Νέα

Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16

Συνημμένα

• prince_of_persia.jpg
    prince_of_persia.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 65

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
κι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)

"Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά, Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά..."  :cheesy:

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
κι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)
Οπως λεει το τραγουδι πιανου ειναι βρε γυναικατα παιδια

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
Πιάστε κόκκινο!!!

Wabbs

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχής καλησπέρα. Υπάρχουν γυναίκες που πληρώνουν για το sex. Αλλά οι περισσότερες είναι άνω των 45 και έχουν λεφτά. Διότι δεν υπάρχει οίκος ανοχής αποκλειστικά με άντρες, που οι τιμές είναι πιο χαμηλές.

Δύσκολα μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας θα ψάξει για πληρωμένο έρωτα. Το γιατί δεν το ξέρω... Ίσως γιατί κάποιες είναι πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο κρεβάτι. Ίσως...

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Καταρχής καλησπέρα. Υπάρχουν γυναίκες που πληρώνουν για το sex. Αλλά οι περισσότερες είναι άνω των 45 και έχουν λεφτά. Διότι δεν υπάρχει οίκος ανοχής αποκλειστικά με άντρες, που οι τιμές είναι πιο χαμηλές.

Δύσκολα μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας θα ψάξει για πληρωμένο έρωτα. Το γιατί δεν το ξέρω... Ίσως γιατί κάποιες είναι πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο κρεβάτι. Ίσως...

εγω την αμαρτια μου θα την πω! πριν κανα 2 χρονια περνουσα αξω απο ενα στριπτιτζαδικο π ειχε αντρικο και γυναικειο στριπτιζ κ βλεπω ολοσωμη φωτο ενος μαναρου(πρεπει να εγραφε αδαμ απο κατω,τι πρωτοτυπο) κ μ περασαν κατι πονηρες σκεψεις απτο μυαλο.... εκεινος ειναι ο μοναδικος για τον οποιο θα πληρωνα!!!!!!  κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
εγω την αμαρτια μου θα την πω! πριν κανα 2 χρονια περνουσα αξω απο ενα στριπτιτζαδικο π ειχε αντρικο και γυναικειο στριπτιζ κ βλεπω ολοσωμη φωτο ενος μαναρου(πρεπει να εγραφε αδαμ απο κατω,τι πρωτοτυπο) κ μ περασαν κατι πονηρες σκεψεις απτο μυαλο.... εκεινος ειναι ο μοναδικος για τον οποιο θα πληρωνα!!!!!!  κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

deep down inside ολες οι γυναικες θα ηθελαν να δοκιμασουν τον "απαγορευμενο καρπο του αγοραιου ερωτα" (πως τα λεω ο ατιμος) απλα καμια δε το παραδεχεται ανοιχτα...
εδω εγινε μια αρχη, να δουμε αν θα συνεχισουν αλλες....

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166
Κακος οι πονηρες σκεψεις επρεπε να γινουν πραξης ΕΧΑΣΕΣ

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Συγγνώμη ρε παιδιά. Τα αντρικά strip shows όπου οι γυναίκες πιπώνουν τους strippers δεν θεωρούνται πληρωμένο σεξ;

Γνωστός έχει high class και cult ταυτόχρονα εστιατόριο στην Κηφισιά. Όποτε διοργανώνει βραδυές γυναικών με άντρες strippers τρέχουν τα κακόμοιρα τα παιδιά να γλυτώσουν το λούτσο τους, γιατί κινδυνεύουν να τους τον ξεριζώσουν οι λυσάρες...

master.ioannis

Μέγας
Εγγρ.
7 Φεβ 2008
Κριτικές
26
Like
507
Πόντοι
4.195
γιατι αν πληρωναν δεν  θα ηταν γυναικες αλλα αντρες  :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485

Μα γιατί περιμένουν τον όμορφο (Πιττ-Κλούνει κτλ) πρίγγιπα (πλούσιο) με το άσπρο άλογο (ακριβό αμάξι) με το αστραφτερό χαμόγελο (Σάκης) να τις κάνει να νοιώσουν μοναδικές...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.553
Πόντοι
19.485

κρα κρα κρα...

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
deep down inside ολες οι γυναικες θα ηθελαν να δοκιμασουν τον "απαγορευμενο καρπο του αγοραιου ερωτα" (πως τα λεω ο ατιμος) απλα καμια δε το παραδεχεται ανοιχτα...
Ρε μην είσαι τόσο απόλυτος
Εγώ δεν έχω καμιά ιδιαίτερη κάψα... Μπορεί να το έκανα, δε λέω, αλλά δεν έχω πια και καμιά ιδιαίτερη πρεμούρα να το δοκιμάσω...

kaligoul

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
9
Πόντοι
166

Θα τον πληρωνες και αν το καρπουζι ειναι μαπα?(η ομορφια ειναι σκετικη)

Zac Clouseau

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Like
8
Πόντοι
6
κάνουν οικονομία για να αγοράζουν καλλυντικά και κρέμες

Stories

Νέο!

Stories