Νέα

Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Ρε μην είσαι τόσο απόλυτος
Εγώ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη κάψα... Μπορεί να το έκανα, δε λέω, αλλά δεν έχω πια και καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα να το δοκιμάσω...

γι'αυτο ανεφερα το deep down inside...δεν ειναι απαραιτητο να γινει κιολας αλλα παντα περναει μια πονηρη σκεψη...
οπως ειπες μπορει να το εκανες...

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κάνουν οικονομία για να αγοράζουν καλλυντικά και κρέμες

Πρόσθεσε και ρούχα, εσώρουχα, αρώματα, συνδρομή γυμναστηρίου, είδη διακόσμησης για το σπίτι, μανικιούρ, πεντικιούρ, κομμωτήριο (ουφ κουράστηκα), spa, μασάζ. Ξέρεις πόσες επισκέψεις σε κόκκινα σπιτάκια κάνουν όλα αυτά τα έξοδα!  :2funny:

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μα γιατί περιμένουν τον όμορφο (Πιττ-Κλούνει κτλ) πρίγγιπα (πλούσιο) με το άσπρο άλογο (ακριβό αμάξι) με το αστραφτερό χαμόγελο (Σάκης) να τις κάνει να νοιώσουν μοναδικές...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Τα παραδείγματα που έδωσες είναι ένα και ένα :tooth:

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
όλα όσα ζητάει η κάθε μέτρια κότα είναι και ντρέπεται να τα παραδεχτεί

Στο μυαλό του καθενός υπάρχει και ένα ιδανικό πρότυπο. Άπιαστο βέβαια πολλές φορές αλλά δεν κάνει κακό να υπάρχει. Τώρα αν δε βρούμε τον τέλειο, κούκλο, πλούσιο δεν πειράζει. Μπορεί να έχει άλλα χαρίσματα  ;)

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
όλα όσα ζητάει η κάθε μέτρια κότα είναι και ντρέπεται να τα παραδεχτεί

οχι αγριο κακο αγορι....

εγω ζηταω μονο ενα πραγμα...

εσενα....

λεγε ποσα θες για να μου τον κατσεις..... :knockinb:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
οχι αγριο κακο αγορι....

εγω ζηταω μονο ενα πραγμα...

εσενα....

λεγε ποσα θες για να μου τον κατσεις..... :knockinb:
SILVAAAAAA θα γίνει χαμός, σ'το λέω!!!!  :knuppel: :knuppel: :knuppel:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Edit: Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια  :grin: :grin: :grin: :grin:
Αρκεί να του αφηνεις χρόνο για μαστίγωμα, τίποτα άλλο δε με ενδιαφέρει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
Στο μυαλό του καθενός υπάρχει και ένα ιδανικό πρότυπο. Άπιαστο βέβαια πολλές φορές αλλά δεν κάνει κακό να υπάρχει. Τώρα αν δε βρούμε τον τέλειο, κούκλο, πλούσιο δεν πειράζει. Μπορεί να έχει άλλα χαρίσματα  ;)

το "άμα έχεις παλαμάρι τι τη θέλεις τη Ferrari" είναι out of date! Είναι φνωστό πως οι γυναίκες είναι συναισθηματικές...θέλουν ...λεφτά αισθήματα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κορίτσια αν θέλετε να δοκιμάσετε τον απαγορευμένο καρπό κανονίστε βραδυά γυναικών στο (πολύ καλό κατά τα άλλα) εστιατόριο του φίλου μου στην Κηφισιά. Μετά από τα εδέσματα βγάζει θεικά αγόρια στρίπερς όπου επιτρέπεται να κάνετε ότι θέλετε μαζί τους (να φάω ρε κορίτσια και γω κάνα ποσοστό από τον τζίρο που θα κάνετε)....

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

και σιγουρα δεν εννοεις τον ψυχικο του κοσμο... :headbang: :headbang:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
SILVAAAAAA θα γίνει χαμός, σ'το λέω!!!!  :knuppel: :knuppel: :knuppel:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια  :grin: :grin: :grin: :grin:
Αρκεί να του αφηνεις χρόνο για μαστίγωμα, τίποτα άλλο δε με ενδιαφέρει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

ολες θα παρουμε!!!!! με ρεγουλα!!!!! :grin: :grin: :grin:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485

Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια  :grin: :grin: :grin: :grin:

χαλαρώστε είμαι μεγάλος, θα πάρετε όλες  :2funny: :2funny: :2funny:

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
το "άμα έχεις παλαμάρι τι τη θέλεις τη Ferrari" είναι out of date! Είναι φνωστό πως οι γυναίκες είναι συναισθηματικές...θέλουν ...λεφτά αισθήματα...

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν είναι όλες έτσι. Κάποιες το κοιτάνε και αυτό σίγουρα. Είναι ανάλογα με τι βιώματα έχεις, πως έχεις μεγαλώσει. Δεν είναι δυνατόν μια normal κοπέλα να ψάχνει Ferrari. Προσωπικά το μόνο που θα με ένοιαζε είναι η Ferrari. (αν ήμουν ελεύθερη)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Edit: Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια  :grin: :grin: :grin: :grin:

Αν θες μαστιγωμα σε φτιαχνω και εγω. κατακοκκινη θα σε κανω... :bottom: :bottom: :bottom:

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
αρχισες εσυ παλι???? :-
αυτο ακριβως λεω,δεν δοκιμασα,δεν ξερω αν ηταν μαπα το καρπουζι...

απλα λεω τι μ ρθε στο μυαλο οταν ειδα τη φωτο του....

Αναρωτησου ποσες φορες το σκευτικες,μια απο της τοσες θα το εφαγες το μαπα καρπουζι.(δεν λεω μονο γιαυτον)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Κορίτσια αν θέλετε να δοκιμάσετε τον απαγορευμένο καρπό κανονίστε βραδυά γυναικών στο (πολύ καλό κατά τα άλλα) εστιατόριο του φίλου μου στην Κηφισιά. Μετά από τα εδέσματα βγάζει θεικά αγόρια στρίπερς όπου επιτρέπεται να κάνετε ότι θέλετε μαζί τους (να φάω ρε κορίτσια και γω κάνα ποσοστό από τον τζίρο που θα κάνετε)....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom