ο χαρτης σου λεει τη μιση αληθεια... μπορει να ειναι στην EU το 24% των γυναικων σε θεσεις senior management αλλα συμβαινουν τα εξης δυο: μεγαλυτερο ποσοστο γυναικων εχει δουλεια (αν θελει) παρα αντρων. δες την Ελλαδα πχ, τα εχουμε ξανασυζητισει. Μπορει να δουλεουν σε καφε για 20 ευρω αλλα καποιος αντρας πιθανως δεν μπορει ουτε αυτο.
βαλε τωρα και το γεγονος οτι (Εκτως εξαιρεσεων που συμβαινουν σε πολλες αλλα κρατανε λιγο) μια γυναικα δεν θα κανει σχεση με καποιον "κατωτερο" της επαγγελματικα (εκτως αν προκειται για νεοτερο που εκει ειναι αλλοι οι λογοι, παλι ανωτερο τον θεωρει). Η σερβιτωρα λοιπον θα κοιταξει απο τον "υπευθυνο" και πανω. Οι σερβιτωρες ειναι 5 ο υπευθυνος 1. Οι αλλοι 4 αντρες ειναι ανεργοι. Και οι 5 γυναικες τον "υπευθυνο" θα γλυκοκοιταζουν.
Το τι μαλακία θα σκαρφιστεί ο καθένας για να δικαιολογήσει την αδυναμία του, την ανεπάρκεια του και να κλαφτεί σε αυτό το site ξεπερνά κάθε προηγούμενο...
Ο χάρτης λέει την μισή αλήθεια λεβέντη μου?
Δεν μπορείς να βρείς δουλειά?
Κανα χωραφάκι έχεις πάει να μαζέψεις καμια έλία ας πούμε?
Καμια οικοδομή να κουβαλήσεις κανένα τούβλο? Να τραβήξεις κανένα καλώδιο? Να στρώσεις καμιά σωλήνα?
Σε κανένα συνεργείο έχεις πάει να γίνεις μουτζούρης? Να αλλάξεις κανένα λάστιχο, να τρίψεις καμια λαμαρίνα...
Δεν σου κάνουν αυτές οι δουλειές? Τι μήπως και εκει σου κλέβουν τις θέσεις οι γυναίκες?
Οσο για το ποίον θα επιλέξει η κάθε γυναίκα για γαμία της, ε πως να το κάνουμε. Δημοκρατία εχουμε και εχουν το ελευθερο της επιλογής.
Εσύ δηλαδή τις γαμείς όλες? Δεν επιλέγεις?
Ρε δεν πάτε σε κανα γιατρό να κοιταχτείτε λέω εγώ.
Που για κάθε κακό της μοίρας σας, σας φταίνε οι γυναίκες.
Αντί να κοιτάξετε να βελτιωθείτε ως άνθρωποι για να πετύχετε οτι θέλετε, κράζετε τις γκόμενες σαν τπτ κυράτσες...
Και μου το παιζετε κα αντρούκλες. Με κάτι παπαρια να.
Αλλα για δουλεία σε κανα μπαρ ή κανα γραφείο μονο.
Αν σας βάλουν να κουβαλήσετε κανα σακί θα σας πέσει το νεφρό.