You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 457
- Εμφανίσεις 14K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
θα μου επιτρεψεις να εχω μια μικρη διαφωνια σε αυτο που εγραψες!Ναι δεν λεω οτι εχης αδικο.
Η γυναικα αν θελη μπωρη να κανη τα παντα,αλλα δεν θελη.
Δηλαδη στο σεξ μπωρη να κανη τον αντρα να καταλαβη τη χρειαζετε για να τελειωση και να δωση μεγαλη ηδονη και να παρη.
ΔΕΝ ΘΕΛΗ.
Μια γυναικα θελει λιγο χρονο να προσαρμοστει με τον ερωτικο της συντροφο!
Μπορει να παρει λιγο μεχρι να του δειξει με τον τροπο της ποια ειναι ολα
αυτα που της αρεσουν !Αυτο ομως προυποθετει ο αντρας να την εμπνεει
και να θελει να την ικανοποιησει!Εκτος κ αν ειναι μονο για ξεπετα,τοτε......
Οτι και να συμβαινει ομως αυτες που δεν το κανουν χανουν την ολοκληρωση/απολαυση της πραξης !
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε μου !Το θεμα ειναι οτι μπορει να μην της βγαινει το να παρει ηδονη οπως λες....
Δεν ειναι το αντρικο μυαλο το ιδιο με το γυναικειο.....
Δες το και απο την αλλη.....
Αλλα δεν μπαινουν ολοι στον γυναικειο τροπο σκεψης παντα ...
Στο χερι σας ειναι παντα.Αυτο ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε μου !
καληνυχτα.
Καλη ξεκουραση να εχουμε και ονειρα γλυκα!Ναι ναι.
Πρεπη να κανη μια προσπαθια για το δικο της καλο αλιως θα λεει παντα οτι οι αντρες ειναι καθικια.
Πρεπη να πεσω για νανι.
Βαλε οτι προβλημα θες θα σου απαντησω αυριο.
Καλο βραδυ καλη συνεχεια.
Αααααααα σε εχω κανει διασημο με τα ανεκδοτακια ;)
Αυτο ειναι το μονο σιγουρο αγαπητε μου !
Ετσι χανουν την ουσια ομως και την ολοκληρωση!!
Ψυχικη και σωματικη!
Στο χερι σας ειναι παντα.
καληνυχτα.
Ειναι και στων δυο θα ελεγα εγω...
Καληνυχτα
Καλη ξεκουραση να εχουμε και ονειρα γλυκα!
Αααααααα σε εχω κανει διασημο με τα ανεκδοτακια ;)
Ευχαριστω να σε καλα,και να ξερης οτι ανεβαζω οτι εχη γελιο.
αναρωτιεμαι...
αν αρχισουμε κι εμεις να πληρωνουμε για να μας !@#$%^^& τι εχει να γινει μετα!!!!
η λεξη σχεση θα εξαλειφθει εντελως σας εννοια!!!!!
δεν θα λεμε στα παιδια μας οτι τε εφερε ο πελαργος(μαμα πως δημιουργηθηκα????? να παιδι μου πριν κατι χρονια πληρωσα καποιον να με..... και καταλαθος εγινες κι εσυ!!!! μη με ρωτησεις που ειναι ο μπαμπας εγω απο την αγγελια τον ηξερα σαν αρης ο ματζαφλαρης δεν μπορω να τον βρω!!!!)
αν αρχισουμε κι εμεις να πληρωνουμε για να μας !@#$%^^& τι εχει να γινει μετα!!!!
δεν θα λεμε στα παιδια μας οτι τε εφερε ο πελαργος(μαμα πως δημιουργηθηκα????? να παιδι μου πριν κατι χρονια πληρωσα καποιον να με..... και καταλαθος εγινες κι εσυ!!!! μη με ρωτησεις που ειναι ο μπαμπας εγω απο την αγγελια τον ηξερα σαν αρης ο ματζαφλαρης δεν μπορω να τον βρω!!!!)
αναρωτιεμαι...
Γυναικες καποιας ηλικιας πληρωνουνε.
αναρωτιεμαι...
Εχω την εντυπωση οτι το εννοουν πιο πολυ απο αποψη ικανοποιησης παρα για τεκνοποιηση και συνεχιση του ανθρωπινου ειδους.
Η σχεση σαν λεξη οσο παει και εξαλειφεται ολο και περισσοτερο.
Εχω την εντυπωση οτι το εννοουν πιο πολυ απο αποψη ικανοποιησης παρα για τεκνοποιηση και συνεχιση του ανθρωπινου ειδους.
Η σχεση σαν λεξη οσο παει και εξαλειφεται ολο και περισσοτερο.
κι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)
να γίνεις ζιγκολό για να βγάζεις λεφτά και τελικά να πληρώνεις και 2-3 παιδιά!!!
μα φανταζεσαι τι εχει να γινει μετα???
θα χανει η μανα το παιδι και το παιδι τον πατερα!!!!
κι εγω σαυτο που εγραψα δεν εννοουσα πως θα πληρωνουμε να μας τεκνοποιησουν.
αλλα οτι και καλα θα γινονται παιδια κ δεν θα ξερουμε ποιανου ειναι!!!!(κ ηταν πλακιτσα βρε) ;)
Δε νομιζω να φτασει ποτε σ'αυτο το σημειο. Υπαρχουν παντα και οι ηθικοι φραγμοι.
(Δε το πηρα στα σοβαρα,κουβεντα να γινεται ;))
Δε νομιζω να φτασει ποτε σ'αυτο το σημειο. Υπαρχουν παντα και οι ηθικοι φραγμοι.
(Δε το πηρα στα σοβαρα,κουβεντα να γινεται ;))
;) ;) ;) ποτε μη λες ποτε φιλτατε.....