Το 90% των εσκορτ από γραφεία το πρώτο που κάνουν είναι να πάνε στο μπάνιο. Τώρα για τις ανεξάρτητες δεν ξέρω αν το τηρούν αυτό....
Εσύ σου έχει τύχει ποτέ περίπτωση ανεξάρτητης που ενώ έχεις ακούσει ότι τηρεί τις προσωπική της φροντίδα πριν το παιχνίδι να αποφεύγει το μπάνιο στην αρχή λέγοντας τις δικαιολογίες που ανέφερες??,
Φυσικά και έχει τύχει και οχι μόνο μια φορά. Και με τις δικαιολογίες αυτούσιες οπως μου τις είπαν. Και με ανεξάρτητες και με κοπέλες γραφείου. Αλλά όταν τους το ζήτησα , πήγαν, δεν αρνήθηκαν. Απλά το θέμα ειναι οτι θα έπρεπε να ειναι αυτονόητο κάτι τέτοιο ( οι περισσότερες το κάνουν ευτυχώς) , όχι να χρειάζεται να το πω εγώ, είναι λιγάκι άβολο να πρέπει να πεις στον άλλον να πάει να πλυθεί, δηλαδή εντάξει .
Εγώ πριν το ραντεβού έχω κάνει πόσα μπάνια να πούμε , έχω γαμηθεί στο να αλλάζω σαπούνια , έχω μεταφέρει κυριολεκτικά στο ξενοδοχείο σχεδόν όλο τον εξοπλισμό που έχω στο ντουλάπι του μπάνιου μου , παραδίδω μετά ένα μπάνιο που για να βγεις έξω και να μην φας τούμπα απο τα νερά, πρέπει να κάνεις του κόσμου τα ακροβατικά, για να μην πω για τα ρούχα ,που τα βγάζω και τα ξαναβάζω πόσες φορές, ε τι άλλο να πω. Κάποιος να με καταλάβει και εμένα..