Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Πέρα από την πλάκα πάντως σε ένα target group 38-50 που κινούμαι τώρα υπάρχει μεγάλη διαθεσιμότητα και χωρίς πολλές διαδικασίες. Βέβαια εμφανισιακά δεν μιλάμε για μοντέλα αλλά μέσες Ελληνίδες και κάτω που εγώ αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι...

Οι πιο πολλές είναι μπάζα και με ψυχολογικά.Σπάνια θα πετύχεις νορμάλ κι εμφανίσιμη.Και βασικά,μόνο εαν είσαι κανας γυμναστής ή δάσκαλος γιόγκα έχεις πιθανότητες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οι πιο πολλές είναι μπάζα και με ψυχολογικά.Σπάνια θα πετύχεις νορμάλ κι εμφανίσιμη.Και βασικά,μόνο εαν είσαι κανας γυμναστής ή δάσκαλος γιόγκα έχεις πιθανότητες.

τυπε γινε περσοναλ τρεινερ

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6
Και το αλλο!!! πληρωνουμε για να γλυτωσουμε απο την εξουσια των γυναικων

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και το αλλο!!! πληρωνουμε για να γλυτωσουμε απο την εξουσια των γυναικων

πως θα σταματησει αυτο το πραγμα στην Ελλαδα ρε

''εγω ειμαι το μουνι κ οτι θελω κανω''

:birdman: :birdman: :birdman: :vomit: :vomit:

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6

Mία είναι η λύση. Πρέπει να σταματήσουν όλοι να τους δίνουν αξία και προσοχή! Τέρμα η θεοποίηση και τα εμετικά σχόλια λατρείας στο κάθε υπομέτριο μπάζο, που την έχει δει Ιρίνα Σάικλισλίμοβα! Ο καθένας μας και όλοι μαζί μπορούμε να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά! Ας μηδενίσουμε τη ζήτηση που έχει το κάθε μπάζο και θα δεις πώς θα παρακαλάνε αυτές μετά! 
Υ.Γ Δυστυχώς, αυτό που περιέγραψα είναι επιστημονική φαντασία, δεν θα γίνει ποτέ. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί μουνόδουλοι. 

charout

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2015
Like
38
Πόντοι
6

Υποτιθεται πως ειμαστε ισοι,αφου ζητας να τον χωσεις ,σου λεει, πλερωνε.Δες τι παιζει γυρω μας ,στην τι-βι,σηριαλ,εκπομπες, σαν βρεγμενες κοτες ειναι ολοι οι αντρες,δυστυχως στην Ελλαδα το μουνι κυβερναει,μαλλον εξουσιαζει.Οποτε για να απελευθερωθουμε καλυτερα να πληρωσουμε,που ουσιαστικα πληρωνουμε για την ελευθερια μας.Φαντασου οτι υπαρχουν μπουρδελα και μας φερονται ετσι,σκεψου να μην υπηρχαν τι θα γινοταν.
Δεν ειναι τυχαιο πως στην αρχαια Ελλαδα,υπηρχαν τοσοι φιλοσοφοι ,επιστημονες κ.τ.λ.ενω ηταν τοσο απελευθερωμενη η πορνεια ,η ιερη πορνεια.Ηταν μαλακες ολοι αυτοι??δεν νομιζω.
Αν διαβασετε Βιλχελμ Ραιχ για την σεξουαλικη καταπιεση θα παρετε πολλες απαντησεις ,υπαρχουν πολλα βιβλια του στο διαδικτυο

brdlust

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Δεκ 2005
Κριτικές
36
Like
12
Πόντοι
5.760
Mία είναι η λύση. Πρέπει να σταματήσουν όλοι να τους δίνουν αξία και προσοχή! Τέρμα η θεοποίηση και τα εμετικά σχόλια λατρείας στο κάθε υπομέτριο μπάζο, που την έχει δει Ιρίνα Σάικλισλίμοβα! Ο καθένας μας και όλοι μαζί μπορούμε να τους σπάσουμε τον τσαμπουκά! Ας μηδενίσουμε τη ζήτηση που έχει το κάθε μπάζο και θα δεις πώς θα παρακαλάνε αυτές μετά! 
Υ.Γ Δυστυχώς, αυτό που περιέγραψα είναι επιστημονική φαντασία, δεν θα γίνει ποτέ. Στην Ελλάδα υπάρχουν πολλοί μουνόδουλοι. 

