Νέα

Γιατί οι εκδιδόμενες δεν περιποιούνται τον εαυτό τους;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Basilias777
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 6K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.426
Πόντοι
2.356
Πάλι κάτι άσχετο. Κάθε φορά που μπαίνω στο γυμναστήριό μου όλο και κάποιοι θα βρωμάνε εκεί μέσα. Μιλάμε για απλυσιά πολλών ημερών και όχι επειδή μυρίζει ο ιδρώτας τους. Μια αηδία.
Ως γενική εικόνα η καθαριότητα στον άνθρωπο είναι ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Φαίνεται ο καθαρός ο άνθρωπος, ο πλυμένος. Με καθαρά ρούχα - όχι μάρκες ή καινούρια. Αλλά καθαρά.

Οι ιερόδουλες ΓΕΝΙΚΑ ΠΛΈΟΝ σήμερα παρέχουν στη πλειοψηφία τους κακές υπηρεσίες... Αυτό το εισπράττω από όσους τις επισκέπτονται συστηματικά.

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.470
Δεν πληρώνει για να βρωμάει τύπε.
Πληρώνει για να γαμήσει.
Δηλαδή αν πληρώσω για τσιγάρα, δικαιούμαι να σπάσω και το περίπτερο;
Ακριβώς,ή σε μια καφετερια αμα πληρώσεις που σου σέρβιραν καφε,δικαιουσαι ή να τον χυσεις πανω στη σερβιτόρα ή να της μιλησεις ασχημα;

professor x

Ανώτατος
Εγγρ.
22 Ιαν 2017
Κριτικές
40
Like
27.100
Πόντοι
11.096
FB_IMG_1723985021629.jpg

:coffee:....

trelos1989

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2009
Κριτικές
3
Like
3.338
Πόντοι
736
Ο πελάτης πληρώνει όμως φίλε
το οτι θα πληρωσεις μια κοπελα για σεξ σημαινει αυτοματα οτι μπορεις να σκασεις στο ραντεβου σας απλυτος και βρωμικος? αν το σκεπτικο σου ειναι αυτο τοτε θα πρεπει να αποδεχεσαι και την κοπελα που θα σου ερθει απλυτη και βρωμικη γιατι εχει πελατες σαν κι εσενα

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.290
Πόντοι
2.257
Το ερώτημα απλό , γιατί πολλές κοπέλες δεν προσέχουν τον εαυτό τους και την υγιεινή όταν κάνουν ραντεβού;
Καλημέρα αγαπητέ φίλε.
Νομίζω ότι είναι θέμα ανθρώπου.
Σε οποιαδήποτε εργασιακή συνθήκη και να βρεθεί ένας αμελής ως προς την καθαριότητα άνθρωπος, αυτό δεν αλλάζει.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
ολα αυτα ειναι θεμα παιδειας ξεκαθαρα ειτε εισαι η κοπελα ειτε ο αντρας,ειτε εισαι εκδιδομενη η πελατης!συζηταμε για πραγματα που θα επρεπε να ναι αυτονοητα οχι μονο για ενα γαμησι αλλα για τη καθημερινοτητα μας,αν ο/η αλλος/η ειναι βρωμιαρης/α ακομα κ οταν παει να γαμησει/θει ποσο μαλλον σε πιο απλα καθημερινα πραγματα κ δε το κτλβν απο μονος/η του ποσο γυφτος ειναι τοτε "μαυριζεις",μπλοκαρεις κ εις αλλα με υγεια!
αγαπουληδες μονο προσεχετε λιγο παραπανω,οπως ειπε κ η τζο λιγο πιο πισω οι αρρωστιες ειναι ευκολες!

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
Οχι,εσύ απλα εισαι βλάκας-βλαμμενος-ηλίθιος και δεν καταλαβες τι γράψαμε
για ποιο λογο κοπελια τον βριζεις στα καλα καθουμενα;ΔΙΑΛΟΓΟΣ λεγεται,googlare το λιγο,εκθετεις αποψεις,αντιπαραθετεις,διαφωνεις...συζητας...

