on the road
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 66
Κι ελεγα κι εγω γιατι σταματησαν να την πεφτουν οι αντρες τελευταια.....
Τωρα μου λυθηκε η απορια.....Σκεφτεται τα 20-30 ευρω παραπανω.....
Κι ελεγα κι εγω γιατι σταματησαν να την πεφτουν οι αντρες τελευταια.....
Τωρα μου λυθηκε η απορια.....Σκεφτεται τα 20-30 ευρω παραπανω.....
Του άρεσε.
Γιατί Βαγγελάκη να μη τα συζητάς και με τους άλλους ότι πας σε πουτάνες;;;; Τι πρόβλημα έχεις;;; Αν έχεις @@ πες σε όλους ότι πας σε πουτάνες και γαμάς,και όχι μόνο σοτυς ομοϊδεάτες σου....αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι....από τη μία γαμάνε πουτάνες,και από την άλλη το παίζουν σιγανοπαπαδιές
Άκου κουκλα μου, οι άντρες δεν την πέφτουμε γιατί απλά μας τη σπάει να τρώμε χυλόπιτες από μπάζα. Εμένα μου την πεφτουν 3 στη δουλειά μου, αλλά όταν πάω να πω κάτι παραπάνω κάνουν σαν να τις μιλάς κινέζικα.
Κλασική γυναικεία απάντηση, με αστειάκια και υπεκφυγές. Όχι κούκλα μου, σε μία είπα.[
Αμα πας να πεις κατι παραπανω και στις 3 λογικο.....Αν ελεγες στη μια κατι θα γινοταν.....
Ποτέ δεν λες κάτι για το οποίο θα βγεις μόνο ζημιωμένος! Σε μία κοινωνία όπου η συντριπτική πλειοψηφία θεωρεί κατάντια τα γαμήσια στους βωμούς της ηδονής και πιστεύει ότι εκεί πάνε μόνο άσχημοι και γέροι και ανίκανοι να ρίξουν γκόμενα π δεν είναι ιερόδουλη, απλά κρατάς χαμηλό προφάιλ και δεν λες τπτ. Γελάς βέβαια με την κατάντια άλλων που γελοιοποιούνται τρέχοντας πίσω από πατσόλες π δεν θα γαμούσες με τπτ, διότι μπορείς να γαμήσεις καλύτερες ακόμα και με 15 ευρώπουλα και χωρις διαδικασίες!
Και στην τελική αν γουστάρεις και επιδείξεις και είσαι και ματσωμένος κυκλοφορείς και κάνα έσκορτ τρελό μωράκι και αυτομάτως γίνεσαι το κέντρο συζήτησης και προσοχής! Είναι γνωστό ότι στο Ελλαδιστάν όλοι θεωρούν μάγκα της υφηλίου αυτόν π κυκλοφορεί μουνάρα και κοιτάν πως να τον γλύψουν, ώστε να κερδίσουν την συμπάθεια του να επωφεληθούν από αυτόν και τις γνωριμίες του . Βέβαια τα αλάνια οι ενεργοί και ψαγμένοι συνμπουρδέληδες θα ξέρουν τι παίζει και θα βγάζουν γέλιο!
κ οι καποτες ακρυβηναν παντως.Με σακουλες απο τον αβ κ tie wraps μας βλεπω να βολευομαστε καριολαρες ελλεεινιδες
Κλασική γυναικεία απάντηση, με αστειάκια και υπεκφυγές. Όχι κούκλα μου, σε μία είπα.
ευγε τυπε μουφυσικα και δε διαβαζω τι λετε
αλλα η ερωτηση ειναι σα να ρωτατε "γιατι οι ανθρωποι πληρωνουν για να φανε?"
μην κουραζεστε χωρις λογο
φυσικα και δε διαβαζω τι λετε
αλλα η ερωτηση ειναι σα να ρωτατε "γιατι οι ανθρωποι πληρωνουν για να φανε?"
μην κουραζεστε χωρις λογο
Οι ελληνιδες τωρα τι σου φταινε που ακριβυναν οι καποτες......
Σιγουρα δεν φταιει ο ενας στις περισσοτερες φορες ....Οι ελληνιδες τωρα τι σου φταινε που ακριβυναν οι καποτες......
Αστειακια ναι, υπεκφυγες οχι.....
Κοιτα δεν ειναι οτι διαφωνω τελειως μαζι σου η με οποιοδηποτε αλλον εχει τις ιδιες αποψεις με σενα, σε πολλα θεματα συμφωνω μαζι σας αλλα καποιος πρεπει να κανει αντιλογο μπας και βγει καμια αλλη αποψη στον αφρο......Σ'αυτο που δεν συμφωνω ειναι που κατηγορειτε μονο τις γυναικες......Εχω φιλες που ειναι τοσο απογοητευμενες απο τους αντρες που λενε αντιστοιχες κατηγοριες με σας...Και παλι δεν συμφωνω.....Εγω ειμαι τις αποψης οτι ποτε δεν φταιει μονο ο ενας (στην περιπτωση που συζηταμε η μια κατηγορια, αντρες ή γυναικες).....
Φιλικα και χωρις ιχνος κοροϊδιας η ειρωνιας....
Αστειευομαι αν δεν το επιασες φιλε μου.Να το κάνω δηλαδή επειδή είμαι πουτανιάρης και καβλιάρης και γουστάρω το γαμήσι και την όλη φάση σε μπουρδέλα, βίζιτες κλπ το αποκλείεις!?
ΣΩΣΤΕΣ ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
Οταν η πούτσα μου καβλώνει
κι απ το μανίκι με γραπώνει
κοιτάω στης πορτοφόλας μου, τον πάτο
και κατ΄ευθέιαν το μουνί, στο πιάτο !
Δε μου γουστάρει το μπλα μπλά
οι κλάψες και τα κουραφέξαλα
θέλω κυρά μου να πηδήσω
οχι να σε ξομολογήσω !
Η κάθε μιά με τα προβλήματά της
με τη δουλειά, με τη μαμά της !
Δεν θέλω τίποτα ν΄ ακούσω
μον΄ να γαμήσω και να χύσω !
Κι έτσι η λύση είν΄ οι πουτάνες
που είναι νέες και νταρντάνες
κι έχουν τις προδιαγραφές
που θεωρώ εγώ, σωστές !
Οχι Καυλεα μου.....ρε αχαχουχα εισαι οντως αχαχουχας τελικα καλα τυπε εισαι γεια σου γιατι ετσι γουσταρουμε ρε εχεις κανενα προβλημα?