι. Νομίζω ότι η πραγματικότητα απέχει πολύ από της ταινιες όπου η 40άρα που πληρώνει τον ζιγκολό είναι γκόμενα που θα την πλήρωνες να την γαμήσεις. Δύο περιπτώσεις φίλων μου όχι επαγγελματιών αλλά που γαμούσαν κάτι γριές και αυτές τους χαρτζιλίκωναν ήταν τόσο χάλια που δεν μπορούσα να έχω στύση με τίποτα.

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425
μερικές ψαχνουν για ζιγκολο (όπως και μερικοι πουτανες)

-γιατι δεν βρισκουν απο τους αντρες τους το πηδημα που επιθυμουν

-γιατι θέλουν καποιον να ασχοληθει μαζι τους έστω και επι πληρωμη. εννοω να τις ακουσει, να τις κοιταξει στα ματια, να τις θαυμασει, να τις κοπλιμενταρει

-γιατι ενας απλος γαμιας (τον οποίο έχουν δοκιμασει στα σιγουρα) θελει να τις πηδηξει και να την κανει...ε αυτο δε το θελουν

καποιος παραπανω μιλησε για συναισθημα. αυτο ψαχνουν πιο πολυ απ ολα τελικα αυτες οι γυναικες.
γι αυτο και θα εχετε παρατηρησει οσοι εχουν μπλεξει σε παρανομους έρωτες οτι οι γυναικες (παντρεμενες και ανυπανρες εχουν την ταση να καψουρεύονται ευκολα οποιον (κανει την μαλακια) και ασχοληθει μαζι τους περα απο το να τις πηδηξει και να φυγει.

lycienr

Σεβαστός
Εγγρ.
1 Νοε 2011
Κριτικές
37
Like
1.511
Πόντοι
1.720
έλα ρε παιδιά, απλό είναι !

μερικές είναι τόσο πολύ    μ π α ζ ό λ ε ς    που ακόμη και στον σεξουαλικά πεινασμένο δεν του σηκώνεται με τίποτε !

ξέρω γκόμενα (και μορφωμένη) που τα δίνει γιατί είναι 110 κιλά με ύψος 1,65 και φάτσα βατράχου !

που να έχεις στύση ? ποιός ? που ? πότε ? γιατί ? πώς ? ? ?

gejgi

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2009
Κριτικές
13
Like
2.035
Πόντοι
3.425
ρε συ την 165 / 110kg δε τη γαμαει ουτε ζιγκολο...

αυτες ειναι ακρεες καταστασεις

αν το δεις αναποδα, θα καθισει πουτανα να τη γαμισει χοντρος 150 κιλων??

maximilian

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2009
Like
32
Πόντοι
16
Πριν κάμποσα χρόνια που δούλευα σε ξενοδοχείο πολυτελείας σε νησί οι ζιγκολό ήτανε στην ημερήσια διάταξη. Και όχι δεν πήδαγαν γριές χοντρές και άσχημες αλλά  εμφανίσιμες γυναίκες κάθε ηλικίας, κυρίως  βέβαια από 50-60 (και Ελληνίδες) οι οποίες έκαναν διακοπές μόνες και συνήθως τους «έκλειναν» για όσες μέρες ήταν στο νησί. Βέβαια οι γυναίκες ήταν ματσωμένες και έψαχναν συνοδούς επιπέδου και όχι τα γνωστά καμάκια του νησιού. Ο λόγος ήταν ότι απλά ήταν μόνες και έψαχναν διακριτική παρέα χωρίς δεσμεύσεις.
Πολλές φορές μάλιστα με ρώταγαν αν έχω φίλους «διαθέσιμους» να τους συστήσω χώρια τις προτάσεις που βέβαια απέρριπτα. Γενικά υπήρχε πολύ μοναξιά και ιδίως την άνοιξη και Σεπτέμβρη - Οκτώβρη υπήρχαν πολλές περιπτώσεις και από άντρες και από γυναίκες που έψαχναν συνοδούς.  Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε. 

speres

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2013
Like
6
Πόντοι
16
Πριν κάμποσα χρόνια που δούλευα σε ξενοδοχείο πολυτελείας σε νησί οι ζιγκολό ήτανε στην ημερήσια διάταξη. Και όχι δεν πήδαγαν γριές χοντρές και άσχημες αλλά  εμφανίσιμες γυναίκες κάθε ηλικίας, κυρίως  βέβαια από 50-60 (και Ελληνίδες) οι οποίες έκαναν διακοπές μόνες και συνήθως τους «έκλειναν» για όσες μέρες ήταν στο νησί. Βέβαια οι γυναίκες ήταν ματσωμένες και έψαχναν συνοδούς επιπέδου και όχι τα γνωστά καμάκια του νησιού. Ο λόγος ήταν ότι απλά ήταν μόνες και έψαχναν διακριτική παρέα χωρίς δεσμεύσεις.
Πολλές φορές μάλιστα με ρώταγαν αν έχω φίλους «διαθέσιμους» να τους συστήσω χώρια τις προτάσεις που βέβαια απέρριπτα. Γενικά υπήρχε πολύ μοναξιά και ιδίως την άνοιξη και Σεπτέμβρη - Οκτώβρη υπήρχαν πολλές περιπτώσεις και από άντρες και από γυναίκες που έψαχναν συνοδούς.  Τώρα δεν ξέρω τι παίζει αλλά δεν πρέπει να έχουν αλλάξει και πολλά πράγματα από τότε. 
ακριβως.δεν πηδανε μονο γριες κι ασχημες,ετυχε να γνωρισω εναν τυπο που εκανε αυτη τη δουλεια και μου ειπε οτι ναι μεν εχει αρκετες κωλογριες ματσωμενες ΑΛΛΑ εχει παρει και αρκετα νεοτερες και εμφανισιμες γκομενες που θελαν να γαμηθουν και να βγαλουν βιτσια.

αλλα απ οτι μου ειχε πει πολυ βιαγκρα επεφτε  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom