avnanovic
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 168
- Πόντοι
- 16
τυπισα ξερουν τιποτα οι εραστες σου για τους υαλοκαθαριστηρες απ το αλλο θρεντ...? :S :S :S....
τυπισα ξερουν τιποτα οι εραστες σου για τους υαλοκαθαριστηρες απ το αλλο θρεντ...? :S :S :S....
Το οτι θεωρεις μια φυλη βρωμιαρηδες μονο κ μονο απο το χρωμα κ τη κουλτουρα τους σε καθιστα εσενα βρωμιλο και ρατσιστη!
Καλυτερα να με γαμησουν ζωα παρα τυποι σα κ σενα και χαιρομαι π αποκαλυψες τη σαπιλα σου ωστε να σε απαξιωσω οπως σ αρμοζει.
so talk to my hand λερααααααααα ! ;)
Πώς ξέρετε ότι η pentagiotissa έχει κάνει έρωτα με Πακιστανούς;
Πώς ξέρετε ότι η pentagiotissa έχει κάνει έρωτα με Πακιστανούς;
τυπε,υπάρχει αμφιβολία για το η 5ι ή ο 5ι.Για τους πακηδες το έχει δηλώσει ο/η ίδιος παλιάΠώς ξέρετε ότι η pentagiotissa έχει κάνει έρωτα με Πακιστανούς;
Εντάξει πες για αυτά που βλέπεις γύρω σου. Τη διαφορά ανδρών και γυναικών.εχω εμενα που αρπαζω τη ζωη απο τα μαλλια
και δε διαλεγω ατομα μιζερα κ ατολμα για φιλουςς..
Εντάξει πες για αυτά που βλέπεις γύρω σου. Τη διαφορά ανδρών και γυναικών.
Βέβαια στην Ελλάδα οι άντρες έχουμε και το στρατό. Δε μπορούμε να κάνουμε σχέδια όπως οι γυναίκες. Ουσιαστικά μετά το στρατό ξεκινά η ζωή μας.
Τραγική ειρωνεία. Πηγαίνουμε εμείς στο στρατό για να τις προστατεύσουμεΤο να βρωμιζεσαι με πακιδες σε κατατασει στην κατηγορια του σκουπιδιού
Ειναι αστειο να κρινεις αλλους
καλά άστο.γτ εσυ περιμενεις το στρατο για να γινεις αντρας?
εγω οσοι ξερουν πηγαν στρατο μεγαλοι μετα απο τις σπουδες τους
Ήμουν Εξάρχεια σήμερα και είδα μια ομάδα από ξανθιές τουρίστριες με σορτσάκια πολύ γαμευσιμες κ νεαρές να κάνουν νοήματα και να χαιρετάνε μια παρέα από βρώμικους μιυσουλμανους.Τραγική ειρωνεία. Πηγαίνουμε εμείς στο στρατό για να τις προστατεύσουμε
απο τους μουσουλμάνους, και αυτές στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό
βαμιούνται μόνο με αυτούς, στο ντού απο παντού..
Η απόλυτη ξεφτίλα, και μετά πουλάνε και παπαρολογίες περί ανθρωπισμού.
Έχουμε και ζωντανό παράδειγμα εδώ μέσα..
καλά άστο.
Τραγική ειρωνεία. Πηγαίνουμε εμείς στο στρατό για να τις προστατεύσουμε
απο τους μουσουλμάνους, και αυτές στο εξωτερικό ή στο εσωτερικό
βαμιούνται μόνο με αυτούς, στο ντού απο παντού..
Η απόλυτη ξεφτίλα, και μετά πουλάνε και παπαρολογίες περί ανθρωπισμού.
Έχουμε και ζωντανό παράδειγμα εδώ μέσα..
Ήμουν Εξάρχεια σήμερα και είδα μια ομάδα από ξανθιές τουρίστριες με σορτσάκια πολύ γαμευσιμες κ νεαρές να κάνουν νοήματα και να χαιρετάει μια παρέα από βρώμικους μιυσουλμανους.
Εγω προσωπικά δεν είμαι ρατσιστής. Είμαι αντιρατσιστής θα έλεγα. Απλά η αλήθεια είναι πως οι Πακιστανοί έχουν μια φυσική περίεργη οσμή στο σώμα τους. Οπότε θεωρώ πως θα είναι δύσκολο το σεξ μιας γυναίκας μαζί τους ειδικά αν ιδρώνουν.
Να ήξερες τι γιουχάρισμα σου ρίχνουν αυτοί πίσω απο την πλάτη σου, που δενΤο οτι θεωρεις μια φυλη βρωμιαρηδες μονο κ μονο απο το χρωμα κ τη κουλτουρα τους σε καθιστα εσενα βρωμιλο και ρατσιστη!