Νέα

Γιατί Ερωτευόμαστε Στριπτιζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psix_fan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 574
  • Εμφανίσεις 24K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sotomoto64

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2010
Κριτικές
3
Like
8
Πόντοι
16
Μαθιου εισαι ποιητης του ερωτα φιλε μου  ;)

θελω να πω μια εξηγηση στο γιατι ερωτευομαστε επαγγελματιες:
ισως επειδη αυτες πηγαινουν με 3000 αντρες την ημερα , μας γοητευει οτι διαλεξε εμας και μονο  μια επαγγελματιας του σεξ  :boobies: ,ενισχυει το ναρκισιστικο μας στοιχειο  ,ειμαστε οι εκλεκτοι απο τους 3000, εξαλλου μας εξιταρει το ακατορθωτο , το δυσκολο , το απιθανο ....εγω τουλαχιστον αυτη την εξηγηση δινω στο ερωτημα του thread  ;)
αν και αυτες οι ιστοριες συνηθως ειναι καταδικασμενες να μην διαρκεσουν ,αλλα οπως ειπε και ο καβαφης το ταξιδι αξιζει και οχι ο προορισμος

:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266

ισως επειδη αυτες πηγαινουν με 3000 αντρες την ημερα , μας γοητευει οτι διαλεξε εμας και μονο  μια επαγγελματιας του σεξ  :boobies: ,ενισχυει το ναρκισιστικο μας στοιχειο  ,ειμαστε οι εκλεκτοι απο τους 3000, εξαλλου μας εξιταρει το ακατορθωτο , το δυσκολο , το απιθανο ....εγω τουλαχιστον αυτη την εξηγηση δινω στο ερωτημα του thread  ;)
αν και αυτες οι ιστοριες συνηθως ειναι καταδικασμενες να μην διαρκεσουν ,αλλα οπως ειπε και ο καβαφης το ταξιδι αξιζει και οχι ο προορισμος

δεν είναι μόνο αυτό.Είναι και ότι οι περισσότεροι έλληνες άνδρες ρέπουν προς ερωτική(προσοχή όχι σεξουαλική) διάθεση πολύ συχνά και επειδή κακά τα ψέμματα οι "παπούτσι από τν τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο" ήτοι ελλεεινίδες δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους διαθέσεις καθότι είναι ξινοειδούς συμπλεγματος με τάση προς ανίατη παρθενίαση από όλες τις οπές του κορμιού τους(μόνο από τη μύτη φεύγουν βλέννες πού και πού στα ζέβασοφτ!).Ως αποτέλεσμα έχουμε το ξημεροβραδιαμένο ερωτικό σαπάκιασμα με αλλοδαπή κορασίδα η οποία μας εξιτάρει λόγω μή ελληνικής καταγωγής.Είναι δηλ.ο ερωτικός λωτός του στριπάκια με αλλα λογια..!

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
δεν είναι μόνο αυτό.Είναι και ότι οι περισσότεροι έλληνες άνδρες ρέπουν προς ερωτική(προσοχή όχι σεξουαλική) διάθεση πολύ συχνά και επειδή κακά τα ψέμματα οι "παπούτσι από τν τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο" ήτοι ελλεεινίδες δεν προσφέρονται για τέτοιου είδους διαθέσεις καθότι είναι ξινοειδούς συμπλεγματος με τάση προς ανίατη παρθενίαση από όλες τις οπές του κορμιού τους(μόνο από τη μύτη φεύγουν βλέννες πού και πού στα ζέβασοφτ!).Ως αποτέλεσμα έχουμε το ξημεροβραδιαμένο ερωτικό σαπάκιασμα με αλλοδαπή κορασίδα η οποία μας εξιτάρει λόγω μή ελληνικής καταγωγής.Είναι δηλ.ο ερωτικός λωτός του στριπάκια με αλλα λογια..!
πολυ σωστο  ;)
γι'αυτο εγραψα "επαγγελματιας του σεξ" και οχι "φανατικη της αγαμιας" που ειναι η ελλεηνιδα

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
  α. Να είσαι σίγουρος, πως θα έρθει η στιγμή όμως που θα συνειδητοποιήσεις ότι είναι ακριβώς the other way round.
Το πάω και στοίχημα.
 β. Εγώ στην κόρη μου από μικρή της έμαθα ότι δεν παίζει Άγιος Βασίλης.
Και έχει τρομερό γέλιο όταν πάει στα άλλα πιτσιρίκια και τους προσγειώνει ανώμαλα.
Φέτος είχε πολύ πλάκα, σε παιδικό πάρτυ, πήγαινε σε ένα - ένα τα άλλα παιδάκια και τους έλεγε:
"Πάω στοίχημα, ότι και φέτος και δεν πρόλαβες να δεις τον Άγιο Βασίλη"
:grin: :grin: :grin: :grin:
 γ. θα τα θυμάσαι αυτά, μέχρι την στιγμή που θα "αγγίξεις" την επόμενη.

α. Το έχεις ήδη κερδίσει αυτό το στοίχημα γιατί δυστυχώς το έχω περάσει αυτό το στάδιο. Και λέω δυστυχώς γιατί για πρώτη (ίσως) φορά στη ζωή μου, ένιωσα σαν να ξυπνάω ολόγυμνος πάνω στο χιονισμένο Αρκτικό τοπίο. Παγωμένος στην μέση του πουθενά... (δε θα σας αποκάλύψω τ' όνομα της). Κι αυτό είναι κάτι που δεν ήθελα να μου συμβεί...

β. Αυτό που κάνατε μου θυμίζει αυτό το σκετσάκι με τον Bart Simpson να βγαίνει από την προβολή του STAR WARS, ο κόσμος να περιμένει ουρά για να μπει στο σινεμά κι αυτός να αποκαλύπτει φωνάζοντας επίτηδες (κάνοντας πως μιλάει δήθεν στη γυναίκα του) το μυστικό της ταινίας: "τελικά ο Darth Vader μπλα μπλα μπλα"

γ. Εδώ διαφωνώ. Θα τα θυμάσαι για πάντα!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

Με κάνεις και κοκκινίζω απ' την ντροπή μου. Thanks anyway!!!

Η δική μου εκδοχή σ' αυτό είναι πως τις ερωτευόμαστε γιατί απλά εκείνες τις στιγμές που είμαστε μαζί τους "αισθανόμαστε πως αγγίζουμε πραγματικά το Θείο!!!"

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
ρε μαθιου, διαβαζεις αρλεκιν στο βεσε? :think:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
Με κάνεις και κοκκινίζω απ' την ντροπή μου. Thanks anyway!!!

Η δική μου εκδοχή σ' αυτό είναι πως τις ερωτευόμαστε γιατί απλά εκείνες τις στιγμές που είμαστε μαζί τους "αισθανόμαστε πως αγγίζουμε πραγματικά το Θείο!!!"

σου αξιζει ο χαρακτηρισμος
και μενα μ'αρεσουν οι ιεροδουλες, με γοητευουν απο πολλες αποψεις , αλλα το ξερω οτι θα ειναι συντομη η "αισθηματικη" ιστορια ,αλλα το απολαμβανω οσο διαρκει απο 5λεπτα σε ενα βρωμικο δελο η τελοσπαντων οσο διαρκεσει αυτη η ατιμη η πουτανοκαψουρα  :2funny: :2funny:  ;)

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Αγαπουληδες ενωθειτε!!!!!  :grin: :grin: :grin: :grin:

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
γιεεεεεεεεεεεεεες  :2funny: :2funny:
:-* :-* :-*
πουτανοαγαπουληδων για την ακριβεια
ποιος θα ειναο ομως ο προεδρας?
Θα γινει δημοψιφισμα απο ολα τα μελη του σαιτε..!!!!να ειμαστε και δικαιοι..!!! :rockon:

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Γράφουν μέσα τα άρλεκιν για στριπ-girls?????????????? [size=12pt]Από αύριο θα γίνουν το λατρεμένο μου ανάγνωσμα!!!!!!!!!!!![/size]
φιλτατε εισαι περισσοτερο στριπολατρεις παρα πουτανολατρεις ε???(αν και δεν απεχουν πολυ το ενα απο το αλλο)

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
  α. σου αξιζει ο χαρακτηρισμος
 β. και μενα μ'αρεσουν οι ιεροδουλες, με γοητευουν απο πολλες αποψεις , αλλα το ξερω οτι θα ειναι συντομη η "αισθηματικη" ιστορια ,αλλα το απολαμβανω οσο διαρκει  γ. απο 5λεπτα σε ενα βρωμικο δελο η τελοσπαντων οσο διαρκεσει αυτη η ατιμη η πουτανοκαψουρα  :2funny: :2funny:  ;)

α. Επιμένω. Δεν μου αξίζει αυτός ο χαρακτηρισμός.

β. Δεν μας μαγεύουν απλά. Μας οδηγούν σε νέους κόσμους μαγικούς κι ονειρικούς που τους αντικρίζει για πρώτη φορά ανθρώπου μάτι!!!

γ. Ξαναματά επιμένω. Δε διαρκεί μόνο πέντε λεπτά, διαρκεί για πάντα!!!

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
φιλτατε εισαι περισσοτερο στριπολατρεις παρα πουτανολατρεις ε???(αν και δεν απεχουν πολυ το ενα απο το αλλο)

Σε ποιον από τους πνεύμονες σου δίνεις μεγαλύτερη αξία; Σ' αυτόν που είναι στη δεξιά πλευρά σου ή σ' αυτόν που είναι στην αριστερή;  

thanasis_tmrf

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
16
Σε ποιον από τους πνεύμονες σου δίνεις μεγαλύτερη αξία; Σ' αυτόν που είναι στη δεξιά πλευρά σου ή σ' αυτόν που είναι στην αριστερή;  
δικαιωματικα σου ανικει ο τιτλος του ποιητη αδερφε!!! ααααααα και πληροφοριοδοτης για να μην ξεχνιομαστε!!! :grin:

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26
δικαιωματικα σου ανικει ο τιτλος του ποιητη αδερφε!!! ααααααα και πληροφοριοδοτης για να μην ξεχνιομαστε!!! :grin:

Ωωωωωωχ έμπλεξα άσχημα... Καλέ μου φίλε Θανάση ή μάλλον καλύτερα, Κύριε Πρόεδρε: ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος. ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος. ΔΕΝ μου ανήκει αυτός ο τίτλος...

Υ.Γ. Αν δεν σταματήσετε να το λέτε, θα κρατήσω την αναπνοή μου μέχρι να σκάσω  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom