Μάλλον υπόκεινται σε αυστηρότερους ελέγχους, και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ποινές, αυτό ειναι το "μυστικό" της τιμιότητάς τους !
Μπα, δε νομίζω. Είναι στη γενικότερη νοοτροπία μας ως λαός το ψέμα και η λαμογιά. Και μετά κάνουμε και το σταυρό μας.
Μάλλον υπόκεινται σε αυστηρότερους ελέγχους, και αντιμετωπίζουν μεγαλύτερες ποινές, αυτό ειναι το "μυστικό" της τιμιότητάς τους !
Αν θέλετε να φυλακίζονται όσοι πληρώνουν για το σεξ δοκιμάστε για αρχή σε άλλο κράτος.
Αυτό θα ήταν απαράδεκτο. Η λύση θα ήταν η είσοδος στα μπουρδέλα μόνο με ταυτότητα και η ανάρτηση όλων των ονομάτων των πορνοπελατών καθημερινά σε ειδικό έντυπο πανελλαδικής κυκλοφορίας. Καμία ποινή, απλά όλα στη φόρα!
«Ο Δημοσθένης, σε λόγο που απευθυνόταν σε ένα δικαστικό σώμα του 4ου αιώνα π.Χ. αναφέρει: «διαθέτουμε πόρνες για την απόλαυσή μας, παλλακίδες για να μας παρέχουν καθημερινή φροντίδα και συζύγους για να μας παρέχουν νόμιμα τέκνα και για να αποτελούν τους πιστούς φύλακες του οίκου μας»(Αναφορά από αρχαίο κείμενο)
Στην Ελλάδα έχουμε μπουρδέλα εδώ και 3000 χρόνια και είμαι περήφανος που έχω την πορνεία στο dna μου.Θάνατος στους αντιμπουρδελιάρηδες!!!
«Ο Δημοσθένης, σε λόγο που απευθυνόταν σε ένα δικαστικό σώμα του 4ου αιώνα π.Χ. αναφέρει: «διαθέτουμε πόρνες για την απόλαυσή μας, παλλακίδες για να μας παρέχουν καθημερινή φροντίδα και συζύγους για να μας παρέχουν νόμιμα τέκνα και για να αποτελούν τους πιστούς φύλακες του οίκου μας»(Αναφορά από αρχαίο κείμενο)
Αμα δεν μπορουσαμε να πληρωσουμε για να γαμησουμε, πως θα γαμουσαμε εμεις οι δεσμευμενοι/παντρεμενοι σαρανταρηδες εικοσαχρονα;
Μάλλον απωθημένο το έχεις παλιόπουστα το strap-on. Γιατί ξέρεις καλά ότι εγώ μόνο γαμάω. :-*
Νομιζω οι πουτανεσ εχουν σωσει πολλα σπιτια...
Λαμόγια πείτε στις γυναίκες σας την αλήθεια και αφήστε τις ελεύθερες να τις γαμήσει και κανένας άλλος. Μην είστε πλεονέκτες.
Κλάψε μωρή λούγκρα Saint. Τώρα οι γνήσιοι μοναχικοί μπουρδελιάρηδες ξύπνησαν και δεν θα ξαναπατήσετε στην πιάτσα.