Νέα

Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
SILVAAAAAA θα γίνει χαμός, σ'το λέω!!!!  :knuppel: :knuppel: :knuppel:  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

Edit: Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια  :grin: :grin: :grin: :grin:
Αρκεί να του αφηνεις χρόνο για μαστίγωμα, τίποτα άλλο δε με ενδιαφέρει  :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

Μαστιγιο πολλη καλο εχω.(απο βοιδοπουτσα)

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
γιατί όχι? Μπορεί να χει εσωτερική τσέπη-πορτοφόλι ο άνθρωπος!  :2funny: :2funny: :2funny:
Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;
Ή μιλάτε για τη μέση χαζογκόμενα-κατίνα που έχει μια δουλειά για να λέει ότι δουλεύει και κατά τα άλλα περιμένει τις "αβρότητες" από τον άντρα για να δείξει ότι είναι "κύριος";
Θέλω να πω, δεν αφήνετε χώρο για εξαιρέσεις; Με έχετε μπερδέψει...

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: Δεν είναι όλες έτσι. Κάποιες το κοιτάνε και αυτό σίγουρα. Είναι ανάλογα με τι βιώματα έχεις, πως έχεις μεγαλώσει. Δεν είναι δυνατόν μια normal κοπέλα να ψάχνει Ferrari. Προσωπικά το μόνο που θα με ένοιαζε είναι η Ferrari. (αν ήμουν ελεύθερη)

Και ποιά κοπέλα είναι normal?  :2funny: :2funny: :2funny: αααα! Ναι τα μπάζα και οι 35κάτι που είναι on sales επί μονίμου βάσεως!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485
Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;
Ή μιλάτε για τη μέση χαζογκόμενα-κατίνα που έχει μια δουλειά για να λέει ότι δουλεύει και κατά τα άλλα περιμένει τις "αβρότητες" από τον άντρα για να δείξει ότι είναι "κύριος";

αυτά τα κρατάει χαρτζιλίκι και την ζει ο "πρίγγιπας"!

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Ενω αυτη που βγαζει λεφτα μονη της νομιζεις δε θελει να εχει τα κερασμενα ποτα και φαγητα.... :idiot:
κρατανε τα λεφτα τους για ΑΛΛΑ πραγματα να μη θιξω τωρα...

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Παιδιά έχει πέσει γραμμή στην "τσατσο-κλικαδούρα" να μην μου απαντάτε?

Ξέρετε, είχα μία φαγούρα.....

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166
Κυριες και κυριοι συνεχιστε η γυναικα μου εχη τρελαθη στο γελιο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom