Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Βλαμμενε, ψαξε το νικ thasastaraxoumestonkapitalismo, Αυτο ειναι το αλλο μου προφιλ, αγαμητοι και αυνανες θα λιωσετε στο σιωνισμο.  :rockon: :rockon:

Α κι εγώ που νόμιζα πως λέγεται kapitalismosompampastwnincelskaitwnmgtow.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
754
Πόντοι
96
αλληλοπαρτουζωθειτε τωρα οι δροσερες φιλελερες σαν τον καιριδη :effemine: :gay:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.245
Πόντοι
5.506
αλληλοπαρτουζωθειτε τωρα οι δροσερες φιλελερες σαν τον καιριδη :effemine: :gay:

Τυπε αν νομιζεις οτι καθε φορα που κατουρας, γαμας, ετσι το εκλαμβανεις. Εμεις απλα τις βγαλαμε εξω, σε κατουρησαμε και τραβηξαμε και καζανακι.

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
απο τα οσα εχω δει εχω καταλαβει οτι οι περισσοτεροι που δεν μπορουν να βρουν γυναικα ειναι γιατι ειναι αχρηστοι,ακοινωνητοι και μουροχαυλοι

ntilitzer

Νέο Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
0
Eνδιάφερον θέμα άνοιξε ο φίλος..Ας παραθέσω και γω την γνώμη μου για το θέμα.
Κάποια χρόνια πριν με απασχολούσε πολύ έντονα το θέμα που είναι και το φυσιολογικό βέβαια...Έχοντας κάνει 1-2 μακροχρόνιες σχέσεις και κάποιες πολύ εφήμερες υπήρχαν περιόδοι στη ζωή μου που έψαχνα απεγνωσμένα μια σοβαρή σχέση για σεξουαλικούς αλλά και συναισθηματικούς λόγους.
  Γυρνάω το χρόνο αρκετά χρόνια πριν,και προσπαθώ να αυτοαξιολογήσω τον εαυτό μου τι πάει στραβά με το άλλο φύλο..Στα θετικά μου α)καλό παιδί  με καλή δουλιά και άνετος οικονομικά β)άνετος με τις γυναίκες και εννοείται γενναιώδορος όταν έβγαινα ραντεβουδάκια με το χιουμοράκι μου και με τους καλούς -ευγενείς μου τρόπους.Εμφανισιακά δεν θα λεγά ότι είμαι αρκετά καλός αλλά όχι μπάζο με το ψιλόλυγνο σωματότυπο.
  Επίσης να τονίσω ότι κοπέλες γνώριζα από τσατ(δεν υπήρχε facebook) αλλά και μέσω φίλων,από τη δουλιά,αλλά και καμμιά φορά φλέρταρα και σε κανά κλαμπ!Μέχρι και μαθήματα χορού έκανα για να βρω γκόμενα!
  Συμπερασματικά είχα αρκετές χυλόπιτες και με είχε πάρει κάπως από κάτω..Άλλαζα τηλέφωνα με συμπαθούσαν και όταν ήταν για το γλυκό με καληνύχτιζαν ευγενικά.Επίσης στόχευα σε μέτριες εμφανισιακά κοπέλες(όχι μπάζα) αλλά και σε γυναικάρες.Γενικά ήμουν ο εαυτός μου και ακομπλεξάριστος.
  Τι έφταιξε??Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και δεν μπορεί να σαι σίγουρος..Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι α)Ίσως κάποιες φορές βιαζόμουνα και έπρεπε να το πάω λάου λάου β)Το πιο σημαντικό μάγκες που πίστευα είναι ότι οι γυναίκες είναι πολύ εκλεκτικές.Θέλουν να τους κάνει κλικ κάποιος τουτέστιν να έχει ιδιαίτερη προσωπικότητα και να ναι αρκετά εμφανίσιμος ώστε να έχει πιθανότητες να την κατακτήσει.Πίασε το αυγό και κούρευτο..Στο εξωτερικό που έχω δοκιμάσει πολύ πιο εύκολα.
Τώρα είμαι παντρεμένος με παιδιά απλά το παλικάρι που άνοιξε τόπικ που ζωντάνεψε αναμνήσεις..Καλό Πάσχα!

μιτσος123

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2018
Like
72
Πόντοι
16
  Τι έφταιξε??Είναι πολύ μεγάλη κουβέντα και δεν μπορεί να σαι σίγουρος..Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι α)Ίσως κάποιες φορές βιαζόμουνα και έπρεπε να το πάω λάου λάου
δεν χρειαζεται αν το πας σιγα σιγα, αν μια γκομενα σε γουσταρει στο δινει αμεσως τα αλλα ειναι μπουρδες

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
90
Πόντοι
6
μεγαλη αληθεια αυτο

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Οι Ελληνιδες γενικα εχουν πολυ περιεργο/διεστραμμενο γουστo. Tους αρεσουν τυποι με αραβικα μεγαλα μουσια, με ντυσιμο και συμπεριφορα αστεγου μεταναστη και πολυ αργο και επιτηδευμενο τροπο ομιλιας σαν να εισαι συνεχεια μαστουρωμενος. Απο χαρακτηρα εχουν μονο εναν ιδανικο τυπο, δηλαδη να εισαι αλητης και εναλλακτικος/κουλτουριαρης ταυτοχρονα.

Καμια σχεση με τις περισσοτερες αλλες χωρες του κοσμου(Ευρωπη,Ασια και Αμερικη), οπου ως προς την εμφανιση τα μεγαλα μουσια θεωρουνται βρωμικα και προτιμουν το μουσι λιγων ημερων, το επονομαζομενο και stubble. Αυτο το εχει δειξει και σχετικη ερευνα που μπορειτε να γκουγκλαρετε.Στο ντυσιμο επισης προτιμουν κατι πιο απλο και λιγοτερο αδερφιστικο. Και ως προς τον χαρακτηρα υπαρχει τεραστια ποικιλια προτιμησεων (εξυπνος, καριεριστας, καλλιτεχνης, επιτυχημενος, αθλητικος κ.ο.κ). Αλλα ακομα και ενας εντελως αδιαφορος και βαρετος τυπος που προσεχει την εμφανιση του θα εχει επιτυχιες στο εξωτερικο, καμια σχεση με Ελλαδα.

Τωρα, για να βελτιωσει κανεις την εμφανιση του υπαρχουν πολλοι τροποι. Τεσσερις απο τους πιο ευκολους ειναι: καλο και συχνο κουρεμα, μουσι λιγων ημερων, ωραιο ντυσιμο που ταιριαζει στο σωμα και στο στυλ, και χαμηλο ποσοστο λιπους. Ειδικα το τελευταιο ειναι πολυ σημαντικο και πετυχαινεται κυριως με διαιτα και λιγοτερο με γυμναστικη.

Οσο για τον χαρακτηρα, τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και αυτο που προεχει ειναι να γινει κανεις low-inhib ,δηλαδη να μην εχει αναστολες, να την πεφτει και να μιλαει με αγνωστες χωρις να τρεμει η να φοβαται την αποτυχια η ακομα και την γελειοποιηση. Ακομα και στην χυλοπιτα η αντιδραση πρεπει να ειναι χαμογελο και η διαθεση, γιατι καταφερες να την πεσεις χωρις δισταγμο, κατι που λιγοι αντρες μπορουν να κανουν. Ακομα και αυτοι που δεν ντρεπονται να προσεγγισουν, συνηθως τα χανουν και τραυλιζουν κατι του τυπου "Ε, χιλια συγγνωμη για την ενοχληση κοριτσια...ε να σας ειδαμε με την παρεα μου απο μακρια, ε και λεγαμε αν θα θελατε να ενωσουμε τις παρεες μας...ε αν δεν θελετε δεν πειραζει,...ε...χαρηκα...". Το να μην εχεις αναστολες θελει πολλη προσπαθεια, αλλα επιφερει και τρομερα αποτελεσματα και ειναι μια απαραιτητη αλλαγη περα απο τον εμφανισιακο τομεα.

Τα παραπανω ισχυουν και για την Ελλαδα, αλλα με καποιες παραλλαγες. Αν θελει δηλαδη κανεις να θυσιασει την αξιοπρεπεια του για ακομα περισσοτερες επιτυχιες, μπορει να κανει οτι και παραπανω, αλλα το κουρεμα να ειναι πιο ηληθιο/καγκουριστικο, το ντυσιμο πιο αδερφιστικο, το μουσι να ειναι τραγομουσο και οχι stubble, και ισως και κανα τατου. Βεβαια ακομη και αν τα κανει κανεις ολα αυτα, στην Ελλαδα καθοριστικος ειναι και ο παραγοντας του κοινωνικου κυκλου, οποτε αν πας για γνωριμια με αγνωστες θα πρεπει να περιμενες τεραστιες δυσκολιες, ηληθιο υφακι και bitch-shield κοκ. Οποτε ισως συμφερει να επικεντρωθεις και στο να κανεις κοινωνικες γνωριμιες κλπ. Γενικοτερα στην Ελλαδα ειναι μεγαλος μπελας το γκομενικο αν δεν εχεις πολλους φιλους κλπ  ακομα και αν εισαι νεος, εμφανισιμος, low-inhib.

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Οι Ελληνιδες γενικα εχουν πολυ περιεργο/διεστραμμενο γουστo. Tους αρεσουν τυποι με αραβικα μεγαλα μουσια, με ντυσιμο και συμπεριφορα αστεγου μεταναστη και πολυ αργο και επιτηδευμενο τροπο ομιλιας σαν να εισαι συνεχεια μαστουρωμενος. Απο χαρακτηρα εχουν μονο εναν ιδανικο τυπο, δηλαδη να εισαι αλητης και εναλλακτικος/κουλτουριαρης ταυτοχρονα.

Οι ελληνίδες έχουν γούστο ότι να'ναι.Πραγματικά,εγώ πιστεύω ότι άλλο γούστο έχουν τη μια μέρα και άλλο την άλλη.Τη μια θα τις δεις με τον μουσάτο χιπστερά,την άλλη με καναν κοντύτερό τους χοντρόκωλο,την παρα άλλη με κανα φλώρο που τις κοιτάει σαν σκυλάκι.Δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.

TheWolf

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2016
Like
4
Πόντοι
0
Οι ελληνίδες έχουν γούστο ότι να'ναι.Πραγματικά,εγώ πιστεύω ότι άλλο γούστο έχουν τη μια μέρα και άλλο την άλλη.Τη μια θα τις δεις με τον μουσάτο χιπστερά,την άλλη με καναν κοντύτερό τους χοντρόκωλο,την παρα άλλη με κανα φλώρο που τις κοιτάει σαν σκυλάκι.Δεν βγάζεις άκρη με τίποτα.

Ο μουσατος στα 20 για γαμησι και μοστρα, ο κοντος οταν βαριουνται να τις γραφουν και θελουν τον ελεγχο, το σκυλακι οταν ρυτιδιαζουν και θελουν κουτσουβελα κοκ.

Σεξουαλικα ομως νομιζω οτι ισχυει αυτος ο κυριολεκτικα ενας 'τυπος'. Δηλαδη μουσια, τατουαζ, αδερφιστικο ντυσιμο και κουρεμα, συμπεριφορα αλητη-εναλλακτικου-κουλτουριαρη. Δε πα να εισαι και παμφτωχος, να μην εχεις διαβασει ενα βιβλιο στη ζωη σου και να μην μπορεις να κανεις συζητηση σε κατι πιο σοβαρο περα απο τη δημοφιλη μουσικη,τα ρεαλιτι και κουτσομπολιο.

ΣΚΡΟΥΝΤΖ

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2007
Κριτικές
7
Like
126
Πόντοι
16
Τι φταίει ρε παιδιά και αρκετοί ζορίζονται?
Δεν προσπαθούν,δεν θέλουν,δεν έχουν κάποια απαραίτητα στοιχεία για να αρέσουν,τι διάολο ρε παιδιά και ζορίζεστε πολύ κάποιοι?
Το βλέπω και εδώ μέσα που μερικοί ψάχνουν χαζές δικαιολογίες για την μη εύρεση γυναίκας.
Εν τέλει,ποιος φταίει?
εσυ εχεις τρελαθει να γαμας τσαμπα μουναρες φιλε?και τι δουλεια εχεις εδω τοτε?να συμπαρασταθεις σε αυτους που γαμανε πουτανες?

panagos7

Πορνοστάρ
Εγγρ.
5 Δεκ 2014
Κριτικές
52
Like
7.681
Πόντοι
8.816
εγω τη πεφτω αρκετα προσπωπικα τρωω χυλοπιτες αβερτα και απο μετριες μπαζα και μετα πεφτω με μουτρα στο αγοραιο σεξ γενικα οι γυναικες δε ξερουν τι ψαχνουν εδω καφε λες στην αλλη και νομιζει οτι θα τη γαμησεις με ενα καφε αλλη εχει σχεση αλλη τα ψυχολογικα της για αυτο τα μπουρδελα γεματα....καλη ανασταση καλο πασχα παιδια

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Ο μουσατος στα 20 για γαμησι και μοστρα, ο κοντος οταν βαριουνται να τις γραφουν και θελουν τον ελεγχο, το σκυλακι οταν ρυτιδιαζουν και θελουν κουτσουβελα κοκ.

Σεξουαλικα ομως νομιζω οτι ισχυει αυτος ο κυριολεκτικα ενας 'τυπος'. Δηλαδη μουσια, τατουαζ, αδερφιστικο ντυσιμο και κουρεμα, συμπεριφορα αλητη-εναλλακτικου-κουλτουριαρη. Δε πα να εισαι και παμφτωχος, να μην εχεις διαβασει ενα βιβλιο στη ζωη σου και να μην μπορεις να κανεις συζητηση σε κατι πιο σοβαρο περα απο τη δημοφιλη μουσικη,τα ρεαλιτι και κουτσομπολιο.

Φίλε και μουνάρες πιτσιρίκες έχω δει να είναι με 'σκυλάκια' και κοντούς.Πριν μερικές μέρες είχα πετύχει έξω από γυμναστήριο ένα μουνάκι περίπου 23-25,λεπτή με καυλωτικό κολάν,7αρι προς 8αρι για μένα,να είναι μ'έναν πιο κοντό κοκκαλιάρη.Δεν βγάζεις άκρη.

SPORT200

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Οκτ 2008
Κριτικές
19
Like
264
Πόντοι
3.225
γιατι να βρουμε γυναικα???????

Πουτανα vs Γυναικα

Σε γενικές γραμμές:

Η πουτάνα είναι επαγγελματίας στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι γνωρίζει πολύ καλά το αντικείμενο, η ικανοποίηση που θα σου προσφέρει είναι σίγουρα πολύ πάνω από τον μέσο όρο των ερασιτεχνών του είδους, ακολουθεί κανόνες διασφάλισης ποιότητας και προς εξυπηρέτηση του πελάτη θα στο προσφέρει εκεί που θέλεις, όπως το θέλεις, τότε που το θέλεις.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα είναι ερασιτέχνης στο σεξ. Αυτό σημαίνει ότι οι επιδόσεις της στο σεξ σπάνια ξεπερνούν το μέτριο καθώς συνήθως λείπει η εμπειρία, η παροχή υπηρεσιών της δεν έχει διασφαλισμένη ποιότητα, η διάθεσή της ορίζει αποκλειστικά το αποτέλεσμα, οι επιθυμίες σου δεν παίζουν κανένα ρόλο και ούτε καν συζητιούνται αν δεν συμπίπτουν με τις δικές της.

Η πουτάνα γνωρίζει ότι κοστίζει ένα συγκεκριμένο ποσό για να σου προσφέρει τις υπηρεσίες της. Άρα ανέτως μπορεί να χαρακτηρισθεί οικονόμα αφού έτσι σου δίνεται η δυνατότητα να έχεις τον έλεγχο των οικονομικών σου και να κάνεις έναν σωστότερο προϋπολογισμό και κατανομή των εξόδων σου.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν ξέρεις εκ των προτέρων πόσο θα σου κοστίσει. Ακόμα και οι έμπειροι οικονομικά κατεστραμμένοι, αδυνατούν να ορίσουν έστω και κάποια «χοντρά» όρια τα οποία θα μπορούσαν πιθανώς να βοηθήσουν τους νέους στα πρώτα τους βήματα ως άντρες και να τους προετοιμάσουν ώστε να ελαχιστοποιήσουν το ρίσκο της «επένδυσής» τους

Η πουτάνα όσο περνάει ο καιρός προσέχει όλο και πιο πολύ και σε περιποιείται.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα έχει μητέρα = πεθερά που όσο περνάει ο καιρός αναφέρεται όλο και με πιο απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για την προσφορά σου στην ζωή της θυγατέρας της και γενικότερα στην κακοτυχία της.

Η πουτάνα είναι κυρία και ποτέ δεν θα σου κάνει σκηνή επειδή πηδάς τη γυναίκα σου / γκόμενα σου.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου θα κάνει σίγουρα σκηνή όπου και αν βρίσκεστε την στιγμή που θα μάθει ότι πηδάς μια πουτάνα.

Η πουτάνα ποτέ δεν πρόκειται να σε κερατώσει γιατί για το χρόνο που έχεις πληρώσει για να σου ανήκει είναι αποκλειστικά δική σου και αποκλείεται να τον μοιράσει με κάποιον άλλον... αν εσύ δεν το θέλεις.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου σίγουρα θα σε κερατώσει και ακόμα χειρότερα ποτέ δεν θα σου ζητήσει να συμμετάσχεις.

Η πουτάνα ποτέ δεν θα σου αρνηθεί να φέρει και μια φίλη της με την αντίστοιχη αμοιβή φυσικά.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου ποτέ δεν πρόκειται να δεχτεί να φέρει την μουνάρα κολλητή της στο κρεβάτι σας για σεξ όποιο και να είναι το τίμημα που θα της τάξης!

Η πουτάνα μπορεί να είναι διαφορετική κάθε φορά και η ηλικία της να παραμένει για πάντα σταθερή. Έτσι πάντα έχεις την φρεσκάδα του καινούργιου στην ιδανική για σένα ηλικία.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου για μια ζωή ή για όσο είσαστε μαζί θα είναι πάντα η ίδια και θα γερνάει!

Η πουτάνα δουλεύει πάντα σε σπίτι και προσφέρει οικονομικά σε αυτό.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα σου το να δουλεύει σπίτι το θεωρεί υποτιμητικό για τους 2 μεταπτυχιακούς τίτλους της και το 1 διδακτορικό της. Επίσης δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει στο σπιτικό σας καθώς τα λεφτά της «ανήκουν» στον Hondo Center, στον «Καλογήρου» και στο κομμωτήριο της.

Η πουτάνα το σεξ το έχει ως τρόπο ζωής.
Αντίθετα η γυναίκα / γκόμενα ως τρόπο για να «τυλίξει» αυτόν που πιστεύει ότι θα είναι «ιδανικός» σύζυγος ή για να ζητήσει κάτι!

DirkDiggggler

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2018
Like
840
Πόντοι
81
Άγγιξε ευαίσθητη χορδή το θέμα και θα πω την δική μου εμπειρία. Έιμαι λίγο πάνω από τα 40, ψηλός, κανονικό σώμα (κάποιες περιόδους πιο φιτ, τώρα λίγο πιο στρογγυλός) μέτρια φάτσα.

Μέχρι τα 30 ήμουν η απόλυτη αποτυχία με τις γυναίκες, είχα πηδήξει μια χοντρή στα 27 μια φορά και πέρα από αυτό ούτε χαμούρεμα δεν είχε παίξει. Πολύ ντροπαλός με εσωτερικά θέματα και μηδέν αυτοπεποίθηση, και ας είχα μια αρκετά καλή δουλειά. Στα 30 μεθυσμένος μου κάθισε για πρώτη φορά γκόμενα και έκανα μια σχετικά σύντομη σχέση. Μετά βρέθηκα για αρκετά χρόνια μακριά από την πόλη μου και άρχισα να πιέζω τον εαυτό μου να γίνει λίγο πιο κοινωνικός. Απέκτησα περισσότερη ικανότητα στο μπλα μπλα και με τη βοήθεια του αλκοόλ έγινα λίγο πιο διεκδικητικός. Δεν λέω πως τρελάθηκα στο σεξ αλλά και δυο one night stand έκανα και με ένα 7ρι είχα σχέση για μεγάλο διάστημα και δεν ξαναέμεινα πάνω από χρόνο χωρίς σεξ, πέρα από μια περίοδο κατάθλιψης λόγω ανεργίας. Τώρα είμαι σε σχέση με μια εμφανισιακά μέτρια γκομενα που όμως περνάμε πολύ καλά.

Τα συμπεράσματα μου για το τι φταίει που πολλοί δεν σταυρώνουμε γκόμενα; Έλλειψη αυτοπεποίθησης και διάθεσης για παιχνίδι. Αν μπαίνεις σε παιχνίδι και έχεις διάθεση να παίξεις και ότι βγει, όλο και κάτι θα κάτσει, Πολύ σημαντικό, να ξες πότε θα πιέσεις και πότε θα λασκάρεις. Είναι κάτι που έρχεται με την πείρα. Από εκεί και πέρα το να ντύνεσαι αξιοπρεπώς, να είσαι καθαρός και να μην είσαι Τόφαλος είναι βασικά που χρειάζονται, χωρίς να κάνουν τη διαφορά.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Απλά οικονομικά, η προσφορά γυναίκας (δωρεάν) δεν καλύπτει την ζήτηση για (δωρεάν) γυναίκα, οπότε δημιουργείται κατευθείαν (μαύρη) αγορά. Το ίδιο με δωρεά οργάνων, υιοθεσίες κτλ. Οι γυναίκες α) αντέχουν χωρίς σεξ μήνες/χρόνια και β) όταν το δώσουν το ίδιο δευτερόλεπτο βρίσκουν. Ατάκα παίκτη 'η πιο άσχημη γυναίκα αν ανοίξει τα πόδια γαμιέται' (sic). To εν λόγω site δείχνει την γιγάντια ζήτηση για σεξ σε τιμή από 10 Ευρώ έως εκατοντάδες για 1 εκτόνωση... :wanker:

goystakias

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2007
Like
38
Πόντοι
1

Καμια σχεση με τις περισσοτερες αλλες χωρες του κοσμου(Ευρωπη,Ασια και Αμερικη), οπου ως προς την εμφανιση τα μεγαλα μουσια θεωρουνται βρωμικα και προτιμουν το μουσι λιγων ημερων, το επονομαζομενο και stubble. Αυτο το εχει δειξει και σχετικη ερευνα που μπορειτε να γκουγκλαρετε.Στο ντυσιμο επισης προτιμουν κατι πιο απλο και λιγοτερο αδερφιστικο. Και ως προς τον χαρακτηρα υπαρχει τεραστια ποικιλια προτιμησεων (εξυπνος, καριεριστας, καλλιτεχνης, επιτυχημενος, αθλητικος κ.ο.κ). Αλλα ακομα και ενας εντελως αδιαφορος και βαρετος τυπος που προσεχει την εμφανιση του θα εχει επιτυχιες στο εξωτερικο, καμια σχεση με Ελλαδα.

Τωρα, για να βελτιωσει κανεις την εμφανιση του υπαρχουν πολλοι τροποι. Τεσσερις απο τους πιο ευκολους ειναι: καλο και συχνο κουρεμα, μουσι λιγων ημερων, ωραιο ντυσιμο που ταιριαζει στο σωμα και στο στυλ, και χαμηλο ποσοστο λιπους. Ειδικα το τελευταιο ειναι πολυ σημαντικο και πετυχαινεται κυριως με διαιτα και λιγοτερο με γυμναστικη.

Οσο για τον χαρακτηρα, τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα και αυτο που προεχει ειναι να γινει κανεις low-inhib ,δηλαδη να μην εχει αναστολες, να την πεφτει και να μιλαει με αγνωστες χωρις να τρεμει η να φοβαται την αποτυχια η ακομα και την γελειοποιηση. Ακομα και στην χυλοπιτα η αντιδραση πρεπει να ειναι χαμογελο και η διαθεση, γιατι καταφερες να την πεσεις χωρις δισταγμο, κατι που λιγοι αντρες μπορουν να κανουν. Ακομα και αυτοι που δεν ντρεπονται να προσεγγισουν, συνηθως τα χανουν και τραυλιζουν κατι του τυπου "Ε, χιλια συγγνωμη για την ενοχληση κοριτσια...ε να σας ειδαμε με την παρεα μου απο μακρια, ε και λεγαμε αν θα θελατε να ενωσουμε τις παρεες μας...ε αν δεν θελετε δεν πειραζει,...ε...χαρηκα...". Το να μην εχεις αναστολες θελει πολλη προσπαθεια, αλλα επιφερει και τρομερα αποτελεσματα και ειναι μια απαραιτητη αλλαγη περα απο τον εμφανισιακο τομεα.

Τα παραπανω ισχυουν και για την Ελλαδα, αλλα με καποιες παραλλαγες. Αν θελει δηλαδη κανεις να θυσιασει την αξιοπρεπεια του για ακομα περισσοτερες επιτυχιες, μπορει να κανει οτι και παραπανω, αλλα το κουρεμα να ειναι πιο ηληθιο/καγκουριστικο, το ντυσιμο πιο αδερφιστικο, το μουσι να ειναι τραγομουσο και οχι stubble, και ισως και κανα τατου. Βεβαια ακομη και αν τα κανει κανεις ολα αυτα, στην Ελλαδα καθοριστικος ειναι και ο παραγοντας του κοινωνικου κυκλου, οποτε αν πας για γνωριμια με αγνωστες θα πρεπει να περιμενες τεραστιες δυσκολιες, ηληθιο υφακι και bitch-shield κοκ. Οποτε ισως συμφερει να επικεντρωθεις και στο να κανεις κοινωνικες γνωριμιες κλπ. Γενικοτερα στην Ελλαδα ειναι μεγαλος μπελας το γκομενικο αν δεν εχεις πολλους φιλους κλπ  ακομα και αν εισαι νεος, εμφανισιμος, low-inhib.
τι αναμνησεις με ζωντανεψες τωρα!!!φιλτατοι οι ελληνιδες ωπος ανεφερα πιο πισω θελουν κινητο,ακινητο,αυτοκινητο,και πουλι...ευκινητο!!!αυτο πρεπει να το ξερει απο πρωτο χερι ως προς το "θελω να την πηδηξω"απο εκει και περα αν παει για σοβαρα ειναι αλλη ιστορια.ως προς την πρωτη κινηση θελει να εισαι "πεφτουλας"και αν δεις οτι "δεν τραβαει"στοπ!αλλα για να μην τα πολυλογο ολες λιγο οι πολυ οι ελληνιδες παντα προτιμουν το αντρα της "εποχης"λιγο τρεντι,λιγο αδυνατο,με ανοιχτο πουκαμισο,βαλε και κανα "σπασουαρ"να δειχνη λιγο μεγεθος ωπος και αυτες φορανε push ups σουτιεν,καμια φερομονη,αλλα γενικως οι ελληνιδες ψαχνουν παντα τον πριγκηπα,τον φλουφλι-γραφια,αρκει να εχεις τα ευρα,αυτο ποιο πολυ για αποκατασταση.αμα εχεις τα ευρα εισαι και ωριμος,εισαι και ωραιος και καλος.αν δεν τα εχεις αστο!αλλα σας το ξαναλεω ξεκαθαριστε τι θελετε για να βρειτε γυναικα,ξεπετα η αποκατασταση?

P_a_u_l_i_n_a{24}.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιαν 2016
Κριτικές
4
Like
216
Πόντοι
346
γτ καποιες δυσκολευονται να βρουν decent αντρα να λες!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom