Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Το καλυτερο πράγμα μετα από μια μπουρδελοτσαρκα είναι μια καλή κριτική στο μπου.κομ.
Το καλυτερο πράγμα μετα από μια μπουρδελοτσαρκα είναι μια καλή κριτική στο μπου.κομ.
την εχεις τεκνο μου, αλλα ζητας απο εναν καθολικο παπα ευχη και ευλογια
δεν φοβασε μην αφοριστεις απο την ορθοδοξη εκλησια αν το μαθει ο Ιερωνυμος;
παντως η πορτα την καθολικης εκκλησιας ειναι ανοιχτη για εσενα τεκνο μου
Ο θεος και η αληθινη εκκλησια βρισκονται μέσα στην ψυχή μας!
Μετά από 290 σελίδες , ας κάνω κι εγώ μια "κατάθεση" ! Άλλα τα έχετε ήδη πει , άλλα όχι ! Λοιπόν, έχουμε και λέμε :
Η πρώτη κατηγορία ανδρών είστε εσείς που θέλετε και πληρώνετε ! Έτσι η συναλλαγή είναι σαφής, χωρίς επιπλοκές και ελεγχόμενη. Αυτό που προσθέτω εγώ και το έχουν πει ήδη μερικοί , είναι ότι "αρχίδια" ελεγχόμενη είναι η συναλλαγή ! Κατά κανόνα , η ικανοποίηση που προσφέρει η επαγγελματίας είναι περισσότερη και άρα, εθιστική ! Ελέγχει ο αλκοολικός το πάθος του ;
Η δεύτερη κατηγορία ανδρών είστε εσείς που πληρώνετε αναγκαστικά , γιατί έτσι είναι το σύστημα και οι τιμοκατάλογοι.Εσάς σας ελκύει το concept :Τώρα τηνε θέλω , αυτήν διαλέγω , δε με νοιάζει πώς τη λένε.Αυτή η κατάσταση ουσιαστικά είναι το "χαρέμι" των καιρών μας. Και σεις που έλκεστε απ' το "χαρέμι" , ουσιαστικά την έχετε "δει" "Σουλτάνος" . Και την έχετε "δει" "Σουλτάνος" , γιατί η μανούλα σας σας ανάθρεψε ώς τέτοιον !
Να προσθέσω, τώρα , τι φαντασιώσεις είχα εγώ παλαιότερα : Στην εφηβεία μου φαντασιωνόμουν ότι ήμουν σε χαρέμι (μου φαινόταν πολύ ερωτικό, γυμνή με αρωματικά έλαια να περιμένω τον Άντρα ), αργότερα φαντασιωνόμουν ότι είχα Αφέντη.Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τα δυο κομμάτια του πάζλ, εσάς κι εμένα, sorry , αλλά το αποτέλεσμα μου φαίνεται τραγικό !Τη σήμερον ημέρα, τέτοιες σκέψεις μου φαίνονται politically incorrect και τις απωθώ !...
Έχω και μια απάντηση , γιατί έχουμε τόσα μπουρδέλα στην Ελλάδα , δεδομένου ότι οι Ελληνίδες δεν είμαστε Καθολικές , άρα έχουμε μια πιο ελεύθερη στάση απέναντι στο προγαμιαίο σέξ .Λοιπόν, η απάντηση που εγώ δίνω , είναι ότι μας την έχουν "πέσει" πράκτορες από το Ισραήλ , πράκτορες από την Αγγλία (Μεσανατολικό γαρ), οι συνήθεις "μαϊντανοί" της Τουρκιάς , πράκτορες από την Κίνα και πράκτορες από το Βατικανό.Είναι γνωστό ότι οι ξένες υπηρεσίες κάνουν "πάρτυ" στην Ελλάδα και οτι η ίδια η πορνεία "ανθεί" . Λοιπόν, 1+1=2 !.
Υ.Γ.
1)Το πρώτο φιλί της ζωής μου
το αντάλλαξα με Άγγλο.
2)Συνήθως η σεξουαλικότητά μου
"κοιμάται" οριζοντίως, καθέτως, πλαγίως.
Δύσκολα μ' αρέσει φυσιογνωμικά αυτό που
βλέπω γύρω μου για να θέλω να προχωρήσω και παρακάτω.
Το δε ζευγάρωμα με άγνωστο το θεωρώ ούτως ή άλλως ανεύθυνο.
3)Συνήθως στο δρόμο με κοιτάτε ολοσόβαροι !!!Ευχαριστώ !!!
ο αντρας παντα θα πληρωνει...
cash η με αλλους τροπους.
απο την εποχη των σπηλαιων εως σημερα
Συγνωμη αλλα οι καθολικες δεν <<γαμιουνται?>>δεν νομιζω,ιδιες ακριβως ειναι,αυτο με τις καθολικες ακουγεται στο κινηματογραφο.Τελος παντων ,τα μπουρδελα συντηρουνται απο πολλων ειδων ανθρωπους ,δεν σημαινει αυτο οτι οσοι πανε μπουρδελα ειναι προβληματικοι η δεν βρισκουν γκομενες ,υπαρχει μυστικη <<μαγεια>>θα ελεγα.Ειχα παλιοτερα εναν φιλο που δεν πηγαινε ποτε μπουρδελα (λεω παλιοτερα τωρα ειναι εξωτερικο),κοροιδευε ολους τους φιλους μπουρδελιαρηδες ,δεν του εξηγουσαμε γιατι παμε ,γιατι ειμασταν σιγουροι οτι δεν θα μας καταλαβει,ωσπου αποφασισε να παει ,απο τοτε εγινε μεγαλος <<φαν>> ,μου ελεγε μετα <<πηγα ,εδωσα ενα 20αρικο και ξεμπερδεψα ,καλυψα το συναισθηματικο ,το ερωτικο ,και το ψυχικο ,γιατι ενοιωσα ομορφα >>.Στο τελος τα λες μονη σου ,σε κοιτουν και το αντιμετωπιζεις ετσι,καποια αλλη θα το εκρινε διαφορετικα,ολα λοιπον αυτα που γραφεις δεν απασχολουν καποιον μπουρδελιαρη ,του ειναι αδιαφορη η αποψη σου ,και αυτο δεν εχει να κανει με σενα προσωπικα ,ετσι εμαθε .Προσεξε να δεις ,τι θελω να πω με μια απλη ερωτηση ,οσοι αντρες σου την εχουν πεσει τους εχεις πει ναι??φυσικα οχι ,μα θα μου πεις να την πεσουν αλλου θα βρουν ,ναι αλλα σε ποσες να την πεσουν ??5,10,20,??μπορει να λειτουργησει σεξουαλικα το αντρικο μυαλο μετα απο τοσες χυλοπιτες??Μετά από 290 σελίδες , ας κάνω κι εγώ μια "κατάθεση" ! Άλλα τα έχετε ήδη πει , άλλα όχι ! Λοιπόν, έχουμε και λέμε :
Η πρώτη κατηγορία ανδρών είστε εσείς που θέλετε και πληρώνετε ! Έτσι η συναλλαγή είναι σαφής, χωρίς επιπλοκές και ελεγχόμενη. Αυτό που προσθέτω εγώ και το έχουν πει ήδη μερικοί , είναι ότι "αρχίδια" ελεγχόμενη είναι η συναλλαγή ! Κατά κανόνα , η ικανοποίηση που προσφέρει η επαγγελματίας είναι περισσότερη και άρα, εθιστική ! Ελέγχει ο αλκοολικός το πάθος του ;
Η δεύτερη κατηγορία ανδρών είστε εσείς που πληρώνετε αναγκαστικά , γιατί έτσι είναι το σύστημα και οι τιμοκατάλογοι.Εσάς σας ελκύει το concept :Τώρα τηνε θέλω , αυτήν διαλέγω , δε με νοιάζει πώς τη λένε.Αυτή η κατάσταση ουσιαστικά είναι το "χαρέμι" των καιρών μας. Και σεις που έλκεστε απ' το "χαρέμι" , ουσιαστικά την έχετε "δει" "Σουλτάνος" . Και την έχετε "δει" "Σουλτάνος" , γιατί η μανούλα σας σας ανάθρεψε ώς τέτοιον !
Να προσθέσω, τώρα , τι φαντασιώσεις είχα εγώ παλαιότερα : Στην εφηβεία μου φαντασιωνόμουν ότι ήμουν σε χαρέμι (μου φαινόταν πολύ ερωτικό, γυμνή με αρωματικά έλαια να περιμένω τον Άντρα ), αργότερα φαντασιωνόμουν ότι είχα Αφέντη.Αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τα δυο κομμάτια του πάζλ, εσάς κι εμένα, sorry , αλλά το αποτέλεσμα μου φαίνεται τραγικό !Τη σήμερον ημέρα, τέτοιες σκέψεις μου φαίνονται politically incorrect και τις απωθώ !...
Έχω και μια απάντηση , γιατί έχουμε τόσα μπουρδέλα στην Ελλάδα , δεδομένου ότι οι Ελληνίδες δεν είμαστε Καθολικές , άρα έχουμε μια πιο ελεύθερη στάση απέναντι στο προγαμιαίο σέξ .Λοιπόν, η απάντηση που εγώ δίνω , είναι ότι μας την έχουν "πέσει" πράκτορες από το Ισραήλ , πράκτορες από την Αγγλία (Μεσανατολικό γαρ), οι συνήθεις "μαϊντανοί" της Τουρκιάς , πράκτορες από την Κίνα και πράκτορες από το Βατικανό.Είναι γνωστό ότι οι ξένες υπηρεσίες κάνουν "πάρτυ" στην Ελλάδα και οτι η ίδια η πορνεία "ανθεί" . Λοιπόν, 1+1=2 !.
Υ.Γ.
το αντάλλαξα με Άγγλο.
Οι μαναδες μας και οι πατεραδες μας ,να ξερεις ενδομυχα ,<<ψιλοζηλευουν>> τα παιδια τους στο σεξουαλικο και ας το παιζουν απελευθερωμενοι γιαυτο και λενε διαφορα .......καταπιεστικα.Αν μια κοπελα παει εναν ωραιο αντρα σπιτι της 98% η μανα της θα της πει ,μπα δεν κανει για σενα ,η θα βρει κατι αρνητικο να πει ,το ιδιο και ο πατερας στον γυιο του,τελικα βεβαια υπερισχυει το <<σαν θελει η νυφη και ο γαμπρος>>.Στο νο 2 ,η πορνεια δημιουργηθηκε απο την καταπιεση που δημιουργησαν οι παγκοσμιοι κυβερνητες απο γεννησεως κοσμου ,φαντασου το απλο να ειμασταν οπως οι πρωτοπλαστοι, γυμνοι και τελειως απελευθερωμενοι ,χωρις, μα, μου, δεν θα υπηρχε ουτε γαμος ,φλερτ,σχεση,.......σαν τα ζωα που και αυτα ειναι δημιουργηματα του θεου.Και κατι τελευταιο ,οι αντρες πληρωνουν σε ολο τον κοσμο ,οχι μονο στην ΕλλαδαΓιατί οι άντρες (στην Ελλάδα) πληρώνουν για να γαμήσουν ;
1)Γιατί οι μανάδες μας συμπεριφέρονται ως πρώην πόρνες στο πώς μας έχουν αναθρέψει -κορίτσια & αγόρια.
2)Γιατί , κατα πώς φαίνεται, πολλοί από τους Πολιτικούς μας και τους Αστυνομικούς μας προωθούνται απ το πανίσχυρο στην Ελλάδα κύκλωμα της πορνείας.
Συγνωμη αλλα οι καθολικες δεν <<γαμιουνται?>>δεν νομιζω,ιδιες ακριβως ειναι,αυτο με τις καθολικες ακουγεται στο κινηματογραφο.Τελος παντων ,τα μπουρδελα συντηρουνται απο πολλων ειδων ανθρωπους ,δεν σημαινει αυτο οτι οσοι πανε μπουρδελα ειναι προβληματικοι η δεν βρισκουν γκομενες ,υπαρχει μυστικη <<μαγεια>>θα ελεγα.Ειχα παλιοτερα εναν φιλο που δεν πηγαινε ποτε μπουρδελα (λεω παλιοτερα τωρα ειναι εξωτερικο),κοροιδευε ολους τους φιλους μπουρδελιαρηδες ,δεν του εξηγουσαμε γιατι παμε ,γιατι ειμασταν σιγουροι οτι δεν θα μας καταλαβει,ωσπου αποφασισε να παει ,απο τοτε εγινε μεγαλος <<φαν>> ,μου ελεγε μετα <<πηγα ,εδωσα ενα 20αρικο και ξεμπερδεψα ,καλυψα το συναισθηματικο ,το ερωτικο ,και το ψυχικο ,γιατι ενοιωσα ομορφα >>.Στο τελος τα λες μονη σου ,σε κοιτουν και το αντιμετωπιζεις ετσι,καποια αλλη θα το εκρινε διαφορετικα,ολα λοιπον αυτα που γραφεις δεν απασχολουν καποιον μπουρδελιαρη ,του ειναι αδιαφορη η αποψη σου ,και αυτο δεν εχει να κανει με σενα προσωπικα ,ετσι εμαθε .Προσεξε να δεις ,τι θελω να πω με μια απλη ερωτηση ,οσοι αντρες σου την εχουν πεσει τους εχεις πει ναι??φυσικα οχι ,μα θα μου πεις να την πεσουν αλλου θα βρουν ,ναι αλλα σε ποσες να την πεσουν ??5,10,20,??μπορει να λειτουργησει σεξουαλικα το αντρικο μυαλο μετα απο τοσες χυλοπιτες??
Παντως να ξερεις υπαρχουν πολλες κατηγοριες αντρων που πανε στις πουτανες ,αν ρωτησεις τις ιδιες θα δεις τι θα σου πουν ,αν εβλεπες τι μπαινοβγαινει στα μπουρδελα αλλα και σε καθε τι που εχει σχεση με τον αγοραιο ερωτα και εδω και στο εξωτερικο ,αυτο το ορθολογιστικο, κανω ερωτα με το μυαλο (δηλ μου την δινει αυτος)το εχετε εσεις οι γυναικες ,οι αντρες σκεφτομαστε αλλιως,οχι μονο με το κατω κεφαλι που θα πουν πολλοι ,αλλα και με το εσωτερικο μας ,μια ομορφη ικανοποιηση αμεση γρηγορη ευκολη.
Ακριβως φιλε μου,πριν 2 χρονια ειχα παει σε ενα φκκ στην γερμανια,αφου πηρα μια κοπελα αραξα με ενα ποτο σε εναν καναπε ωσπου ηρθε και εκατσε διπλα μου ενας τυπος ,πιασαμε κουβεντα ,διευθυντης σε μεγαλη εταιρεια εμφανισημος με πολυ καλο μισθο απο οτι καταλαβα ,(ελεγε οτι κανει ταξιδια η.π.α.με την δουλεια του)και ανεφερε ολους αυτους τους λογους που γραφει το vice.Σχετικά με ποιες κατηγορίες πάνε στις πουτάνες, είχα βρεί τις προάλλες μια διαδικτυακή έρευνα σχετικά με το γιατί οι άντρες πληρώνουν για να κάνουν σεξ
Μετά από 290 σελίδες , ας κάνω κι εγώ μια "κατάθεση" ! Άλλα τα έχετε ήδη πει , άλλα όχι ! Λοιπόν, έχουμε και λέμε :
Υ.Γ.
το αντάλλαξα με Άγγλο.