Ακριβώς, ΔΕΝ είναι συμφέρουσα επιλογή, για ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΗΛΙΚΙΑ, για εμένα. Εντάξει, δοκιμάζεις, ξοδεύεις ένα σωρό χρήματα, αλλά, κάποια στιγμή, το βλέπεις και αλλιώς.
Οι ΓΝΩΣΤΟΙ προμότορες βέβαια, θα αρχίσουν πάλι τα γνωστά, "όποιος μπορεί τα δίνει και όσο θέλει ο καθένας κοστολογεί". Να πάνε να γαμηθούν, όπως το λέω.
Ότι και να κάνω, ΠΑΝΤΑ μου λείπει το σεξ: δηλαδή η λύση ποιά είναι, να δουλεύω σκλάβος για να τα ακουμπάω στις κοπέλες; Όχι ρε φίλε, προτιμώ πλέον να περνώ καλά εγώ, με τις βόλτες μου, το καλό φαγητό μου, να βοηθώ τους δικούς μου οικονομικά, αυτά έχουν σημασία.
Δεν έχω τα εκατομμύρια να σκορπώ δεκάδες χιλιάδες κάθε μήνα, απλά δεν γίνεται. Ούτε μου είναι αρκετό να τα δώσω δυο-τρεις-τέσσερις φορές για κάτι καλό και τις υπόλοιπες ημέρες του μήνα να είμαι χωρίς.
Σε αυτή την φάση της ζωής μου, είμαι ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ικανοποιημένος που κάνω, εδώ και αρκετό καιρό, ένα πολύ καλό μασάζ 2-3 φορές τον μήνα, ΑΝΕΥ ΣΕΞ φυσικά.
Επαγγελματικό μασάζ, όχι χάδια, και η επαφή που μου γίνεται για αυτή την μιάμιση-δύο ώρες με ικανοποιεί ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ, κάτι που όσα ευρώ και να πληρώσω στις εκδιδόμενες, σπάνια υπάρχει στον χώρο του πληρωμένου έρωτα. Το ξερό γαμήσι ΔΕΝ μου αρκεί.