Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Ωωωωωωχ έμπλεξα άσχημα... Καλέ μου φίλε Θανάση ή μάλλον καλύτερα, Κύριε Πρόεδρε: ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος. ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος. ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος...

Υ.Γ. Αν δεν σταματήσετε να το λέτε, θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω  :2funny: :2funny: :2funny:
Μην σκασεις αγαπουλη και μεινει το κινιμα χωρις ενα απο τα βασικα κεφαλια του!!! ποιον θα εχουμε μετα υπευθυνο επικοινωνιας!!? πως θα μαθαινω για ναταλι και βικτωρια εγω μετα???

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
Μην σκασεις αγαπουλη και μεινει το κινιμα χωρις ενα απο τα βασικα κεφαλια του!!! ποιον θα εχουμε μετα υπευθυνο επικοινωνιας!!? πως θα μαθαινω για [size=12pt]ναταλι[/size] και βικτωρια εγω μετα???

Εδώ οι καλές πληροφορίεεεεεεεεεεεεεεεεεες  :2funny: :2funny: :2funny:  Θυμάμαι ακόμη το απόλυτα διεγερτικό εκείνο show που ντυνόταν αυτή αστυνομικίνα κι ο mr onyx έκανε τον κλέφτη που έμπαινε στο σπίτι και την  :fuck1:  :fuck1: :fuck1: κι αφού γινόταν ότι γινόταν, στο τέλος αυτή τον πυροβολούσε!!!  Ααααααααχ Νατάλια...

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Εδώ οι καλές πληροφορίεεεεεεεεεεεεεεεεεες   :2funny: :2funny: :2funny:  Θυμάμαι ακόμη το απόλυτα διεγερτικό εκείνο show που ντυνόταν αυτή αστυνομικίνα κι ο mr onyx έκανε τον κλέφτη που έμπαινε στο σπίτι και την  :fuck1:  :fuck1: :fuck1: κι αφού γινόταν ότι γινόταν, στο τέλος αυτή τον πυροβολούσε!!!  Ααααααααχ Νατάλια...
ακομα κανει την αστυνομικινα αδερφε αλλα εχει ενα δονητη για παρεα και καμια φορα ανεβαζει και κανενα πελατη...!!!  :grin:
εγω θα πω αααααααααααχ βικτωρια.!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
ακομα κανει την αστυνομικινα αδερφε αλλα εχει ενα δονητη για παρεα και καμια φορα ανεβαζει και κανενα πελατη...!!!  :grin:
εγω θα πω αααααααααααχ βικτωρια.!

Όσο και να το λες εδώ, δε σ' ακούει  :2funny: :2funny: :2funny:  Να πας εκεί να της το πεις  ;)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Όσο και να το λες εδώ, δε σ' ακούει  :2funny: :2funny: :2funny:  Να πας εκεί να της το πεις  ;)
τα ειπα τα ειπα!!!! αααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααχ! ενα σου σημαδι μονο για να ζω που λεει και ο αγαπουλης αντυπας!!!!!

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Η σωστή απάντηση στην ερωτοαπάντηση με την οποία συμφωνείς τόσες πολλές φορές είναι: έχουμε συναισθήματα και ξέρουμε πως να τα διαχειριστούμε.
γιατι πανω απο ολα ειμαστε αγαπουληδες!!!! :rockon: :rockon:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Κοίτα μην πεθάνεις χωρίς να δοκιμάσεις τι θαύμα είναι να γαμάς από έρωτα

Gabriel Garcia Marquez

Υ.Γ.

Μανάρια .
Πριν  απολάυσω  το μεγαλείο σας , νόμιζα  ότι  είμαι  ειδική  περίπτωση  μαλακίας . Χαίρω  διότι  , πολλοί  με  ξεπερνούν .

Δεν δημοσιεύω  όμως  γι΄ αυτό .
Ίσως , κάποτε , κάποιος  από  εσάς , περάσει  από  ένα  βιβλιοπωλείο .
Ίσως  στο  βιβλιοπωλείο  αυτό να  πωλούνται  ορισμένα  έργα  του  Gabriel Garcia Marquez τον  οποίο , αν  και λατινοαμερικάνο , δεν  γνωρίζετε διότι δεν αποτελεί , ούε  απετέλεσε  ποτέ  μεταγραφικό στόχο οιασδήποτε  ποδοσφαιρικής  ομάδος .
Ίσως , στον  πάγκο  του  βιβλιοπωλείου να  παρατηρήσετε  ένα  βιβλίο του  με  τίτλο «Οι θλιμμένες  πουτάνες  της  ζωής μου »
Σας  εξορκίζω  να  μη  το  αγοράσετε !
Το έχετε  που  το  έχετε  το  αγαπησιάρικο , άμα  βρούμε  και θεωρητική  στήριξη  στους  κλασσικούς , το γαμήσαμε !

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.280
Πόντοι
8.006

Gabriel Garcia Marquez

Υ.Γ.

Μανάρια .
Πριν  απολάυσω  το μεγαλείο σας , νόμιζα  ότι  είμαι  ειδική  περίπτωση  μαλακίας . Χαίρω  διότι  , πολλοί  με  ξεπερνούν .

Δεν δημοσιεύω  όμως  γι΄ αυτό .
Ίσως , κάποτε , κάποιος  από  εσάς , περάσει  από  ένα  βιβλιοπωλείο .
Ίσως  στο  βιβλιοπωλείο  αυτό να  πωλούνται  ορισμένα  έργα  του  Gabriel Garcia Marquez τον  οποίο , αν  και λατινοαμερικάνο , δεν  γνωρίζετε διότι δεν αποτελεί , ούε  απετέλεσε  ποτέ  μεταγραφικό στόχο οιασδήποτε  ποδοσφαιρικής  ομάδος .
Ίσως , στον  πάγκο  του  βιβλιοπωλείου να  παρατηρήσετε  ένα  βιβλίο του  με  τίτλο «Οι θλιμμένες  πουτάνες  της  ζωής μου »
Σας  εξορκίζω  να  μη  το  αγοράσετε !
Το έχετε  που  το  έχετε  το  αγαπησιάρικο , άμα  βρούμε  και θεωρητική  στήριξη  στους  κλασσικούς , το γαμήσαμε !

Φευγω για το βιβλιοπωλειο, ΑΜΕΣΩΣ.

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Φευγω για το βιβλιοπωλειο, ΑΜΕΣΩΣ.
Κύριοι του  εκδοτικού οίκου Λιβάνη  , 25 % είπαμε , άντρες  είμαστε  το λόγο μας  τον κρατάμε .
(Είναι  και τα  πρώτα γεννέθλια  της  μικράς  για  το 2011 )

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166

Gabriel Garcia Marquez
:smitten:

Υ.Γ.

Μανάρια .
Πριν  απολάυσω  το μεγαλείο σας , νόμιζα  ότι  είμαι  ειδική  περίπτωση  μαλακίας . Χαίρω  διότι  , πολλοί  με  ξεπερνούν .

Δεν δημοσιεύω  όμως  γι΄ αυτό .
Ίσως , κάποτε , κάποιος  από  εσάς , περάσει  από  ένα  βιβλιοπωλείο .
Ίσως  στο  βιβλιοπωλείο  αυτό να  πωλούνται  ορισμένα  έργα  του  Gabriel Garcia Marquez τον  οποίο , αν  και λατινοαμερικάνο , δεν  γνωρίζετε διότι δεν αποτελεί , ούε  απετέλεσε  ποτέ  μεταγραφικό στόχο οιασδήποτε  ποδοσφαιρικής  ομάδος .
Ίσως , στον  πάγκο  του  βιβλιοπωλείου να  παρατηρήσετε  ένα  βιβλίο του  με  τίτλο «Οι θλιμμένες  πουτάνες  της  ζωής μου »
Σας  εξορκίζω  να  μη  το  αγοράσετε !
Το έχετε  που  το  έχετε  το  αγαπησιάρικο , άμα  βρούμε  και θεωρητική  στήριξη  στους  κλασσικούς , το γαμήσαμε !

ειναι πολυ γνωστο βιβλιο καλε

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Gabriel Garcia Marquez

Υ.Γ.

Μανάρια .
Πριν  απολάυσω  το μεγαλείο σας , νόμιζα  ότι  είμαι  ειδική  περίπτωση  μαλακίας . Χαίρω  διότι  , πολλοί  με  ξεπερνούν .

Δεν δημοσιεύω  όμως  γι΄ αυτό .
Ίσως , κάποτε , κάποιος  από  εσάς , περάσει  από  ένα  βιβλιοπωλείο .
Ίσως  στο  βιβλιοπωλείο  αυτό να  πωλούνται  ορισμένα  έργα  του  Gabriel Garcia Marquez τον  οποίο , αν  και λατινοαμερικάνο , δεν  γνωρίζετε διότι δεν αποτελεί , ούε  απετέλεσε  ποτέ  μεταγραφικό στόχο οιασδήποτε  ποδοσφαιρικής  ομάδος .
Ίσως , στον  πάγκο  του  βιβλιοπωλείου να  παρατηρήσετε  ένα  βιβλίο του  με  τίτλο «Οι θλιμμένες  πουτάνες  της  ζωής μου »
Σας  εξορκίζω  να  μη  το  αγοράσετε !
Το έχετε  που  το  έχετε  το  αγαπησιάρικο , άμα  βρούμε  και [size=12pt]θεωρητική  στήριξη  στους  κλασσικούς [/size] , το γαμήσαμε !

Προσωπικά θα τις ονόμαζα [size=16pt]"λατρεμένες"[/size] (στο βιβλίο μου) γιατί αν υπάρχει κάτι στη ζωή αυτή που αξίζει να λετρευτεί, είναι αυτές!!!
Στις θρησκείες οι πιο αγνοί (κι αληθινά) πιστοί είναι αυτοί δεν έχουν διαβάσει ποτέ στη ζωή τους τα "ιερά κείμενα". [size=12pt]Γιαυτό ο οδηγός της πίστης τους είναι η καρδιά και όχι το μυαλό τους!!![/size]

Με αληθινό σεβασμό
 Matthew

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290