Επισκέπτης
εγω που ρωτησα μια τυπισσα απο εκει μου ειπε δουλευει καθε μερα! και οντος οσες φορες εχω παει την εχω πετύχει εκεί!
κάθε μέρα τουλάχιστον 500€ τσεπώνουν οι καριόλες..μην ακούς κανέναν άσχετο απ'τη νύχτα...
εγω που ρωτησα μια τυπισσα απο εκει μου ειπε δουλευει καθε μερα! και οντος οσες φορες εχω παει την εχω πετύχει εκεί!
μωρε λες να το γυρισουμε και εμεις ????
Εκτός έδρας ίσως.
Καλά, δεν ξέρω τις βάρδιες από όλα τα κωλάδικα της Αθήνας, αλλά ξέρω ότι ο πιο εύκολος τρόπος να αποφύγει να σε δει εκτός μαγαζιού αλλά και να σε σέρνει όσο περισσότερο γίνεται εκεί μέσα, είναι να σου πει ότι το αφεντικό δεν δίνει ρεπό.
Kαθολου βλακας ....πίπα
εσύ είσαι ειδική περίπτωση βλάκα
καλά, σου έδωσε τη συσκευή κ την πέταξες ?
Το ποσα χαλαω αστο καλυτερα (10 ευρω ? )εσύ πας κ χαλάς 10€ δηλαδίςςςςς ?
γι'αυτό είσαι ανύπαρκτος, επειδή διαγράφεις..
και επιστρέφεις στη μιζέρια σου...
φίλε δύσκολο να πετύχει η επέμβαση..εγώ την έπαθα την πρώτη φορά...
μου έκοψαν τον πούτσο...κ άφησαν τα αρχίδια γιατί δεν πλήρωσα όλα τα λεφτά για την επέμβαση..
οποτε βουρ ολοι στο ριτορνο αδερφια..!!!
ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ ....ειναι αδειο και το κενο εκει κατω ε ?
50 γιουρα ο πριβε που ειναι τσιτσιδι αλλα δεν εχω παρει οποτε δεν μπορω να εκφερω αποψη..!!!
τοσο πολυ πια ξεφουσκωσε ?
το πριβε ειναι μαλακια σκετη....
δεν νομιζω ρε παιδια !!! αν ειναι ετσι γτ να μην παει να δουλεψει μπαργουμαν η κοπελα να κονομαει τα ιδια και να μην εχει και τον καθε μαλακα να την χουφτωνει!!! εκτος αν γουσταρει..!!
ΔΕΝ κανουν ολες για μπαργουμαν τυπε μου .... ;) ;) ;) ;) ;)
Η μπάρα έχει δουλειά, δεν είναι σουλατσάρισμα.
Αρα καταληγουμε στο ευκολο χρημα με καθε τιμιμα!!!! που παμε ρεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!
Μερικες στην παιζουν κιολας :S
Αμα ειναι να δωσεις 50 ευρω για να στην παιξουν παιχτην μονος σου να εχεις και καλυτερη αισθηση της μαλακιας
Εμενα παντως μια μου εκατσε σε πριβε κανονικοτατα αλλα ΕΤΥΧΕ απλα !!!!!
Δεν σημαινει οτι ολες καθονται.... ;)
Μαλιστα μαλιστα!!!!! κωλοφαρδια που ειχες αδερφακι μου!!!!
ποια καταστηματα ηδονης επισκεπτεστε????
Είναι ακριβή μία μαλακία στο πριβέ.
Αυτο που μας κανει να ερωτευομαστε Στριπτιζούδες ειναι το πολυ χαμηλο επιπεδο των Ελληνιδων.
Αν ημασταν στην Τσεχια πχ και βλεπαμε χιλιαδες τετοιες πανεμορφες γυναικες καθημερινα παντου θα ηταν αλλιως.
Οταν ο Ελληνας βλεπει παντου γυρω του Ελληνιδες που ειναι για 1 και παει στο στριπτιτζαδικο και βλεπει γυναικες του 7-8-9 ισως και 10 λογικο ειναι να την ερωτευτει.
Μεγάλη ξελογιάστρα η νύχτα (και το σκοτάδι, Black light Κλπ)
Συμφωνω κυκλοφορουν αρκετα μππαζακια στο χωρο..!!! ολες μεν ειναι πανω του μετριου αλλα δεν δεχομαι στριππερ και μετρια~!!