loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
εμεις ημαστε χιτλερ...;...αλλά θα κάνει μήνυση ο μοντ-Χιτλερ του κοσμο στον Αντισθένη...
εμεις ημαστε χιτλερ...;...αλλά θα κάνει μήνυση ο μοντ-Χιτλερ του κοσμο στον Αντισθένη...
...αλλά θα κάνει μήνυση ο μοντ-Χιτλερ του κοσμο στον Αντισθένη...
εμεις ημαστε χιτλερ...;
οχι!θελει να καψει το cosmo!
Λαθος. Για μενα γινεσαι! Αλλα πως το εννοω: Με το να εχει σημασια και ειδικο βαρος η γνωμη σου αλλα να δεχεσαι και την γνωμη των αλλων..... αλλα στην τελικη η γνωμη σου να ειναι πιο ισχυρη! ;)
Το αντιθετο ειναι το unter!
Παλι λαθος. Μας δινει την εξουσια να κρινουμε τα βιωματα των αλλων πταν τα δικα μας ειναι πιο ισχυρα!
Οσο για τους ταριφες.... αστους αυτους!
Ξερω τι σου λεω!
Tα αποτελεσματα της συμπεριφοράς των Ελληνίδων αποτυπωμένα σε έρευνα ...
"Είναι νέες, ωραίες, δυναμικές, με μία γρήγορη ματιά οι σύγχρονες Ελληνίδες φαίνεται να τα έχουν όλα… σχεδόν. Τι τους λείπει; Η ερωτική ζωή… Σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας, το 69% των γυναικών και μάλιστα των νέων γυναικών δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%. Επίσης, το 60% δηλώνει, ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.
δε θα μιλησω δε θα μιλησω!!!!!!!!!!Με αγαπη!
έχεις κολλήσει με αυτό εσύ..
έχω καλή μνήμη..
Εσύ που το θυμάσαι ?
νομίζω ότι υπερβάλλει λίγο με τα ποσοστά..
Απορώ οι γυναίκες γιατί να αφιερώνουν χρόνο να διαβάζουν τις κριτικές...
Γουστα του καθενος ειναι αυτα αλλος ετσι αλλος αλιως το ιδιο συμβαινη και με της γυναικεςνα σου πω την αληθεια,ενα βραδυ δεν νυσταζα κι οταν ημουν στη κεντρικη σελιδα λεω ας διαβασω καμμια κριτικη ετσι για το γαμωτο ρε παιδι μου,να δω τι μπορει να σχολιασει ο καθενας απο μια τετοια εμπειρια!!!! κι επαθα πλακα!!!! ενας εκθειαζει μια,αλλος τη ριχνει στα ταρταρα!!!!!ειστε περιεργοι τελικα και εσεις!!!
μαρουλια θα πεθανω στο γελιο.......Συμφωνώ απόλυτα Γιώργο58(σαν μάρκα αυτοκινήτου ακούγεται το παρατσούκλι σου!!!)