EvilPlasma
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 97
- Like
- 11.553
- Πόντοι
- 19.485
εισαι απο τους τυχερους που δεν τους εχει τυχει να τους 'γαμησει' γυναικα.....προφανως.
γι αυτό υπάρχουν πάντα τα "ταπεινά ένστικτα" η εκδίκηση κτλ...
εισαι απο τους τυχερους που δεν τους εχει τυχει να τους 'γαμησει' γυναικα.....προφανως.
οχι δεν εννοω αυτο! εχω δει να γραφεται κι εδω μεσα για γυναικες που σας ξεζουμισαν κ δεν μπορουσατε να παρετε τα ποδια σας...Αν εννοείς εγκεφαλικό "γαμήσι", ναι το έχω πάθει!! Η θεματική του συγκεκριμένου θρεντ είναι η βιολογική πράξη αυτή καθεαυτή!!!
εσυ οτι πεις.σεξ και δε σιτυ. κατουρα και όρθια..
οχι δεν εννοω αυτο! εχω δει να γραφεται κι εδω μεσα για γυναικες που σας ξεζουμισαν κ δεν μπορουσατε να παρετε τα ποδια σας..
εχεις δικιο! μου δεφυγε πως ολοι εδω μεσα ειστε ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ γαμιαδες..Ο καθένας μπορεί να γράφει ο,τι θέλει!!!
Για μαζευτείτε λιγο με το σιλβάκι μην βγει απο μέσα μου η παλια ερι.. και γίνει εδω μέσα το έλα να δεις..
αστους να βγαλουν τη ξινιλα τους....Για μαζευτείτε λιγο με το σιλβάκι μην βγει απο μέσα μου η παλια ερι.. και γίνει εδω μέσα το έλα να δεις..
ας εχω κι εγω καποιον να με προστατευει! :-την έχεις υπό την προστασία σου δηλαδή?
την έχεις υπό την προστασία σου δηλαδή?
αστους να βγαλουν τη ξινιλα τους....ας εχω κι εγω καποιον να με προστατευει! :-
αληθεια? ειμαι στη τσατσοκλικαδουρα???αμεεε.. (με ενημέρωσαν οτι ανήκει στην κλίκα μου )
βρες κανα moderator τουλάχιστον!
αμεεε.. (με ενημέρωσαν οτι ανήκει στην κλίκα μου )
ποιος λεει οτι οι γυναικες δεν πληρωνουν?Ειδικα στην ΑΜΕΡΙΚΗ προσφερει μεγαλα εισοδηματα σε αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις να το κανουν
εχεις δικιο! μου δεφυγε πως ολοι εδω μεσα ειστε ΟΙ ΑΠΟΛΥΤΟΙ γαμιαδες..
ζητω ταπεινα συγνωμη...
μη το παιρνεις τοσο προσωπικα φιλτατε... ;)Αυτό να λέγεται!!! Δεν περιαυτολογώ αλλά σε αυτή, τη μοναδική ίσως περίπτωση, η αλήθεια πρέπει να λέγεται!!!
Δεν νομίζω να υπάρχουν απόλυτοι οτιδήποτε και εγώ σίγουρα δεν έχω μεγάλη ιδέα για τις σεξουαλικές μου ικανότητες!!!
Αυτο ανηκει στο κεφαλι της καθε γυναικας δηλαδη τι ζηταει οι συνοδοι ποικιλουν αναλογα με την ζητηση και τα γουστασε αυτους που πληρουν τις προυποθεσεις.....καλα το πες
Μεσιέ, συντηρούκλα σας βρίσκω, δεν έχετε ακούσει για τα στραπ-ον;σεξ και δε σιτυ. κατουρα και όρθια..
Μεσιέ, συντηρούκλα σας βρίσκω, δεν έχετε ακούσει για τα στραπ-ον;
Χρνιαρρρ μανάρρρι, ξέρεις εσύ...Εσυ που εισαι απελευθερωμενη να δωποτε θα σε στρωσω...