Νέα

Γιατί κάποιοι δυσκολεύονται να βρουν γυναίκα;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι φταίει ρε παιδιά και αρκετοί ζορίζονται?
Δεν προσπαθούν,δεν θέλουν,δεν έχουν κάποια απαραίτητα στοιχεία για να αρέσουν,τι διάολο ρε παιδιά και ζορίζεστε πολύ κάποιοι?
Το βλέπω και εδώ μέσα που μερικοί ψάχνουν χαζές δικαιολογίες για την μη εύρεση γυναίκας.
Εν τέλει,ποιος φταίει?

Χωρις να εχω διαβασει τις 11 σελιδες απαντησεις, μολις γυρισα απο δουλεια, εσυ εχεις γυναικκα και νοιαζεσε για αυτους που δεν εχουν ή ψαχνεις απαντησεις γιατι δεν μπορεις να βρεις γκομενα ?

imperialdemon1821

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
1
Σαν αντρας που ανηκω δικαιωματικα στο κάτω 20% κοντος(1.58m) χοντρος ασχημος ανεργος θα με χαρακτηριζα σαν incel. Πραγματικα δεν εχω καταφερει ποτε μου να βγαλω γκομενα παρολο που προσπαθω, οσο περναει ο καιρος γινεται ακομα πιο δυσκολο, ακουω απο αλλους να λενε οτι δεν ειναι δυσκολο αλλα μιλανε απο την δικη τους οπτικη γωνια αν μπαιναν στη θεση μου αν γαμουσαν γκομενα θα ηταν θαυμα. Παλι καλα που υπαρχουν και τα μπουρδελα αλλιως παιζει να μην γαμουσα και ποτε (πιστευω να μην τα κλεισουν φιλο-γυναικιες κυβερνησεις οπως σε σουηδια κτλ γιατι την γαμησαμε  το 50% των ανδρων που οσο περναει θα μεγαλωνει το ποσοστο). Βεβαια η αληθεια ειναι οτι και σε αλλες εποχες παλι εκτος δεξαμενης γονιδιων θα ηταν τα γονιδια μου απλα για τον 20 αιωνα υπηρχε μια σχετικη ισορροπια και ειχες μια ελπιδα. Ενταξει ξερω ολοι εδω ειστε λεφταδες,διασημοι,απολλωνες,κτλ εσεις δεν εχετε αναγκη.

flying foxes

Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2019
Like
62
Πόντοι
1
Πιστευω οτι οι βασικοί λόγοι είναι ο εξης ΕΝΑΣ

ΦΟΒΟΣ

Φοβάται γιατι εχει χαμηλη αυτοεκτίμηση
φοβάται γιατι τρέμει μη φαει χυλοπιτα και το πάρει βαριά
Φοβάται γιατι νομιζει οτι αμα έρθει η ώρα να τη ρίξει στι κρεββατι δε θα αποδωσει
Φοβάται γιατι η κριση και η ανεργια και οινοικονομικές δυσκολίες μεγαλώνουν απλά το φόβο που ΉΔΗ υπάρχει
Φοβάται γιατι ξέρει ότι οιΕλληνίδες είναι προβληματικές και κομπλεξικές.Στο εξωτερικό θα αισθανόταν πιο άνετος

Ολα είναι φόβιος και ατολμία

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290
Το εξωτερικό είναι μεγάλη αλήθεια, έστω και για λίγο να πας, αίσθάνεσαι άλλος άνθρωπος δεν σε νοιάζει τίποτα εκεί και μπορείς να αυτοσχεδιάσεις όσο θες. Πάντως εδώ φταίνε σίγουρα και οι 2 πλευρές, δεν μπορείς να τα φορτώσεις όλα στις γκόμενες που είναι σνομπ ή στη δική μας ατολμία. Είναι 50-50 ακριβώς.

Καστράτο

Μέγας
Εγγρ.
17 Αυγ 2018
Κριτικές
1
Like
11.899
Πόντοι
3.506
Και εγώ αυτήν την απορία εχω!Γιατί???Τι μου λείπει??

Θα ήθελαν πολλοί να ειχαν την εσωτερική μου ομορφιά?¿???

Συνημμένα

• Quasimodo-87950.gif
    Quasimodo-87950.gif
    427,9 KB · Εμφανίσεις: 58

loveforyour69

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2011
Κριτικές
1
Like
117
Πόντοι
1
Μήπως γιατί έχουν καποια στανταρ και δεν είναι σαβουρογάμηδες?

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Μήπως γιατί έχουν καποια στανταρ και δεν είναι σαβουρογάμηδες?

αν βαλεις σκοπο να βγαλεις ΚΑΛΗ γκομενα μεσα σε ενα διμηνο max το εχεις καταφερει

τωρα αν ειναι καποιος 30ρης χοντρος και μενει με τους γονεις του αλλαζει το πραγμα..

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
στα δημοσια επιλεκτηρια ολοι θα μπορουν να διαλεξουν αυτο που θελουν

θα υπαρχει ενα συστημα επετηριδας αντρων που ο πρωτος στην επετηριδα θα διαλεγει πρωτος, μετα ο δευτερος και ουτω καθεξης

οταν ερθει η σειρα του σαδμαν και του εμπερορ13 θα μπορουν να διαλεξουν οποια τους αρεσει απο τις εναπομεινασες χωρις αυτη να εχει δικαιωμα εναντιωσης

το συστημα ειναι σοφο και εχει προκυψει μετα απο δεκαετιες μελετης και σχεδιασμου

Τι σε κάνει να πιστεύεις, σοφό πουλί, οτι οι συγκεκριμένοι δυο δε θα βρίσκουν πάλι κάτι να τους ξινίζει στις εναπομείνασες που τους αναλογούν;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.163
Πόντοι
5.506
τι σκουζεις ρε λουση
ιδεα του ομοσταυλου σου του πουλι ηταν

Έχεις ένα πρόβλημα κατανόησης της σειράς παραθέσεων/απαντήσεων εσύ, ε; Έλα, πες μας τα προβλήματά σου, εδώ υπάρχουν και ικανοί εκπαιδευτικοί που μπορούν να σκύψουν πάνω από το πρόβλημά σου.

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
Τι σε κάνει να πιστεύεις, σοφό πουλί, οτι οι συγκεκριμένοι δυο δε θα βρίσκουν πάλι κάτι να τους ξινίζει στις εναπομείνασες που τους αναλογούν;

Να πω 2 δικαιολογίες εγω;

OP
OP
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.117
Πόντοι
1.206
1)Έλλειψη κύκλου
2)Μισανδρια

Έλα barock,μην παραπονιέσαι.
Κάλυψα και τα 2 φυντανια.

Mounokwlaraki

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2016
Κριτικές
62
Like
3.128
Πόντοι
7.216
Είναι γιατί το 10% των αντρών γαμάει το 80% των fuckable γυναικών.

Αυτό ισχύει, αλλά δεν εξηγεί τον λόγο που δεν γαμάνε οι υπόλοιποι.
Γιατί η πούτσα είναι κάτι συνεχές. Δεν έριξες/εφαγες μια και χόρτασες.

Αυτό το 10% των ανδρών που γαμεί αβέρτα θα ρίξει ένα καβλί στο Μαράκι και τέλος.
Μετά έχει άλλες 10 που τον περιμένουν.
Τι θα απογίνει λοιπόν το Μαράκι;
Θα μείνει αγάμητο μέχρι να ξαναπετύχει κάποιον γαμέα απο το 10% να της ρίξει ενα καβλί και να την παρατήσει;

james tiberius kirk

Σπουδαίος
Εγγρ.
4 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
8.296
Πόντοι
2.356
Ρε παιδιά,  τα περιγράφετε τόσο τραγικά τα πράγματα που νιώθω απίστευτα τυχερός στη ζωή μου που είχα έξι σχέσεις και έχω πάει με 45-50 περίπου γυναίκες (οι τριάντα πάνω κάτω, πουτάνες)  :happy: :happy: :happy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030
Φταίει η χώρα, οι Ελεηνιδες και ο μαλακοκαυλης ο Έλληνας.

Learxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2019
Κριτικές
11
Like
565
Πόντοι
290
Κουλάρετε, συγκρίνετε τις παραστάσεις ζωής που έχουν μαζέψει οι περισσότεροι από δω μέσα με φίλο μου που είναι με την ίδια απτά 18, παντρειά στα 25 παιδί στα 30. Όλα θέμα επιλογών είναι και τύχης φυσικά.

Προσωπικά αυτό που βλέπω να έχει καταστρέψει τις κοπέλες στον κύκλο μου είναι ο αγώνας για την καριέρα. Από μικρές τις τρώει το σαράκι να γίνουν αναγνωρίσιμες στον κύκλο τους χτυπώντας 12ώρα και 0 προσωπική ζωή έχοντας ως στόχο και παράδειγμα τις αντίσοιχες αφεντικίνες τους 25 χρόνια μετά που κατά 90% είναι ανύπανρες και πλέον και αγάμητες μπαλότσες. Άντε 1/10 μετά τα 32 να τους πιάσει το μητρικό και να βρουν κάνα χαλβά που παλιά τον έφτηναν για να μην μίνουν στο ράφι, αλλά μιλάμε για 1/10 και πάλι.

Κάντε το εικόνα και η απόφαση είναι δική μας!

Συνημμένα

• 3025445_PPE2cropped.jpg
    3025445_PPE2cropped.jpg
    165 KB · Εμφανίσεις: 52

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom