Νέα

Γιατί οι άντρες κάνουν «στοματικό» στις γυναίκες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 365
  • Εμφανίσεις 27K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
ρε παιδια με το γλυφωμουνι δεν κολλας τιποτα??η και με το γλυφοκωλι..???

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε παιδια με το γλυφωμουνι δεν κολλας τιποτα??η και με το γλυφοκωλι..???

Τύπε βασικά άμα γουστάρεις τη γκόμενα και της κάνεις γλυφομούνι κτλ το θέμα δεν είναι αν κολλάς αλλά ότι δεν ξεκολλάς.

Βεντούζα σου λέω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Αρνούμαι να πιστεψω οτι καποιο πανεπιστημιο, καποιος καθηγητης και κάποιοι φοιτητές
ασχολήθηκαν όντως με αυτή την ανούσια έρευνα που κατέληξε σε ενα ανούσιο αποτέλεσμα
με αποτέλεσμα να δημοσιευτεί κιολας.
πιστευε και μη ερευνα......

εσενα γλειφομουνι σου κανουν γενικα;

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τύπε βασικά άμα γουστάρεις τη γκόμενα και της κάνεις γλυφομούνι κτλ το θέμα δεν είναι αν κολλάς αλλά ότι δεν ξεκολλάς.

Βεντούζα σου λέω.

Μία μου είχε πει κάποτε  μετά το σεξ " με ρούφαγες τόσο δυνατά κι είχες το στομα σου βεντουζα και τη γλώσσα τόσο μέσα μου που νόμιζα κάποια στιγμή πως θα έβαζες όλο το κεφάλι σου μέσα στο μουνί μου...!"

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

moutsos21

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
28
Πόντοι
16
   Λέει και τέτοια αυτός ο μαλάκας?

Γι αυτό μένει αγάμητος.

τυπε ο μαστερ εχει πει το αμιμητο,οτι οποιος γαμει κωλο γυναικας ειναι αδερφη,και οτι το γαμησι με προφυλακτικο δεν μετραει για γαμησι.ο τυπος ειναι ο γκουρου των χειρωνακτικων,ατομικων σεξουαλικων σχεσεων   :cum: :cum: :cum:

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
ρε και πουτανα να ειναι θα πρεπει να την γλυψετε??ελεος aids

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
ρε και πουτανα να ειναι θα πρεπει να την γλυψετε??ελεος aids

Τύπε σε αυτή τη ζωή έχεις δύο επιλογές με τα υπέρ και τα κατά:

1.  Ανάβεις κεράκι, βάζεις τσοντούλα, τον παίζεις βλέποντας τύπο/τύπισσα να κάνει γλυφομούνι.  Δεν αρπάζεις τίποτα, όλα οκ.

2. Γλύφεις τη γκόμενα μέχρι να λιώσει να τη δεις να σπαρταράει, η ρόγα να γίνεται κάγκελο και εσένα όλο το αίμα να έχει κατέβει σε συγκεκριμένο σημείο. Ρίσκο να αρπάξεις κάτι κάποια στιγμή στη ζωή σου αν είσαι άτυχος.

Άσε ρε φίλε δε παίζει, κάθομαι και γράφω μαλακίες, μείνε με το πουλί στο χέρι.

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
Τύπε σε αυτή τη ζωή έχεις δύο επιλογές με τα υπέρ και τα κατά:

1.  Ανάβεις κεράκι, βάζεις τσοντούλα, τον παίζεις βλέποντας τύπο/τύπισσα να κάνει γλυφομούνι.  Δεν αρπάζεις τίποτα, όλα οκ.

2. Γλύφεις τη γκόμενα μέχρι να λιώσει να τη δεις να σπαρταράει, η ρόγα να γίνεται κάγκελο και εσένα όλο το αίμα να έχει κατέβει σε συγκεκριμένο σημείο. Ρίσκο να αρπάξεις κάτι κάποια στιγμή στη ζωή σου αν είσαι άτυχος.

Άσε ρε φίλε δε παίζει, κάθομαι και γράφω μαλακίες, μείνε με το πουλί στο χέρι.
με το γλυφοκωλι οκ..δε κολλας αλλα με το μουνακι κολλας αν εχει..απο τα κολπικα υγρα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Ετσι δεν είναι ρε συ Βιολέτα?  Τα παίρνω στο κρανίο γιατί μου χει τυχει γαμώ το στανιό μου!

Είναι σαν να παίρνεις πίπα στον δικό σου και μετά να πας να τον φιλήσεις και αυτός να τραβιέται.... Που πας ρε μαλάκα? τα δικά σου χυσια είναι..

φυσικό προιόν και πεντακάθαρο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
 Ετσι δεν είναι ρε συ Βιολέτα?  Τα παίρνω στο κρανίο γιατί μου χει τυχει γαμώ το στανιό μου!

Είναι σαν να παίρνεις πίπα στον δικό σου και μετά να πας να τον φιλήσεις και αυτός να τραβιέται.... Που πας ρε μαλάκα? τα δικά σου χυσια είναι..

συμφωνώ!!
αλλά και τα χαστούκια σαν εναλλακτική ειναι καλη επιλογή  :P

deuka75

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2011
Κριτικές
16
Like
123
Πόντοι
356
με το γλυφοκωλι οκ..δε κολλας αλλα με το μουνακι κολλας αν εχει..απο τα κολπικα υγρα..

Τύπε σχεδόν κάθε μέρα μου τυχαίνει κάτι με τη μηχανή στο δρόμο (πετάγονται από stop, παππούς με αλσχάιμερ που ξέχασε ότι έχει αλσχάιμερ και θεώρησε καλό να πάει βόλτα, γκόμενα με κινητό που τσακώνεται με το δικό της γιατί δεν της απάντησε στο μήνυμα εντός 60 seconds κτλ).  Θα πάω σα το σκυλί στο δρόμο από μαλακία του άλλου και δε θα το έχω ευχαριστηθεί κιόλας.

Τώρα άμα μου αρέσει η κοπέλα, βλέπεις ότι είναι καθαρή, μυρίζει υπέροχα, έχει επιδερμίδα βελούδο, δε γαμιέται, λιωμένο παγωτό σου λέω.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006

Εμενα παλι μου τυχαινει το αντιθετο, τραβιεται η δικια μου οταν παω να τη φιλησω ενω εχει τα χυσια στο στομα γιατι λεει της φαινεται αδερφιστικο εκ μερους μου και την ξενερωνει.
Θελω την αποψη σας.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Εμενα παλι μου τυχαινει το αντιθετο, τραβιεται η δικια μου οταν παω να τη φιλησω ενω εχει τα χυσια στο στομα γιατι λεει της φαινεται αδερφιστικο εκ μερους μου και την ξενερωνει.
Θελω την αποψη σας.
τυπε ανοιξε θρεντ με τον προβληματισμο σου :rockon:

violetta24

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2012
Like
1
Πόντοι
16
Θελω την αποψη σας.

και πως να σε φιλησει ενω τα χει στο στομα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom