Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
δανάη με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου.Έχω μια απορία...αν θες λύστην μου και μέσω pm.Γιατί έγινες αυτό που έγινες?Ήσουν...(συγνώμη) πούστης απο μικρή(ος), ή απλά σου ρθε?Αν θες λύσε μου την απορία και με πμ.Ξαναλέω απλά απορία έχω γενικότερα...μη παρεξηγηθείς :)
Δεν εχω προβλημα... Καταρχην εχω απολυτα αποδεχθη τον εαυτο μου και γουσταρω τρελα αυτο που ειμαι... Παντα ηθελα να ημουνα κοριτσακη απο μικρο... και ντυνομουνα και κοριτσακη κιολας κρυφα.. αλλα το θεμα ειναι οτι φαινομουν και κοριτσακη και στο προσωπο και στο σωμα δεν σκεφτομουνα ποτε να πηδαω αντρες ουτε και τωρα μου αρεση ιδιαιτερα το λεω... καθρεφτη σπιτη μου εχω ξερω πια ειμαι... και τι ειμαι... Σημασια παιζη οτι οταν βγαινω εξω δεν καταλαβαινη κανενας.. ενα κοριτσι βλεπη ειμαι γεματο ζωη χαβαλετζου και εξω καρδια αυτοι που με γνωριζουν τουλαχιστον το ξερουν... Και οτι φοραω πανω μου δεν το φοραω για να δειχνω γυναικα.. νιωθω γυναικα.... γιαυτο οτι και να βαλω μου παει... εχω πολλους φιλους που με γουσταρουνε σαν ατομο και βγαινουμε και διασκεδαζουμε...
Περναω παρα πολυ ωραια δηλαδη γενικα... οπως καταλαβαινετε ... επιβεβαιωσεις εχω βαρεθη να ακουω στη ζωη μου ...δεν εχω αποθημενα.... ξερω να παταω καλα στα ποδια μου... δεν ειμαι κανενα πρεζονι... και οι αντρες με λατρευουν ....γιατι περναμε καβλα...αυτα ολα μου αρκουν... ελπιζω να σε καλυψα... φιλια..

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
Δεν εχω προβλημα... Καταρχην εχω απολυτα αποδεχθη τον εαυτο μου και γουσταρω τρελα αυτο που ειμαι... Παντα ηθελα να ημουνα κοριτσακη απο μικρο... και ντυνομουνα και κοριτσακη κιολας κρυφα.. αλλα το θεμα ειναι οτι φαινομουν και κοριτσακη και στο προσωπο και στο σωμα δεν σκεφτομουνα ποτε να πηδαω αντρες οτε και τωρα μου αρεση ιδιαιτερα το λεω... καθρεφτη σπιτη μου εχω ξερω πια ειμαι... και τι ειμαι... Σημασια παιζη οτι οταν βγαινω εξω δεν καταλαβαινη κανενας.. ενα κοριτσι βλεπη ειμαι γεματο ζωη χαβαλετζου και εξω καρδια αυτοι που με γνωριζουν τουλαχιστον το ξερουν... Και οτι φοραω πανω μου δεν το φοραω για να δειχνω γυναικα.. νιωθω γυναικα.... γιαυτο οτι και να βαλω μου παει... εχω πολλους φιλους που με γουσταρουνε σαν ατομο και βγαινουμε και διασκεδαζουμε...
Περναω παρα πολθ ωραια δηλαδη γενικα... οπως καταλαβαινετε ... επιβεβαιωσεις εχω βαρεθη να ακουω στη ζωη μου ... ξερω να παταω καλα στα ποδια μου... δεν ειμαι κανενα πρεζονι... και οι αντρες με λατρευουν ....γιατι περναμε καβλα...αυτα ολα μου αρκουν... ελπιζω να σε καλυψα... φιλια..

σχεδόν....είσαι εγχειρισμένη?κι αν όχι σκοπεύεις να το κάνεις?

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
σχεδόν....είσαι εγχειρισμένη?κι αν όχι σκοπεύεις να το κάνεις?
οχι δεν σκοπευω... δεν υπαρχη λογος τουλαχιστον για μενα... εξαλου δεν ξερη ο καθε ενας τι εχω απο κατω εκτος απο μενα και τα φιλαρακια μου που με γνωριζουν.. και εσεις... (στο νετ) Οσοι με θελουν εξαλου με θελουν γιαυτο που ειμαι δηλαδη ενα θυληκο που ειναι τρανς και μου αρεση να χυνω μωρο μου συνεχεια... εισαστε καβλα δεν αντεχω... γυναικες εχει πολλες εξω βρε μωρακη μου δεν νομιζης???
Κοριτσακια σαν και εμενα λιγα ομως.... με τσαγανο... και ειμαι ντομπρα σε ολα μου...

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
οχι δεν σκοπευω... δεν υπαρχη λογος τουλαχιστον για μενα... εξαλου δεν ξερη ο καθε ενας τι εχω απο κατω εκτος απο μενα και τα φιλαρακια μου που με γνωριζουν.. και εσεις... (στο νετ) Οσοι με θελουν εξαλου με θελουν γιαυτο που ειμαι δηλαδη ενα θυληκο που ειναι τρανς και μου αρεση να χυνω μωρο μου συνεχεια... εισαστε καβλα δεν αντεχω... γυναικες εχει πολλες εξω βρε μωρακη μου δεν νομιζης???
Κοριτσακια σαν και εμενα λιγα ομως.... με τσαγανο...

ναι..δε θα το σχολιάσω...και πάλι χωρίς παρεξήγηση..αλλά δεν είσαι κοριτσάκι...θα θελες αλλά δεν είσαι.Ούτε και άντρας φυσικά.Τεσπά...σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη(ος).

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
ναι..δε θα το σχολιάσω...και πάλι χωρίς παρεξήγηση..αλλά δεν είσαι κοριτσάκι...θα θελες αλλά δεν είσαι.Ούτε και άντρας φυσικά.Τεσπά...σου εύχομαι να είσαι ευτυχισμένη(ος).
για σενα μπορω να ειμαι οτι νομιζης.. δεν με απασχολη ουτε και με κοφτη.. εσυ εισαι αυτο που εισαι εγω ειμαι αυτο που ειμαι.. εγω δεν σε κρινω... ο καθε ενας εχει την πορεια του στη ζωη αυτη... φιλια

Blondtiny

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
0
για σενα μπορω να ειμαι οτι νομιζης.. δεν με απασχολη ουτε και με κοφτη.. εσυ εισαι αυτο που εισαι εγω ειμαι αυτο που ειμαι.. εγω δεν σε κρινω... ο καθε ενας εχει την πορεια του στη ζωη αυτη... φιλια

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
καβλες μου......

Συνημμένα

• PC020063 copy.jpg
    PC020063 copy.jpg
    155,7 KB · Εμφανίσεις: 38

paul30

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαΐ 2007
Like
2
Πόντοι
0
Γιατι με Τρανς?
Γιατι η ψωλη ειναι κατασκευασμενη για να γαμει κωλους...γιατι αν ηταν κατασκευασμενη για να γαμει μουνια...Θα εβγαινε σε σχημα...Τηλεκαρτας!!!

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Όποιος πάει με trans είναι το ελεηνότερο είδος πούστη. Είναι ο πούστης που δεν έχει αποδεχτεί την πουστιά του και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι άντρας.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τωρα τους εκανες τη μαπα κρεας....  θα εχουν τυψης μετα απο αυτο .... Αν δεν σας αρεσουμε να πατε στο θρεντ ΝΑ ΣΑΣ ΒΑΖΗ ΚΩΛΟΔΑΧΤΥΛΟ Η ΓΥΝΑΙΚΑ... ειναι γυναικειο το δαχτυλο οποτε δεν θα εχετε τυψης.....    :2funny: :2funny: :2funny:

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Όποιος πάει με trans είναι το ελεηνότερο είδος πούστη. Είναι ο πούστης που δεν έχει αποδεχτεί την πουστιά του και προσπαθεί να πείσει τον εαυτό του ότι είναι άντρας.
εγω ειχα δωσει ενα τσιμπουκι πριν 3 χρονια σε ενα θεομουνο τρανς, μην μου πεις οτι ειμαι πουστης???????????????

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
εγω ειχα δωσει ενα τσιμπουκι πριν 3 χρονια σε ενα θεομουνο τρανς, μην μου πεις οτι ειμαι πουστης???????????????
εκανες τετοια πουστια????  απαραδεχτος.... στο Τριανταφιλοπουλο γρηγορα....

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Νομιζω συναδελφε αυτο ηταν αφιερωμενο σε μενα.. ;) ;)
Tο κατάλαβα Αγαπητέ συνάδελφε  :) ;)
Απλά σκέφτηκα να το δοκιμάσω και εγά απο την υπέροχη ΔΑΝΑΗ!!!

Αντι να τα λες εδώ μέσα...δεν έρχεσαι να μου τα πης κατάμουτρα  :huh:  :huh:
Να σε κάνω, να ξεχάσεις το όνομά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλικά στο λέω φυσικά πολύ φιλικά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

viper84x

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Like
13
Πόντοι
1

Αντι να τα λες εδώ μέσα...δεν έρχεσαι να μου τα πης κατάμουτρα  :huh:  :huh:
Να σε κάνω, να ξεχάσεις το όνομά σου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Φιλικά στο λέω φυσικά πολύ φιλικά :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
[/quote]

Ασε να τον υποδεκτουμε ολοι να μας τα πει και απο κοντα...φιλικα παντα!

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Δεν εχω προβλημα... Καταρχην εχω απολυτα αποδεχθη τον εαυτο μου και γουσταρω τρελα αυτο που ειμαι... Παντα ηθελα να ημουνα κοριτσακη απο μικρο... και ντυνομουνα και κοριτσακη κιολας κρυφα.. αλλα το θεμα ειναι οτι φαινομουν και κοριτσακη και στο προσωπο και στο σωμα δεν σκεφτομουνα ποτε να πηδαω αντρες ουτε και τωρα μου αρεση ιδιαιτερα το λεω... καθρεφτη σπιτη μου εχω ξερω πια ειμαι... και τι ειμαι... Σημασια παιζη οτι οταν βγαινω εξω δεν καταλαβαινη κανενας.. ενα κοριτσι βλεπη ειμαι γεματο ζωη χαβαλετζου και εξω καρδια αυτοι που με γνωριζουν τουλαχιστον το ξερουν... Και οτι φοραω πανω μου δεν το φοραω για να δειχνω γυναικα.. νιωθω γυναικα.... γιαυτο οτι και να βαλω μου παει... εχω πολλους φιλους που με γουσταρουνε σαν ατομο και βγαινουμε και διασκεδαζουμε...
Περναω παρα πολυ ωραια δηλαδη γενικα... οπως καταλαβαινετε ... επιβεβαιωσεις εχω βαρεθη να ακουω στη ζωη μου ...δεν εχω αποθημενα.... ξερω να παταω καλα στα ποδια μου... δεν ειμαι κανενα πρεζονι... και οι αντρες με λατρευουν ....γιατι περναμε καβλα...αυτα ολα μου αρκουν... ελπιζω να σε καλυψα... φιλια..
Και εμένα μην με παρεξηγήσεις!

Καλά και ωραία αισθανόσουν κοριτσάκι και όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες σου έγινες κορίτσαρος!
:think: Το ερώτημα και η μόνιμη μου απορία είναι και για σένα (λές δεν σου αρέσει ιδιαίτερα) άρα εσένα σου ψιλοαρέσει και για τις  άλλες όπως εσύ γιατί έγιναν κοριτσάκια που γαμάνε αντρικά κωλαράκια????
Τοοοοόσα κωλαράκια που αν  παραμένατε αγοράκια και κολομπαράδες να γινόσαστε δεν θα πιάνατε νομίζω τον αριθμο!!

Αν θέλεις απαντας αν δεν θέλεις σιωπάς και σόρυ για την ερώτηση.

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Και εμένα μην με παρεξηγήσεις!

Καλά και ωραία αισθανόσουν κοριτσάκι και όπως φέναιται και στις φωτογραφίες σου έγινες κορίτσαρος!
:think: Το ερώτημα και η μόνιμη μου απορία είναι και για σένα και για άλλες όπως εσύ γιατί γινήκατε κοριτσάκια που γαμάνε αντρικά κωλαράκια????
Τοοοοόσα κωλαράκια που αν  παραμένατε αγοράκια και κολομπαράδες να γινόσαστε δεν θα πιάνατε νομίζω τον αριθμο!!

Αν θέλεις απαντας αν δεν θέλεις σιωπάς και σόρυ για την ερώτηση.
Εδω απανταω στους ξενους Ηοτ σε σενα δεν θα απαντησω.... Φταινε και λιγο οι αντρες σε αυτο ομως δεν φταινε??? Οι κοπελες μπορει να θελουν να γαμηθουν δεν λενε οχι.... αλλα ειναι και αυτα ατακτα αγορια ....Ενταξη εγω δεν ειμαι και απο τι φανατικες που το κανουν να πω και την αληθεια... αλλα οταν σου ερχοντε κατι κουκλια εκφυλα και σου τον στηνουν τι τους λες??? Πια η θεση μας??? Και η φαση ειναι οτι τα αγορακια αυτα δεν θελουν να τα ακουμπανε αντρες.... θελουν εμας να τρελενοντε...
Και οι Τρανς εχουν και αυτες τα βιτσια τους μη νομιζης... ξερω αλλες που ειναι εντελως παθητικες .... αλλες που δεν τους αρεση να πηδιουντε... τι να πω βρε Ηοτ μου αβυσσος....
Να αλλοι θελουν να τους βαζουν Κωλοδαχτυλο λεει οι γυναικες... τι εχεις να πεις γιαυτο... το θεμα ειναι ποσο ευκολα της το λες... μην σε πεταξη απο το παραθυρο... αλλα γιατι ειδικα γυναικειο δαχτυλο μεσα στο Κωλο ενος αντρα πες μου....

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Εδω απανταω στους ξενους Ηοτ σε σενα δεν θα απαντησω.... Φταινε και λιγο οι αντρες σε αυτο ομως δεν φταινε??? Οι κοπελες μπορει να θελουν να γαμηθουν δεν λενε οχι.... αλλα ειναι και αυτα ατακτα αγορια ....Ενταξη εγω δεν ειμαι και απο τι φανατικες που το κανουν να πω και την αληθεια... αλλα οταν σου ερχοντε κατι κουκλια εκφυλα και σου τον στηνουν τι τους λες??? Πια η θεση μας??? Και η φαση ειναι οτι τα αγορακια αυτα δεν θελουν να τα ακουμπανε αντρες.... θελουν εμας να τρελενοντε...
Και οι Τρανς εχουν και αυτες τα βιτσια τους μη νομιζης... ξερω αλλες που ειναι εντελως παθητικες .... αλλες που δεν τους αρεση να πηδιουντε... τι να πω βρε Ηοτ μου αβυσσος....
Να αλλοι θελουν να τους βαζουν Κωλοδαχτυλο λεει οι γυναικες... τι εχεις να πεις γιαυτο... το θεμα ειναι ποσο ευκολα της το λες... μην σε πεταξη απο το παραθυρο... αλλα γιατι ειδικα γυναικειο δαχτυλο μεσα στο Κωλο ενος αντρα πες μου....
Τί να πεί κανείς για το πουλί της αλληνής!!!  :2funny:
Πάντως Δανάη μου είσαι απο τα πλέον ειλικρινή και αυθόρμητα άτομα εδώ μέσα γι αυτό σε εκτιμώ πειράζοντάς σε -με την άδειά σου- καμιά φορά, και ας μην σε γνωρίζω προσωπικά .

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
Τί να πεί κανείς για το πουλί της αλληνής!!!  :2funny:
Πάντως Δανάη μου είσαι απο τα πλέον ειλικρινή και αυθόρμητα άτομα εδώ μέσα γι αυτό σε εκτιμώ πειράζοντάς σε -με την άδειά σου- καμιά φορά, και ας μην σε γνωρίζω προσωπικά .
εχεις το ελευθερο να με πειραζης οσο θελεις Ηοτ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom