Νέα

Γιατί με trans;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα marios51
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 288
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Σκατο συναιτεροι ειναι  ;) ;) ;)

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16

Ο μαλακας ο Μαριος την πατησε την κουραδα

OP
OP
M

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
ΜΑΡΙΕ που γυρνας???
μερικοι λενε πως η αγαμια προκαλει προβληματα στον  εγκεφαλο..... αλλα τελικα δεν ισχυει [αφου πληρωνεις τουλαχιστον δεν εισαι τελειως αγαμητος] τελικα η ελειψει προσωπικον σχεσεων προκαλει μαλακια στον εγκεφαλο

αντε σε κανενα μηνα περιμενω κανενα αρθο στην εφημεριδα πως ενας 46??? [δεν εισαι] αυτκτονησε

μα καλα ρε φιλε ζωη δεν εχεις????? ΑΣΕ  ειδα ποσο μυνηματα εχεις στειλει....... στον υπολογιστη εισαι με ενα χαρντομαντηλο κακομοιρε

Επισκέπτης
μερικοι λενε πως η αγαμια προκαλει προβληματα στον  εγκεφαλο..... αλλα τελικα δεν ισχυει [αφου πληρωνεις τουλαχιστον δεν εισαι τελειως αγαμητος] τελικα η ελειψει προσωπικον σχεσεων προκαλει μαλακια στον εγκεφαλο

αντε σε κανενα μηνα περιμενω κανενα αρθο στην εφημεριδα πως ενας 46??? [δεν εισαι] αυτκτονησε

μα καλα ρε φιλε ζωη δεν εχεις????? ΑΣΕ  ειδα ποσο μυνηματα εχεις στειλει....... στον υπολογιστη εισαι με ενα χαρντομαντηλο κακομοιρε
γιατι κλαις ΜΑΡΙΕ???

estisis

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αμαν... το βρομισατε εδω μεσα...

I_Love_Shemales

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
θελω να πασαλιφτουμε με ζεστη σοκολατα ολοκληροι καβλα μου και να γλυφομαστε με τις ωρες και να φιλιομαστε... να τρεμη το κορμι απο καβλα... και οταν θα με χυσης να γινω η τουρτιτσα σου με την σαντιγη διακοσμημενη.... στον οφαλο μου θα βαλης το κερακη

Θέλεις να το κάνουμε ΜΑΖΙ αυτό κούκλα Δανάη  :huh:  :) :) :) :) :) :)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
που την ειδες την κουκλα?????????????????????????????? μου θυμιζει τον ξαδερφο μου το ποδοασφαιριστη που τις αποκριες ειχε ντυθει πουτανα, ρε νικολακη μηπως εισαι η δαναη??????

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Φιλτατε Farkeli τι κανεις ολα καλα? Καιρο εχω να σε πετυχω εδω στα φορουμ!

Όλα καλά !!!

Για να με πετύχεις στα fora ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων ή και συγκυριών ...

:cheesy: :cheesy: :cheesy:

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
που την ειδες την κουκλα?????????????????????????????? μου θυμιζει τον ξαδερφο μου το ποδοασφαιριστη που τις αποκριες ειχε ντυθει πουτανα, ρε νικολακη μηπως εισαι η δαναη??????
ειμαι πουτανα ναι... μεγαλη μαλιστα.... ποδοσφαιρο δεν ξερω να παιζω... αλλα μου αρεση να τους φερνω στην Εδρα μου να βαζουν κανα γκολ... ξερουν αυτα... Και ξερετε εεε??? Στην Εδρα μου δεν μου φερνουν αντιρησεις... Δεν τολμουν... Μερικοι μαλιστα δεν προλαβαινουν να βγαλουν το παντελονι τους.. το μουσκευουν και φευγουν... Και την παιζουν και 2-3 φορες στο σπιτη τους πριν ερθουν αλλα τιποτα.. Κανεις που να το τιμαη αυτο που εχει μεσα στο σλιπακη του υπαρχη???? Η να αρχισω να φωναζωωωωω????????
Δεν μπορω να λειψω μια μερα.... Πουτανα το κανετε εδω μεσα... Πλεσουρα που ησουνα τοσες μερες?? Το εχετε μαγαριση το θρεντ αντε....
Τοσες καβλες εχετε ρε πουστη μου???

Bourdeliaris22

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
4
Like
2
Πόντοι
6
ειμαι πουτανα ναι... μεγαλη μαλιστα.... ποδοσφαιρο δεν ξερω να παιζω... αλλα μου αρεση να τους φερνω στην Εδρα μου να βαζουν κανα γκολ... ξερουν αυτα... Και ξερετε εεε??? Στην Εδρα μου δεν μου φερνουν αντιρησεις... Δεν τολμουν... Μερικοι μαλιστα δεν προλαβαινουν να βγαλουν το παντελονι τους.. το μουσκευουν και φευγουν... Και την παιζουν και 2-3 φορες στο σπιτη τους πριν ερθουν αλλα τιποτα.. Κανεις που να το τιμαη αυτο που εχει μεσα στο σλιπακη του υπαρχη???? Η να αρχισω να φωναζωωωωω????????
Δεν μπορω να λειψω μια μερα.... Πουτανα το κανετε εδω μεσα... Πλεσουρα που ησουνα τοσες μερες?? Το εχετε μαγαριση το θρεντ αντε....
Τοσες καβλες εχετε ρε πουστη μου???

δανάη με όλο το σεβασμό προς το προσωπό σου.Έχω μια απορία...αν θες λύστην μου και μέσω pm.Γιατί έγινες αυτό που έγινες?Ήσουν...(συγνώμη) πούστης απο μικρή(ος), ή απλά σου ρθε?Αν θες λύσε μου την απορία και με πμ.Ξαναλέω απλά απορία έχω γενικότερα...μη παρεξηγηθείς :)

DANAHTRANS

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2006
Like
6
Πόντοι
66
να σου πω να φωναξουμε και καναν αλλον??? σου αρεσουν οι παρτουζες??? εμενα ναι... ζεστη σοκολατα θα σου βαζω παντουυυυ... και στη τρυπουλα ομως... μη μου λες μη και μη.... θα γλυφομαστε σαν δυο αχορταγα τρελα πουτανακια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom