Νέα

Γιατί οι άντρες πληρώνουν για να γαμήσουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sexoula
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6K
  • Εμφανίσεις 325K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
τι να τεκμηριώσω? τα αυτονόητα?
Αν βγαίνετε και πληρώνεις πάντα εσυ, τότε δεν ειναι σχέση, ειναι σπονσορινγκ
Αν βγαίνετε και πληρώνετε εναλλάξ, τότε δεν πληρώνεις για να γαμήσεις.
τοσο απλα.

Συμφωνώ απόλυτα σε αυτό!

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Βέβαια ξεχνάει ο φίλος τον πρόλογο πριν φτάσεις εκεί.

Αν πηδάς ενα χρόνο "τζαμπα" και άκόμα σκέφτεσαι τα 50 ευρω (και πολλα λέω) που μπορεί να εσκασες στο πρώτο ραντεβού μεχρι να τη ρίξεις τοτε απλά είσαι γύφτος.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Να το κάνω δηλαδή επειδή είμαι πουτανιάρης και καβλιάρης και γουστάρω το γαμήσι και την όλη φάση σε μπουρδέλα, βίζιτες κλπ το αποκλείεις!?

Γιατι δεν το παραδεχονται αυτο και οι υπολοιποι και λενε μαλακιες?

Η πιο ωραια απαντηση ειναι.....Εκτος αν το κανουν, το ευχαριστιουνται και ντρεπονται μετα.....

τι να τεκμηριώσω? τα αυτονόητα?
Αν βγαίνετε και πληρώνεις πάντα εσυ, τότε δεν ειναι σχέση, ειναι σπονσορινγκ
Αν βγαίνετε και πληρώνετε εναλλάξ, τότε δεν πληρώνεις για να γαμήσεις.
τοσο απλα.

Μια χαρα τα λες και επισης το ιδιο πραμα μπορει να συμβει και στις γυναικες..... 

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Καταλαβα.. Δεν συμφωνω με την αποψη σου αλλα την σεβομαι..

Επισκέπτης
Αν πηδάς ενα χρόνο "τζαμπα" και άκόμα σκέφτεσαι τα 50 ευρω (και πολλα λέω) που μπορεί να εσκασες στο πρώτο ραντεβού μεχρι να τη ρίξεις τοτε απλά είσαι γύφτος.
Εξαρτάται φίλος,μπορεί να μην είναι 50e αλλά πολλά-πολλά περισσότερα,τα δε μικροδωράκια πάντα χρειάζονται,οι μικροχειρονομίες.
Καλώς ή κακώς στην σημερινή κοινωνία ο άντρας (σχεδόν πάντα) υπάρχει για να ''υπηρετεί'' τα θηλυκά,τουλάχιστον να υπηρετεί αυτά κ όχι τίποτα μπαζόλες.

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

Η πιο ωραια απαντηση ειναι.....Εκτος αν το κανουν, το ευχαριστιουνται και ντρεπονται μετα.....

Μια χαρα τα λες και επισης το ιδιο πραμα μπορει να συμβει και στις γυναικες.....   

Δεν λες σε κανέναν ότι γαμάς πουτάνες.. Σου χαλάει όλο το ίματζ.. Αυτά τα συζητάς μόνο με τσακάλια ομο'ι'δεάτες πουτανιάρηδες με τους οποίους κυλάς μαζί στον βούρκο της πορνίας και της ακολασίας! Πρέπει να σ κόφτει, διότι κανείς ποτέ π απέχει από μπουρδέλα δεν θα θεωρήσει μαγκιά να γαμάς επί πληρωμής.. Που να ξεραν τι χάνουν!  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Οι τροποι για να γευτει καποιος τον ερωτα ειναι οι εξης:

H να παει σε καποιον οικο ανοχης

Η να απολαμβανει το σεξ μεσα απο μια σχεση

Η αν του προκυψει καποιο τυχερο για ενα βραδυ

Μα και στις τρεις περιπτωσεις δεν πληρωνεις? Δηλαδη αν βιωνουμε καποια σχεση στη ζωη μας δεν θα βαλουμε το χερι στην τσεπη? Αν παραδειγμα γνωρισουμε καποια σε ενα μαγαζι και θελουμε να την προσεγγισουμε μεχρι να καταληξουμε στο κρεββατι δεν θα εχουμε βαλει το χερι στην τσεπη?

Καλως η κακως ετσι ειθισται.. Οποτε ποια η διαφορα οσο αφορα το οικονομικο κομματι? Μαλλον καμια..

Ναι αλλά βρε φίλε,άμα -λέω στην περίπτωση- ο κάποιος και η κάποια που γνωριστούν σε ένα μαγαζί γουστάρουν ο ένας τον άλλον,θα πληρώσουν;;;; :think:

Επισκέπτης
Η κοινωνία εξελίχθηκε,πρόοδευσε αλλά ακόμα ο άντρας παντρεύεται την γυναίκα κ όχι το αντίθετο,η γυναίκα στηρίζεται στον άντρα.
Λίγες είναι οι πραγματικά μάγκισες κ φεμινίστριες που έχουν γίνει ίσες με τους άντρες,οι άλλες να παντρευτούν ψάχνουν.

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Δεν λες σε κανέναν ότι γαμάς πουτάνες.. Σου χαλάει όλο το ίματζ.. Αυτά τα συζητάς μόνο με τσακάλια ομο'ι'δεάτες πουτανιάρηδες με τους οποίους κυλάς μαζί στον βούρκο της πορνίας και της ακολασίας! Πρέπει να σ κόφτει, διότι κανείς ποτέ π απέχει από μπουρδέλα δεν θα θεωρήσει μαγκιά να γαμάς επί πληρωμής.. Που να ξεραν τι χάνουν!  :grin: :grin:

Για εδω μεσα μιλαω......    :)

Επισκέπτης

Γιατί Βαγγελάκη να μη τα συζητάς και με τους άλλους ότι πας σε πουτάνες;;;; Τι πρόβλημα έχεις;;; Αν έχεις @@ πες σε όλους ότι πας σε πουτάνες και γαμάς,και όχι μόνο σοτυς ομοϊδεάτες σου....αλλά έτσι είναι οι περισσότεροι....από τη μία γαμάνε πουτάνες,και από την άλλη το παίζουν σιγανοπαπαδιές :sunglasses:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66
Εξαρτάται φίλος,μπορεί να μην είναι 50e αλλά πολλά-πολλά περισσότερα,τα δε μικροδωράκια πάντα χρειάζονται,οι μικροχειρονομίες.
Καλώς ή κακώς στην σημερινή κοινωνία ο άντρας (σχεδόν πάντα) υπάρχει για να ''υπηρετεί'' τα θηλυκά,τουλάχιστον να υπηρετεί αυτά κ όχι τίποτα μπαζόλες.

Μάλλον κρίνεις εξ ιδίων. Διότι υπαρχουν ακόμα και εδω μέσα τύποι που ΖΟΥΣΑΝ για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα λεφτα της γκόμενας.

οπως και να χει, δικη σου η επιλογή. Αν θες να πληρώνεις τη γκόμενα, πλήρωνε. Αν δεν θες να πληρώνεις μην πληρώνεις.
Μόνο πάρε μια απόφαση και μη γκρινιάζεις μετα. Η γκρίνια δείχνει κάπως γυναικουλίστικη δε νομίζεις?

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36

Σίγουρα αυτό είναι!  ;)

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Φιλε μου Κιθαρα αν δεις καποια σε ενα μαγαζι μεσα που θα σου προκαλεσει το ενδιαφερον πως θα την προσεγγισεις? Πως θα κατσεις διπλα της παραδειγμα για να ξεκινησει καποια επικοινωνια? Και εκτος αυτου αν καταληξει σε καποια ερωτικη συνευρεση δεν θα πατε σε ξενοδοχειο? Εκτος κι αν διαθετεις καποιον δικο σου χωρο και σε εμπιστευτει η κοπελα ετσι ωστε να σε ακολουθησει.. Αυτο υσχιει και αντιστροφα.. Για να σε βαλει καποια σπιτι της πρωτη μερα γνωριμιας δεν ειναι κομματι δυσκολο? Οποτε το πιο πιθανον ειναι να καταληξετε οντως σε ξενοδοχειο.. Και ποιος θα πληρωσει? Η κοπελα? Ποσο κοστιζει μια απλη εκτονωση σε εναν οικο ανοχης? Εικοσι Ευρω? Το ξενοδοχειο?

Rythm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Φιλε μου Κιθαρα αν δεις καποια σε ενα μαγαζι μεσα που θα σου προκαλεσει το ενδιαφερον πως θα την προσεγγισεις? Πως θα κατσεις διπλα της παραδειγμα για να ξεκινησει καποια επικοινωνια? Και εκτος αυτου αν καταληξει σε καποια ερωτικη συνευρεση δεν θα πατε σε ξενοδοχειο? Εκτος κι αν διαθετεις καποιον δικο σου χωρο και σε εμπιστευτει η κοπελα ετσι ωστε να σε ακολουθησει.. Αυτο υσχιει και αντιστροφα.. Για να σε βαλει καποια σπιτι της πρωτη μερα γνωριμιας δεν ειναι κομματι δυσκολο? Οποτε το πιο πιθανον ειναι να καταληξετε οντως σε ξενοδοχειο.. Και ποιος θα πληρωσει? Η κοπελα? Ποσο κοστιζει μια απλη εκτονωση σε εναν οικο ανοχης? Εικοσι Ευρω? Το ξενοδοχειο?

Κι ελεγα κι εγω  γιατι σταματησαν να την πεφτουν οι αντρες τελευταια.....    :grin: :grin:

Τωρα μου λυθηκε η απορια.....Σκεφτεται τα 20-30 ευρω παραπανω.....

Επισκέπτης

Κατ'αρχήν γιατί να σκάσεις λεφτά σε χοτέλ;;; Μπορείτε να βγάλετε τα μάτια σας στις τουαλέτες του μαγαζιού.... :P

Το μόνο που θα κοστίσει είναι τα λεφτά,από τις καπότες... :tooth:

on the road

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
66

Γιατί συγκρίνετε ανόμια πράγματα?
Πόσο κοστίζει ξενοδοχείο, πόσο κοστίζει το ποτό της γκόμενας κλπ κλπ κλπ
Πόσο αξιολογείς εσυ το βλέμμα μια γκόμενας που πραγματικά σε γουστάρει? Πόσο αξιολογείς εσυ το σεξ μεχρι το πρωι με μια γκόμενα που θέλει να μείνει μαζί σου?

Αντίστοιχα πόσο πάει το ολονύκτιο σεξ με μια πουτάνα? Πόσο κοστολογείς εσυ το χτύπημα στην πόρτα στο 10λεπτο?

Αν ειναι να κανουμε μπακαλική, ας την κανουμε σωστα.

psix_fan

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2008
Κριτικές
5
Like
478
Πόντοι
36
Κι ελεγα κι εγω  γιατι σταματησαν να την πεφτουν οι αντρες τελευταια.....    :grin: :grin:

Τωρα μου λυθηκε η απορια.....Σκεφτεται τα 20-30 ευρω παραπανω.....
Άκου κουκλα μου, οι άντρες δεν την πέφτουμε γιατί απλά μας τη σπάει να τρώμε χυλόπιτες από μπάζα. Εμένα μου την πεφτουν 3 στη δουλειά μου, αλλά όταν πάω να πω κάτι παραπάνω κάνουν σαν να τις μιλάς κινέζικα.  :jerking:

Επισκέπτης
Επίσης,αν δε γουστάρετε σε τουαλέτες,και θέλετε να γλυτώσετε λεφτά,πηγαίνετε σε κανένα υπαίθριο χώρο.... :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom