boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Και η προσωρινή στείρωση!! Φύλαγε τα ρούχα σου...Υπαρχουν παντα και οι ηθικοι φραγμοι.
Και η προσωρινή στείρωση!! Φύλαγε τα ρούχα σου...Υπαρχουν παντα και οι ηθικοι φραγμοι.
Και η προσωρινή στείρωση!! Φύλαγε τα ρούχα σου...
κι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)
Οπως λεει το τραγουδι πιανου ειναι βρε γυναικατα παιδιακι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)
"Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά, Τίνος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά..."
Οπως λεει το τραγουδι πιανου ειναι βρε γυναικατα παιδια
Ας τολμησουν να ερθουν κοντα....
(αλλά εννοούσα τη χειρουργική επέβαση, την είχα ξεχάσει τη μέθοδο των αρχάριων!!!!!!)
Καταρχής καλησπέρα. Υπάρχουν γυναίκες που πληρώνουν για το sex. Αλλά οι περισσότερες είναι άνω των 45 και έχουν λεφτά. Διότι δεν υπάρχει οίκος ανοχής αποκλειστικά με άντρες, που οι τιμές είναι πιο χαμηλές.
Δύσκολα μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας θα ψάξει για πληρωμένο έρωτα. Το γιατί δεν το ξέρω... Ίσως γιατί κάποιες είναι πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο κρεβάτι. Ίσως...
εγω την αμαρτια μου θα την πω! πριν κανα 2 χρονια περνουσα αξω απο ενα στριπτιτζαδικο π ειχε αντρικο και γυναικειο στριπτιζ κ βλεπω ολοσωμη φωτο ενος μαναρου(πρεπει να εγραφε αδαμ απο κατω,τι πρωτοτυπο) κ μ περασαν κατι πονηρες σκεψεις απτο μυαλο.... εκεινος ειναι ο μοναδικος για τον οποιο θα πληρωνα!!!!!! κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!!
Κακος οι πονηρες σκεψεις επρεπε να γινουν πραξης ΕΧΑΣΕΣεγω την αμαρτια μου θα την πω! πριν κανα 2 χρονια περνουσα αξω απο ενα στριπτιτζαδικο π ειχε αντρικο και γυναικειο στριπτιζ κ βλεπω ολοσωμη φωτο ενος μαναρου(πρεπει να εγραφε αδαμ απο κατω,τι πρωτοτυπο) κ μ περασαν κατι πονηρες σκεψεις απτο μυαλο.... εκεινος ειναι ο μοναδικος για τον οποιο θα πληρωνα!!!!!! κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!!
Αυτό να δω μόνο, να σε κράζουν!!κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!!
Καταρχής καλησπέρα. Υπάρχουν γυναίκες που πληρώνουν για το sex. Αλλά οι περισσότερες είναι άνω των 45 και έχουν λεφτά. Διότι δεν υπάρχει οίκος ανοχής αποκλειστικά με άντρες, που οι τιμές είναι πιο χαμηλές.
Δύσκολα μια κοπέλα μικρότερης ηλικίας θα ψάξει για πληρωμένο έρωτα. Το γιατί δεν το ξέρω... Ίσως γιατί κάποιες είναι πολύ σίγουρες για τον εαυτό τους και πιστεύουν ότι θα βρουν αυτό που ψάχνουν στο κρεβάτι. Ίσως...
εγω την αμαρτια μου θα την πω! πριν κανα 2 χρονια περνουσα αξω απο ενα στριπτιτζαδικο π ειχε αντρικο και γυναικειο στριπτιζ κ βλεπω ολοσωμη φωτο ενος μαναρου(πρεπει να εγραφε αδαμ απο κατω,τι πρωτοτυπο) κ μ περασαν κατι πονηρες σκεψεις απτο μυαλο.... εκεινος ειναι ο μοναδικος για τον οποιο θα πληρωνα!!!!!! κραξτε με τωρα με την ησυχια σας!!!!
Ρε μην είσαι τόσο απόλυτοςdeep down inside ολες οι γυναικες θα ηθελαν να δοκιμασουν τον "απαγορευμενο καρπο του αγοραιου ερωτα" (πως τα λεω ο ατιμος) απλα καμια δε το παραδεχεται ανοιχτα...
Θα τον πληρωνες και αν το καρπουζι ειναι μαπα?(η ομορφια ειναι σκετικη)