Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εκτός έδρας ίσως.

Καλά, δεν ξέρω τις βάρδιες από όλα τα κωλάδικα της Αθήνας, αλλά ξέρω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγει να σε δει εκτός μαγαζιού αλλά και να σε σέρνει όσο περισσότερο γίνεται εκεί μέσα, είναι να σου πει ότι το αφεντικό δεν δίνει ρεπό.

τα μεταφορικά είναι μέσα στην τιμή ; η διανυκτέρευση ;

το αφεντικό κανονίζει κ πότε θα πάνε τα πελατάκια-καψουράκια ;

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
πίπα
εσύ είσαι ειδική περίπτωση βλάκα
καλά, σου έδωσε τη συσκευή κ την πέταξες ?
Kαθολου βλακας ....
Ισα ισα που οτι ειχε να μου προσφερει μου το προσφερε....
Αλλωστε δεν νομιζω οτι ηταν κατι ουσιαστικο να πεφτεις σε καποιον αγνωστο με γλωσσοφιλα και χωρις να τον ξερεις να του καθεσαι...
Μετα αλιμονο μου αν πιστευα σε ερωτες εκει μεσα ....
Τετοιο σκεπτικο ουτε για αστειο....
Εξαιρειται η περιπτωση να την γνωριζα ''εκτος ιδρυματος'' και μαθαινα αργοτερα την ''δουλεια'' της
Που ηξερα εγω αν δεν το εκανε για να την ''σπασει'' στον νταβα της και ειχα αλλες ιστοριες ?

εσύ πας κ χαλάς 10€ δηλαδίςςςςς ?
γι'αυτό είσαι ανύπαρκτος, επειδή διαγράφεις..
και επιστρέφεις στη μιζέρια σου...
Το ποσα χαλαω αστο καλυτερα (10 ευρω ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:)
Οσο για τα αλλα που λες .....

Δεν ειμαι ανυπαρκτος ...... απλα διαγραφω οτι δεν μου κανει η δεν πιστευω .....
ΕΠΙΛΕΓΩ λεγεται αν δεν ξερεις !!!!!!!
Και ολοι εχουμε αυτο το ΔΙΚΑΙΩΜΑ !!!!!!!!!!

Κι εσυ ποιος εισαι που πεταχτηκες σαν την ''κλανια'' να μου την πεις τοσο ηλιθια ?
Γιατι δεν μου τα λες με το κανονικο σου νικ κλωνακι ?

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
φίλε δύσκολο να πετύχει η επέμβαση..εγώ την έπαθα την πρώτη φορά...

μου έκοψαν τον πούτσο...κ άφησαν τα αρχίδια γιατί δεν πλήρωσα όλα τα λεφτά για την επέμβαση..
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ....ειναι αδειο και το κενο εκει κατω ε ?  :think: :think: :think: :think: :think:

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ....ειναι αδειο και το κενο εκει κατω ε ?  :think: :think: :think: :think: :think:

γιατί εσύ που δεν έχεις κενό νομίζεις οτι είσαι άντρας ;;;;

το καλύτερο ανέκδοτο του 2012 μας είπες...

στα άλλα δεν απαντάω..έχω 13 σελίδες που προηγούνται..

Επισκέπτης
δεν νομιζω ρε παιδια !!! αν ειναι ετσι γτ να μην παει να δουλεψει μπαργουμαν η κοπελα να κονομαει τα ιδια και να μην εχει και τον καθε μαλακα να την χουφτωνει!!! εκτος αν γουσταρει..!! :jerking:

παρθένα είναι η κοπέλα που γνώρισες, σωστά ;;;

Επισκέπτης
Μερικες στην παιζουν κιολας  :S

Αμα ειναι να δωσεις 50 ευρω για να στην παιξουν παιχτην μονος σου να εχεις και καλυτερη αισθηση της μαλακιας  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εμενα παντως μια μου εκατσε σε πριβε κανονικοτατα αλλα ΕΤΥΧΕ απλα !!!!!
Δεν σημαινει οτι ολες καθονται.... ;)

πλάκα μου κάνεις ; υπάρχουν στρίπερ που στην παίζουν ;

έτσι, είναι που λέγαμε για τα 10€ που χαλάς όταν βγαίνεις...κ άλλα 2€ για το χαρτί κουζίνας (πιο καλή απορρόφηση) που χαλάς για να σκουπίζεσαι μετά τη σπιτική μαλακία..

εσένα σου έκατσε τυχαία ; όπως τύχαινε στο Yorgo να τις συναντά στο αεροδρόμιο ;

σωστός πάλι, δεν κάθονται όλες...μερικές παραμένουν όρθιες...

Επισκέπτης
Αυτο που μας κανει να ερωτευομαστε Στριπτιζούδες ειναι το πολυ χαμηλο επιπεδο των Ελληνιδων.
Αν ημασταν στην Τσεχια πχ και βλεπαμε χιλιαδες τετοιες πανεμορφες γυναικες καθημερινα παντου θα ηταν αλλιως.

Οταν ο Ελληνας βλεπει παντου γυρω του Ελληνιδες που ειναι για 1 και παει στο στριπτιτζαδικο και βλεπει γυναικες του 7-8-9 ισως και 10 λογικο ειναι να την ερωτευτει.

γι'αυτό μάλλον οι Τσέχες κ οι Ουγγαρέζες που είναι όλες όμορφες (τι είπε πάλι ο μαλακοπίτουρας ρεεειιι)...είναι χωμένες ως τ'αφτιά στην κόκα κ τις τσόντες...

στο στριπτιζάδικο έχεις απόλυτο δίκιο (ψαγμένος κι εσύ)...οι γκόμενες είναι στην πλειοψηφία τους του 7-8-9....όχι του -5, -10...

τελικά μόνο η Τσεχία θα μας σώσει...θα προτείνω στον Γ.Α.Π να ζητήσει βοήθεια απ'τις Τσέχες..

Επισκέπτης
Μεγάλη ξελογιάστρα η νύχτα (και το σκοτάδι, Black light Κλπ)

το black light, γιατί εκπέμπει ως μωβ κ όχι μαύρο ;

κ μην μου πεις οτι αν πιεις τα ποτά του στριπτιζάδικου θα τα βλέπεις όλα μαύρα
γιατί τότε μόνο ο pouranger θα πήγαινε σ'αυτά τα γαμαζιά..

Επισκέπτης
Συμφωνω κυκλοφορουν αρκετα μππαζακια στο χωρο..!!! ολες μεν ειναι πανω του μετριου αλλα δεν δεχομαι στριππερ και μετρια~!!  :rockon: :rockon:

πάμε για το 4ο δάνειο...όλες μουνάρες...κ οι καλύτεροι χαρακτήρες...κ με ενδιαφέρουσα ζωή...τόσο που σε καθηλώνουν όταν ανοίγουν το στόμα που συνήθως βρωμάει...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom