boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Αααααααα, το παίρνω πίσω!!!! Τώρα σε θυμήθηκα, είσαι αυτός με το ._ !!!!! Σ'αγαπώωωω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Συγνωμη. :S
Αααααααα, το παίρνω πίσω!!!! Τώρα σε θυμήθηκα, είσαι αυτός με το ._ !!!!! Σ'αγαπώωωω :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Συγνωμη. :S
Παιδιά έχει πέσει γραμμή στην "τσατσο-κλικαδούρα" να μην μου απαντάτε?
Ξέρετε, είχα μία φαγούρα.....
ακομα δεν επαθες αναφυλαξια τοτε?????
Παιδιά έχει πέσει γραμμή στην "τσατσο-κλικαδούρα" να μην μου απαντάτε?
Ξέρετε, είχα μία φαγούρα.....
ΝΙΑΡΡΡΡΡΡ Πες μου πού είσαι και τι κάνεις ΤΕΛΟΣ!!!!!θα σε δεσω και στο κρεββατι και ετοιμασου για hardcore καταστασεις...
Κυριες και κυριοι συνεχιστε η γυναικα μου εχη τρελαθη στο γελιο.
δεν ξέρω τι λες, εγώ δεν σου απαντάω εδώ και αλλού γιατί συνήθως γράφεις πολλά και βαριέμαι να τα διαβάζω
ΝΙΑΡΡΡΡΡΡ Πες μου πού είσαι και τι κάνεις ΤΕΛΟΣ!!!!!
καλέ που ζεις εσύ?Τώρα σόρι αλλά θέλω να καταλάβω κάτι... άμα μια γκόμενα βγάζει όσα λεφτά θέλει μόνη της και δεν περιμένει να την πληρώνει ο άντρας πάλι πιστεύετε ότι ισχύουν αυτά;
Ή μιλάτε για τη μέση χαζογκόμενα-κατίνα που έχει μια δουλειά για να λέει ότι δουλεύει και κατά τα άλλα περιμένει τις "αβρότητες" από τον άντρα για να δείξει ότι είναι "κύριος";
Θέλω να πω, δεν αφήνετε χώρο για εξαιρέσεις; Με έχετε μπερδέψει...
παλιε μου οταν διαβαζω το ποστ σου και δεν εχω να σου πω/προσθεσω/σχολιασω κατι γτ να σε παραθεσω????
να πω τι???
τσατσοκλικαδουρα????
οχι ρε γμτ εγω νομιζα οτι ειμασταν la sagrada familia ελεος!!!
φερτη και αυτη να κανουμε παιχνιδι. ;) ;) ;)
γαμηθηκε ετσι και αλλιως το θεμα.
οχι!!!!!! κ θα μουν πολυ περιεργη να μαθω πως σου ρθε αυτο!!!!!!Silva μήπως κατα σύμπτωση (λέω μήπως) είσαι κλώνος κάποιας?
Εντελώς όμως. Από αλλού ξεκίνησε αλλού κατέληξε και σίγουρα στο τέλος θα λέμε για το πρωτάθλημα
σε πμ να μη ζηλεψουν και τα αλλα παιδακια..
Ναι, γιατί αυτό ήταν το όλο θέμα, να ζηλέψεις εσύΆντε βρε τυχερέ! Πάρε το μεγαλύτερο "μπαζο-δήθεν" εδώ μέσα σπίτι για πάρτι σου! Έχουμε πλαντάξει από τη ζήλεια!
Ναι, γιατί αυτό ήταν το όλο θέμα, να ζηλέψεις εσύ
Άντε βρε τυχερέ! Πάρε το μεγαλύτερο "μπαζο-δήθεν" εδώ μέσα σπίτι για πάρτι σου! Έχουμε πλαντάξει από τη ζήλεια!
Βρες μου μια γυναικα που εν ειναι δηθεν ετσι και αλλιως.
Αλλα ποιος ειπε οτι το δηθεν δε γαμιεται???
Εμένα προσωπικά η δήθεν γυναίκα μου ρίχνει τον λούτσο!
Εντελώς όμως. Από αλλού ξεκίνησε αλλού κατέληξε και σίγουρα στο τέλος θα λέμε για το πρωτάθλημα