αμα σε χαλαει η δουλεια μην τη κανεις...
το τι θα κανω και τι οχι ειναι δικος μου λογαριασμος ετσι?????
αν εσυ χαλιεσαι τοσο απο τα γραφομενα μου μην ασχολεισαι με τη παρτη μου,γτ καθε φορα με μενα καταγινεσαι........
αμα σε χαλαει η δουλεια μην τη κανεις...
Hρεμια βρε παιδια!!!! Το χαβαλε μαs κανουμε......Οχι και να πλακωνομαστε και στο site
Δεν λεει.....
το τι θα κανω και τι οχι ειναι δικος μου λογαριασμος ετσι?????
αν εσυ χαλιεσαι τοσο απο τα γραφομενα μου μην ασχολεισαι με τη παρτη μου,γτ καθε φορα με μενα καταγινεσαι........
συμφωνω απολυτος...
αλλα αν εβλεπες πιο καλα καταπιανομαι γενικα στη συζητηση και οχι συγκεκριμενα.
αν εχεις προβλημα με μενα δε μπορω να σε βοηθησω.
οντως τους ανθρωπους χωρις χιουμορ να φοβασαι εισαι μια απο αυτους.
Είσαι κακός τελικά! Σε πάω εσένα!
συμφωνω απολυτος...
αλλα αν εβλεπες πιο καλα καταπιανομαι γενικα στη συζητηση και οχι συγκεκριμενα.
αν εχεις προβλημα με μενα δε μπορω να σε βοηθησω.
οντως τους ανθρωπους χωρις χιουμορ να φοβασαι εισαι μια απο αυτους.
τα σεβη μου!!!
Παντου το λεω..αυτο πες το αλλου.... ;) ;)
οχι ρε γμτ....μη μου το κανεις αυτο...
μη μ μιλας ετσι...
πληγωνομαι.... :'( :'( :'(
οι αντρες μπορουν φανερα και οι γυναικες κρυφααδερφια ειμαι χρονια στο σαιτ και δεν γραφω ποτε στα ποστ εδω γιατι δεν ειναι το σπορ μου
απλα ειδα το θεμα σας και ειπα και γω να πω κατι απλο
οι αντρες πληρωνουν για να γαμησουν
ετσι η αλλιως
γιατι απλα μπορουν
ταλαιπωρια να ριξεις ενα γκομενακι που μπανισες , ταλαιπωρια να το διωξεις αφου το γαμησεις ,ενω με
20€ εχεις καθαρισει...
αρθρογραφεις σε κανενα ανδρικο περιοδικο?????
πολυ ωραια τα γραφεις!!!!!
Δεν υπάρχει νόμος που να απαγορεύει στις άσχημες γκόμενες να τα κάνουν αυτά, γι' αυτό το νού μας
Δηλαδή, η πουτάνα ήθελε να μείνει και μετά το σεξ, αλλά της έδωσες 20 γιούργια και έφυγε;
Οι άλλες που τους δίνουμε 50 γιούργια, είναι πιο επίμονες, θέλουν περισσότερο να μείνουν κοντά μας και γι' αυτό τους δίνουμε παραπάνω για να φύγουν;
Καμια μα καμια δεν το δινη τσαμπα ολες θελουνε με τον ενα η τον αλλο τροπο να πληρωθουνΟι αντρες πληρωνουμε για να γαμησουμε, πολυ απλα γιατι εχουμε αναγκη το σεξ περισσοτερο απο τις γυναικες. Οι γυναικες, επαγγελματιες πουτανες και μη, το εκμεταλλευονται αυτο και... μας τα τρωνε κανονικα!
Οι αντρες πληρωνουμε για να γαμησουμε, πολυ απλα γιατι εχουμε αναγκη το σεξ περισσοτερο απο τις γυναικες. Οι γυναικες, επαγγελματιες πουτανες και μη, το εκμεταλλευονται αυτο και... μας τα τρωνε κανονικα!