Δεν είναι τόσο επιστημονική φαντασία ... ούτε χρειάζεται να σταματήσουν όλοι να τους δίνουν αξία... Αν σταματήσεις εσύ και γω θα δεις γρήγορα διαφορά ... αρκεί να έχεις ένα κύκλο για να γίνεται ταθτόχρονη σύγκριση... αν δηλαδή στον κύκλο σου οι υπόλοιποι γλύφουν και παρακαλάνε, εσύ αν το παίξεις πιο σκληρός στα μάτια της γκόμενας φαίνεσαι μυστήριος... "γιατί αυτός δεν παρακαλάει" σκέφτεται... αν σε παίρνει κιόλας να κάνεις έξυπνα καυστικα σχόλια, στα όρια της προσβλητικότητας θα δεις που στην πλειοψηφία των γυναικών θα εξάπτεις την περιέργεια ... αυτό είναι το πρώτο σκαλί... από εκεί και πέρα στο χέρι σου είναι, αφού έχεις εξασφαλίσει ένα πρώτο ενδιαφέρον από την πλευρά της να το χειριστείς έξυπνα ώστε να φανείς διαφορετικός από τους υπόλοιπους που εκείνο το διάστημα συναναστρέφεται και να φας...

Το παραπάνω δεν είναι ούτε ουτοπικό ούτε ιδιαίτερα δύσκολο... θέλει βέβαια μια εξάσκηση και μια διάθεση να φας και αρκετά άκυρα μέχρι να μπορείς να παραμετροποιείς την προσέγγιση σου... Το μεγάλο κόλπο για μένα είναι ο χειρισμός άπαξ και ρίξεις την πούτσα, ώστε να το κρατάς στο standby το μωρό, να έχεις τα γαμησάκια σου όποτε γουστάρεις και να μη σου τα πολυζαλίζει... Ανάλογα και με τον υπόλοιπο φόρτο της καθημερινότητας σου (δουλειά, υποχρεώσεις κλπ) ιδανικά μπορείς να έχεις και 2 και 3 ακόμα μωρά έτσι... Για περίπου 1-1,5 μήνα  προ 7-8 ετών που ήταν στο νοσοκομείο το αφεντικό μου και δεν πολυείχα έλεγχο στη δουλειά είχα μέχρι και 4 ταυτόχρονα στο standby. Υπό κ.σ δουλειάς καθημερινότητας οι 2 σταθερές standby είναι καλά για να είσαι και λειτουργικός στην υπόλοιπη ζωή σου... Το θέμα βέβαια είναι να έχεις τις κεραίες σου ανοιχτές για νέες κατακτήσεις για να μην ξεμένεις γιατί κακά τα ψέμματα με την καθεμία η διάρκεια της τέτοιου είδους "σχέσης" είναι περιορισμένη... είναι και λίγο ψυχοφθόρο και κουραστικό για σένα, είναι και πολύ πιθανό να στην κάνει η γκόμενα όταν βαρεθεί το κρύο - ζέστη συνέχεια ή αν βρει κάποιον να της προσφέρει κλασσική σχέση (...αν και στην τελευταία περίπτωση αν είσαι διακριτικός μπορείς να της τον δίνεις αραιά και που αφού περάσει τα μέλια με τον νέο επίσημο σύντροφο...)   

starxidiams

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2017
Κριτικές
3
Like
644
Πόντοι
81
Δε πληρωνουμε για να γαμησουμε,πληρωνουμε για α φευγουν μετα!

thomas66

Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2018
Like
0
Πόντοι
0
Εχτες βρεθηκα με μια παλια και καταληξαμε στο χοτελι και αφου επεσε ο μπουλκουμες δεν μου εφευγε απο το μυαλο να βαλω το χερι στην τσεπη

χα,χα, έπρεπε να βγάλεις ένα εικοσάρικο και να περιμένεις να δεις αν θα το πάρει...

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
344
Πόντοι
36
Γιατί ίσως δε μπορούν να βρουν η να πιάσουν γκομενα απλά πράγματα

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Γιατί το να έχεις γκόμενα που μπορεί να σε βρει σε καθημερινή βάση είναι μαρτυριο
Για αυτό σχέσεις με απόσταση, ξεπετες και πουτανες

xtream3245

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2014
Like
4
Πόντοι
0
Είναι ωραίο το συναίσθημα του κυριαρχώ δλδ πληρώνω και έχω οποία γουστάρω και κάνω αυτό που θέλω όποτε το θέλω και μετά μπαι.
Άσε που οι περισσότερες σήμερα είναι πρηξαρχιδουδες και σου ζαλίζουν το ΚΕΦΑΛΙ με 5000 μαλακίες!!

ezrider

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Μαρ 2017
Κριτικές
1
Like
45
Πόντοι
0
Υπάρχουν κάποιοι λόγοι που οι άντρες πληρώνουν για σεξ:
1) Δεν χρειάζεται να δαπανήσεις χρόνο για να προσεγγίσεις μια γκόμενα σε κάποιο μέρος με σκοπό εν τέλει να τη ρίξεις στο κρεβάτι.
2) Οι περισσότερες είναι και αρκετά οικονομικές αν αναλογιστούμε πόσα χρήματα θα ξοδέψεις για ένα απλό γκομενάκι σε ένα μπαρ.
3) Βγάζεις φαντασιώσεις που δεν μπορείς να τις βγάλεις με τη κοπέλα σου ή γυναίκα σου.
4) Δεν χρειάζεται να την ξαναδείς.
5) Είναι πάρα πολύ διασκεδαστικό το συναίσθημα ότι είσαι σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και περιμένεις μέχρι να έρθει η κοπέλα για να τη γαμήσεις. Τέλειο για μένα...

epivitoras00

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια, εγω εχω γνωστο μου, σχεδον 50 χρονών, που ειναι φουλ μπουρδελιαρης και εργενης. της προάλες πήγαιμε μπουρδελότσαρκα, γάμησε για ενα δεκάλεπτο, και μετά πήγε μόνος του στο άδειο του σπίτι και κοιμήθηκε....δεν είναι κάπως καταθλιπτικό αυτό? Αλλό να γαμάς γκομενάκι που σε γουστάρει πραγματικά, και να το γαμάς και στο σπιτάκι σου, και αλλο σε μπουρδελο

poutsoskabilos2018

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2018
Like
92
Πόντοι
1
ρε παιδια, εγω εχω γνωστο μου, σχεδον 50 χρονών, που ειναι φουλ μπουρδελιαρης και εργενης. της προάλες πήγαιμε μπουρδελότσαρκα, γάμησε για ενα δεκάλεπτο, και μετά πήγε μόνος του στο άδειο του σπίτι και κοιμήθηκε....δεν είναι κάπως καταθλιπτικό αυτό? Αλλό να γαμάς γκομενάκι που σε γουστάρει πραγματικά, και να το γαμάς και στο σπιτάκι σου, και αλλο σε μπουρδελο

… και παράλληλα να επισκέπτονται και κανένα μπουρδέλο ή call girl για την αλλαγή συμπληρώνω, αυτό είναι το άρτιο!!!

Solid_Snake

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2012
Like
112
Πόντοι
6
… και παράλληλα να επισκέπτονται και κανένα μπουρδέλο ή call girl για την αλλαγή συμπληρώνω, αυτό είναι το άρτιο!!!
τυπε πιστεύεις ότι τα σημερινά πουτανακια πάνω από 18 γουστάρουν τον οποιοδήποτε γαμιά τους πραγματικά και δεν γαμιουνται μαζί του από σκοπιμότητα? Σιγά μην υπάρχει και η αγάπη της Λακτα ρε τυπε.

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.823
Πόντοι
4.496
Δεν υπάρχει στάνταρ μια μόνο απάντηση σε αυτό το ερώτημα!
Μια απάντηση από τις πολλές είναι : Η ποικιλία!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom