kaytos
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 66
το αβατάρ της αλίντισσας το βλέπω λίγο τούμπανον ??
What the fuck!!!
Ωρες ώρες νομίζω πως συναγωνίζεστε μεταξύ σας ποιός θα γράψει το πιο κακιασμένο ποστ.Pathetic..Δεν υπάρχουν ΓΥΝΑΙΚΕΣ σε αυτό το σαιτ, αγαπητή μου. Μόνο θλιβερά, γυναικεια υποκατάστατα, δύσμορφα, με απειρο χρονο και ψυχολογικά προβλήματα. με ελαχιστες εξαιρέσεις, σαφως, και εσυ δεν εισαι μια απο αυτές.
Yπομονή..και τι προτείνεις?
what????What the fuck!!!
Yπομονή..
Ωρες ώρες νομίζω πως συναγωνίζεστε μεταξύ σας ποιός θα γράψει το πιο κακιασμένο ποστ.Pathetic..
..την μετανάστευση.με προσμονή τι?
κάτσε ο΄ταν θα βάλει κ πρόσωπο θα σου πω αν (ποιητική αδεία πάντα)είναι για...
what????
..την μετανάστευση.
κάτσε ο΄ταν θα βάλει κ πρόσωπο θα σου πω αν (ποιητική αδεία πάντα)
με θλίψη βεβαια παρατηρω, οτι υπαρχουν και αρρενες συν-ποστακηδες που βρισκουν σεξυ την ιδέα να μπαζιγαμήσουν ιντερνετικα και επιδιδονται σε γλυωδίες ολκης συνπράτοντας στο δημιουργηθεν αδιέξοδο.
αρ γιου τοκινγκ το με???
και επειδή οι άντρες εν γένει προσέχουν τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους,το χω ξαναπεί, ΔΕΝ την χωνεύω αλλά δεν πιστεύω ότι είναι άσχημη. Πρέπει να προσέχει ΠΟΛΥ τον εαυτό της
ποτε δεν προσωποποιω ποστ. αλλοίμονο, στο ιντερνετ ειμαστε. ο καθενας, αντιλαμβάνετε απο μονος του που ανοικει.
και επειδή οι άντρες εν γένει προσέχουν τις γυναίκες που προσέχουν τον εαυτό τους,
να υποθέσω οτι είναι ενδιαφέρουσα περίπτωση?
Εμένα θέλει να βρίσει βασικά κι επειδή του περισσεύει μπόλικο σκατό το ρίχνει και σε σας τους υπόλοιπους.άμα τη λες σε κάποιν βρές το θάρρος να του τα λες στη μάπα!
Εμένα θέλει να βρίσει βασικά κι επειδή του περισσεύει μπόλικο σκατό το ρίχνει και σε σας τους υπόλοιπους.