EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 19.485
ΜΕΓΑΛΟΣ?????? αυτα ειναι......
όχι για σένα...το παίζεις πολύ "βαρύ πεπόνι" lately...
ΜΕΓΑΛΟΣ?????? αυτα ειναι......
Αναρωτησου ποσες φορες το σκευτικες,μια απο της τοσες θα το εφαγες το μαπα καρπουζι.(δεν λεω μονο γιαυτον)
SILVAAAAAA θα γίνει χαμός, σ'το λέω!!!!
Edit: Α, τώρα είδα το τελευταίο σημείο, με τύφλωσε η ζήλεια
Αρκεί να του αφηνεις χρόνο για μαστίγωμα, τίποτα άλλο δε με ενδιαφέρει
Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;γιατί όχι? Μπορεί να χει εσωτερική τσέπη-πορτοφόλι ο άνθρωπος!
εγω?όχι για σένα...το παίζεις πολύ "βαρύ πεπόνι" lately...
Δεν είναι όλες έτσι. Κάποιες το κοιτάνε και αυτό σίγουρα. Είναι ανάλογα με τι βιώματα έχεις, πως έχεις μεγαλώσει. Δεν είναι δυνατόν μια normal κοπέλα να ψάχνει Ferrari. Προσωπικά το μόνο που θα με ένοιαζε είναι η Ferrari. (αν ήμουν ελεύθερη)
Ναι αλλά δεν τα λες τόσο νόστιμα όσο ο άλλος... :-* :-* :-*Μαστιγιο πολλη καλο εχω.(απο βοιδοπουτσα)
δεν καταλαβαινω....
εγω?
me???
moi????
Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;
Ή μιλάτε για τη μέση χαζογκόμενα-κατίνα που έχει μια δουλειά για να λέει ότι δουλεύει και κατά τα άλλα περιμένει τις "αβρότητες" από τον άντρα για να δείξει ότι είναι "κύριος";
Θέλω να πω, δεν αφήνετε χώρο για εξαιρέσεις; Με έχετε μπερδέψει...
εσύ, you, toi
Αν θες μαστιγωμα σε φτιαχνω και εγω. κατακοκκινη θα σε κανω...
Ναι αλλά δεν τα λες τόσο νόστιμα όσο ο άλλος... :-* :-* :-*
Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;
Ή μιλάτε για τη μέση χαζογκόμενα-κατίνα που έχει μια δουλειά για να λέει ότι δουλεύει και κατά τα άλλα περιμένει τις "αβρότητες" από τον άντρα για να δείξει ότι είναι "κύριος";
Θέλω να πω, δεν αφήνετε χώρο για εξαιρέσεις; Με έχετε μπερδέψει...
ααα κι εσυ δεν καταλαβαινεις!!! δεν νευριασα!!!!Γιατι νευριαζης.
εεελα...
θα περασουμε καλα...εισαι και αγριο αγορι....
άγριο αγόρι και αλλεργικό στις μαλακίες!