DANAHTRANS
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2006
- Like
- 6
- Πόντοι
- 66
Δεν εχω προβλημα... Καταρχην εχω απολυτα αποδεχθη τον εαυτο μου και γουσταρω τρελα αυτο που ειμαι... Παντα ηθελα να ημουνα κοριτσακη απο μικρο... και ντυνομουνα και κοριτσακη κιολας κρυφα.. αλλα το θεμα ειναι οτι φαινομουν και κοριτσακη και στο προσωπο και στο σωμα δεν σκεφτομουνα ποτε να πηδαω αντρες ουτε και τωρα μου αρεση ιδιαιτερα το λεω... καθρεφτη σπιτη μου εχω ξερω πια ειμαι... και τι ειμαι... Σημασια παιζη οτι οταν βγαινω εξω δεν καταλαβαινη κανενας.. ενα κοριτσι βλεπη ειμαι γεματο ζωη χαβαλετζου και εξω καρδια αυτοι που με γνωριζουν τουλαχιστον το ξερουν... Και οτι φοραω πανω μου δεν το φοραω για να δειχνω γυναικα.. νιωθω γυναικα.... γιαυτο οτι και να βαλω μου παει... εχω πολλους φιλους που με γουσταρουνε σαν ατομο και βγαινουμε και διασκεδαζουμε...δανάη με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου.Έχω μια απορία...αν θες λύστην μου και μέσω pm.Γιατί έγινες αυτό που έγινες?Ήσουν...(συγνώμη) πούστης απο μικρή(ος), ή απλά σου ρθε?Αν θες λύσε μου την απορία και με πμ.Ξαναλέω απλά απορία έχω γενικότερα...μη παρεξηγηθείς
Περναω παρα πολυ ωραια δηλαδη γενικα... οπως καταλαβαινετε ... επιβεβαιωσεις εχω βαρεθη να ακουω στη ζωη μου ...δεν εχω αποθημενα.... ξερω να παταω καλα στα ποδια μου... δεν ειμαι κανενα πρεζονι... και οι αντρες με λατρευουν ....γιατι περναμε καβλα...αυτα ολα μου αρκουν... ελπιζω να σε καλυψα... φιλια..