stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδητι εχεις,ποιος σε πειραξε
πες να του δαγκασω το λαρυγγι
δαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδητι εχεις,ποιος σε πειραξε
πες να του δαγκασω το λαρυγγι
Να ξαναφερεις λεει. Χμμνα ξαναφερεις στραπον μαλακα αγαπουλη θα σου πω μετα σε ποια να το βαλεις..
οταν λεω δαγκασω εννοω ο μποςδαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδη
ο μπαρος εβαλε τον μπος να παρει τον σταμουλη με στραπονΝα ξαναφερεις λεει. Χμμ
Τι εκανε ο μπαρος και ο σταμ με ενα στραπ ον;
2+1=;
καλα ε, τετοια σεξουαλικη φαντασια απο κλασικο βλαχοελληνα δεν την περιμενα...ο μπαρος εβαλε τον μπος να παρει τον σταμουλη με στραπον
Τι; Μπας και πηρες εσυ τον σκυλο με στραπ ον;καλα ε, τετοια σεξουαλικη φαντασια απο κλασικο βλαχοελληνα δεν την περιμενα...
αιντε τωρα πηγαινε να τσακωθεις στα αθλητικα :-*
απαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*Τι; Μπας και πηρες εσυ τον σκυλο με στραπ ον;
Οτι και να εγινε σαν γερμανικη τσοντα θα ηταν πιστευω .
τοτε γιατι σε γλεντανε μεμος νωντας αβραμης συνεχειααπαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*
( χωρις να θελω να μιλησω στοχευμενα και χωρις να θελω να προσβαλω εσενα )
οσοι ξερουν, ξερουν...
δεν είναι ψέμα, μετράει πολύ η κοινωνική θέση! στην ελλάδα έχει μεταφραστή σε χρήμα και αναγνωρισιμότητα δεν διαφωνώ ότι πρέπει να είναι έτσι! αλλα στην ελλάδα έχει παρερμηνευτεί! πολύ δυστυχισμένοι άνθρωποι καταφεύγουνε σε ιερόδουλες μονο και μονο για να καλύψουνε ένα τεράστιο κομμάτι τις μοναξιάς τους!
γιατι πολυ απλα τους εχω στησει σε πολλα ραντεβου με τσαρκες..τοτε γιατι σε γλεντανε μεμος νωντας αβραμης συνεχεια
εμεις δουλευουμε ολους αυτους,και αυτοι δουλευουν εσενα τυπε :o
Μαν 23 ειμαι. :'(απαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*
( χωρις να θελω να μιλησω στοχευμενα και χωρις να θελω να προσβαλω εσενα )
οσοι ξερουν, ξερουν...
Μαν 23 ειμαι. :'(
o μεμος παει τσαρκες με τον νωντα και τον αβραμη;μετα απορει γιατι τον απαξιουν οι γκομενεςγιατι πολυ απλα τους εχω στησει σε πολλα ραντεβου με τσαρκες..
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν ;;
Διότι υπάρχουν ωραίες γυναίκες που πηδιούνται για λεφτά
ενώ αυτές που πηδιούνται τζάμπα και δεν είναι τερατάκια
τρέχα βρες τις !
που ειναι το αστειο μανo μεμος παει τσαρκες με τον νωντα και τον αβραμη;μετα απορει γιατι τον απαξιουν οι γκομενες
πες μου οτι πας και εσυ μαζι τυπε :oπου ειναι το αστειο μαν
οχιπες μου οτι πας και εσυ μαζι τυπε :o
μα πλακα κανεις ρε τυπε και εσυ ;τι δουλεια εχει ενας 40χρονος σαν τον μεμα να πηγαινει μπουρδελοτσαρκες με 19χρονα πιτσιρικια.οχι
αλλα γιατι σε χαλαει
ειναι 40 ο νεμοςμα πλακα κανεις ρε τυπε και εσυ ;τι δουλεια εχει ενας 40χρονος σαν τον μεμα να πηγαινει μπουρδελοτσαρκες με 19χρονα πιτσιρικια.