Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
α. Επιμένω. Δεν μου αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός.

β. Δεν μας μαγεύουν απλά. Μας οδηγούν σε νέους κόσμους μαγικούς κι ονειρικούς που τους αντικρίζει για πρώτη φορά ανθρώπου μάτι!!!

γ. Ξαναματά επιμένω. Δε διαρκεί μόνο πέντε λεπτά, διαρκεί για πάντα!!!
ομορφα συμφωνω  ;)
μ'αρεσει το ποιητικο σου στοιχειο και μενα με εμπνεουν τα "κοριτσια της νυχτας"
αλλα θελω να κανω μια διευκρινηση τα 5 λεπτα ειναι "συμβατικος χρονος" και οχι ουσιαστικος ,γιατι οι ανθρωποι (και οχι τα ατομα) εχουν μνημη

Η μνήμη είναι η σωτηρία των αισθήσεων

Πλάτων

Επισκέπτης
μαγκες,βοηθεια.εχω καψουρευτει μια στριπερ κ οταν πηγαινω στο ιδρυμα κ την βλεπω να χαμουρευεται με τον καθενα,εκνευριζομαι αφανταστα κ ζηλευω.ποσο μαλακας μπορει να ειμαι?ειλικρινα.πως θα ξεκολλησω?σας εχει τυχει κατι παρομοιο?ευχαριστω και δεχομαι ολες τις βρισιες σας

προτείνω να πάρεις πουτανο-δάνειο...είναι της μόδας τώρα που οι τράπεζες ξεκίνησαν να δίνουν πάλι λεφτά...

θα πηγαίνεις κάθε βράδυ κ θα κάνεις αντιπερισπασμό...με έναν χαμουρεύεται αυτή, με δύο θα παίζεις εσύ....

σπάσ'της τον τσαμπουκά...επίθεσηηηηηηηηηηηηηη.....

Επισκέπτης
Τι σου εκανε δηλαδη και την καψουρευτικες ?
Εγω πως δεν καψουρευτικα δηλαδη οταν μου καθησε μια μεσα στο στριπ ?
Πεταξα και το τηλεφωνο της εξω απο το κλαμπ.....

πίπα
εσύ είσαι ειδική περίπτωση βλάκα
καλά, σου έδωσε τη συσκευή κ την πέταξες ?

Επισκέπτης
θα χαλασεις οσα νομιζεις εσυ οτι σου περισσευουν,
και φευγωντας θα διαγραψεις ΟΛΑ τα σκηνικα που εζησες εκει μεσα απλα και ομορφα....
επιστρεφοντας στην καθημερινοτητα σου.....

εσύ πας κ χαλάς 10€ δηλαδίςςςςς ?
γι'αυτό είσαι ανύπαρκτος, επειδή διαγράφεις..
και επιστρέφεις στη μιζέρια σου...

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
προτείνω να πάρεις πουτανο-δάνειο...είναι της μόδας τώρα που οι τράπεζες ξεκίνησαν να δίνουν πάλι λεφτά...

θα πηγαίνεις κάθε βράδυ κ θα κάνεις αντιπερισπασμό...με έναν χαμουρεύεται αυτή, με δύο θα παίζεις εσύ....

σπάσ'της τον τσαμπουκά...επίθεσηηηηηηηηηηηηηη.....

αχαχαχαχαχχα ωραία τα λες κλώνε! :birdman:

Επισκέπτης
Ρε αδερφια βαλτοι εισται ολοι σημερα!!! τσιμπηθηκα το σαββατο και εγω....δυστυχως ειμαι αγαπούλης ... τι να κανω...!!! το θεμα ειναι πως θα κρατηθω να μην παω ξανα και να πεταξω τα λεφτα μου χωρις κανενα ουσιαστικο λογο..!!!!?

απλά είδες κώλους ξεβράκωτους..κ "ερωτεύτηκες" το μουνί που δεν είδες για λίγο...

θα σου περάσει άμα πάρεις το δανειάκι που λέγαμε..

Επισκέπτης
Χιλια δικια εχεις αλλα το γαμω κεφαλι μου δεν λεει να ξεκολλισει..!! μολις μου ειπε ειδικα οτι σημερα θα εφευγε κυλυσε το δακρυ..!! αντε να περιμενεις τρεις μηνες και αντε να την ξαναπετυχεις.!!! :'( :'(

τώρα είναι που πρέπει να επενδύσεις στο μαγαζί...

πρέπει να κάνεις πάταγο...να την κάνεις να στεναχωριέται που είναι μακριά σου...

Επισκέπτης
Ως πιτσιρικαδες ομως ειμαστε μες την καυλα οποτε δεν μπορεις να δεις παραπερα!!! καλα που εχω και εσας αδερφια και δινεται τα φωτα σας και αποτρεπεται τα χειροτερα!! Γεννιεται ομως μεσα μου η εξεις απορια ποιος της γαμαει αυτες ρε παιδια εκτος απο τους νταβαδες??? :think:

αν σκεφτείς οτι κάποιος γαμάει κ τους νταβάδες...θα βρεις τους επόμενους, που τους γαμάνε όλους κ όλες...

Επισκέπτης
Κοίτα, στα 25 σου, οι στριπτηζούδες που στο παίζουν μούρη σήμερα, κατά κανόνα θα δουλεύουν σε κανένα studio στην καλύτερη των περιπτώσεων.

Λίγο υπομονή και θα τις γαμάς με 50 ευρώ και λιγότερα ίσως.

με αυτό το σενάριο, θα γαμάει κ θα πληρώνει με δραχμές...

Επισκέπτης
Καμία σχέση.

Κατά κανόνα πλέον, max κανένα 80άρι και υπό συνθήκες.

Και υποχρεωτικά δεν δουλεύουν πια κάθε μέρα.

Υπομονή λέμε, 4-5 χρονάκια, στην Φυλής όλες.

τόσο λίγα ρε φίλε ;

εγώ το 2010 που πήγαινα, έπαιρνα δύο-δύο τα σαμπανάκια/πίκολα για το μωρό που ήμουν ερωτευμένος...

αυτό το καημένο δεν έβγαζε τίποτα ; όλα το μαγαζί ;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom