mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
στεναχωρηθηκες που το διαβασες εεε?
εσυ μουνιτσα ποσους γκομενους ειχες που γουσταρες την παρεα τους?
εμενα παντως δεν μου εχει τυχει καμια.Μπορει στην αρχη που ο αλλος κανει promotion του εαυτου του για να σε κερδισει αλλα μετα απο λιγο η απολυτη βαρεμαρα.Εγω μονο μια φιλη ειχα που γουσταρα την παρεα της αλλα εξελιχθηκε σε ερωτικο οπως μου ειπε η ιδια καποια στιγμη κ την κραταγα σε αποσταση για να μην χαλασει η φιλια γιατι περνουσα ωραια οταν καναμε παρεα
ειναι αρκετα δυσευρετος συνδυασμος αυτος που περιεγραψες
στεναχωρεθηκα, καθησα εκλαψα λιγακι σε μια γωνια αλλα το ξεπερασα σημερα....ειμαι ετοιμη για ολα
εγω γκαντυ καλε μου επειδη δεν ειμαι ιδιαιτερως των σχεσεων και ειμαι πολυ προσεκτικη σε αυτα τα ζητηματα προτιμω 1000000 φορες να ειμαι μονη μου και να κανω σεξακι με κανα φιλαρακι παρα να ειμαι σε μια μετρια σχεση....
γιαυτο και με οσους εχω κανει σχεση γουσταρα πρωτα την παρεα τους και το σεξ τους και μετα κοιταγα ολα τα υπολοιπα....βεβαια υπαρχει το ρισκο απο την πολλη παρεα και το πολυ ταιριασμα να σου εξελιχθει σε σουπα-κολλητηλικι ο γκομενος....μου εχει τυχει μια φορα και εκτοτε ημουν πιο προσεκτικη ;)
αλλα δεν εχει υπαρξει ποτε αντρας με τον οποιο να επελεξα να βγω ραντεβου (ξερεις σαλια μυξες φτασιδια μπαρακια νιαρρρρ και τα λοιπα )
με τον οποιο να επρεπε να ειμαι "Στημενη" προκειμενου να τον κερδισω και φυσικα δε θελω το ιδιο απο τον αλλο!!!!!
απλα να σου πω οτι με ενα παιδι που ημουνα στη μια βδομαδα σχεσης φυγαμε τριημερο και το πρωτο βραδυ τρωγαμε μπακαλιαρο σκορδαλια (μη ρωτας τι και πως ετυχε)
ε ετσι μου αρεσει να ειναι η σχεη ομως...να μου αρεσει η παρεα του αλλου πρωτα και μετα τα υπολοιπα.....απλα ειναι στο χερι της γυναικας μετα το πως θα διατηρησει την ισορροπια στο "ειμαι φιλη-ειμαι γκομενα"