Νέα

Γιατι μαθενετε ρωσικα,ρουμανικα κλπ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα dark unlimited
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 32
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0
Απο οτι εχω παρατηρησει στο φορουμ, πολλα μελη μιλανε ρωσικα ρουμανικα βουλγαρικα και τετοιες γλωσσες που εμενα δεν μου ειχαν περασει ποτε απο το μυαλο ως υποψηφιες προς μαθηση. Μεγαλωνοντας ολοι λενε για αγγλικα, γερμανικα, ιταλικα, γαλλικα, ισπανικα, πορτογαλικα αντε και τιποτα κινεζικα, αραβικα και ιαπωνικα. Δεν ειχα ακουσει κανεναν φιλο μου γνωστο κλπ να λεει οτι ξερει η μαθαινει ρουμανικα η ρωσικα. Ειδικα ρωσικα εδω στο φορουμ εχω δει πολλους να λενε οτι ξερουν. Θα ηθελα να μαθω τον λογο να μαθει κανεις αυτες τις γλωσσες. Το κανουν για να μιλανε με τις πουτανες πιο ευκολα η προσφερουν κατι αυτες οι γλωσσες που δεν γνωριζω?

meredi

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2008
Κριτικές
3
Like
78
Πόντοι
16
Απο οτι εχω παρατηρησει στο φορουμ, πολλα μελη μιλανε ρωσικα ρουμανικα βουλγαρικα και τετοιες γλωσσες που εμενα δεν μου ειχαν περασει ποτε απο το μυαλο ως υποψηφιες προς μαθηση. Μεγαλωνοντας ολοι λενε για αγγλικα, γερμανικα, ιταλικα, γαλλικα, ισπανικα, πορτογαλικα αντε και τιποτα κινεζικα, αραβικα και ιαπωνικα. Δεν ειχα ακουσει κανεναν φιλο μου γνωστο κλπ να λεει οτι ξερει η μαθαινει ρουμανικα η ρωσικα. Ειδικα ρωσικα εδω στο φορουμ εχω δει πολλους να λενε οτι ξερουν. Θα ηθελα να μαθω τον λογο να μαθει κανεις αυτες τις γλωσσες. Το κανουν για να μιλανε με τις πουτανες πιο ευκολα η προσφερουν κατι αυτες οι γλωσσες που δεν γνωριζω?

το 95% αυτων ειναι ανω των 35 και εχουν σπουδασει γιατροι γυμναστες σε βουλγαρια ρουμανια ή ειναι ρωσσοποντιοι
Απλο ε;
Στη Σόφια για παραδειγμα φευγαν πάνω απο 5000 Ελληνες καθε χρόνο τα 90s κ λιγο νωρίτερα

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.748
Πόντοι
3.656
το 95% αυτων ειναι ανω των 35 και εχουν σπουδασει γιατροι γυμναστες σε βουλγαρια ρουμανια ή ειναι ρωσσοποντιοι
Απλο ε;
Στη Σόφια για παραδειγμα φευγαν πάνω απο 5000 Ελληνες καθε χρόνο τα 90s κ λιγο νωρίτερα

οποιος πηγε εξωτερικο για να σπουδασει γυμναστης τα λεφτα του πιασαν τοπο τυπε  :S :S :S

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

για να γαμαμε ξενες ρε νταλμπαιομπ

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
για να γαμαμε ξενες ρε νταλμπαιομπ

Κωστάκη, δεν είναι ανάγκη να βρίζεις έτσι. Μια απλή απορία είχε ο συνάδελφος, δεν έκανε κανα έγκλημα...

Υπερβολικό και χοντρό αυτό το долбоёб... :s&m_2:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Κωστάκη, δεν είναι ανάγκη να βρίζεις έτσι. Μια απλή απορία είχε ο συνάδελφος, δεν έκανε κανα έγκλημα...

Υπερβολικό και χοντρό αυτό το долбоёб... :s&m_2:

το ντουρατσοκ καλυτερο τυπε? :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

hyena

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2016
Κριτικές
8
Like
220
Πόντοι
1
Ένας άλλος λόγος είναι ο τουρισμός, τουλάχιστον στη βόρεια Ελλάδα, που τον απαρτίζουν Βαλκάνιοι (Ρουμάνοι, Σέρβοι, Βούλγαροι, Σκοπιανοί, κτλ.).

Ποτέ δεν βγαίνεις χαμένος από μια ξένη γλώσσα.

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Φίλε ,μήπως να μάθεις πρώτα ελληνικά και μετά κάποια ξένη γλώσσα; Αυτό το "μαθένετε" βγάζει μάτια!!!!
Μαθαίνετε  είναι το σωστό.

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306
Πλέον οι σημαντίκοτερες γλώσσες είναι τα Αγγλικά, τα Γερμανικά και τα Ρώσικα... Τα δεύτερα θα τα ξεκινήσω όταν γίνεται, τα γαλλικά πλέον είναι άχρηστα κι αντικαθίστονται σε σημαντικότητα από Ρώσικα.

Πολλοί Έλληνες επιχειρηματίες πλέον έχουν δουλειές τόσο στην Ρουμανία (ήξερα δύο άτομα, το ένα γυναίκα, προσωπικά που ήταν στην χώρα τόσο συχνά όπου τους έγινε απαραίτητο το να μάθουν τα Ρουμανίκα που είναι μία λατινογενής γλώσσα με σλαβική φωνητική!) όσο και στην Βουλγαρία, ολίγοι μάλιστα ακόμα και στην Μολδαβία (μέχρι να γνωρίσω άνθρωπο που όντως το έκανε ως διοικητικό στέλεχος δεν θα το πίστευα)! Οπότε Τα Ρουμάνικα και τα Βουλγάρικα έχουν χρήση.

Ουδείς δεν μαθαίνει γλώσσα για να μιλάει σε εκδιδόμενες και πλέον με τον κομμουνισμό σε πτώση και την Σοβιετική Ένωση διαλυμένη κι οι ιδεολογικοί λόγοι έχουν φύγει.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Μίλαγα στο τηλέφωνο με μια ρουμάνα απο τσατ....μου έλεγε οτι το βιοτικο επίπεδο πλεον στην Ρουμανία είναι καλό, όπως έιμασταν εμείς την δελαετία του 90.

Σκέφτομαι πως θα ηταν εαν μετνάστευα Ρουμανία ή Σερβία. Αυτή η χώρα που ζούμε δεν έχει ούτε καν προοπτική επιβίωσης.

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Απο τη δεακαετια του 90 τα ρωσσικα ηταν η γλωσσα του μελλοντος λογω αγωγων φυσικου αεριου που θα ερχοταν κτλ κτλ.Τελικα ουτε φυσικο αεριο απο ρωσσους ειδαμε ουτε το ξανθο γενος εφτασε.Τελικα η αμαξα εγινε κολοκυθα και εδω ηρθαν κατι μολδαβες και κατι ουζμπεκες γεωργιανες και αρμενισσες που τις βαφτισανε οι αγεωγραφητοι ελληνες ΡΩΣΙΔΕΣ!!!!Οι ιδιες ελεγαν οτι γνωριζουν ρωσικα (γιατι ειχαν παει σε ρωσικα σχολεια) αλλα δεν μπορουσαν να συννενοηθουν με ρωσους οπως οι κατσιβελοι μιλανε τουρκικα αλλα δεν τους καταλαβαινουν οι τουρκοι.Επισης ηρθαν ορδες ρωσσοποντιων απο τους οποιους μαθαμε να βριζουμε αλλα και να παιζουμε ξυλο.Εκπληκτικη η δεκαετια του 90.Κατα τα αλλα η ρωσικη γλωσσα και σημερα διαφημιζεται ως η γλωσσα του μελλοντος  :think:

• Χαχα
Αντιδράσεις: GRxx

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Γραψε για τεχνικες ξυλου που εμαθες απο τους Ρωσοποντιους.

OP
OP
D

dark unlimited

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2014
Κριτικές
1
Like
55
Πόντοι
0

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Γραψε για τεχνικες ξυλου που εμαθες απο τους Ρωσοποντιους.

Αυτο που μου εκανε παντα εντυπωση στους ρωσοποντιους δεν ηταν η τεχνικη (μιας που δεν ειχαν) αλλα η αντοχη.Εχω πετυχει σκηνικο να βαρανε 2 μπατσοι εναν ρωσοποντιο 4 το ξημερωμα ο ενας με γκλοπ και να μην καταλαβαινει τιποτα.Κατα τα αλλα οι ρωσοποντιοι μας βρηκαν πολυ μαλθακους και μαμακηδες εδω στην Ελλαδα και μας πουλουσαν νταηλικι σε τιμες κοστους.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Εδω στην Αθηνα δεν εχουμε.

O Skylos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2017
Like
4
Πόντοι
1
Εδω στην Αθηνα δεν εχουμε.

Εχουνε φυγει οι ρωσοποντιοι σκυλε μου.Οι σκληροπυρηνικοι ρωσοποντιοι εφυγαν κι εμειναν πισω οι ψυχασθενεις που πινουν ολη μερα αλλα δεν παιζουν ξυλο.Παιζουν ντομινο στα παρκα η καθονται ολη μερα σπιτι.

Duke Nukem

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2015
Like
492
Πόντοι
186
Απο Μολδαβια Ρουμανια αδειασαν τα ψυχιατρια και μας τους εστειλαν εδω.

Κουτσοι στραβοι στον Αη Παντελεημονα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom