You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γιατί οι άντρες κάνουν «στοματικό» στις γυναίκες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Errikos77
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 365
- Εμφανίσεις 27K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Γλυφομούνι και μετά να πάς να τη φιλήσεις και να το αποφεύγει διακριτικά!
Και μετα την πλακωνω στα χαστουκια την καριόλα!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ρε παιδια με το γλυφωμουνι δεν κολλας τιποτα??η και με το γλυφοκωλι..???
Τύπε βασικά άμα γουστάρεις τη γκόμενα και της κάνεις γλυφομούνι κτλ το θέμα δεν είναι αν κολλάς αλλά ότι δεν ξεκολλάς.
Βεντούζα σου λέω.
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
πιστευε και μη ερευνα......Αρνούμαι να πιστεψω οτι καποιο πανεπιστημιο, καποιος καθηγητης και κάποιοι φοιτητές
ασχολήθηκαν όντως με αυτή την ανούσια έρευνα που κατέληξε σε ενα ανούσιο αποτέλεσμα
με αποτέλεσμα να δημοσιευτεί κιολας.
εσενα γλειφομουνι σου κανουν γενικα;
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Τύπε βασικά άμα γουστάρεις τη γκόμενα και της κάνεις γλυφομούνι κτλ το θέμα δεν είναι αν κολλάς αλλά ότι δεν ξεκολλάς.
Βεντούζα σου λέω.
Μία μου είχε πει κάποτε μετά το σεξ " με ρούφαγες τόσο δυνατά κι είχες το στομα σου βεντουζα και τη γλώσσα τόσο μέσα μου που νόμιζα κάποια στιγμή πως θα έβαζες όλο το κεφάλι σου μέσα στο μουνί μου...!"
moutsos21
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιαν 2013
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
Λέει και τέτοια αυτός ο μαλάκας?
Γι αυτό μένει αγάμητος.
τυπε ο μαστερ εχει πει το αμιμητο,οτι οποιος γαμει κωλο γυναικας ειναι αδερφη,και οτι το γαμησι με προφυλακτικο δεν μετραει για γαμησι.ο τυπος ειναι ο γκουρου των χειρωνακτικων,ατομικων σεξουαλικων σχεσεων
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και μετα την πλακωνω στα χαστουκια την καριόλα!
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
ρε και πουτανα να ειναι θα πρεπει να την γλυψετε??ελεος aids
Τύπε σε αυτή τη ζωή έχεις δύο επιλογές με τα υπέρ και τα κατά:
1. Ανάβεις κεράκι, βάζεις τσοντούλα, τον παίζεις βλέποντας τύπο/τύπισσα να κάνει γλυφομούνι. Δεν αρπάζεις τίποτα, όλα οκ.
2. Γλύφεις τη γκόμενα μέχρι να λιώσει να τη δεις να σπαρταράει, η ρόγα να γίνεται κάγκελο και εσένα όλο το αίμα να έχει κατέβει σε συγκεκριμένο σημείο. Ρίσκο να αρπάξεις κάτι κάποια στιγμή στη ζωή σου αν είσαι άτυχος.
Άσε ρε φίλε δε παίζει, κάθομαι και γράφω μαλακίες, μείνε με το πουλί στο χέρι.
με το γλυφοκωλι οκ..δε κολλας αλλα με το μουνακι κολλας αν εχει..απο τα κολπικα υγρα..Τύπε σε αυτή τη ζωή έχεις δύο επιλογές με τα υπέρ και τα κατά:
1. Ανάβεις κεράκι, βάζεις τσοντούλα, τον παίζεις βλέποντας τύπο/τύπισσα να κάνει γλυφομούνι. Δεν αρπάζεις τίποτα, όλα οκ.
2. Γλύφεις τη γκόμενα μέχρι να λιώσει να τη δεις να σπαρταράει, η ρόγα να γίνεται κάγκελο και εσένα όλο το αίμα να έχει κατέβει σε συγκεκριμένο σημείο. Ρίσκο να αρπάξεις κάτι κάποια στιγμή στη ζωή σου αν είσαι άτυχος.
Άσε ρε φίλε δε παίζει, κάθομαι και γράφω μαλακίες, μείνε με το πουλί στο χέρι.
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
Ετσι δεν είναι ρε συ Βιολέτα? Τα παίρνω στο κρανίο γιατί μου χει τυχει γαμώ το στανιό μου!
Είναι σαν να παίρνεις πίπα στον δικό σου και μετά να πας να τον φιλήσεις και αυτός να τραβιέται.... Που πας ρε μαλάκα? τα δικά σου χυσια είναι..
φυσικό προιόν και πεντακάθαρο...
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 46
- Πόντοι
- 16
με το γλυφοκωλι οκ..δε κολλας αλλα με το μουνακι κολλας αν εχει..απο τα κολπικα υγρα..
Δεν κολλάς τίποτα από το μουνί στη γλωσσα.
troueno
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Απρ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 899
- Πόντοι
- 96
Γιατι αργει να τους σηκώθει 2η φορά !!!
Εδω και ενας εκπαιδευτικος οδηγός απο μια maitresse του ειδους
NSFW
[xvideos]
] (πως στο διαολο γινεται embed το βίντεο??)
Εδω και ενας εκπαιδευτικος οδηγός απο μια maitresse του ειδους
NSFW
[xvideos]
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Ετσι δεν είναι ρε συ Βιολέτα? Τα παίρνω στο κρανίο γιατί μου χει τυχει γαμώ το στανιό μου!
Είναι σαν να παίρνεις πίπα στον δικό σου και μετά να πας να τον φιλήσεις και αυτός να τραβιέται.... Που πας ρε μαλάκα? τα δικά σου χυσια είναι..
συμφωνώ!!
αλλά και τα χαστούκια σαν εναλλακτική ειναι καλη επιλογή
deuka75
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 16
- Like
- 123
- Πόντοι
- 356
με το γλυφοκωλι οκ..δε κολλας αλλα με το μουνακι κολλας αν εχει..απο τα κολπικα υγρα..
Τύπε σχεδόν κάθε μέρα μου τυχαίνει κάτι με τη μηχανή στο δρόμο (πετάγονται από stop, παππούς με αλσχάιμερ που ξέχασε ότι έχει αλσχάιμερ και θεώρησε καλό να πάει βόλτα, γκόμενα με κινητό που τσακώνεται με το δικό της γιατί δεν της απάντησε στο μήνυμα εντός 60 seconds κτλ). Θα πάω σα το σκυλί στο δρόμο από μαλακία του άλλου και δε θα το έχω ευχαριστηθεί κιόλας.
Τώρα άμα μου αρέσει η κοπέλα, βλέπεις ότι είναι καθαρή, μυρίζει υπέροχα, έχει επιδερμίδα βελούδο, δε γαμιέται, λιωμένο παγωτό σου λέω.
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Εμενα παλι μου τυχαινει το αντιθετο, τραβιεται η δικια μου οταν παω να τη φιλησω ενω εχει τα χυσια στο στομα γιατι λεει της φαινεται αδερφιστικο εκ μερους μου και την ξενερωνει.Ετσι δεν είναι ρε συ Βιολέτα? Τα παίρνω στο κρανίο γιατί μου χει τυχει γαμώ το στανιό μου!
Θελω την αποψη σας.
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τυπε ανοιξε θρεντ με τον προβληματισμο σουΕμενα παλι μου τυχαινει το αντιθετο, τραβιεται η δικια μου οταν παω να τη φιλησω ενω εχει τα χυσια στο στομα γιατι λεει της φαινεται αδερφιστικο εκ μερους μου και την ξενερωνει.
Θελω την αποψη σας.
violetta24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2012
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Εμενα παλι μου τυχαινει το αντιθετο, τραβιεται η δικια μου οταν παω να τη φιλησω ενω εχει τα χυσια στο στομα γιατι λεει της φαινεται αδερφιστικο εκ μερους μου και την ξενερωνει.
Θελω την αποψη σας.
και πως να σε φιλησει ενω τα χει στο στομα?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Ωχου μωρε, τα εχει καταπιει και εχουν μεινει λιγα.και πως να σε φιλησει ενω τα χει στο στομα?
Οκ τωρα με τη διευκρινιση?
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.273
- Πόντοι
- 8.006
Θα το εκανα τύπε αλλά φοβαμαι οτι θα με κανιβαλισουν οι μπαχαλακηδεςτυπε ανοιξε θρεντ με τον προβληματισμο σου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 206
- Εμφανίσεις
- 33K
- Απαντήσεις
- 57
- Εμφανίσεις
- 8K
- Απαντήσεις
- 20
- Εμφανίσεις