vlachodeutsch
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2008
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα μην παιρνεις και ορκο.Γιατι το "βρισκουν" πιο ευκολα......και τζαμπα, εαν κουνησουν λιγο την ουρα τους.
Τις φιλες μου (+30) τις εχει φαει η αγαμια.
καλα μην παιρνεις και ορκο.Γιατι το "βρισκουν" πιο ευκολα......και τζαμπα, εαν κουνησουν λιγο την ουρα τους.
Απλο ειναι θα ρωταει της πελατισες τι θελουνε, απο ολα η ορισμενααν ανοιξει ρδελο με αντρες τι χαμος εχει να γινει.... θα ξεσηκωθουν κατι θεουσες κ θαρχισουν τα σκορδα και τις βασκανιες....
αλλο με απασχολει...ποιο ειναι το αντιστοιχο του τσιμπουκι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα που θα λεει ο τσατσος???(γτ σε ανδρικο ρδελο θα χει τσατσο οχι τσατσα!!!! )
αν ανοιξει ρδελο με αντρες τι χαμος εχει να γινει.... θα ξεσηκωθουν κατι θεουσες κ θαρχισουν τα σκορδα και τις βασκανιες....
αλλο με απασχολει...ποιο ειναι το αντιστοιχο του τσιμπουκι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα που θα λεει ο τσατσος???(γτ σε ανδρικο ρδελο θα χει τσατσο οχι τσατσα!!!! )
αν ανοιξει ρδελο με αντρες τι χαμος εχει να γινει.... θα ξεσηκωθουν κατι θεουσες κ θαρχισουν τα σκορδα και τις βασκανιες....
Το αντιστοιχο ειναιαλλο με απασχολει...ποιο ειναι το αντιστοιχο του τσιμπουκι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα που θα λεει ο τσατσος???(γτ σε ανδρικο ρδελο θα χει τσατσο οχι τσατσα!!!! )
Άσε τα αν και μείνε στη θεματολογία.
Ο τίτλος του thread είναι κατανοητός.
Μας κουράζεις πολύ...
Ή μήπως υποτίθεται ότι έπρεπε να γελάσουμε με το "αστείο" σου?
Ασε που θα πλακωσουνε ολα τα θεομπαζα και θα θελουν και γλυψιμο.........μπλιαχ παλι εφτυσα την τυροπιτα
ελα ρε!!!!!βαφομαι κ μου φυγε το πινελακι απο το γελιο!!!!Άσε τα αν και μείνε στη θεματολογία.
Ο τίτλος του thread είναι κατανοητός.
Μας κουράζεις πολύ...
Ή μήπως υποτίθεται ότι έπρεπε να γελάσουμε με το "αστείο" σου?
Έτσι μπράβο εξήγησέ τους ότι οι στάσεις παραμένουν οι ίδιες ανεξαρτήτως ποιος/ποια πληρώνει.Το αντιστοιχο ειναι
τσιμπουκι,πισωκολλητο ,ελευθερα πιασιματα
τετοιος ξινος που εισαι εσυ δεν περιμενα και να γελασεις.... :-
Θα φταιει το ξυνισμενο τυρι που εχει μεσα !Ασε που θα πλακωσουνε ολα τα θεομπαζα και θα θελουν και γλυψιμο.........μπλιαχ παλι εφτυσα την τυροπιτα
δεν εχει προφυλακτικο για τη γλωσσα... αρα??????
Ασε ....μη μου λεs τετοια........οσο το σκεφτομαι .....θα βγαλω και τα χτεσυνοβραδυνα γιουβαρλακια........μονο με ...σπατουλα του χτιστη αν θελουνε
καλα μην παιρνεις και ορκο.
Διότι λόγῳ προφανεστάτων περιορισμῶν τῆς φυσιολογίας ἡ ἀνδρικὴ πορνεία εἶναι τόσον δαπανηρὰ ὥστε ὀλιγισταὶ ἡμποροῦν νὰ ἀντεπεξέλθουν οἰκονομικῶς!
Το γνωστό σπατουλαριστό έτσι?
Ο λόγος που οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν είναι η πλανητική μετάπτωση...
καλα μην παιρνεις και ορκο.