Νέα

Γιατί οι εκδιδόμενες δεν περιποιούνται τον εαυτό τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Basilias777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

j_thess

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2023
Like
857
Πόντοι
81
για ποιο λογο κοπελια τον βριζεις στα καλα καθουμενα;ΔΙΑΛΟΓΟΣ λεγεται,googlare το λιγο,εκθετεις αποψεις,αντιπαραθετεις,διαφωνεις...συζητας...
σάλτα και γαμησου ρε μαχητη του πληκτρολογιου.
Δικιο ειχε και τον εβρισε γιατι ειναι ηλιθιος και δεν καταλαβε τι γραψαμε, οπως ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ το εγραψε αυτη.
Αντε γεμισαμε ζωα εδω μεσα δεν ξερετε αναγνωση ή προεποιειστε αγνοια.
Μαθετε Ελληνικά

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
σάλτα και γαμησου ρε μαχητη του πληκτρολογιου.
Δικιο ειχε και τον εβρισε γιατι ειναι ηλιθιος και δεν καταλαβε τι γραψαμε, οπως ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ το εγραψε αυτη.
Αντε γεμισαμε ζωα εδω μεσα δεν ξερετε αναγνωση ή προεποιειστε αγνοια.
Μαθετε Ελληνικά
ποιος ειναι αυτος που προσβαλει βριζει κ δειχνει το επιπεδο του κρυμενος απο πληκρολογιο φανηκε τυπε..
σου θιξαμε τη γκομενα τη μανα η την αδερφη κ παρεξεγηθηκες τοσο που κανεις επιθεση σε καποιον αγνωστο που ουτε καν σου μιλησε;;
κομπλεξικε θρασυδειλε που πουλας μαγκια ανωνυμα παω στοιχημα κοβω τον πουτσο οτι ησουν το παιδι της καρπαζιας απο μικρος
κ επειδη με τα μονο κωλοτρυπιδια που ασχολουμε ειναι αυτα που γαμαω σε βαζω σε ignore να σε γραψω στην αρχοντοπαπαρα μου οπως σου αρμοζει κ εν τω μεταξυ τραβα να γλυψεις τα φλοκια μου απο το μουνι της μανας σου!

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Ρε τύπε όντως έκανα μπάνιο σπίτι μου.
Δεν την καταλαβαίνω αυτή τη μαλακία;
Δηλαδή βρώμισα στα 15 λεπτά που οδήγησα;
Απλά ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ να κάνω μπάνιο στα βρωμοπορνοξενοδοχεία και τα στούντιο.
Εκανες δεν έκανες οφείλεις για τυπικους λόγους να σαπουνισεις το καβλι σου και ίσως τις μασχάλες σου!!!! Ενα λεπτό θα σου πάρει.

Και εγώ από το σπίτι έτοιμος πάω συνήθως αλλά για ψυχολογικούς λόγους το κάνεις ώστε και εσύ να ξέρεις ότι είσαι άριστος και αυτή πως φρεσκάριστηκεςς

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
Δυο κατηγοριες υπαρχουν τυπε..οπως στο φαι. Αν τρως σε ακριβο εστιατοριο ολα ειναι περιποιημενα και καλα (εκτος απο την ποσοτητα) Αν τρως σε καντινα ολα ειναι βρωμικα.. αλλα μπορεις να παραγγειλεις φαντα! :confused:
Το πρόβλημα των ακριβών εστιατορίων όμως είναι κάποιοι βρωμιάρηδες πελάτες που χαλάνε την εικόνα του μαγαζιού άσχετα αν πληρώνουν η όχι...

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.218
Πόντοι
201
Το πρόβλημα των ακριβών εστιατορίων όμως είναι κάποιοι βρωμιάρηδες πελάτες που χαλάνε την εικόνα του μαγαζιού άσχετα αν πληρώνουν η όχι...
κ το πιο κυριλε απο ολα εχουν κ dress code δε μπορεις να μπεις σα λετσος

KanyeEast

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
358
Πόντοι
21
Αυτό είναι ανάλογα την εθνικότητα!!!! Ποτέ δεν έχω πετύχει σλαβα που δεν ηταν καθαρή μέχρι τα νύχια... Οι λατινες από την άλλη είναι αστα να πάνε.
Συμφωνώ και επαυξάνω, ειδικά αν γαμας κωλο. Μου έχει τύχει πάρα πολύ σπάνια μια σλάβα να κατεβάζει Μερέντα. Συνήθως είναι πολύ επιμελείς με την καθαριότητα

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
2.031
Πόντοι
506
κ το πιο κυριλε απο ολα εχουν κ dress code δε μπορεις να μπεις σα λετσος
Ακριβώς.... Το ότι έχεις το χρήμα δεν αρκεί. Θέλει να υπάρχει και ένα στάτους!! Να φαίνεσαι και premium και να συμπεριφέρεσαι ανάλογα...

Α-Ω

Μέγας
Εγγρ.
15 Σεπ 2009
Κριτικές
14
Like
4.807
Πόντοι
3.715
η αλήθεια είναι ότι τις πιο όμορφες γυναίκες (όχι αγοραίες) τις πήρα άπλυτος, βρωμίλος κι όχι γιατί το ήθελα έτσι, συγκυρίες...έτυχε λόγω της φάσης και τα πολλά φρου φρου άλλες εποχές που δεν έπαιζαν ορισμοί τύπου μετροσέξουαλ και παπαριές δεν παίρναγαν στις γκόμενες, θέλαν τρίχα και λίγο βαρβατίλα για δικό τους λόγο. Ισχύει ακόμη στην Άπω Ανατολή η τρίχα.

τώρα στο συγκεκριμένο τίτλο του νήματος, τι να πω...μου έχει τύχει βίζιτα, στουντιοκόριτσο, συνοδός πολυτελείας που ζέχνει διάφορες ουσίες σωματικές και μη, πιο ξενέρωμα δεν ένιωσα ποτέ, σηκώθηκα κι έφυγα ή έδιωξα. Ποτέ δεν πάω σε ραντεβού με γυναίκα με μυρωδιά υπονόμου ή σταχτοδοχείου, είτε πληρώνω είτε όχι. Το ίδιο προσδοκώ κι από την εργαζόμενη.

Hristos .

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2023
Like
2.466
Πόντοι
446
Αυτό συμβαίνει συνήθως στα μπουρδέλα της σειράς που μπορείς να γαμησεις με 10-15 και 20 ευρώ φυσικό όταν στο 10λεπτο σου φωνάζει η άλλη απέξω να τελειώνεις για να μπει ο επόμενος σιγά μην δίνει σοβαρό χρόνο στην κάθε κοπέλα για καθαριότητα.Στα studio που δίνεις 50+ είναι σχετικά σπάνιο σε εσκορτ τώρα από πρακτορείο που έχω πάρει πολλες φορές δεν μου έχει τύχη ποτέ να είναι βρώμικη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom