ΕΕΕΕΕεεεεεεεεεε!
Με φερνεις σε δυσκολη θεση!
εγω????
me????
moi???
ΕΕΕΕΕεεεεεεεεεε!
Με φερνεις σε δυσκολη θεση!
εχω τον τροπο .....και νομίζεις έτσι αμαχητί θα το διαθέσω βορά στις διαθέσεις σου?
Παντα βαζεις την ομαδα μπροστα αναλογα με το που ειναι η εδρα της οταν γινεται ενα ματς!
απομακρες?????
ανεξαρτητες θα συμπληρωνα!!!!!
Εσύ τις ισοπέδωσες όλες! Βεβαίως έχει και κελεπουράκια μόνες τους τώρα σε πολλά μαγαζιά. Τώρα δεν θα τρέξω βέβαια αλλά μου έχουν κάτσει ωραίες φάσεις πάνω σε μεγάλα ματς με μόνες γυναίκες....
Ημουνα πρωην αθλητρια,σε αλλο βεβαια και γενικα απο τα 10 με επαιρνε ο πατερας μου σε αγωνες στο γηπεδο!
Εγώ ξέρω και άλλους, χωρίς αξιώματα, που το κάνουν αυτό και είναι ακόμα πιο αστείοι!!Εχει πολυ πλακα οταν ενας ανθρωπος λογω "αξιωματος" ειτε αυτο το αξιωμα ειναι γιατρος, πολιτικος, στρατιωτικος (συμπληρωστε ελευθερα) νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@δια και εχει ρουφηξει το μεδουλι της ζωης.....γιατι τοτε αυτος ο ανθρωπος αρχιζει τις αμπελοφιλοσοφιες...και αυτο ειλικρινα ειναι πολυ αστειο
Εγώ ξέρω και άλλους, χωρίς αξιώματα, που το κάνουν αυτό και είναι ακόμα πιο αστείοι!!
Ημουνα πρωην αθλητρια,σε αλλο βεβαια και γενικα απο τα 10 με επαιρνε ο πατερας μου σε αγωνες στο γηπεδο!
Αμεσως εσεις να μου την πειτε.... :-
Εχει πολυ πλακα οταν ενας ανθρωπος λογω "αξιωματος" ειτε αυτο το αξιωμα ειναι γιατρος, πολιτικος, στρατιωτικος (συμπληρωστε ελευθερα) νομιζει οτι εχει πιασει τον παπα απο τα @@δια και εχει ρουφηξει το μεδουλι της ζωης.....γιατι τοτε αυτος ο ανθρωπος αρχιζει τις αμπελοφιλοσοφιες...και αυτο ειλικρινα ειναι πολυ αστειο
Για ποιον παει αυτο?
δε ξερω αν βαζεις κ μενα μεσα παντως να σου πω οτι συμφωνω απολυτα!!!!!!εχει πολλους αποδεκτες οχι καποιον συγκεκριμενο....
αμα κατσεις απ εξω και διαβασεις τις τελευταιες 25 σελιδες του θρεντ θα βρεις τουλαχιστον 4-5 ατομα στα οποια ταιριαζει
δε ξερω αν βαζεις κ μενα μεσα παντως να σου πω οτι συμφωνω απολυτα!!!!!!
με αυτό που γράφεις αντιφάσκεις με άλλα ποστ. Όχι ότι θα πρέπει υποχρεωτικά να σου αρέσει το ποδόσφαιρο. Αλλά να το βάζεις διαζευκτικά, δηλαδή " α δε βλέπω άρα ευκαιρία να πάω για γυναίκες" τις θεοποιείς έτσι. Σα να έχεις εμμονή. Δηλαδή " έλα μωρέ άστα αυτά μόνο να γαμήσουμε μετράει'.
Έτσι γίνονται όμως όπως γίνονται και μετά κλαίγεσαι ( και εσύ, πολλές φορές σε αυτό το σάιτ)...
Ορίστε, κι εγώ σου απαντάω, έχω μια απίστευτη εμμονή με σένα, μου τη δίνεις ρε παιδί μου, πώς το λένε, δεν μπορώ, βλέπω ποστ σου και πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ να σου απαντήσω. Δεν έχει σημασία αν διαφωνώ με αυτό που λες. Εγώ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩΩΩΩΩΩΩΚοίταξε επειδή έχεις "γαλόνια" εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι έπιασες και τον Πάπα από τα αρχίδια, εντάξει;
Εσύ έχεις εμμονή προσωπικά με εμένα που κάθισες και ασχολήθηκες και βγήκες να "μου την πεις"! Όποιος έχει αξιώματα φροντίζει να κάνει και ώριμες κινήσεις, όχι εμπαθείς!
Κοίταξε επειδή έχεις "γαλόνια" εδώ μέσα δεν σημαίνει ότι έπιασες και τον Πάπα από τα αρχίδια, εντάξει;
Εσύ έχεις εμμονή προσωπικά με εμένα που κάθισες και ασχολήθηκες και βγήκες να "μου την πεις"! Όποιος έχει αξιώματα φροντίζει να κάνει και ώριμες κινήσεις, όχι εμπαθείς!
εχει πολλους αποδεκτες οχι καποιον συγκεκριμενο....
αμα κατσεις απ εξω και διαβασεις τις τελευταιες 25 σελιδες του θρεντ θα βρεις τουλαχιστον 4-5 ατομα στα οποια ταιριαζει
Ορίστε, κι εγώ σου απαντάω, έχω μια απίστευτη εμμονή με σένα, μου τη δίνεις ρε παιδί μου, πώς το λένε, δεν μπορώ, βλέπω ποστ σου και πρέπει, ΠΡΕΠΕΙ να σου απαντήσω. Δεν έχει σημασία αν διαφωνώ με αυτό που λες. Εγώ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩΩΩΩΩΩΩ
Άσ'τα αυτά ρε, παραδέξου κι εσύ ότι έχεις εμμονή και μην προβάλλεις δικαιολογίες. Ορίστε μας, και ΚΑΛΑ τώρα, να πεις τη γνώμη σου. ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕΕΕΔηλαδή λες κάτι δημόσια. Δε θες ο άλλος να σου πει τη γνώμη του για αυτά? Τα δικά σου λεγόμενα σχολιάζω. Και λέω τι εντύπωση βγάζουν. Θα έπρεπε να είναι καλοδεχούμενο από εσένα αυτό. Το ότι εκφράζω δηλαδή την άποψή μου για αυτά που λες.
-Ότι έχω ένα ρόλο τεχνικής φύσης στο σάιτ δε σημαίνει ότι δε μπορώ να συμμετέχω ως κανονικό μέλος.