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
166.319
για ποιο λογο κοπελια τον βριζεις στα καλα καθουμενα;ΔΙΑΛΟΓΟΣ λεγεται,googlare το λιγο,εκθετεις αποψεις,αντιπαραθετεις,διαφωνεις...συζητας...
Εντελώς χυδαία λεκτική συμπεριφορά (ότι και να έχει προηγηθεί ,το παλικάρι δεν μίλησε άσχημα..τουλάχιστον δημόσια)

Τελευταία τροποποίηση:

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.470
Ε ξερω εγω,εχει προηγηθει και συζήτηση μεταξυ μας ,γ αυτο. Δεν το έκανα έτσι χωρις λογο. Στο βαιμπερ εχουμε μιλήσει και ξέρω.

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
Ε ξερω εγω,εχει προηγηθει και συζήτηση μεταξυ μας ,γ αυτο. Δεν το έκανα έτσι χωρις λογο
οτι θεμα κ αν εχεις με πελατη (εκτος απο επικινδυνους ψυχακιδες που ναι για αστυνομια) καλο θα ηταν να το λυνεις ΜΟΝΟ μαζι του πριβε οοοοοσο δικιο κ να εχεις κ να μην εκθετεις στο δημοσιο..πιστεψε με η διακριτηκοτητα σου θα εκτιμηθει πολυ κ πολλες φορες!

OP
OP
Basilias777

Basilias777

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2023
Like
315
Πόντοι
21
Ε ξερω εγω,εχει προηγηθει και συζήτηση μεταξυ μας ,γ αυτο. Δεν το έκανα έτσι χωρις λογο. Στο βαιμπερ εχουμε μιλήσει και ξέρω
Τι σου έκανα κάλε ; Πολλά νεύρα έχεις αγγελικουλα

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
19.470
οτι θεμα κ αν εχεις με πελατη (εκτος απο επικινδυνους ψυχακιδες που ναι για αστυνομια) καλο θα ηταν να το λυνεις ΜΟΝΟ μαζι του πριβε οοοοοσο δικιο κ να εχεις κ να μην εκθετεις στο δημοσιο..πιστεψε με η διακριτηκοτητα σου θα εκτιμηθει πολυ κ πολλες φορες!
Εντάξει,το τελειώνω εδώ τοτε,και ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση,καλή καρδιά! Και εγω ότι λεω,δεν το λεω ποτέ χωρις λόγο

Γιαννιος420

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2024
Like
1.222
Πόντοι
201
Τι σου έκανα κάλε ; Πολλά νεύρα έχεις αγγελικουλα
ξεκολλα κ εσυ αν εχει παιξει προηγουμενο μη το γαμας το θεμα...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εντάξει,το τελειώνω εδώ τοτε,και ζητώ συγγνώμη για την όποια αναστάτωση,καλή καρδιά! Και εγω ότι λεω,δεν το λεω ποτέ χωρις λόγο
ουτε λογος!καλη καρδια οπως ειπες!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.941
Πόντοι
6.946
Είπα μια υποψία μου πίσω, οτι πιθανόν οι νεότερες, ειδικά σε στούντιο, το κάνουν για να απωθούν, να τελειώνεις γρήγορα και να φύγεις.

Υποψιάζομαι κάτι ακόμα, αλλά αν έχω δίκιο, δεν ξέρω πόσες και πόσοι θα το παραδεχθουν.

Λόγο δουλειάς, πολλές κοπέλες έχουν ζήσει, πιθανώς, καταστάσεις άγριες με πολλή βρωμιά. Μεγάλες παρτουζες που η βρωμιά και η μπιχλα πάει σύννεφο, κατουροχεσιματα και κατσπιωματα και εγώ δεν ξέρω τι άλλη ανωμαλία και ξεπεσμο (αφορά ΠΡΩΤΑ τον πελάτη αυτό, που τα ζητεί, ελεεινός!).
Άρα σκέφτομαι, μήπως κάμποσες συνηθισαν την βρωμιά και δεν το σκέφτονται πολύ.

Εδώ βλέπεις, άλλοι πάνε σε τσοντο σινεμά που η μπιχλα στον χώρο είναι χειρότερη του Εμπολα και δεν τρέχει τίποτα.
Άλλοι πάλι, γλύφουν πατούσες από τα μπουρδελα του Μεταξουργείου.
Άλλοι κατουρουν την κοπέλα: μόνο που κατουραει ο αλλος στο πάτωμα, βρωμίζει τον χώρο, να μην πω ότι κατουραει έναν άνθρωπο για να τον μειώσει και τι χαρακτήρας είναι.
Μάλλον μερικοί είναι ο ΟΡΙΣΜΟΣ της βρωμιάς, δεν εξηγείται αλλιώς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom