Νέα

Γιατί οι γυναίκες δεν πληρώνουν για να γαμήσουν;;;;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Καινούργιος
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 457
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
αν ανοιξει ρδελο με αντρες τι χαμος εχει να γινει.... θα ξεσηκωθουν κατι θεουσες κ θαρχισουν τα σκορδα και τις βασκανιες....

αλλο με απασχολει...ποιο ειναι το αντιστοιχο του τσιμπουκι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα που θα λεει ο τσατσος???(γτ σε ανδρικο ρδελο θα χει τσατσο οχι τσατσα!!!! :grin: :grin: :grin:)

Silva από ότι ξέρω και έχω ξαναγράψει εδώ, είχε γίνει κίνηση και είχε ανοίξει μπουρδέλο γυναικών. Τώρα γιατί το έχουν κάνει γαργάρα και δεν πολυκυκλοφόρησε η συγκεκριμένη είδηση δεν ξέρω.

Κολητή μου πάντως (και occasionaly booty call) μου είχε πρήξει τον έρωτα να την πάω....

Το ανάλογο τσιμπούκι, πισωκολλητό και ελεύθερα πιασίματα στις γυναίκες που θα λέει ο τσάτσος θα είναι το πόσο "τρυφερός, περιποιητικός, επικοινωνιακός και γεμάτος κατανόηση και υπομονή" είναι ο πουτάνος, γιατί έτσι θα πέφτει πιο εύκολα η γυναίκα-πελάτης (οι ΑΜΑΝ θα έπρεπε να παίξουν τα δύο αντίστοιχα σκετς, με τις υπηρεσίες της πουτάνας και του πουτάνου αντίστοιχα)... 

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Silva από ότι ξέρω και έχω ξαναγράψει εδώ, είχε γίνει κίνηση και είχε ανοίξει μπουρδέλο γυναικών. Τώρα γιατί το έχουν κάνει γαργάρα και δεν πολυκυκλοφόρησε η συγκεκριμένη είδηση δεν ξέρω.

Κολητή μου πάντως (και occasionaly booty call) μου είχε πρήξει τον έρωτα να την πάω....

Το ανάλογο τσιμπούκι, πισωκολλητό και ελεύθερα πιασίματα στις γυναίκες που θα λέει ο τσάτσος θα είναι το πόσο "τρυφερός, περιποιητικός, επικοινωνιακός και γεμάτος κατανόηση και υπομονή" είναι ο πουτάνος, γιατί έτσι θα πέφτει πιο εύκολα η γυναίκα-πελάτης (οι ΑΜΑΝ θα έπρεπε να παίξουν τα δύο αντίστοιχα σκετς, με τις υπηρεσίες της πουτάνας και του πουτάνου αντίστοιχα)... 

Στο ....σαλονακι υποδοχηs πωs θα βγαινουμε???????
Φορωνταs σορτs????   μποξερακι?????????
"Καλησπερα κοριτσια ....κανουμε και 69 και με +20 εχουμε και πρωκτικο σπεσιαλ"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Στο ....σαλονακι υποδοχηs πωs θα βγαινουμε???????
Φορωνταs σορτs????  μποξερακι?????????"Καλησπερα κοριτσια ....κανουμε και 69 και με +20 εχουμε και πρωκτικο σπεσιαλ"
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Τίποτα από αυτά!!!
Δερμάτινα sexy μαύρα εφαρμοστά ολόσωμα συνολάκια να τονίζουν και να αναδυκνύουν τους κοιλιακούς μας!!! :grin:

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Όσο από υπηρεσίες θα λέμε ένα:Είμαι ο Λάλος και θα γίνει σάλος!!! :2funny: :2funny: :2funny:

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Τίποτα από αυτά!!!
Δερμάτινα sexy μαύρα εφαρμοστά ολόσωμα συνολάκια να τονίζουν και να αναδυκνύουν τους κοιλιακούς μας!!! :grin:

Παιδιά τόχετε δέσει ότι θα μπορούσατε να την κάνετε αυτή τη δουλειά!

Φιλαράκι στρίπερ (που του ξεριζώνουν καθημερινά στη δουλειά το πουλί του οι λυσάρες και που υποχρεώνεται να συνευρίσκεται συχνά με θείτσες) έχει συχαθεί αυτή τη δουλειά. Σκέψου να είσαι και πουτάνος σε μπουρδέλο γυναικών και να πρέπει να γλύφεις καθημερινά με το ζόρι την κάθε θείτσα, άσχημη, ανισόρροπη κ.λ.π.....

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16

Φιλαράκι στρίπερ (που του ξεριζώνουν καθημερινά στη δουλειά το πουλί του οι λυσάρες και που υποχρεώνεται να συνευρίσκεται συχνά με θείτσες) έχει συχαθεί αυτή τη δουλειά. Σκέψου να είσαι και πουτάνος σε μπουρδέλο γυναικών και να πρέπει να γλύφεις καθημερινά με το ζόρι την κάθε θείτσα, άσχημη, ανισόρροπη κ.λ.π.....
Εμείς θα διαλέγουμε την πελατεία μας!!! :2funny: :2funny: :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.280
Πόντοι
8.645

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

Δυσκολη δουλεια.....θα παμε για ...εκπαιδευση εδω  στιs δικεs μαs......Ε τοσα χρονια πελατεs ηρθε η ωρα να μαs μυησουνε στα μυστικα του επαγγελματοs.........Θα χτυπαμε 12ωρα!!!!!!

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Τα ιδια ακριβως σκεφτονται και οι κοπελες οταν πηγαινουμε εμεις στα σπιτια!  ;)

OP
OP
Καινούργιος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
2
Like
1
Πόντοι
16
Τα ιδια ακριβως σκεφτονται και οι κοπελες οταν πηγαινουμε εμεις στα σπιτια!  ;)
Oπότε αν δεν αρέσει κάποιου/ας σταματάει και ψάχνει να βρει άλλη δουλειά!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Συγνώμη ρε κορίτσια, νηπιαγωγείο το κάνατε;

Παρασέρνετε και τα αγόρια στο πανηγύρι..

Αφήστε κανένα να πει την άποψη του να ακούσουμε και καμία σοβαρή άποψη.

Καλά τα γελάκια, το χιουμοράκι, αλλά να προάγεται η συζήτηση και λιγάκι.

Δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε και μια αλλη άποψη; :think:

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Συγνώμη ρε κορίτσια, νηπιαγωγείο το κάνατε;

Παρασέρνετε και τα αγόρια στο πανηγύρι..

Αφήστε κανένα να πει την άποψη του να ακούσουμε και καμία σοβαρή άποψη.

Καλά τα γελάκια, το χιουμοράκι, αλλά να προάγεται η συζήτηση και λιγάκι.

Δεν σας ενδιαφέρει να ακούσετε και μια αλλη άποψη; :think:
τοση ωρα μονο αντρες μιλανε ποια κοριτσια τους παρασερνουν???

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ενταξει το θρεντακι ειναι αστειο,αλλα οι γυναικες δεν γαμιοσαντε σημερις γιατι φοβουνται τον υποσυνειδητα και ενσυνειδητα παρα πολυ!Αλλοτε δικαιολογημενα,αλλοτε οχι τοσο.Το αποτελεσμα ειναι ομως να υπαρχει αγαμια και προβλημα στις σχεσεις....

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
τοση ωρα μονο αντρες μιλανε ποια κοριτσια τους παρασερνουν???

Τα .......σεμνα!!!!!!!   Μαs τρελαινουνε........Κοιτα μαs......
Ειμαστε ....ερειπια!!!!!!!!
Αν δεν ειχαμε κι αυτεs τι θα ημασταν στη ζωηηηηηηηηηηη
Αλητεs θαμασταν  , θαχαμε καταστραφειιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
αλλο με απασχολει...ποιο ειναι το αντιστοιχο του τσιμπουκι πισωκολλητο ελευθερα πιασιματα που θα λεει ο τσατσος

Υποθετικό ποιηματάκι τσατσάς (άστο καλύτερα οι τσάτσοι είναι λούγκρες) σε μπουρδέλο για κυρίες:

Κυρίες: Γεια σας (κατακόκκινες από ντροπή).
Τσατσά: Γεια σας κορίτσια. Περιμένετε λιγάκι το παιδί είναι στο δωμάτιο.
Μετά από λίγο...
Τσατσά: Τι κάνει τόση ώρα;
Χτυπάει την πόρτα. Ο ιερόδουλος βγαίνει αλαφιασμένος και φορώντας τη σκελέα του παραπονιέται ότι η πελάτισσα δεν έχυνε και δε τον άφηνε να φύγει.
Τσατσά: Κούκλες, αυτό είναι το παλικάρι μου. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ανεβαίνει από πάνω, κάνει και 69. Με έξτρα 10 ευρώ ακάποτο γλυφομούνι και 20 κωλαράκι. Ενεργητικά πάντα το αγόρι μας έτσι κορίτσια; Γιατί έρχονται μερικές και ζητάνε διάφορα στο δωμάτιο...
Κυρίες: ΟΚ θα κάνουμε μια βόλτα και βλέπουμε...
Τσατσά: Μην πάτε αλλού θα φάτε φόλα!!! (κλασσική ατάκα Εύας :rockon:)

Εμένα όμως άλλο μ'απασχολεί: Ο ιερόδουλος θα έχει νταβατζού; Γιατί αν είναι να μας τα τρώνε κι εκεί δε λέει... :'( :'( :'(

silva!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
14
Πόντοι
166
Υποθετικό ποιηματάκι τσατσάς (άστο καλύτερα οι τσάτσοι είναι λούγκρες) σε μπουρδέλο για κυρίες:

Μετά από λίγο...
Χτυπάει την πόρτα. Ο ιερόδουλος βγαίνει αλαφιασμένος και φορώντας τη σκελέα του παραπονιέται ότι η πελάτισσα δεν έχυνε και δε τον άφηνε να φύγει.
Τσατσά: Κούκλες, αυτό είναι το παλικάρι μου. Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό, ελεύθερα πιασίματα, ανεβαίνει από πάνω, κάνει και 69. Με έξτρα 10 ευρώ ακάποτο γλυφομούνι και 20 κωλαράκι. Ενεργητικά πάντα το αγόρι μας έτσι κορίτσια; Γιατί έρχονται μερικές και ζητάνε διάφορα στο δωμάτιο...

Εμένα όμως άλλο μ'απασχολεί: Ο ιερόδουλος θα έχει νταβατζού; Γιατί αν είναι να μας τα τρώνε κι εκεί δε λέει... :'( :'( :'(

xaxaxa!!!! ησουν παραστατικοτατος!!!!!

το καλυτερο θα ηταν να μαζευτει καμμια παρεα ανδρων κ να το κανουν για τη παρτη τους!!!!!! :2funny: :2funny:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
xaxaxa!!!! ησουν παραστατικοτατος!!!!!

το καλυτερο θα ηταν να μαζευτει καμμια παρεα ανδρων κ να το κανουν για τη παρτη τους!!!!!! :2funny: :2funny:

Για το χρημα βρε.....εμειs για την παρτη μαs??.......απαπαπαπαπαπαπα
δεν βλεπειs εδω που το κανουμε με το....ζορι??? :2funny: :2funny: :2funny:

SPEED

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
263
Like
141
Πόντοι
7.985

Μετά από λίγο...

Γαααααααμααααααααατοοοοοοο!!!!  :rockon:  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom