You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 457
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Χρνιαρρρ μανάρρρι, ξέρεις εσύ...![]()
![]()
![]()
ξερω ξερω ααααοοουυυυυυυυ!!!!!!!!

Επισκέπτης
Να σαν κι αυτά!Μεσιέ, συντηρούκλα σας βρίσκω, δεν έχετε ακούσει για τα στραπ-ον;![]()
![]()
Αν έβγαινε μία κοπέλα και δη μπαζο στην ομόνοια ή στο σύνταγμα να φωνάζει θέλω να με γαμήσετε, μάλλον θα κατέληξε στο ψυχιατρείο αγάμητη χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μπααα, σαβουρογάμηδες υπάρχουν πολλοί. Αλλά δεν μπορώ να πιθανολογήσω για το λόγο που κάποιος αναγκάζεται και γίνεται σαβουρογάμης. Φταίει η αγαμία επειδή οι υπόλοιπες αξιαγάμιτες Ελληνίδες έχουν μεγάλο τουπέ και ρίχνουν χυλόπιττες εις χύδην σε όλους όσους δεν έχουν μεγάλο Ε9 και παχουλό πορτοφόλι?
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Μπορεί να κοιτάνε τον ψυχικό κόσμο των γυναικώνΜπααα, σαβουρογάμηδες υπάρχουν πολλοί. Αλλά δεν μπορώ να πιθανολογήσω για το λόγο που κάποιος αναγκάζεται και γίνεται σαβουρογάμης. Φταίει η αγαμία επειδή οι υπόλοιπες αξιαγάμιτες Ελληνίδες έχουν μεγάλο τουπέ και ρίχνουν χυλόπιττες εις χύδην σε όλους όσους δεν έχουν μεγάλο Ε9 και παχουλό πορτοφόλι?

EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.887
- Πόντοι
- 19.485
Μπορεί να κοιτάνε τον ψυχικό κόσμο των γυναικών![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πρώτα απ όλα και πάνω από όλα!

![]()
![]()
![]()
![]()
Ε, τότε τους δικαιολογώ!!!
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.498
- Πόντοι
- 22.785
![]()
![]()
![]()
![]()
Που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ανεξάντλητος, ανεξερεύνητος, πολλά υποσχόμενος και θα ο άνθρωπος που θα βρεί τη δύναμη να τον εξερευνήσει θα αμοιφθεί πλουσιοπάροχα.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Έτσι θα έλεγε και ο Κολόμβος για την Αμερική...Που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ανεξάντλητος, ανεξερεύνητος, πολλά υποσχόμενος και θα αμοίψει πλουσιοπάροχα τον άνθρωπο που θα βρεί τη δύναμη για να τον εξερευνήσει.![]()

Έτσι θα έλεγε και ο Κολόμβος για την Αμερική...![]()
![]()
![]()
Στο τέλος, έστω και κατά λάθος, την ανακάλυψε

Στο τέλος, έστω και κατά λάθος, την ανακάλυψε![]()
Το "κατα λαθος" δεν ειναι επαρκης λογος για να κανει καποιος αυτο τον κοπο...
Το "κατα λαθος" δεν ειναι επαρκης λογος για να κανει καποιος αυτο τον κοπο...
Εν κατακλείδι, οι γεματούλες φίλες μας, προσφέρονται σε μερακλήδες του είδους. Ανθρώπους που ψάχνουν για πλούσιο ψυχικό κόσμο, και πλουσιότερο και εν αφθονία εξωτερικό παρουσιαστικό. Για τύπους dimension 2 σε 1.
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 44.498
- Πόντοι
- 22.785
πεστα ολα γιατι φοβασε ελα λεβεντη μου ....... ελα.Εν κατακλείδι, οι γεματούλες φίλες μας, προσφέρονται σε μερακλήδες του είδους. Ανθρώπους που ψάχνουν για πλούσιο ψυχικό κόσμο, και πλουσιότερο και εν αφθονία εξωτερικό παρουσιαστικό. Για τύπους dimension 2 σε 1.
life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 94
- Πόντοι
- 2.357
Θα σου πω κι αλλον εναν λογο.....Δεν πληρωνουν γιατι ειναι...φοροφυγαδεs οι καργιολεs!!!!πεστα ολα γιατι φοβασε ελα λεβεντη μου ....... ελα.
Θα σου πω κι αλλον εναν λογο.....Δεν πληρωνουν γιατι ειναι...φοροφυγαδεs οι καργιολεs!!!!
ολα τα εχουν πια....

life97
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 94
- Πόντοι
- 2.357
...........εκτοs απο αντρα....χαχαχαχαχαχαχα τι μπερδεμα κι αυτο!!!!!!!!!!!!ολα τα εχουν πια....![]()