βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Γαααααααμααααααααατοοοοοοο!!!!
Βυζοάσχετο: Πώς τη βλέπεις τη BMW φέτος; Χτυπάει τίτλο λες;
Γαααααααμααααααααατοοοοοοο!!!!
Συγνωμη αλλα το ιδιο δεν συμβαινει και αντιστοιχα με τουςΠαιδιά τόχετε δέσει ότι θα μπορούσατε να την κάνετε αυτή τη δουλειά!
Φιλαράκι στρίπερ (που του ξεριζώνουν καθημερινά στη δουλειά το πουλί του οι λυσάρες και που υποχρεώνεται να συνευρίσκεται συχνά με θείτσες) έχει συχαθεί αυτή τη δουλειά. Σκέψου να είσαι και πουτάνος σε μπουρδέλο γυναικών και να πρέπει να γλύφεις καθημερινά με το ζόρι την κάθε θείτσα, άσχημη, ανισόρροπη κ.λ.π.....
γιατι με το τσαμπα παιρνεις οτι χειροτερο....εχεις δει με τι κυκλοφορουνε οι γκομενες συνηθως?Γιατί εμείς πληρώνουμε για να γαμήσουμε το αναλύσαμε και το αναλύουμε ακόμα!!!
Αυτές όμως γιατί δεν πληρώνουν σχεδόν ποτέ για να γαμήσουν(εκτός ίσος αν παρα σιτέψουν) κσι έχουν πάντα τον τρόπο τους(ακόμα και τα μπάζα ρε γμτ);;;;
Y.Γ.Πού είναι η ισότητα των δύο φίλων όταν επαγγελματίες ιερόδουλοι πηδάνε κατεξοχήν σιτεμένες ενώ εσείς
απολαμβάνετε σε πλεόνασμα όλες τις ηλικίες!!!
Καταθέστε απόψεις!!!
Συγνωμη αλλα το ιδιο δεν συμβαινει και αντιστοιχα με τους
κοντους,χοντρους,φαλακρους,ασχημους,γλοιωδης τυπους κ.λ.π .... ?!??!
Σε εσας δλδ γιατι θα πρεπει η καθε ομορφουλα του χωρου να σας ανεχεται
Καλησπερα μεσιε !Γεια σου.
Υποθετικό ποιηματάκι τσατσάς (άστο καλύτερα οι τσάτσοι είναι λούγκρες) σε μπουρδέλο για κυρίες:
Κυρίες: Γεια σας (κατακόκκινες από ντροπή).
Τσατσά: Γεια σας κορίτσια. Περιμένετε λιγάκι το παιδί είναι στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο...
Τσατσά: Τι κάνει τόση ώρα;
Χτυπάει την πόρτα. Ο ιερόδουλος βγαίνει αλαφιασμένος και φορώντας τη σκελέα του παραπονιέται ότι η πελάτισσα δεν έχυνε και δε τον άφηνε να φύγει.
Τσατσά: Κούκλες, αυτό είναι το παλικάρι μου. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ανεβαίνει από πάνω, κάνει και 69. Με έξτρα 10 ευρώ ακάποτο γλυφομούνι και 20 κωλαράκι. Ενεργητικά πάντα το αγόρι μας έτσι κορίτσια; Γιατί έρχονται μερικές και ζητάνε διάφορα στο δωμάτιο...
Κυρίες: ΟΚ θα κάνουμε μια βόλτα και βλέπουμε...
Τσατσά: Μην πάτε αλλού θα φάτε φόλα!!! (κλασσική ατάκα Εύας )
Εμένα όμως άλλο μ'απασχολεί: Ο ιερόδουλος θα έχει νταβατζού; Γιατί αν είναι να μας τα τρώνε κι εκεί δε λέει... :'( :'( :'(
Βυζοάσχετο: Πώς τη βλέπεις τη BMW φέτος; Χτυπάει τίτλο λες;
Καλησπερα μεσιε !
Κοιτα! Το ξερεις πως ειμαι Ferrariκος αλλα........ αν δεν πενεψω το σπιτι μου θα πεσει να με πλακωσει!
Αυτο με λιγα λογια σημαινει πως η BMW φετος παει κατευθιαν για πρωταθλημα!
Τι να σου πω αγαπητε μου,διαβαζω με ενδιαφερον τα επιχειρηματα εδω των παιδιωνΟλα καλα.
Και που καταλήξαμε???Τι να σου πω αγαπητε μου,διαβαζω με ενδιαφερον τα επιχειρηματα εδω των παιδιων
και στα δυο αντιστοιχα θεματα που εχουμε ! ;)
Πολλα θες και εσυ γλυκια μου !Και που καταλήξαμε???
Περίληψη υπάρχει?
Βύζοοοοοο!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
εσισ ιστε θεεσΠολλα θες και εσυ γλυκια μου !
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!
Ως συνηθως αυτοι ειναι οι τελειοι τυποι και εμεις ....
Βύζοοοοοο!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Τι να σου πω αγαπητε μου,διαβαζω με ενδιαφερον τα επιχειρηματα εδω των παιδιων
και στα δυο αντιστοιχα θεματα που εχουμε ! ;)
Πολλα θες και εσυ γλυκια μου !
:-* :-* :-* :-* :-*εσισ ιστε θεεσ
ΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Πολλα θες και εσυ γλυκια μου !
ιμαστε φτοχι εδο μεσα,αλιοσ θα χε γινι κρουτον με μπελουγκαΤι να καταργηθει ?!?
Ψωμοτυρι εχει γινει εδω μεσα πλεον
Ελλεηνίδες? χαχαχαχα
Ελπίζω να μην καταργήθηκε ο όρος από τότε που έγραψα τελευταία φορά! :-* :-* :-* :-* :-*