Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
ειναι 40 ο νεμος  :huh:
ποια ειναι 19χρονα ρε ο μπουχεσονωντας που σε λιγο θα πιασει τα 30 και ακομα καθεται και ξηνεται  :jerking:
δεν παιζει να ειναι 30 με τιποτα δεν τους εχεις παρακολουθησει ρε;

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.308
Πόντοι
5.097
εχω καρδια μικρου μαρουλιου  γι αυτο
:huh:

ειπε ο εταιρος ξυστης  :birdman:

δεν παιζει να ειναι 30 με τιποτα δεν τους εχεις παρακολουθησει ρε;
26 ειναι ο φαλαφελοκτονος  :birdman:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Νομιζω πως ο αγοραιος ερωτας ειναι εθισμος και συνηθεια. Απαξ και καποιος ξεκινησει ειναι πολυ δυσκολο να ξεκοψει οριστικα. Θυμαμαι οτι ξεκινησα να πηγαινω μπουρδελοτσαρκες ως φοιτητης γυρω στα 18-19 και στην αρχη παντα μαζι με φιλους. Το ειχαμε σα διασκεδαση τοτε και το καναμε για το χαβαλε. Σχεδον ολοι το εχουν κοψει το σπορ τωρα, αλλοι λογω αφραγκιας / ανεργιας και αλλοι επειδη βρηκαν γκομενα. Σε περιοδους ομως που εχουν κανα ψιλο οι μεν ή που μενουν χωρις γκομενα οι δε τα επισκεπτονται παλι τα σπιτακια.

Για μενα ειναι πολυ δυσκολο να τα κοψω, διοτι ποτε δεν τα ειδα ως σεξουαλικο υποκαταστατο. Για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω ουτε εγω ο ιδιος για ποιο λογο τα επισκεπτομαι  :think:  οπως εχω συνδεσει την επισκεψη στα μπουζουκια με καπνισμα (χωρις να ειμαι καπνιστης), την αμπελοφιλοσοφια σε σπιτια κολλητων με ουσκι (χωρις να ειμαι ποτης) και μπαφο (χωρις να ειμαι χασικλης), ετσι εχω συνδεσει και την επισκεψη στο κεντρο των Αθηνων με την μπουρδελοτσαρκα. Προτιμω μαλιστα το Μεταξι επειδη μου βγαζει κατι το παρακμιακο και το σαπιο, μια βουτια σε εναν κοσμο τοσο διαφορετικο απο αυτον μεσα στον οποιο ζω την υπολοιπη πραγματικοτητα μου.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τες πα επιστροφη στο θεμα μας.Να μας πει ο Σταμ γιατι εχει εθιστει στο στραπονιασμα. :pipa3:

PONTIOS_PILATOS

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2013
Like
2
Πόντοι
1
ρε ποιος είναι ο αβράμης που συνεχεια αναφέρεστε όλοι?

Frakin_Cylon

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2013
Like
1
Πόντοι
1
Την πουτάνα δεν την πληρώνεις για να την γαμίσεις, την πληρώνεις για να φύγει μετά.  :uglystupid: :rockon: :2funny:

mpozanis

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2013
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
ειτε εχεις γκομενα ειτε εχεις πουτανα το ιδιο πραγμα ειναι και η δυο θα σε τρωνε τα λευφτα

TAMS

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Like
0
Πόντοι
0
είμαι συνέχεια με την πούτσα σηκωμένη αλλά η γυναίκα κοιμάται. Πληρώνω λοιπόν και γαμάω άνετα.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
είμαι συνέχεια με την πούτσα σηκωμένη αλλά η γυναίκα κοιμάται. Πληρώνω λοιπόν και γαμάω άνετα.

γτ δε τ ξυπνάς; η παίξε μαλακία..ή βρες κανα πιπινέτο.Υάρχουν λύσεις :grin:

analskipper

Σπουδαίος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
32
Like
3.625
Πόντοι
2.660
Ρε παιδιά ... τι το ζαλίζετε το θέμα ?

Οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν, διότι υπάρχουν γυναίκες που πληρώνονται για να γαμηθούν ...

Πολύ στη φιλοσοφία το έχουμε ρίξει τελευταία

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom