Επισκέπτης
το ιδιο βυτιο με τον πιγκουϊνο εχουν???του κομματος ειναι???εδω ειναι ο μαριος
το ιδιο βυτιο με τον πιγκουϊνο εχουν???του κομματος ειναι???εδω ειναι ο μαριος
μην φορας απλως ζαρτιερες και νομιζεις οτι εγινες και γυνεκα σαβουρα! κανε καμια πλαστικη που εχεις ενα κολο 110 κιλα
μερικοι λενε πως η αγαμια προκαλει προβληματα στον εγκεφαλο..... αλλα τελικα δεν ισχυει [αφου πληρωνεις τουλαχιστον δεν εισαι τελειως αγαμητος] τελικα η ελειψει προσωπικον σχεσεων προκαλει μαλακια στον εγκεφαλοΜΑΡΙΕ που γυρνας???
γιατι κλαις ΜΑΡΙΕ???μερικοι λενε πως η αγαμια προκαλει προβληματα στον εγκεφαλο..... αλλα τελικα δεν ισχυει [αφου πληρωνεις τουλαχιστον δεν εισαι τελειως αγαμητος] τελικα η ελειψει προσωπικον σχεσεων προκαλει μαλακια στον εγκεφαλο
αντε σε κανενα μηνα περιμενω κανενα αρθο στην εφημεριδα πως ενας 46??? [δεν εισαι] αυτκτονησε
μα καλα ρε φιλε ζωη δεν εχεις????? ΑΣΕ ειδα ποσο μυνηματα εχεις στειλει....... στον υπολογιστη εισαι με ενα χαρντομαντηλο κακομοιρε
μην φορας απλως ζαρτιερες και νομιζεις οτι εγινες και γυνεκα σαβουρα! κανε καμια πλαστικη που εχεις ενα κολο 110 κιλα
θελω να πασαλιφτουμε με ζεστη σοκολατα ολοκληροι καβλα μου και να γλυφομαστε με τις ωρες και να φιλιομαστε... να τρεμη το κορμι απο καβλα... και οταν θα με χυσης να γινω η τουρτιτσα σου με την σαντιγη διακοσμημενη.... στον οφαλο μου θα βαλης το κερακη
που την ειδες την κουκλα?????????????????????????????? μου θυμιζει τον ξαδερφο μου το ποδοασφαιριστη που τις αποκριες ειχε ντυθει πουτανα, ρε νικολακη μηπως εισαι η δαναη??????Θέλεις να το κάνουμε ΜΑΖΙ αυτό κούκλα Δανάη
Θέλεις να το κάνουμε ΜΑΖΙ αυτό κούκλα Δανάη
Νομιζω συναδελφε αυτο ηταν αφιερωμενο σε μενα.. ;) ;)
Πράγματι έτσι είναι !!!
...και έπεται συνέχεια
Φιλτατε Farkeli τι κανεις ολα καλα? Καιρο εχω να σε πετυχω εδω στα φορουμ!
Όλα καλά !!!
Για να με πετύχεις στα fora ενδέχεται να είναι αποτέλεσμα συμπτώσεων ή και συγκυριών ...
ειμαι πουτανα ναι... μεγαλη μαλιστα.... ποδοσφαιρο δεν ξερω να παιζω... αλλα μου αρεση να τους φερνω στην Εδρα μου να βαζουν κανα γκολ... ξερουν αυτα... Και ξερετε εεε??? Στην Εδρα μου δεν μου φερνουν αντιρησεις... Δεν τολμουν... Μερικοι μαλιστα δεν προλαβαινουν να βγαλουν το παντελονι τους.. το μουσκευουν και φευγουν... Και την παιζουν και 2-3 φορες στο σπιτη τους πριν ερθουν αλλα τιποτα.. Κανεις που να το τιμαη αυτο που εχει μεσα στο σλιπακη του υπαρχη???? Η να αρχισω να φωναζωωωωω????????που την ειδες την κουκλα?????????????????????????????? μου θυμιζει τον ξαδερφο μου το ποδοασφαιριστη που τις αποκριες ειχε ντυθει πουτανα, ρε νικολακη μηπως εισαι η δαναη??????
ειμαι πουτανα ναι... μεγαλη μαλιστα.... ποδοσφαιρο δεν ξερω να παιζω... αλλα μου αρεση να τους φερνω στην Εδρα μου να βαζουν κανα γκολ... ξερουν αυτα... Και ξερετε εεε??? Στην Εδρα μου δεν μου φερνουν αντιρησεις... Δεν τολμουν... Μερικοι μαλιστα δεν προλαβαινουν να βγαλουν το παντελονι τους.. το μουσκευουν και φευγουν... Και την παιζουν και 2-3 φορες στο σπιτη τους πριν ερθουν αλλα τιποτα.. Κανεις που να το τιμαη αυτο που εχει μεσα στο σλιπακη του υπαρχη???? Η να αρχισω να φωναζωωωωω????????
Δεν μπορω να λειψω μια μερα.... Πουτανα το κανετε εδω μεσα... Πλεσουρα που ησουνα τοσες μερες?? Το εχετε μαγαριση το θρεντ αντε....
Τοσες καβλες εχετε ρε πουστη μου???
να σου πω να φωναξουμε και καναν αλλον??? σου αρεσουν οι παρτουζες??? εμενα ναι... ζεστη σοκολατα θα σου βαζω παντουυυυ... και στη τρυπουλα ομως... μη μου λες μη και μη.... θα γλυφομαστε σαν δυο αχορταγα τρελα πουτανακια....Θέλεις να το κάνουμε ΜΑΖΙ αυτό κούκλα Δανάη