Νο match for me...
εισαι για μια κλικα...?
Νο match for me...
Χρνιαρρρ μανάρρρι, ξέρεις εσύ...
Να σαν κι αυτά!Μεσιέ, συντηρούκλα σας βρίσκω, δεν έχετε ακούσει για τα στραπ-ον;
Αν έβγαινε μία κοπέλα και δη μπαζο στην ομόνοια ή στο σύνταγμα να φωνάζει θέλω να με γαμήσετε, μάλλον θα κατέληξε στο ψυχιατρείο αγάμητη χαχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
Μπορεί να κοιτάνε τον ψυχικό κόσμο των γυναικώνΜπααα, σαβουρογάμηδες υπάρχουν πολλοί. Αλλά δεν μπορώ να πιθανολογήσω για το λόγο που κάποιος αναγκάζεται και γίνεται σαβουρογάμης. Φταίει η αγαμία επειδή οι υπόλοιπες αξιαγάμιτες Ελληνίδες έχουν μεγάλο τουπέ και ρίχνουν χυλόπιττες εις χύδην σε όλους όσους δεν έχουν μεγάλο Ε9 και παχουλό πορτοφόλι?
Μπορεί να κοιτάνε τον ψυχικό κόσμο των γυναικών
Ε, τότε τους δικαιολογώ!!!
Έτσι θα έλεγε και ο Κολόμβος για την Αμερική...Που είμαι απόλυτα σίγουρος ότι είναι ανεξάντλητος, ανεξερεύνητος, πολλά υποσχόμενος και θα αμοίψει πλουσιοπάροχα τον άνθρωπο που θα βρεί τη δύναμη για να τον εξερευνήσει.
Έτσι θα έλεγε και ο Κολόμβος για την Αμερική...
Στο τέλος, έστω και κατά λάθος, την ανακάλυψε
Το "κατα λαθος" δεν ειναι επαρκης λογος για να κανει καποιος αυτο τον κοπο...
πεστα ολα γιατι φοβασε ελα λεβεντη μου ....... ελα.Εν κατακλείδι, οι γεματούλες φίλες μας, προσφέρονται σε μερακλήδες του είδους. Ανθρώπους που ψάχνουν για πλούσιο ψυχικό κόσμο, και πλουσιότερο και εν αφθονία εξωτερικό παρουσιαστικό. Για τύπους dimension 2 σε 1.
Θα σου πω κι αλλον εναν λογο.....Δεν πληρωνουν γιατι ειναι...φοροφυγαδεs οι καργιολεs!!!!πεστα ολα γιατι φοβασε ελα λεβεντη μου ....... ελα.
Θα σου πω κι αλλον εναν λογο.....Δεν πληρωνουν γιατι ειναι...φοροφυγαδεs οι καργιολεs!!!!
...........εκτοs απο αντρα....χαχαχαχαχαχαχα τι μπερδεμα κι αυτο!!!!!!!!!!!!ολα τα εχουν πια....