Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 324K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
γιατι μας περσευουν λεφτα και δεν θελουμε να τα κανουμε χοληστερινη

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
οι αντρες πληρωνουν διοτι οι γυναικες αρεσκονται στο χρημα.
οσο πιο πολλες μπορεις να πληρωσεις , τοσο πιο αντρας εισαι

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
1)γιατί μπορουμε :2funny:
2)γιατί οι γυναικες ολοενα και δινουν λιγοτερο το μνί τους για δικους τους ξεχωριστους λογους :jerking:(π.χ. περιμενουν τον πριγκηπα του μπρουνευ να ερθει για καφε στο κορτε για να του κανουν προταση γαμου)
3)γιατι την τελευταια εικοσαετια η τηλεοραση μας εχει κανει καυλωμενους συνεχεια και παραερεθισμένους με τις συνεχεις τσοντες,πορνες και τηλεπαρουσιαστριες-μοντελα-ξεκωλιαρες που βγαινουν στην οθονη μας με συνεπεια να εχουμε χασει το μετρο και το μπουσουλα και να θελουμε να τις γαμησουμε ολες μα ΟΛΕΣ!
4)γιατί έχουμε λεφτά :2funny:
5)γιατι ειναι ωραιο να χυνεις μουτρα :2funny:
6)γιατι ειναι ωραιο πραμα ο κωλος
7)γιατί δουλεύουμε πολλές ώρες και θελουμε να εκτονωθούμε
8)γιατι ολες εχουν γινει ξεκωλα και με τη ζεστη που μας βαραει μας βαραει και η καυλα.

πιστευω να σας καλυψα.Στω.....

εμενα ναι
μου ελυσες ολες τις αποριες

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Εγω απλα γαμαω μετα πληρωμης οταν δεν θελω να δεσμευτω και εχω την σωματικη αναγκη...Και αλλοτε οταν απογοητευομαι απο την συντροφο μου γιατι απλα δεν με ικανοποιει σεξουαλικα οποτε και χωριζω κατοπιν. Αν εχω αυτο που θελω απο την συντροφο μου τοτε δεν παω σε σπιτια..Ομως εδω θετω το εξης ερωτημα...τα συνεχεισ δωρακια και χαρες και βοηθειες ουσιστικα δεν ειναι σχεδον το ιδιο??δεν εκμεταλευνται πολλες φορες τα συναισθηματα μας εκει?? :fuck2: :fuck2:

OP
OP
sexoula

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
2)γιατί οι γυναικες ολοενα και δινουν λιγοτερο το μνί τους για δικους τους ξεχωριστους λογους :jerking:(π.χ. περιμενουν τον πριγκηπα του μπρουνευ να ερθει για καφε στο κορτε για να του κανουν προταση γαμου)
3)γιατι την τελευταια εικοσαετια η τηλεοραση μας εχει κανει καυλωμενους συνεχεια και παραερεθισμένους με τις συνεχεις τσοντες,πορνες και τηλεπαρουσιαστριες-μοντελα-ξεκωλιαρες που βγαινουν στην οθονη μας με συνεπεια να εχουμε χασει το μετρο και το μπουσουλα και να θελουμε να τις γαμησουμε ολες μα ΟΛΕΣ!
8)γιατι ολες εχουν γινει ξεκωλα και με τη ζεστη που μας βαραει μας βαραει και η καυλα.

απο τις πιο ικανοποιητικες και ειλικρινεις απαντησεις που εχουν δωθει εδω μεσα
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

BiteMeIaMfresH

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2006
Like
15
Πόντοι
66
Εγω απλα γαμαω μετα πληρωμης οταν δεν θελω να δεσμευτω και εχω την σωματικη αναγκη...Και αλλοτε οταν απογοητευομαι απο την συντροφο μου γιατι απλα δεν με ικανοποιει σεξουαλικα οποτε και χωριζω κατοπιν. Αν εχω αυτο που θελω απο την συντροφο μου τοτε δεν παω σε σπιτια..Ομως εδω θετω το εξης ερωτημα...τα συνεχεισ δωρακια και χαρες και βοηθειες ουσιστικα δεν ειναι σχεδον το ιδιο??δεν εκμεταλευνται πολλες φορες τα συναισθηματα μας εκει?? :fuck2: :fuck2:

γιατι να κανεις συνεχως δωρακια κ χαρες??? αμα τα κανεις
μην παραπονιεσαι μετα..

OP
OP
sexoula

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
μην το πας στην εκμεταλευση ειναι αλλο κεφαλαιο
φανταζομαι ομως οτι σιγουρα ειναι αρκετα καυλωτικο με αυτον τον τροπο να "εξουσιαζεις" τον αλλον??
αλλωστε ο πελατης δεν εχει παντα δικιο??

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
...γιατί η ελλεηνίδα γκόμενά μου πριν τη γαμήσω ήθελε τα δώρα της, ταξίδια, βόλτες και ξενύχτια όποτε αυτή γούσταρε, μετά αρραβώνα, γάμο, παιδιά και φυσικά να ξεκόψω από τους φίλους μου γιατί είναι κακή επιρροή για μένα ... :jerking: :jerking: :jerking:      

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Δεν λεω biteMe..Δικιο εχεις αλλα ολους μας πιστευω μας εχουν εκμεταλευτει σε καποια φαση της ζωης μας..Σωστα?Απο την αλλη ισως εκκεινη την στιγμη να το θελεις και μετα μα σου κακοφαινεται γιατι τελικα δεν αξιζε τον κοπο. Ομως πραγματικα οπως και να το παρεις στις πουτανες τα πραγματα ειναι συνηθως πιο ξεκαθαρα..Πληρωνεις-Γαμας..Λιγες γυναικες θα παραδεχτουν (και αυτες ειναι πολύ άξιες) οτι θελουν να γαμηθουν με την μια (πραγμα ου δεν ειναι κακο) ακομα και μετα απο το πιο σωστο πεσιμο. Σε αυτο βεβαια φταιμε και εμεις...Τους γιους μας οι πατεραδες τους λεμε γαμιαδες και τις κορες μας αν πανε με πανω απο 2 πουτανες....Και πως να γαμησουν οι γιοι μας αν ολοι λεμε το ιδιο ωρε???Για αυτο επειδη ολοι μας θελουμε την κορουλα μας παρθενα και τον γιο μας γαμια..Τον στελνουμε κατα καποιο τροπο στα μπουρδελλα...

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
Οταν γαμάς πουτάνες κάνεις μια μικρή επένδυση που αλλοτε αποδίδει και άλλοτε όχι, αλλά πάντως είναι μικρού κόστους και μικρής διάρκειας ! Για μένα αυτές οι επενδύσεις είναι καλές γιατί δεν χάνεις πολύ χρήμα, ούτε πολύ χρόνο !
Οταν γαμάς τις άλλες που δεν είναι πουτάνες (επαγγελματίες) κάνεις μια ηλίθια επένδυση, που κάποια φορά θα στοιχίσει όλη σου τη ζωή,....!...Και τότε φίλοι μου θα έχει χαθεί και το χρήμα και ο χρόνος,...

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Οταν γαμάς πουτάνες κάνεις μια μικρή επένδυση που αλλοτε αποδίδει και άλλοτε όχι, αλλά πάντως είναι μικρού κόστους και μικρής διάρκειας ! Για μένα αυτές οι επενδύσεις είναι καλές γιατί δεν χάνεις πολύ χρήμα, ούτε πολύ χρόνο !
Οταν γαμάς τις άλλες που δεν είναι πουτάνες (επαγγελματίες) κάνεις μια ηλίθια επένδυση, που κάποια φορά θα στοιχίσει όλη σου τη ζωή,....!...Και τότε φίλοι μου θα έχει χαθεί και το χρήμα και ο χρόνος,...

Και αυτο σωστο...Και μετα που παμε παλι???στις πουτανες.....Και χωρις τοσα λεφτα!!!!

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Δεν λεω biteMe..Δικιο εχεις αλλα ολους μας πιστευω μας εχουν εκμεταλευτει σε καποια φαση της ζωης μας..Σωστα?Απο την αλλη ισως εκκεινη την στιγμη να το θελεις και μετα μα σου κακοφαινεται γιατι τελικα δεν αξιζε τον κοπο. Ομως πραγματικα οπως και να το παρεις στις πουτανες τα πραγματα ειναι συνηθως πιο ξεκαθαρα..Πληρωνεις-Γαμας..Λιγες γυναικες θα παραδεχτουν (και αυτες ειναι πολύ άξιες) οτι θελουν να γαμηθουν με την μια (πραγμα ου δεν ειναι κακο) ακομα και μετα απο το πιο σωστο πεσιμο. Σε αυτο βεβαια φταιμε και εμεις...Τους γιους μας οι πατεραδες τους λεμε γαμιαδες και τις κορες μας αν πανε με πανω απο 2 πουτανες....Και πως να γαμησουν οι γιοι μας αν ολοι λεμε το ιδιο ωρε???Για αυτο επειδη ολοι μας θελουμε την κορουλα μας παρθενα και τον γιο μας γαμια..Τον στελνουμε κατα καποιο τροπο στα μπουρδελλα...

αντικατοπτριζεις την θλιβερη πραγματικοτητα.Δυστυχως ετσι ειναι και πολυ χειροτερα.Γυναικες που δεν διανοουνται να κανουν σεξουαλικη επαφη φοβουνται το αγνωστο υπερσυμπαντικο Μοριο της γενεσης της ζωης(λεγε με πεος) γιατι "ετσι πρεπει" και οχι απαραιτητα γιατι περιμενουν καποιον ιδανικο για αυτες,ή γιατι φοβουνται μηπως τις δουν ως σεξουαλικα αντικειμενα.Πλεον και οι ιδανικοι στις πλειστες των περιπτωσεων δεν τους κανουν,τους απορριπτουν."θΕΛΟΥΝ" να ειναι μονες τους και αυτο ειναι ολοφανερο απο τον τροπο που περπατανε,τον τροπο που μιλανε,τί εκφρασεις χρησιμοποιούν,πόσο κριτικα μυαλα μυαλα ειναι,τί γνωμη εχουν για τα πεπραγμενα και απο πού ελαβαν γνωση κα πληροφορηση,απο το πως ΔΕΝ κοιτανε καθολου πλεον τον αντρα,απο το πως συμπεριφερονται στον χωρο εργασιας τους,απο το πως οδηγανε κλπ....Αλλα δυστυχως...

CD_ANNA

Trans
Εγγρ.
20 Ιουν 2009
Like
4

χα χα χα ΤΕΛΕΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
Κατ' αρχην θελω να ενημερωσω οτι ανοιξα το thread χωρις να ψαξω για αντιστοιχο γιατι βαριομουν θελει παραπολυ ψαξιμο
και παμε στο προκειμενο:
Γιατι πατε και πληρωνεται τοσα λεφτα για να γαμησετε ενω υπαρχουν τοσες και τοσες εκει εξω που το κανουν τσαμπα?

και πως θα ζησουν και αυτες που το πουλανε?πως θα γινει ανακυκλωση του κεφάλαιου?
μονο την παρτη σου σκεφτεσαι?
η κοινωνια τι θα γινει ,το εμποριο ,η βιομηχανία του σεχ,το bourdella.tv,κλπ κλπ!?
ε ρε κανεις δεν σκεφτεται τον συναντθρωπο του σημερα!!!αισχος

Ghostrider

Μέλος
Εγγρ.
15 Φεβ 2006
Like
12
Πόντοι
1
Έχω καιρό να μπω στο φόρουμ. Τις τελευταίες μέρες έχω χρόνο για σκότωμα και έχω καθήσει και διαβάζω τις συζητήσεις.

Διαβάζω συχνά τον όρο "ελλεεινίδες", καθώς και σχόλια γιατί οι γυναίκες φταίνε για την αγαμία και ότι όλες είναι καριόλες. Που και που πετάγεται και κανένας για να πει την προσωπική ιστορία για κάποια γκόμενα που έψηνε αλλά δεν του κάθησε.

Προσωπικά εχώ κόψει τα μπουρδέλα εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς να αποκλείω εντελώς το να ξαναπάω κάποια στιγμή. Για την ώρα δεν έχω διάθεση η λόγο να σκάσω 20ευρό για να κάνω κάτι σαν σεξ.

Η απορία μου λοιπόν, όπως λέει και ο τίτλος, είναι αν πιστεύετε ότι έχετε κάποιο πρόβλημα που δεν βρίσκετε γυναίκα για σχέση/σεξ. Αναφέρομαι σε όσους δεν μπορούν να κάνουν σεξ με διαφορετικό τρόπο προφανώς, και όχι σε κάποιον που γαμάει πχ σε μπουρδέλα αλλά έχει και γκόμενες. Και δεν το λέω προσβλητικά γιατί έχω κάνει την αυτοκριτική μου και έχω εντοπίσει τα λάθη μου.

Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κανένα κοινωνικό, άνετο και θετικό άντρα που να μην πηδάει. Αναφέρομαι σε τύπους με φυσιολογική εμφάνιση και χωρίς λεφτά για να σας προλάβω.

Για να απαντήσω την δική μου ερώτηση πιστεύω πως υπάρχουν πολλοί λόγοι που δεν πηδούσα για πολλά χρόνια. Η αρνητικότητα και η αντικοινωνικότητα μου είναι οι βασικοί λόγοι. Άλλοι λόγοι είναι ότι κώλωνα να μιλήσω σε γυναίκες, και αν μιλούσα δεν ήξερα πως να μιλήσω. Ένας άλλος μεγάλος λόγος είναι ότι είμαι ανώριμος, ακόμη βρίζω σαν 16χρονό, δεν έχω φτιάξει πολύ βσκ πράγματα στην ζωή μου και είμαι πίσω σε σχέση με συνομήλικους μου που θεωρώ φυσιολογικούς. Αυτά είναι κάποια από τα πράγματα που με εμπόδιζαν η και με εμποδίζουν ακόμη από το να έχω φυσιολογική σεξουαλική ζωή.

Το θέμα το άρχισα επειδή πιο παλιά συμφωνούσα 100% με πολλές από τις απόψεις που επικρατούν εδώ μέσα, και τις καταννοώ. Είναι εύκολο να βάλουμε μία ταμπέλα "ελλεεινίδες" στο κεφάλι κάθε γυναίκας εκεί έξω, και να την κράζουμε, χωρίς να κοιτάζουμε τα δικά μας χάλια ποτέ.

Η παρέα των "καμάκηδων" που βγήκε στο κλαμπάκι και κάθεται σε μία γωνία, κοιτάζουνε τις γκόμενες σαν ξελιγωμένοι και δεν διασκεδάζουν αναρωτιούνται γιατί μόλις πάνε να μιλήσουν σε γυναίκα τρώνε πίτε πριν ανοίξουν το στόμα τους. Και πάνε σπίτι με το πουλί στο χέρι. Γιατί άραγε? Μάλλον επειδή είναι όλες καριόλες...

Rockavlone

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Like
440
Πόντοι
21
Ρίχνεις λάδι στη φωτιά φίλτατε. Σου εύχομαι να γνωρίσεις την πρώην μου λιαν συντόμος. Έμαθα ότι είναι ελεύθερη αυτή τη περίοδο.
Σου εύχομαι να γνωρίσεις τις φίλες μου και τις φίλες των φίλων μου.

Τέλος εύχομαι να γνωρίσω τις δικές σου.

Είμαι ευκατάστατος, εμφανίσιμος και έχω υπέροχο λέγειν.

ΥΓ1 Πηγαίνω σε οίκους ανοχής και μου αρέσει ο αγοραίος έρωτας, γιατί δεν ανέχομαι να γαμάτε γκόμενες που δεν έχω πηδήξει και εγω.

ΥΓ2 Σου εύχομαι να επισκεφτείς σύντομα μια χώρα στο εξωτερικό ή να προσπαθήσεις να συνευρεθείς με ροδαλή τουρίστρια ελληνικών νήσων, λιαν συντόμος.

Επισκέπτης
Προσωπικά πάω στα μπουρδέλα γιατί εκεί μπορώ να κάνω σεξ με πιο ωραίες γυναίκες από αυτές που μου κάθονται εκτός μπουρδέλων. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει τόσο να έχω μια σχέση όσο το να κάνω σεξ με γυναίκες του γούστου μου. Επειδή στα μπουρδέλα έχω την ευχέρεια της επιλογής, πάντα βρίσκω κάποιες που εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ και που έξω θα μου ήταν δύσκολο να τις ρίξω. Πηγαίνω λοιπόν στα μπουρδέλα γιατί είμαι εκλεκτικός αλλά μάλλον δεν έχω τα προσόντα να μου κάτσει μια ωραία γυναίκα με αρκετή ζήτηση.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Προσωπικά πάω στα μπουρδέλα γιατί εκεί μπορώ να κάνω σεξ με πιο ωραίες γυναίκες από αυτές που μου κάθονται εκτός μπουρδέλων. Εμένα προσωπικά δεν με νοιάζει τόσο να έχω μια σχέση όσο το να κάνω σεξ με γυναίκες του γούστου μου. Επειδή στα μπουρδέλα έχω την ευχέρεια της επιλογής, πάντα βρίσκω κάποιες που εμφανισιακά μου αρέσουν πολύ και που έξω θα μου ήταν δύσκολο να τις ρίξω. Πηγαίνω λοιπόν στα μπουρδέλα γιατί είμαι εκλεκτικός αλλά μάλλον δεν έχω τα προσόντα να μου κάτσει μια ωραία γυναίκα με αρκετή ζήτηση.
με καλυψε εν μερει η απαντηση του συναδελφου...ειναι θεμα σεξουαλικης επιλογης της καλυτερης για μενα και σεξουαλικων γουστων αλλα και ποικιλιας που χωρις κι αυτην βαριεμαι...και δεν ειναι θεμα αν εξω θα βρισκα καλυτερη ή οχι γκομενα σαφως γιατι λογω κοινωνικων δεσμευσεων και την καλυτερη να ειχες θα χες μονο αυτην...ενω πουτανες μπορεις να πηδας οσες αντεχει η τσεπη σου...

azaas

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2006
Κριτικές
11
Like
8
Πόντοι
5.765
Μερικές φορές δεν περνάς καλά και το γεγονός ότι έχεις πληρώσει, προκαλεί μια αηδία.
Πρόβλημα, δεν ξέρω άν είναι. Πάντως, αν πηδάς μόνο επί πληρωμή, κάτι δεν πάει καλά.
Γενικά μιλάμε, ε ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom