Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Γιατί Βαγγελάκη να μη τα συζητάς και με τους άλλους ότι πας σε πουτάνες;;;; Τι πρόβλημα έχεις;;; Αν έχεις @@ πες σε όλους ότι πας σε πουτάνες και γαμάς,και όχι μόνο σοτυς ομοϊδεάτες σου....αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι....από τη μία γαμάνε πουτάνες,και από την άλλη το παίζουν σιγανοπαπαδιές :sunglasses:

Ποτέ δεν λες κάτι για το οποίο θα βγεις μόνο ζημιωμένος! Σε μία κοινωνία όπου η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί κατάντια τα γαμήσια στους βωμούς της ηδονής και πιστεύει ότι εκεί πάνε μόνο άσχημοι και γέροι και ανίκανοι να ρίξουν γκόμενα π δεν είναι ιερόδουλη, απλά κρατάς χαμηλό προφάιλ και δεν λες τπτ. Γελάς βέβαια με την κατάντια άλλων που γελοιοποιούνται τρέχοντας πίσω από πατσόλες π δεν θα γαμούσες με τπτ, διότι μπορείς να γαμήσεις καλύτερες ακόμα και με 15 ευρώπουλα και χωρις διαδικασίες!
Και στην τελική αν γουστάρεις και επιδείξεις και είσαι και ματσωμένος κυκλοφορείς και κάνα έσκορτ τρελό μωράκι και αυτομάτως γίνεσαι το κέντρο συζήτησης και προσοχής!  :cheesy: Είναι γνωστό ότι στο Ελλαδιστάν όλοι θεωρούν μάγκα της υφηλίου αυτόν π κυκλοφορεί μουνάρα και κοιτάν πως να τον γλύψουν, ώστε να κερδίσουν την συμπάθεια του να επωφεληθούν από αυτόν και τις γνωριμίες του  :2funny:. Βέβαια τα αλάνια οι ενεργοί και ψαγμένοι συνμπουρδέληδες θα ξέρουν τι παίζει και θα βγάζουν γέλιο!  :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
[
Άκου κουκλα μου, οι άντρες δεν την πέφτουμε γιατί απλά μας τη σπάει να τρώμε χυλόπιτες από μπάζα. Εμένα μου την πεφτουν 3 στη δουλειά μου, αλλά όταν πάω να πω κάτι παραπάνω κάνουν σαν να τις μιλάς κινέζικα.  :jerking:

Αμα πας να πεις κατι παραπανω και στις 3 λογικο.....Αν ελεγες στη μια κατι θα γινοταν.....  :P

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
[

Αμα πας να πεις κατι παραπανω και στις 3 λογικο.....Αν ελεγες στη μια κατι θα γινοταν.....   :P
Κλασική γυναικεία απάντηση, με αστειάκια και υπεκφυγές. Όχι κούκλα μου, σε μία είπα. :thumbsup:

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
φυσικα και δε διαβαζω τι λετε :birdman:

αλλα η ερωτηση ειναι σα να ρωτατε "γιατι οι ανθρωποι πληρωνουν για να φανε?" :birdman:

μην κουραζεστε χωρις λογο :birdman:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
κ οι καποτες ακρυβηναν παντως.Με σακουλες απο τον αβ κ tie wraps μας βλεπω να βολευομαστε καριολαρες ελλεεινιδες

Επισκέπτης
Ποτέ δεν λες κάτι για το οποίο θα βγεις μόνο ζημιωμένος! Σε μία κοινωνία όπου η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί κατάντια τα γαμήσια στους βωμούς της ηδονής και πιστεύει ότι εκεί πάνε μόνο άσχημοι και γέροι και ανίκανοι να ρίξουν γκόμενα π δεν είναι ιερόδουλη, απλά κρατάς χαμηλό προφάιλ και δεν λες τπτ. Γελάς βέβαια με την κατάντια άλλων που γελοιοποιούνται τρέχοντας πίσω από πατσόλες π δεν θα γαμούσες με τπτ, διότι μπορείς να γαμήσεις καλύτερες ακόμα και με 15 ευρώπουλα και χωρις διαδικασίες!
Και στην τελική αν γουστάρεις και επιδείξεις και είσαι και ματσωμένος κυκλοφορείς και κάνα έσκορτ τρελό μωράκι και αυτομάτως γίνεσαι το κέντρο συζήτησης και προσοχής!  :cheesy: Είναι γνωστό ότι στο Ελλαδιστάν όλοι θεωρούν μάγκα της υφηλίου αυτόν π κυκλοφορεί μουνάρα και κοιτάν πως να τον γλύψουν, ώστε να κερδίσουν την συμπάθεια του να επωφεληθούν από αυτόν και τις γνωριμίες του  :2funny:. Βέβαια τα αλάνια οι ενεργοί και ψαγμένοι συνμπουρδέληδες θα ξέρουν τι παίζει και θα βγάζουν γέλιο!  :sunglasses:

Αρχίζοντας από το τελευταίο....και ένας ανόητος θα μπορούσε κάλλιστα να καταλάβει αν δει έναν "ματσό" -αλλά εμφανισιακά σκατά- να κυκλοφοράει ένα "τρελό μωράκι",ότι της τα σκάει.....βέβαια υπάρχουν και εξαιρέσεις....αλλά στο 99%+ των περιπτώσεων αυτό ισχύει

Τώρα....όσο γι'αυτό που λες.....ναι ισχύει,αυτό που λες ότι νομίζουν ότι εκεί πάνε γέροι,ανίκανοι,κτλ.....βέβαια όχι πάντα,αλλά πολλές φορές ισχύει και αυτό....και επίσης,αν ήσουν πιο....μάγκας,θα έλεγες "ναι εγώ πάω σε πουτάνες και γαμάω"...αλλά πόσοι από σας  θα το λέγατε αυτό και έξω,και όχι μόνο εδώ μέσα;;; 1 στους 100;; Άντε 2.....φοβάστε...... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
κ οι καποτες ακρυβηναν παντως.Με σακουλες απο τον αβ κ tie wraps μας βλεπω να βολευομαστε καριολαρες ελλεεινιδες

Οι ελληνιδες τωρα τι σου φταινε που ακριβυναν οι καποτες......    :think: :think: :think: :think:

Κλασική γυναικεία απάντηση, με αστειάκια και υπεκφυγές. Όχι κούκλα μου, σε μία είπα. :thumbsup:

Αστειακια ναι, υπεκφυγες οχι.....    :)

Κοιτα δεν ειναι οτι διαφωνω τελειως μαζι σου η με οποιοδηποτε αλλον εχει τις ιδιες αποψεις με σενα, σε πολλα θεματα συμφωνω μαζι σας αλλα καποιος πρεπει να κανει αντιλογο μπας και βγει καμια αλλη αποψη στον αφρο......Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι που κατηγορειτε μονο τις γυναικες......Εχω φιλες που ειναι τοσο απογοητευμενες απο τους αντρες που λενε αντιστοιχες κατηγοριες με σας...Και παλι δεν συμφωνω.....Εγω ειμαι τις αποψης οτι ποτε δεν φταιει μονο ο ενας (στην περιπτωση που συζηταμε η μια κατηγορια, αντρες ή γυναικες).....

Φιλικα και χωρις ιχνος κοροϊδιας η ειρωνιας....    :)

Επισκέπτης
φυσικα και δε διαβαζω τι λετε :birdman:

αλλα η ερωτηση ειναι σα να ρωτατε "γιατι οι ανθρωποι πληρωνουν για να φανε?" :birdman:

μην κουραζεστε χωρις λογο :birdman:

Ξέρεις πόσο λάδι έριξες στη φωτιά τώρα;;; :P

Όποιος είναι τσακάλι,θα καταλάβει που το πάω..... :tooth: :tooth: :sunglasses:

Επισκέπτης
Οι ελληνιδες τωρα τι σου φταινε που ακριβυναν οι καποτες......    :think: :think: :think: :think:

Έλα τώρα....κλασικό μπουρδελομέλος....για όλα τους φταίνε οι Ελληνίδες,για ότι στραβό τους συμβαίνει.....ΑΛΛΑ......

....τις Ελληνίδες τις κατηγορούν μόνο εδώ στο φόρουμ......γιατί έξω τις γλύφουν.......αυτό ισχύει για τουλάχιστον το 1/3 των μελών του μπου.... :sunglasses:

tsiboukios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2008
Κριτικές
28
Like
25
Πόντοι
616
ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οταν η πούτσα μου καβλώνει
κι απ το μανίκι με γραπώνει
κοιτάω στης πορτοφόλας μου, τον πάτο
και κατ΄ευθέιαν το μουνί, στο πιάτο !

Δε μου γουστάρει το μπλα μπλά
οι κλάψες και τα κουραφέξαλα
θέλω κυρά μου να πηδήσω
οχι να σε ξομολογήσω !

Η κάθε μιά με τα προβλήματά της
με τη δουλειά, με τη μαμά της !
Δεν θέλω τίποτα ν΄ ακούσω
μον΄ να γαμήσω και να χύσω !

Κι έτσι η λύση είν΄ οι πουτάνες
που είναι νέες και νταρντάνες
κι έχουν τις προδιαγραφές
που θεωρώ εγώ, σωστές !

:grin:

sebastian2

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2011
Κριτικές
23
Like
6
Πόντοι
11
τα πραγματα ειναι πολυ απλα το σοβαροτερο ρολο τον παιζει η φυσιολογια του ανθρωπου οι γυναικες πχ μπορουν να πανε με πολλους ανδρες μεσα σε ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα ενω ο ανδρας δεν τις φτανει ουτε στο παραμικρο σε αυτο οποτε ποιος θα πληρωσει μετα αναποφευκτα για την ερωτικη πραξη? μα φυσικα ο ανδρας :2funny: :2funny: εξου και τα μπουρδελα οι πουτανες τα λεφτα η πορνεια οι σχεσεις κτλ το τελευταιο κριβει ενα βαθυ συμβολισμο παντοτε σε συναρτηση με το αιωνιο ζητημα της αλληλοεξαρτησης των δυο φυλων τελος ολα ειναι συμβολικα καληνυχτα σας :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Οι ελληνιδες τωρα τι σου φταινε που ακριβυναν οι καποτες......    :think: :think: :think: :think:

Αστειακια ναι, υπεκφυγες οχι.....    :)

Κοιτα δεν ειναι οτι διαφωνω τελειως μαζι σου η με οποιοδηποτε αλλον εχει τις ιδιες αποψεις με σενα, σε πολλα θεματα συμφωνω μαζι σας αλλα καποιος πρεπει να κανει αντιλογο μπας και βγει καμια αλλη αποψη στον αφρο......Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι που κατηγορειτε μονο τις γυναικες......Εχω φιλες που ειναι τοσο απογοητευμενες απο τους αντρες που λενε αντιστοιχες κατηγοριες με σας...Και παλι δεν συμφωνω.....Εγω ειμαι τις αποψης οτι ποτε δεν φταιει μονο ο ενας (στην περιπτωση που συζηταμε η μια κατηγορια, αντρες ή γυναικες).....

Φιλικα και χωρις ιχνος κοροϊδιας η ειρωνιας....    :)
Σιγουρα δεν φταιει ο ενας στις περισσοτερες φορες ....

Απο περιεργια για πες μας τι λενε η φιλες σου για τους αχαιρευτους ανδρες ..... ?
Τι παραπονα σου κανουν ?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Να το κάνω δηλαδή επειδή είμαι πουτανιάρης και καβλιάρης και γουστάρω το γαμήσι και την όλη φάση σε μπουρδέλα, βίζιτες κλπ το αποκλείεις!?
Αστειευομαι αν δεν το επιασες φιλε μου.

Οχι φυσικα .... παιζει κι αυτο .....

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

Οι γυναικες δηλαδη γιατι πληρωνονται για να γαμηθουν?   :rockon:

Επισκέπτης
ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Οταν η πούτσα μου καβλώνει
κι απ το μανίκι με γραπώνει
κοιτάω στης πορτοφόλας μου, τον πάτο
και κατ΄ευθέιαν το μουνί, στο πιάτο !

Δε μου γουστάρει το μπλα μπλά
οι κλάψες και τα κουραφέξαλα
θέλω κυρά μου να πηδήσω
οχι να σε ξομολογήσω !

Η κάθε μιά με τα προβλήματά της
με τη δουλειά, με τη μαμά της !
Δεν θέλω τίποτα ν΄ ακούσω
μον΄ να γαμήσω και να χύσω !

Κι έτσι η λύση είν΄ οι πουτάνες
που είναι νέες και νταρντάνες
κι έχουν τις προδιαγραφές
που θεωρώ εγώ, σωστές !

:grin:

Καλώς τον NiVo του φόρουμ.....έχεις πάνω από 2000 ποστ απ'ότι βλέπω.....οπότε κανένα 1000αρι απ΄'αυτά υποθε΄τω θα'ναι στιχάκια και ρίμες......σου'χω και 1 άλλη ιδέα....θα μπορούσες,να τα πουλήσεις αυτά που γράφεις στο φόρουμ,σε wannabe παιδάκια που θέλουν να το παίξουν ράπερ..... :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses: :sunglasses:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Stories

Νέο!