stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
δαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδητι εχεις,ποιος σε πειραξε
πες να του δαγκασω το λαρυγγι![]()
δαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδητι εχεις,ποιος σε πειραξε
πες να του δαγκασω το λαρυγγι![]()
Να ξαναφερεις λεει. Χμμνα ξαναφερεις στραπον μαλακα αγαπουλη θα σου πω μετα σε ποια να το βαλεις..
οταν λεω δαγκασω εννοω ο μποςδαγκωνεις ποιο δυνατα απο τον μπος δηλαδη![]()
![]()
ο μπαρος εβαλε τον μπος να παρει τον σταμουλη με στραπονΝα ξαναφερεις λεει. Χμμ
Τι εκανε ο μπαρος και ο σταμ με ενα στραπ ον;
2+1=;
καλα ε, τετοια σεξουαλικη φαντασια απο κλασικο βλαχοελληνα δεν την περιμενα...ο μπαρος εβαλε τον μπος να παρει τον σταμουλη με στραπον![]()
Τι; Μπας και πηρες εσυ τον σκυλο με στραπ ον;καλα ε, τετοια σεξουαλικη φαντασια απο κλασικο βλαχοελληνα δεν την περιμενα...
αιντε τωρα πηγαινε να τσακωθεις στα αθλητικα :-*
απαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*Τι; Μπας και πηρες εσυ τον σκυλο με στραπ ον;
Οτι και να εγινε σαν γερμανικη τσοντα θα ηταν πιστευω .![]()
τοτε γιατι σε γλεντανε μεμος νωντας αβραμης συνεχειααπαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*
( χωρις να θελω να μιλησω στοχευμενα και χωρις να θελω να προσβαλω εσενα)
οσοι ξερουν, ξερουν...
δεν είναι ψέμα, μετράει πολύ η κοινωνική θέση! στην ελλάδα έχει μεταφραστή σε χρήμα και αναγνωρισιμότητα δεν διαφωνώ ότι πρέπει να είναι έτσι! αλλα στην ελλάδα![]()
![]()
έχει παρερμηνευτεί! πολύ δυστυχισμένοι άνθρωποι καταφεύγουνε σε ιερόδουλες μονο και μονο για να καλύψουνε ένα τεράστιο κομμάτι τις μοναξιάς τους!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γιατι πολυ απλα τους εχω στησει σε πολλα ραντεβου με τσαρκες..τοτε γιατι σε γλεντανε μεμος νωντας αβραμης συνεχεια
εμεις δουλευουμε ολους αυτους,και αυτοι δουλευουν εσενα τυπε :o
Μαν 23 ειμαι. :'(απαξιω γενικα απο καθε ποστ 30αρηδων καμενων με το ιντερνετ :-* :-*
( χωρις να θελω να μιλησω στοχευμενα και χωρις να θελω να προσβαλω εσενα)
οσοι ξερουν, ξερουν...
o μεμος παει τσαρκες με τον νωντα και τον αβραμη;μετα απορει γιατι τον απαξιουν οι γκομενεςγιατι πολυ απλα τους εχω στησει σε πολλα ραντεβου με τσαρκες..
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν ;;
Διότι υπάρχουν ωραίες γυναίκες που πηδιούνται για λεφτά
ενώ αυτές που πηδιούνται τζάμπα και δεν είναι τερατάκια
τρέχα βρες τις !![]()
![]()
που ειναι το αστειο μανo μεμος παει τσαρκες με τον νωντα και τον αβραμη;μετα απορει γιατι τον απαξιουν οι γκομενες![]()
![]()
![]()
πες μου οτι πας και εσυ μαζι τυπε :oπου ειναι το αστειο μαν![]()
οχιπες μου οτι πας και εσυ μαζι τυπε :o
μα πλακα κανεις ρε τυπε και εσυ ;τι δουλεια εχει ενας 40χρονος σαν τον μεμα να πηγαινει μπουρδελοτσαρκες με 19χρονα πιτσιρικια.οχι
αλλα γιατι σε χαλαει![]()
ειναι 40 ο νεμοςμα πλακα κανεις ρε τυπε και εσυ ;τι δουλεια εχει ενας 40χρονος σαν τον μεμα να πηγαινει μπουρδελοτσαρκες με 19χρονα πιτσιρικια.