Νέα

Γιατί οι γυναίκες μας τα ζαλίζουν?1+1 δεν κάνει πάντα 2?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nutcase13
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 248
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες με τίποτα...πραγματικά!Είμαι 35 και εχω βγεί με αρκετές...και σχέσεις κτλ.Αλλά κάθε φορά με εκπλήσσουν δυσάρεστα...Είμαι με κάποια εδώ και ένα χρόνο.Συνάδελφος μου,σε μεγάλη πολυεθνική.Σούπερ παιδί σε χαρακτήρα και εμφανίσιμη.Εχω βγεί και με καλύτερες ,απλά με τραβάει οτι έχει τρομερό επίπεδο ,είναι μορφωμένη πολύ.Σε όλα πρωτη!Πρώτη δημοτικο ,γυμνάσιο,λύκειο,πέρασε 2η Πανεπιστήμιο,τελείωσα με 8.6 κτλ.Καμία σχεση με μένα που υπήρξα μεγάλο ρεμάλι στα φοιτητικα χρόνια,λόγω νύχτας ,ποτού και γυναικών...

Γενικώς έχει ένα θέμα επικοινωνιακό,δεν ανοίγεται με τίποτα...οκ δεν θέλω και σορόπια!Αλλά μιλάμε για πολύ κλειστό χαρακτήρα...και επίσης έχει θέμα με πιέση και αγχος.Δουλεύουμε σε απαιτητικό περιβάλλον και δεν μπορεί να το διαχειριστεί...οπότε κάτω απο πιέση λυγίζει και έχουμε κλάμματα και ιστορίες...εγω την έχω συμβουλεύσει να αλλάξει δουλειά,γιατί δεν είναι για αυτήν...
 Στα της σχέσης μας είναι πολύ χαλαρή και δεν έχω θεμα.Βγαινω μέχρι το πρωι και μου κάνει maximum καμιά γκριμάτσα και γκρίνια 15δευτερόλεπτα με νάζι.Σεξ σούπερ και ας είναι σιγανοπαπαδιά.Εχω καταλάβει οτι μεγάλωσε σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και την ήθελαν πάντα πρώτη!Μαλακισμένη νοοτροπία γονιών που γαμάει παιδιά...

Anyway ,περάσαμε ένα τσακωμό πριν καμιά βδομάδα!Εχουμε βγεί σε μασκέ πάρτυ και θα κοιμόμασταν μαζί...έχω πιεί τζινάρες και έχω οργή για σεξ.Μου λέει Γιώργο νυστάζω και μα μου ...σε 1λεπτό κοιμάται!Εμένα το εργαλείο εχει φτάσει στο σαγόνι...με είχε πλάκωσει και με το πόδι και της το τράβηξα.Πρωί ξυπνάμε και έχω νεύρα...φαίνεται και μου λέει ξενέρωσες με το σεξ κτλ.Και δεν σέβεσαι οτι νύσταζα κτλ....εν τω μεταξύ ,έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν είχαμε πηδηχτεί 15 μέρες...της λέω ,οτι οκ μαζί σου,αλλά δεν έγινε και κάτι αν το κάναμε.Και της ανέφερα οτι και εγω μερικές φορές νυστάζω,αλλά παίζω για την φανέλα και για να ικανοποιήσεις τον άλλο κτλ...Ρίχνουμε ένα τσακώμο αλλά καταλήγει σε σεξάρα :rockon:

Υπάρχει μια παγωμάρα μετά αλλά λέω όλα οκ...και είμαστε χτες γραφείο,και την βλέπω αλλού για αλλού .Πάω στο γραφείο της και μου λέει δεν είμαι καλά.Της λέω χέστην την γαμωδουλειά,θα σε βοηθήσω εγώ στείλε το αρχειο...βάζει τα κλαμματα και το παίρνουν γραμμη κάποιοι...στην δουλεια απαγορεύονται σχέσεις και δεν το ξέρει κανεις παρα μόνο κολλητοί.Μου λέει πάμε έξω...βγαίνουμε εξω...και μου λέει εχω θέμα με μας...της λέω δηλαδή?Μου λέει σε αγαπάω και ανέχεσαι τις τρέλες μου,αλλά δεν μπορώ να αφεθώ και μερικές φορές νιώθω οτι γίνομαι απομακρη...σημειωτέον μου ειπε σε αγαπάω πρώτη φορά πριν 15 μέρες πρώτη...της λέω και εγω τι θές να κάνω?τι να γίνει?θες να χωρίσουμε?μου λέει οχι...
Τα παίρνω κρανίο,και της λέω καλά εσυ πίνεις απο άλλο μπουκάλι...και φεύγω!Σχολάω και παίρνει μήνυμα ,που έλεγε οτι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και οτι δεν θα γίνω ψυχολόγος καμίας!Μου λέει με αποπαίρνεις ...και μα μου!Συνεχίζω χώσιμο...δεν απαντάει!Τα πήρα και πήρα μια γκόμενα το βράδυ και πήγα σίνεμα!Μαλακία,αλλα δεν το κανα θα ρίχνα παναγίες και χριστούς και παραείναι soft για αυτά...
 Την παίρνω σημερα και με την μια κλαιει.Μου λεει δεν σε πήρα για να αποφορτιστείς κτλ...και μου μιλάει σχετικά κανονικα!Ε τρελάθηκα ...να γινόμαστε πουτάνα και μετα όλα καλά...δεν πάμε καλα!Της εστείλα μηνυμα πριν λίγο που με καλήνυχτισε και της είπα οτι οποιος με ρίχνει χωρίς λόγο και με βάζει σε μαλακισμένες σκέψεις δεν έχει θέση στην ζωή μου!Η θα παρακαλέσει και θα πεί μαλακίστηκα ή πιστόλι!Δεν θα τρελαθώ εγώ... :rockon:

Κανένας συναγωνιστής με ανάλογες μαλακιές?? :headbang:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Δεν μπορώ να καταλάβω τις γυναίκες με τίποτα...πραγματικά!Είμαι 35 και εχω βγεί με αρκετές...και σχέσεις κτλ.Αλλά κάθε φορά με εκπλήσσουν δυσάρεστα...Είμαι με κάποια εδώ και ένα χρόνο.Συνάδελφος μου,σε μεγάλη πολυεθνική.Σούπερ παιδί σε χαρακτήρα και εμφανίσιμη.Εχω βγεί και με καλύτερες ,απλά με τραβάει οτι έχει τρομερό επίπεδο ,είναι μορφωμένη πολύ.Σε όλα πρωτη!Πρώτη δημοτικο ,γυμνάσιο,λύκειο,πέρασε 2η Πανεπιστήμιο,τελείωσα με 8.6 κτλ.Καμία σχεση με μένα που υπήρξα μεγάλο ρεμάλι στα φοιτητικα χρόνια,λόγω νύχτας ,ποτού και γυναικών...

Γενικώς έχει ένα θέμα επικοινωνιακό,δεν ανοίγεται με τίποτα...οκ δεν θέλω και σορόπια!Αλλά μιλάμε για πολύ κλειστό χαρακτήρα...και επίσης έχει θέμα με πιέση και αγχος.Δουλεύουμε σε απαιτητικό περιβάλλον και δεν μπορεί να το διαχειριστεί...οπότε κάτω απο πιέση λυγίζει και έχουμε κλάμματα και ιστορίες...εγω την έχω συμβουλεύσει να αλλάξει δουλειά,γιατί δεν είναι για αυτήν...
  Στα της σχέσης μας είναι πολύ χαλαρή και δεν έχω θεμα.Βγαινω μέχρι το πρωι και μου κάνει maximum καμιά γκριμάτσα και γκρίνια 15δευτερόλεπτα με νάζι.Σεξ σούπερ και ας είναι σιγανοπαπαδιά.Εχω καταλάβει οτι μεγάλωσε σε ένα απαιτητικό περιβάλλον και την ήθελαν πάντα πρώτη!Μαλακισμένη νοοτροπία γονιών που γαμάει παιδιά...

Anyway ,περάσαμε ένα τσακωμό πριν καμιά βδομάδα!Εχουμε βγεί σε μασκέ πάρτυ και θα κοιμόμασταν μαζί...έχω πιεί τζινάρες και έχω οργή για σεξ.Μου λέει Γιώργο νυστάζω και μα μου ...σε 1λεπτό κοιμάται!Εμένα το εργαλείο εχει φτάσει στο σαγόνι...με είχε πλάκωσει και με το πόδι και της το τράβηξα.Πρωί ξυπνάμε και έχω νεύρα...φαίνεται και μου λέει ξενέρωσες με το σεξ κτλ.Και δεν σέβεσαι οτι νύσταζα κτλ....εν τω μεταξύ ,έλειπα σε επαγγελματικό ταξίδι και δεν είχαμε πηδηχτεί 15 μέρες...της λέω ,οτι οκ μαζί σου,αλλά δεν έγινε και κάτι αν το κάναμε.Και της ανέφερα οτι και εγω μερικές φορές νυστάζω,αλλά παίζω για την φανέλα και για να ικανοποιήσεις τον άλλο κτλ...Ρίχνουμε ένα τσακώμο αλλά καταλήγει σε σεξάρα :rockon:

Υπάρχει μια παγωμάρα μετά αλλά λέω όλα οκ...και είμαστε χτες γραφείο,και την βλέπω αλλού για αλλού .Πάω στο γραφείο της και μου λέει δεν είμαι καλά.Της λέω χέστην την γαμωδουλειά,θα σε βοηθήσω εγώ στείλε το αρχειο...βάζει τα κλαμματα και το παίρνουν γραμμη κάποιοι...στην δουλεια απαγορεύονται σχέσεις και δεν το ξέρει κανεις παρα μόνο κολλητοί.Μου λέει πάμε έξω...βγαίνουμε εξω...και μου λέει εχω θέμα με μας...της λέω δηλαδή?Μου λέει σε αγαπάω και ανέχεσαι τις τρέλες μου,αλλά δεν μπορώ να αφεθώ και μερικές φορές νιώθω οτι γίνομαι απομακρη...σημειωτέον μου ειπε σε αγαπάω πρώτη φορά πριν 15 μέρες πρώτη...της λέω και εγω τι θές να κάνω?τι να γίνει?θες να χωρίσουμε?μου λέει οχι...
Τα παίρνω κρανίο,και της λέω καλά εσυ πίνεις απο άλλο μπουκάλι...και φεύγω!Σχολάω και παίρνει μήνυμα ,που έλεγε οτι δεν είσαι το κέντρο του κόσμου και οτι δεν θα γίνω ψυχολόγος καμίας!Μου λέει με αποπαίρνεις ...και μα μου!Συνεχίζω χώσιμο...δεν απαντάει!Τα πήρα και πήρα μια γκόμενα το βράδυ και πήγα σίνεμα!Μαλακία,αλλα δεν το κανα θα ρίχνα παναγίες και χριστούς και παραείναι soft για αυτά...
  Την παίρνω σημερα και με την μια κλαιει.Μου λεει δεν σε πήρα για να αποφορτιστείς κτλ...και μου μιλάει σχετικά κανονικα!Ε τρελάθηκα ...να γινόμαστε πουτάνα και μετα όλα καλά...δεν πάμε καλα!Της εστείλα μηνυμα πριν λίγο που με καλήνυχτισε και της είπα οτι οποιος με ρίχνει χωρίς λόγο και με βάζει σε μαλακισμένες σκέψεις δεν έχει θέση στην ζωή μου!Η θα παρακαλέσει και θα πεί μαλακίστηκα ή πιστόλι!Δεν θα τρελαθώ εγώ... :rockon:

σοθ χει δωσει πισω ντριπα?πεζει ρολο!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
α καλα εισαι απο τέτοιες μλκιες γεμάτες ειναι οι γκομενες.

stabilo

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2007
Like
63
Πόντοι
0
Αδερφε ειμαι χρονια γραμενος εδω μεσα αλλα ΔΕΝ εχω γραψει ποτε κριτικη.
Ειμαι 38 χρονων παντρεμενος με 2 παιδια....και οταν γνωρισα την γυναικα μου(πριν 3 χρονια)στα 35 μου...οσο και εσυ..... ειχα αλλες 2 γκομενες ταυτοχρονα.Εχω κανει σχεση με 50+ γυναικες..(εχω και μια αντζεντα με ονοματα και βαθμολογιες..αχχχααχ)
Για τις γυναικες ΕΝΑ θα σου πω...ΔΕΝ υπαρχει ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ γυναικα....η ΜΑΓΚΙΑ ειναι να επιλεξεις για συντροφο την ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΤΡΕΛΛΗ!!!
Στη συγκεκριμενη περιπτωση....που ειναι δυσκολη......θα σου δωσω την εξης συμβουλη........ΕΑΝ ΔΕΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ δεν θα πας μακρυα μαζι της.....να στο εξηγησω...Ο ΣΚΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ η ΣΧΕΣΗ ΧΩΡΙΣ ΙΔΙΑΙΤΕΡΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ,,,χωρις κοπο απο εσενα...αμα ειναι να εισαι συνεχεια στην τσιτα...και να υπολογιζεις συνεχεια το πως θα φερθεις.....κατι δεν παει καλα...στη σχεση πρεπει να εισαι χαλαρος.....σαν να κατουρας ενα πραγμα..αμα σφιγγεσαι ολη την ωρα...δεν εχει νοημα.....ΕΑΝ ΒΙΑΖΕΣΑΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΕΙΣ ΠΡΟΣΕΧΕ..αυτα τα λαθη ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑ.....
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΥΑΤΟΣ ΣΟΥ....ΟΧι αυτος που νομιζεις εσυ οτι θελει η κοπελα.....
ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ....κανε ακομα μια-δυο προσπαθειες να εισαστε μαζι...κανε της μια κουβεντα οσο πιο απλη και ειλικρινη μπορεις...για το πως θελεις τη σχεση σου μαζι της..αμα αρχισει τις υστεριες κ.λ.π πες της(να μεινετε για λιγο καιρο μονοι σας)  ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΛΩΣΕΤΕ..ποτε να μη μαλωνεις με τις γκομενες...εκτος συγκλονιστικων περιπτωσεων....
ΑΑΑ και κατι αλλο ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΓΥΝΑΙΚΑΣ..ξερεις αυτη η καραμελα ...που λεμε εμεις οι αντρες"ΑΥτη ειναι διαφορετικη φαση "κ.λ.π
Αν δεν σε βοηθησα καθολου ΞΑΝΑΓΡΑΨΕ λεπτομερεις απο τη φαση μεσα στο φορουμ ..μηπως με πιο καθαρο μυαλο σου δωσω λυση.
Να σαια καλα.

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τύπε ο τρόπος ειναι να της πεις: "εγω ειμαι ο εαυτός μου, χαλαρός, απελευθερωμένος, αφημένος και περνάω καλά μαζί σου. Κάνε κι εσυ το ιδιο γιατι να δε μπορείς πρέπει να χωρίσουμε, διότι δεν υπάρχει κάτι άλλο να κάνω για να σε βοηθήσω να αφεθείς."

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.635
Πόντοι
4.125
Από αυτα που γράφεις δεν διαπιστώνω κάτι περίργο στη σχέση σας. Μια χαρά σχέση έχετε, με τις εντάσεις τους τσακωμούς σας τα καλά και τα άσχημα που έχει μια σχέση με τέτοιου τύπου γυναίκες που σ αρέσει να μπλέκεις. Αν ήθελες μια γυναίκα που να μην έχει αντίριση σε τίποτα από αυτά που κάνεις απλά δεν υπάρχουν. Έτσι είναι όλες. Γκρινιάζουν γ να γκρινιάζουν. Αφού μπορείτε και συνενοήστε είστε σε καλό δρόμο. Άντε κ καλούς απογόνους

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Γαμο θελει....  :woldman: :woldman:

trelokotsidou

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
398
Πόντοι
26
Γιώργο καλημέρα...
Καταρχήν το γεγονός οτι την έχεις την κοπέλα ΚΑΙ στον χώρο της εργασίας σου είναι ένα φάουλ από τη στιγμή που ΚΑΙ την βλέπεις αρκετές παραπάνω ώρες απότι θα έπρεπε να την βλέπεις (δεν είναι ούτε κακό απαραίτητα αλλά ούτε και καλό), ΚΑΙ θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας γενικότερα για να μην πάρετε τον πούλο από τη δουλειά...
Απλά το παραπάνω σαν επισήμανση...
Στο δια ταύτα τώρα, επειδή μου είχε τύχει στο παρελθόν ανάλογη περίπτωση με κλαψιάρα γυναίκα, δυστυχώς αυτό τον τύπο της γυναίκας κανείς μας δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο.
Από τη μικρή μου εμπειρία κατάλαβα οτι όλα αυτά τα μελλοδραματικά είναι ένας τρόπος τους να σε κρατάνε απασχολημένο και να σε έχουν κοντά τους.Πούστικος μεν , αλλά που ποιάνει πάντα, δε.
Επειδή όμως και η ίδια καταλαβαίνει οτι ούτε εσένα μπορεί να κάνει κουμάντο μιας και από τα λεγόμενά σου δεν φαίνεσαι άβγαλτος όσο αφορά τις σχέσεις και το παρελθόν σου, φοβάται μη σε χάσει και κάνει όλα αυτά τα μελλοδραματικά.
Το θέμα είναι οτι αυτά τα σκηνικά (και εύχομαι να βγω λάθος), δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ μα ποτέ.
Είναι ο δικός της "τρόπος" να σε έχει κοντά της και να μην της φύγεις.Γιατί εαν της φύγεις, η ψυχολογική της ζημιά θα είναι τεράστια.Οι γυναίκες "επενδύουν" συναισθηματικά στον άντρα , και όσο περισσότερο του έχουν ανοιχτεί(όπως στην περίπτωσή σου), τόσο γυρισμός δεν υπάρχει.Έχει δηλαδή "κλειδώσει" πάνω σου.
Το να σε χάσει είναι αυτό που δεν μπορεί να διαχειριστεί και κάνει τα όσα κάνει.
Το θέμα είναι εαν εσύ είσαι διατεθημένος να διαχειριστείς όλο αυτό το καθημερινό και ψυχοφθόρο θέατρο σκιών, γιατί περι αυτού πρόκειται.
Δεν λέω οτι δεν είναι καλή η κοπέλα, αλλά απότι καταλαβαίνω είναι ψυχοσυναισθηματικά ασταθής.
Εγώ σε παρόμοια περίπτωση την έστειλα σπίτι της και τελείωσαν τα μελλοδραματικά και τη φορτώθηκε κάποιος άλλος δύστυχος.
Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τι να κάνεις.Είναι καθαρά δικό σου θέμα πως μπορείς να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις.
Εγώ το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να πάρεις και μια 2η άποψη σε αντίστοιχο περιστατικό που είχα.
Την καλημέρα μου

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Διπολική διαταραχή λέγεται.
Δε διορθώνεται.
Ή μένεις ή φεύγεις.

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135

Καλε μου φιλε, με την αρκετα μεγαλυτερη λογω ηλικιας πειρα στις γυναικες, εχοντας περασει και από ομοιο εργασιακο περιβαλλον,και εχοντας πια παρασημα στρατηγου λογω γαμων και όχι γαμου θα σου πω λιγα πραγματα.
Εισαι στο ηλικιακο οριο του κανω γαμο οικογενεια και παιδια γιατι γουστάρω η μενω μπακουρος και γραφω ολες τις γκομενες στα αρχιδια μου. Η κοπελλα εχει φαει πολύ ζορι από το σπιτι της και σε εσενα εχει βρει κατι διαφορετικο, εάν την γουσταρεις μπορεις να την βαλεις στον δικο σου δρομο χωρις να το παρει χαμπαρι, αλλα εάν πραγματικα την γουστάρεις!
Θεωρω ότι μαζι της θα περασεις καλα!

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.549
Πόντοι
7.135
Γιώργο καλημέρα...
Καταρχήν το γεγονός οτι την έχεις την κοπέλα ΚΑΙ στον χώρο της εργασίας σου είναι ένα φάουλ από τη στιγμή που ΚΑΙ την βλέπεις αρκετές παραπάνω ώρες απότι θα έπρεπε να την βλέπεις (δεν είναι ούτε κακό απαραίτητα αλλά ούτε και καλό), ΚΑΙ θα πρέπει να προσέχετε τη συμπεριφορά σας γενικότερα για να μην πάρετε τον πούλο από τη δουλειά...
Απλά το παραπάνω σαν επισήμανση...
Στο δια ταύτα τώρα, επειδή μου είχε τύχει στο παρελθόν ανάλογη περίπτωση με κλαψιάρα γυναίκα, δυστυχώς αυτό τον τύπο της γυναίκας κανείς μας δεν μπορεί να την κάνει κουμάντο.
Από τη μικρή μου εμπειρία κατάλαβα οτι όλα αυτά τα μελλοδραματικά είναι ένας τρόπος τους να σε κρατάνε απασχολημένο και να σε έχουν κοντά τους.Πούστικος μεν , αλλά που ποιάνει πάντα, δε.
Επειδή όμως και η ίδια καταλαβαίνει οτι ούτε εσένα μπορεί να κάνει κουμάντο μιας και από τα λεγόμενά σου δεν φαίνεσαι άβγαλτος όσο αφορά τις σχέσεις και το παρελθόν σου, φοβάται μη σε χάσει και κάνει όλα αυτά τα μελλοδραματικά.
Το θέμα είναι οτι αυτά τα σκηνικά (και εύχομαι να βγω λάθος), δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ μα ποτέ.
Είναι ο δικός της "τρόπος" να σε έχει κοντά της και να μην της φύγεις.Γιατί εαν της φύγεις, η ψυχολογική της ζημιά θα είναι τεράστια.Οι γυναίκες "επενδύουν" συναισθηματικά στον άντρα , και όσο περισσότερο του έχουν ανοιχτεί(όπως στην περίπτωσή σου), τόσο γυρισμός δεν υπάρχει.Έχει δηλαδή "κλειδώσει" πάνω σου.
Το να σε χάσει είναι αυτό που δεν μπορεί να διαχειριστεί και κάνει τα όσα κάνει.
Το θέμα είναι εαν εσύ είσαι διατεθημένος να διαχειριστείς όλο αυτό το καθημερινό και ψυχοφθόρο θέατρο σκιών, γιατί περι αυτού πρόκειται.
Δεν λέω οτι δεν είναι καλή η κοπέλα, αλλά απότι καταλαβαίνω είναι ψυχοσυναισθηματικά ασταθής.
Εγώ σε παρόμοια περίπτωση την έστειλα σπίτι της και τελείωσαν τα μελλοδραματικά και τη φορτώθηκε κάποιος άλλος δύστυχος.
Δεν μπορώ να σε συμβουλέψω τι να κάνεις.Είναι καθαρά δικό σου θέμα πως μπορείς να διαχειρίζεσαι τέτοιες καταστάσεις.
Εγώ το μόνο που μπορώ να βοηθήσω είναι να πάρεις και μια 2η άποψη σε αντίστοιχο περιστατικό που είχα.
Την καλημέρα μου
ο φιλος μας εδώ σε καποια πραγματα εχει απολυτα δικιο κυριως ότι η κοπελλα εχει επενδυσει επανω σου και ότι εχει κλειδωσει
Είναι όπως τα λεει θεμα δικιας σου διαχειρησης

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Διπολική διαταραχή λέγεται.
Δε διορθώνεται.
Ή μένεις ή φεύγεις.
Ποιος ομως εχει την διπολικη διαταραχη ? Γιατι διαβαζοντας το αρθρο εδω ειδα οτι ο τυπος στραβωσε επειδη ηθελε σεξ και η αλλη του ειπε νυσταζω. Εκανε ολοκληρο θεμα γαι αυτο και το συνεχισε την αλλη μερα. Αυτα ειναι τα προβληματα σε σχεση και απο αυτα δεν καταλαβαινει τις γυναικες ?  :think:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Η κοπέλα. Και δεν το είπα επειδή δεν ήθελε σεξ επειδή νύσταζε.
Καλά έκανε και δεν ήθελε σεξ δεν είναι κερματοδέκτης.
Ο φιλος μας απ την άλλη, ανεξάρτητα με την συγκεκριμένη, τάχει κι αυτός τα θεματάκια του.

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Η κοπέλα. Και δεν το είπα επειδή δεν ήθελε σεξ επειδή νύσταζε.
Καλά έκανε και δεν ήθελε σεξ δεν είναι κερματοδέκτης.
Ο φιλος μας απ την άλλη, ανεξάρτητα με την συγκεκριμένη, τάχει κι αυτός τα θεματάκια του.
Μα αυτος ολα καλα τα βρισκει σε αυτην μας λεει ποσο μορφωμενη ειναι κτλ και το στραβωμα το εφαγε επειδη νυσταζε αυτη και εγραψε μεχρι και αθρο εδω με δραματικο τιτλο. Εννοειται οτι εχει θαματα και οχι θεματακια

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Συμφωνώ, είπα να μη το χοντρύνω  :grin:

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Ειπαμε  γαμο θελει!!!

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Η γυναίκα ειναι φτιαγμένη για να σπάει τα αρχίδια του άντρα είναι αξίωμα αυτό ακόμα και για την πιό νορμάλ και λογική. Εξού και το γνωστό ρητό "την πουτάνα δεν την πληρώνεις για να τη γαμήσεις αλλά για να φύγει μετά το γαμίσι"

nostre999

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2015
Like
0
Πόντοι
6
Η γυναίκα ειναι φτιαγμένη για να σπάει τα αρχίδια του άντρα είναι αξίωμα αυτό ακόμα και για την πιό νορμάλ και λογική. Εξού και το γνωστό ρητό "την πουτάνα δεν την πληρώνεις για να τη γαμήσεις αλλά για να φύγει μετά το γαμίσι"
Η συνυπαρξη δυο ανθρωπων δεν ειναι ευκολη υποθεση. Και οι δυο θα '' σπασουν τα αρχιδια'' ο ενας στον αλλο.
Την πουτανα την πληρωνουμε γιατι ειμαστε μ@λακες και οχι για να φυγει. Αλλωστε πολλοι θα ηθελαν να μην φυγει αλλα μεχρι και να την παντρευτουν. Δεν εχεις ακουστα τους αγαπουληδες ?

bihtis

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2010
Κριτικές
7
Like
384
Πόντοι
36
Η συνυπαρξη δυο ανθρωπων δεν ειναι ευκολη υποθεση. Και οι δυο θα '' σπασουν τα αρχιδια'' ο ενας στον αλλο.
Την πουτανα την πληρωνουμε γιατι ειμαστε μ@λακες και οχι για να φυγει. Αλλωστε πολλοι θα ηθελαν να μην φυγει αλλα μεχρι και να την παντρευτουν. Δεν εχεις ακουστα τους αγαπουληδες ?
Σωστά αλλά συνήθως ο άντρας γκρινιαζει πιο σπανια και για πιο σημαντικους λογους...όντως η συμβιωση απαιτει πολλες υποχωρησεις απο το εγω του καθενός..ειναι δυσκολες οι σχεσεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom