alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Εισαι τρελή?MΙλησε μας...με πόσες εχεις βρεθει απο εδώ?? τι κανατε? κρατάτε επαφή?
Εισαι τρελή?MΙλησε μας...με πόσες εχεις βρεθει απο εδώ?? τι κανατε? κρατάτε επαφή?
Ναι, τιποτα δεν ξερω εγω
Εισαι τρελή?
οχι πανταΤυπε καμακι σε μουναρα εισαι καταδικασμενος απο χερι μπηκες στη λιστα με τα λιγουρια αμεσως
αυτες γαμιουνται απο τις παρεες τους και τον κυκλο τους.
:S εισαι με τα καλα σου :S
Ενταξει αρχηγε μου.Τυπε καμακι σε μουναρα εισαι καταδικασμενος απο χερι μπηκες στη λιστα με τα λιγουρια αμεσως
γιαυτο πρεπει να μπεις πρωτα στον κυκλο τους τυπεΤυπε καμακι σε μουναρα εισαι καταδικασμενος απο χερι μπηκες στη λιστα με τα λιγουρια αμεσως
οχι παντα
γιαυτο πρεπει να μπεις πρωτα στον κυκλο τους τυπε
οπως τα ελεγες εσυ και καποιοι κραζανε ;)
Ρε Μπολντη αναρωτιεμαι αφου τα ξερεις ολα σε τοσο βαθος γιατι δεν γαμας καθε βραδυ αλλη.εμ ετσι πρεπει. Να παιξεις πλαγια. Οσο πιο πλαγιος εισαι με τις γυναικες τοσο το καλυτερο.
ΑΠοκρυπτεις τις προθεσεις σου και τους δημιουργεις μυστηριο και περιεργεια εισαι πιο ενδιαφερον
δεν ειναι τοσο λιγο και ναι αξιζει ρε μπολντυ.Δεν λεμε να το ξεφτιλισεις αλλα οποτε εχεις κεφι ξηγιεσαι.Ενα πραγμα μου την σπαει σε σενα εισαι απολυτος σε πολλα θεματαΑξιζει να κυνηγας το 10% που ανηκει σε αυτο το οχι παντα?
Δεν θα κανω καμακι σε μουναρα γιατι μου τη σπαει αυτο το στυλακι "Α εισαι ενας απο τους πολλους" ε γαμησε μας δεν μπαινω στη μαζα με τα λιγουρια για κανενα λογο.
Τοτε θα αναρωτιεται τυπε που εχει το λακκο η φαβα και του εκατσε.ρε είσαι τρελός?
Θα δεις ένα θεόμουνο στο δρόμο και δεν θα το καμακώσεις?
Φίλε μου με συγχωρείς αλλά εγώ δεν χαρίζω.
Όπου δω μουνάρα την πέφτω στα ίσα. Χυλόπιτα στα αρχίδια μου να φάω. Συνηθισμένος είμαι.
Αν όμως σου κάτσει?
Ρε Μπολντη αναρωτιεμαι αφου τα ξερεις ολα σε τοσο βαθος γιατι δεν γαμας καθε βραδυ αλλη.
Να εξατμιστεί περιμενω κι εγω τυπε.
Και περιμενω....και περιμενω....και περιμενω...
Ρε Μπολντη αναρωτιεμαι αφου τα ξερεις ολα σε τοσο βαθος γιατι δεν γαμας καθε βραδυ αλλη.
Να κανω την ιδια ερωτηση και σε σενα?
ρε είσαι τρελός?
Θα δεις ένα θεόμουνο στο δρόμο και δεν θα το καμακώσεις?
Φίλε μου με συγχωρείς αλλά εγώ δεν χαρίζω.
Όπου δω μουνάρα την πέφτω στα ίσα. Χυλόπιτα στα αρχίδια μου να φάω. Συνηθισμένος είμαι.
Αν όμως σου κάτσει?
δεν ειναι τοσο λιγο και ναι αξιζει ρε μπολντυ.Δεν λεμε να το ξεφτιλισεις αλλα οποτε εχεις κεφι ξηγιεσαι.Ενα πραγμα μου την σπαει σε σενα εισαι απολυτος σε πολλα θεματα
Ευχαριστω τύπε.Τύπε δε σου έγραψα πότε, μπορεί να αργήσει, όντως.
Όσο περισσότερο πάρει όμως, τόσο περισσότερο θα δυσκολευτείς να το λήξεις παρόλο που θα ξέρεις ότι πρέπει.
Καλά να περνάς.