Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

COCK

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Like
119
Πόντοι
1
ναι και για αλλους, αυτοι που πανε ειναι αποτυχιμενοι.
οπως το δει ο καθενας

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Μου κανουν εντυπωση οι αποριες σου...

ferdinando

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2012
Κριτικές
18
Like
350
Πόντοι
291
αυτες οι γυναικες δεν μπορουν να ερθουν σε οργαμο γιατι δεν συνδεονται συναισθηματικα μαζι σου

Φίλτατε κάνεις πολύ λάθος ... ο οργασμός δεν αφορά το συναισθηματικό μας κομμάτι, αλλά το πνευματικό καθαρά... συνδέεται βέβαια με το συναισθηματικό, αλλά μέσα απο άλλες διαδρομές που έχουν να κάνουν με κοινωνικές διεργασίες. Η αναζήτηση της ευχαρίστησης και του οργασμού είναι εντελώς ξένη στον συναισθηματικό κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά τροφοδοτεί και τροφοδοτείται απο τον συναισθηματικό κόσμο μέσα απο την κοινωνική μας υπόσταση.

seminole

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2008
Κριτικές
6
Like
29
Πόντοι
16
Φίλτατε κάνεις πολύ λάθος ... ο οργασμός δεν αφορά το συναισθηματικό μας κομμάτι, αλλά το πνευματικό καθαρά... συνδέεται βέβαια με το συναισθηματικό, αλλά μέσα απο άλλες διαδρομές που έχουν να κάνουν με κοινωνικές διεργασίες. Η αναζήτηση της ευχαρίστησης και του οργασμού είναι εντελώς ξένη στον συναισθηματικό κόσμο, αλλά παρ' όλα αυτά τροφοδοτεί και τροφοδοτείται απο τον συναισθηματικό κόσμο μέσα απο την κοινωνική μας υπόσταση.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
καποιοι λενε οτι οσοι πηγαινουν με πορνες απλα δεν μπορουν να φερουν σε οργασμο μια γυναικα...δεν ξερω αν ισχυει αλλα εχω υποψιες :think:
Πες σε αυτους τους 'καποιους'...  οτι λενε ΜΑΛΑΚΙΕΣ..!!!! :jerking:

raopau

Ανώτερος
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Like
22.305
Πόντοι
5.006
δεν πληρωνουμε για να γαμησουμε,πληρωνουμε για να αποφυγουμε ολα τα αλλα που σχετιζονται με το  γαμησι(τα πριν και τα μετα)

Επισκέπτης
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες

[size=40pt]ΠΙΡΦΟΡΟΣ ?!?![/size]

f458

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2012
Like
16
Πόντοι
16
Να πληρώνεις για να γαμήσεις όταν δεν έχεις γκόμενα το καταλαβαίνω,αλλά όταν έχεις δεν ξέρω τι να πω.

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
Να πληρώνεις για να γαμήσεις όταν δεν έχεις γκόμενα το καταλαβαίνω,αλλά όταν έχεις δεν ξέρω τι να πω.
...Eσενα αμα σου αρεσει να τρως κααα8ε μερα φασολια... no problem.. γουστα ειναι αυτα...
Σε μερικους ομως μας αρεσει η ποικιλια... ;)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
...Eσενα αμα σου αρεσει να τρως κααα8ε μερα φασολια... no problem.. γουστα ειναι αυτα...
Σε μερικους ομως μας αρεσει η ποικιλια... ;)
δηλαδη τυπε με την δικη σου μοντερνα σκεψη δεν θα σε χαλαει και η γκομενα σου να μην τρωει φασουλαδα καθε μερα  :cheesy:

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
δυστυχως παρα πολλοι αντρες στη σημερινη εποχη φοβουνται να αγαπησουν πραγματικα γιατι ειναι πολυ πιθανον να πονεσουν στο μελλον...ειναι παντοτε συναισθηματικα κενοι και προσπαθουν να γεμισουν το αδειο εγω τους με ματαιες σεξουαλικες συνευρεσεις που τους αφηνουν με αδειες τσεπες....κριμα γιατι εκει εξω υπαρχουν αξιολογες κοπελες

Οι πιρφόροι κατέστρεψαν την Ελλάδα

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
οι δημητρακηδες ειπαμε ρε τζιμ καρυ.

Ο Δημητράκης δεν είναι πιρφόρος. Έγινε πορνομετανάστης για μια υγιές σεξουαλική ζωή. Γιατί πιάστηκε το χέρι του από τον αυνανισμό.

Υ.Γ. Ο τύπος στο άβαταρ μου δεν είναι ο τζιμ κάρει...

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ο Δημητράκης δεν είναι πιρφόρος. Έγινε πορνομετανάστης για μια υγιές σεξουαλική ζωή. Γιατί πιάστηκε το χέρι του από τον αυνανισμό.

Υ.Γ. Ο τύπος στο άβαταρ μου δεν είναι ο τζιμ κάρει...
αμα πιστευεις αυτα που λεει ο δημητρακης καλα σε ειπα τζιμ καρυ τυπε 
η Λουντ καλυτερα. :grin:

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
46
Like
4.267
Πόντοι
5.595
δηλαδη τυπε με την δικη σου μοντερνα σκεψη δεν θα σε χαλαει και η γκομενα σου να μην τρωει φασουλαδα καθε μερα  :cheesy:
Eγω τυπε της προσφερω ποικιλια...καθε Κυριακη παμε κ τρωμε στο Θησειο μια φουλ-εξτρα ποικιλια με απ'ολα...
οποτε δεν εχει αναγκη...!!! :grin: :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom